WHO Európai Védőoltási Szakértői Csoport korábbi alelnöke Christian Perrone: Az oltott személyek veszélyben vannak!

Az oltott személyek vannak kitéve veszélynek az új variánsokkal szemben!

Ha azt megkapják! Ez már több országban bizonyításra került! Az oltott embereket karanténba kéne zárni és izolálni a társadalomtól! Nem az oltatlan személyek a veszélyesek! Az oltott személyek a veszélyesek másokra nézve! Izraelben is ez a probléma most! Sok orvossal vagyok kapcsolatban Izraelből! A kórházakban előforduló súlyos esetek beoltottak között vannak, és az Egyesült Királyságban is nagy volt az oltási program, és problémák ott is nagyok!

Christian Perrone

https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/

43 thoughts on “WHO Európai Védőoltási Szakértői Csoport korábbi alelnöke Christian Perrone: Az oltott személyek veszélyben vannak!

 1. Tegyük fel, hogy a hír igaz, vagyis hogy Izraelben az oltottak betegednek meg súlyosan.
  Most tételezzük fel, hogy nincs összeesküvés-elmélet. Ebben az esetben nem tennék közhírré azon nyomban, hogy a vakcinák pont az ellenkező hatást váltják ki, mint amit kellene?
  Most tételezzük fel, hogy van összeesküvés elmélet. Ebben az esetben a kórházakban dolgozó orvosok közül egyben sem lesz lelkiismeret-furdalás, hogy gyilkol az oltás? Egy sem kürtölné világgá, hogy mit lát, és nem lenne hű az esküjéhez, amit az élet megmentésére tett? Egy olyan országban, ami már átélt egy népírtást?

  1. Rengeteg orvos van,aki kiáll és elmondja,annak ellenére,hogy ezzel a karrierjét és az egzisztenciáját kockáztatja,és nem csak orvos,hanem virológus professzorok,biológusok stb.Persze a fösodratú média közelébe sem engedik őket,mivel az összes ilyen média, tv-ék, rádiók,újságok, mind azok kezében és írányítása alatt vannak, akik ezt az egész show műsort szervezik nekünk. Amúgy meg az oltás hívő “kovidrettegőknek” meg mindegy ki mondja,mert az nekik,”hülye,szenilis,mert már öreg,hazudik”,stb. Lassan már olyan érzésem van,hogy tudat alatt már ők ís érzik,hogy át lettek verve,csak ez kognitív disszonanciát vált ki náluk,és ezt úgy próbálják meg ellensúlyozni,hogy az istenért sem akarják elfogadni a valóságot.

  2. Kedves DPed!
   A figyelmébe ajánlom Ádám Rachel újságírónőnek, az Izraeli rádió magyar adásainak korábbi főszerkesztőjének, a volt BBC jeruzsálemi tudósítójának facebook oldalát. Az oldal neve : “Régi Kol Israel” . Itt hiteles információkat talál mindenről. Egyebek között a kórházi helyzetről, az oltáskárosodottakról, és az ellenállásról is.
   https://www.facebook.com/regikolisrael

 2. Tisztelt Szerkesztők!
  Ezt a videót én levenném még ha esetleg igaz is az mRNS injekciókkal oltottakra. A keleti oltóanyagokra nézve ilyen irányú empirikus, tudományos vagy vagy statisztikákból következtethető adat nem áll rendelkezésre ezek az oltóanyagok pedig milliókat érintenek hazánkban. Feleslegesnek tartom tovább riogatni az embereket illetve növelni a megosztottságot és az egymástól való félelmet. Ezeket hagyjuk meg a politikának és hű csatlósainak akik lassan két éve folyamatosan ezt csinálják az utóbbi fél évben zsarolással és fenyegetéssel kiegészítve.
  Csak oltottak és oltatlanok összefogásával és együttes fellépésével lehet harcolni a jogainkért és megmenteni saját és gyermekeink jövőjét!!

  1. Igen és ahhoz az összefogáshoz szükség van arra, hogy az emberek az igazságról is halljanak és tudjanak ezekkel a szerekkel kapcsolatban! Elég furcsa hozzáállás az, hogy ne beszéljünk az igazságról ezekkel a szerekkel kapcsolatban, hadd oltakozzanak csak az emberek, de legalább ezektől nem fognak félni, ha még meg is betegszenek vagy halnak azoktól! Elég a “covidtól” félni nekik, amit a soha nem izolált és tesztelt vírus okoz… Mert mondjuk a kormány attól még naponta elmondja nekik, hogy milyen szörnyű és halálos ez a betegség és vírus és csak az oltás menti meg őket… De mi ne mondjuk el nekik, hogy az oltások azok, amik beteggé teszik őket és amitől meghalnak!

  2. Már miért vennék le, eszednél vagy? Ez a baj, hogy mindenhonnan le vannak véve ezek a videók, senkihez nem jutnak el szinte az alig nézett kis, alternatív siteokról. Totális cenzúra, lejáratás, ellehetetlenítés jár annak, aki megpróbál bármi egyebet mondani mint a hazug központi propaganda. Épp az lenne a jó, ha minél inkább elterjednének az ilyen videók és rá lennének kénszerülve a tömeggyilkos kormányok, hogy reagáljanak rá, cáfolják, amennyiben tudják, az lenne a hiteles és a megnyugtató az oltottak számára.

   Erről a videóról is talán lemaradtál a tavasszal: https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/ Épp az történik, amiről beszél az öreg. Nem levenni és törölni kell az ilyen tartalmakat, hanem MEGVITATNI, MEGCÁFOLNI.

 3. Helyesen beszél, valóban az oltottak fertőznek, mégis minket oltatlanokat akarnak ellehetetleníteni. Micsoda egy hülye fordított világ!

 4. Jens Spahn német egészségügyi miniszter azt mondta, hogy az elkövetkező hónapokban mindenkit immunizálnak vagy belehalnak a koronavírusba, és felszólította a lakosságot, hogy vegyék fel az oltást.”
  ORBÁN2!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. 0rbán nem azt mondta, hogy az “oltástagafók” bele fognak halni a koronavírusba. (Pestis esetén is csak legfeljebb 60% lenne a halálozás.) 0rbán azt mondta, hogy az “oltástagadók meg fognak halni”. Hogy mitől, arra nem tért ki.

  2. a csúti “nemzetegyesítő és Európa megmentője” judeo-hungaro-dzsipó ‘főnivel’ ellentétben a német kereszténydemokrata homokos zsidó ‘span’ nagy kegyesen megengedte, hogy akár meg is ‘gyógyulhatnak a Covidosok’ –

   Jens Spahn azt mondta, a németekre tél végére három lehetséges forgatókönyv vár: vagy beoltják őket, vagy meggyógyulnak, vagy meghalnak.
   https://24.hu/kulfold/2021/11/22/nemetorszag-koronavirus-egeszsegugyi-miniszter-figyelmeztetes/

   ‘Am Ende dieses Winters…jeder in Deutschland geimpft, genesen oder gestorben sein’
   https://www.sueddeutsche.de/politik/coronavirus-jens-spahn-biontech-moderna-1.5470009 2021.11.22.

   https://www.shz.de/deutschland-welt/politik/So-erklaert-Jens-Spahn-den-Biontech-Mangel-id34428497.html

 5. A franciaországi COVID-19 világjárvány jelenlegi munkacsoportja a hírek szerint „teljes pánikba esett” a hír birtokában, félve, hogy világjárványtól tartanak, ha követi a szakértők útmutatásait.

  Kobi Haviv izraeli orvos a Channel 13 News- nak azt mondta : „A súlyosan beteg betegek, 95%-a be van oltva. A kórházi kezelések 85-90%-át a teljesen beoltott emberek teszik ki. Egyre több COVID fiókot nyitunk. A védőoltások hatékonysága csökken, vagy eltűnik.”

   1. factcheck = a mainstream média által pénzelt lejárató, cenzúrázó troll-brigád

    Bővebben kifejtve: a “factcheck” oldalak a hazug, manipulatív mainstream média állításait készpénznek veszik, és azok alapján járatnak le máshol megjelent információkat, azaz a feladatuk nem a tények ellenőrzése, hanem a valós tények lejáratása, kicenzúrázása.
    Mint az a hírhedt román történész, aki “tudományos” munkáiban a saját korábbi publikációira hivatkozott mint forrásra…
    Ha valaki veszi a fáradságot és a körmére néz a “factcheck” állításoknak, nagyon hamar rájön, hogy honnan is származnak a “forrásaik”: 6 nagy médiakonglomerátum, mind ugyanannak a néhány globális “elit” családnak a tulajdonában, akik a gyógyszermultikat, a WHO-t, a Big Tech-et (Google, Facebook, Twitter), stb. pénzelik.

    A “factcheck” elnevezés merő neurolingvisztikai programozás, vagyis szándékosan sugall valamit, aminek az ellenkezője igaz, mint pl. a “hatékony”, “biztonságos” “védőoltás”.

    Minden, ami a mainstream médiából vagy hivatalos helyről jön, hazugság és manipuláció, tehát a legalapvetőbb óvintézkedés az, hogy 180 fokkal meg kell fordítani, amíg az állításokat le nem ellenőriztük több alternatív forrásból.

    Aki a “factcheck” (= mainstream média, Big Tech) állításokat készpénznek veszi, az a saját szellemi tunyaságáról állít ki bizonyítványt.

 6. A Covid-19 ötödik hulláma Japánban gyakorlatilag olyan drámai mértékben eltűnt, hogy egyes tudósok értetlenül állnak az okát illetően. Az egyik csapat azt sugallja, hogy a rendkívül fertőző Delta törzs a szigetországban kihalásra mutált.
  Augusztus közepén Japánban tetőzött a Covid-19 fertőzések száma, naponta több mint 23 000 új esetet regisztráltak. Most a mutató alig 170 körül mozog, a betegségnek tulajdonított halálozások nagy része ebben a hónapban egyszámjegyű marad.
  Ituro Inoue, a National Institute of Genetics genetikusa úgy véli, hogy Japánnak volt szerencséje szemtanúja lenni, hogy a Delta törzs többnyire kiirtotta a SARS-CoV-2 vírus más változatait, majd kiirtotta magát. A héten elmagyarázta csapata elméletét a Japan Timesnak.

  https://www.japantimes.co.jp/news/2021/11/18/national/delta-variant-self-destruction-theory/

  1. Istenem! Persze, hogy eltűnnek a hullámok, ha nem tesztelnek! Japánban nem tesztelnek. A COVID az PCR tesztelési járvány, semmi más. Semmi bizonyítéka nincs, hogy létezik egyáltalán az alapvírus (rég eltűnt), vagy a delta variáns, amelyek egy egységes kórképet okoznának. Vagy tudja valaki, hogy mi a kórkép? Meg kéne már értenie mindenkinek, hogy az egészségügyi, orvosi vonatkozás csupán álca, csupán félrevezetés, lerágott csont, amit még mindig sokan rágni akarnak. A valódi probléma, hogy háború zajlik és épp minket akarnak kiirtani, amíg lelkesen a vírust keresi mindenki.

   1. ‘Ledöbbent tudósok’, miért nem arat_hullámzik Afrikában “az gyilkos SARS-CoV2” –

    No PCR, No Covid –

    “as the AP reports, experts are “baffled” that in unvaccinated Africa, where there have been no lockdowns, there are very few covid cases and deaths are a tiny fraction of those in Europe and the US per capita…

    But there is something “mysterious” going on in Africa that is puzzling scientists, said Wafaa El-Sadr, chair of global health at Columbia University. “Africa doesn’t have the vaccines and the resources to fight COVID-19 that they have in Europe and the U.S., but somehow they seem to be doing better,” she said.
    Fewer than 6% of people in Africa are vaccinated. For months, the WHO has described Africa as “one of the least affected regions in the world” in its weekly pandemic reports…

    Some researchers say the continent’s younger population — the average age is 20 versus about 43 in Western Europe — in addition to their lower rates of urbanization and tendency to spend time outdoors, may have spared it the more lethal effects of the virus so far. Several studies are probing whether there might be other explanations, including genetic reasons or past infection with parasitic diseases.”
    https://www.zerohedge.com/covid-19/austria-freak-out-lockdown-everything-meanwhile-unvaccinated-africa-still-not-impacted 2021.11.21.

    1. Nincs PCR, nincs Covid –

     “ahogy az AP beszámol róla, a szakértők “zavarba jönnek” amiatt, hogy a be nem oltott Afrikában, ahol nem volt zárlat, nagyon kevés a covid megbetegedés, és a halálesetek száma egy főre vetítve csak töredéke az európai és amerikai adatoknak…”.

     De valami “rejtélyes” dolog történik Afrikában, ami zavarba hozza a tudósokat – mondta Wafaa El-Sadr, a Columbia Egyetem globális egészségügyi tanszékvezetője. “Afrikának nincsenek olyan vakcinái és erőforrásai a COVID-19 elleni küzdelemhez, mint Európában és az Egyesült Államokban, de valahogy mégis úgy tűnik, hogy jobban teljesítenek” – mondta.
     Afrikában az emberek kevesebb mint 6%-át oltják be. Hónapok óta a WHO heti járványjelentéseiben Afrikát a “világ egyik legkevésbé érintett régiójaként” jellemzi…

     Egyes kutatók szerint a kontinens fiatalabb lakossága – az átlagéletkor 20 év, míg Nyugat-Európában 43 év -, valamint az alacsonyabb urbanizációs arány és a szabadban töltött idő iránti hajlam megkímélhette a vírus halálosabb hatásaitól. Számos tanulmány vizsgálja, hogy lehetnek-e más magyarázatok, beleértve a genetikai okokat vagy a parazitás betegségekkel való korábbi fertőzést.”

     Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

   2. Hajléktalanok beszélgetnek:
    – Hogyhogy közülünk senki sem betegedett meg kovidban?
    – Hát nincs tévénk…

 7. David Dockrell professzor, az Edinburghi Egyetem Gyulladáskutató Központjának munkatársa:
  A védőoltás azonban nem mindig jelenti azt, hogy injekciót kell kapnia. Például jelenleg több intranazális Covid-19 vakcina fejlesztése folyik. Amikor a vírus az orron keresztül bejut a szervezetbe, az orrspray vagy -cseppek célja a nyálkahártya immunválaszának kiváltása, és megakadályozni, hogy a tüdőbe kerüljön.

  Indiában egy ilyen típusú vakcina már befejezi a klinikai vizsgálatok 2. fázisát. Oroszországban egy nazális vakcina önkénteseken végzett klinikai vizsgálata folyik. Thaiföldön egy házi fejlesztésű terméket várhatóan jövő tavasszal próbálnak ki embereken. Az Egyesült Államokban a Houstoni és a Stanfordi Egyetemek nemrégiben jó eredményekről számoltak be egereken végzett kísérleteikről.”

  AMIT EDDIG MEGTAŐASZTALTUNK, AZOK UTÁN BÍZHATUNK EGYÁLTALÁN BÁRMIBE ÉS BÁRKIBE??????????????????

 8. “COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified”, azaz az oltatlanok stigmatizálása nem igazolható a THE LANCET orvosi szaklap legfrissebb cikke szerint!
  COVID-19: nem indokolt az oltatlanok megbélyegzése
  Günter Kampf
  Közzétéve: 2021. november 20DOI: https://doi.org/10.1016/S0140-6736(21)02243-1

  Az Egyesült Államokban és Németországban magas rangú tisztviselők a nem beoltottak világjárványa kifejezést használták, azt sugallva, hogy a COVID-19 járványtanában a beoltott emberek nem relevánsak. A tisztviselők e kifejezés használata arra ösztönözhette az egyik tudóst, hogy azt állítsa, hogy “a be nem oltottak fenyegetik a beoltottakat a COVID-19 miatt”.1 Ez a nézet azonban túlságosan leegyszerűsített.

  Egyre több bizonyíték van arra, hogy a beoltott egyének továbbra is fontos szerepet játszanak a fertőzés átvitelében.

  Az USA-beli Massachusettsben 2021 júliusában különböző események során összesen 469 új COVID-19-es esetet észleltek, és ezek közül 346 (74%) olyan személyt érintett, aki teljesen vagy részben be volt oltva, 274 (79%) közülük tüneteket mutatott.

  A ciklikus küszöbértékek hasonlóan alacsonyak voltak a teljesen beoltott személyek (medián 22-8) és a be nem oltott, nem teljesen beoltott vagy oltási státuszuk ismeretlen (medián 21-5) között, ami magas vírusterhelést jelez még a teljesen beoltott személyek körében is.

  Az Egyesült Államokban 2021. április 30-ig összesen 10 262 COVID-19-es esetet jelentettek be oltott személyeknél, akik közül 2725 (26-6%) tünetmentes volt, 995 (9-7%) kórházba került, és 160 (1-6%) meghalt.3 Németországban a 60 éves vagy annál idősebb betegeknél a 60 éves vagy annál idősebb, tüneteket mutató COVID-19-es esetek 55-4%-a teljesen beoltott személyeknél fordult elő és ez az arány hetente növekszik.

  A németországi Münsterben a COVID-19 új esetei 380 teljesen beoltott vagy a COVID-19-ből felépült, éjszakai szórakozóhelyet látogató személy közül legalább 85-nél (22%) fordultak elő.

  A beoltott személyeknél kisebb a súlyos megbetegedés kockázata, de a világjárványnak még mindig jelentős részét képezik. Ezért helytelen és veszélyes a be nem oltottak világjárványáról beszélni. Történelmileg mind az USA, mind Németország negatív tapasztalatokat szerzett azzal, hogy a lakosság egy részét bőrszínük vagy vallásuk miatt megbélyegezte.

  Felszólítom a magas rangú tisztviselőket és tudósokat, hogy hagyjanak fel a nem beoltott emberek – köztük betegeink, kollégáink és más polgártársaink – helytelen megbélyegzésével, és tegyenek extra erőfeszítéseket a társadalom összefogására.”

  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext

 9. Ha a lezárások miatt 2o2o-ban 19ooo milliárd dollár bevételhez jutottam volna, akkor az idén már keresném a narratívát, amely által a megismételhetném. Repeated business is good business. A oltatlan démonok? Túl sokan tűntetnek, azok nem félnek, és immár a lakosság “elhanyagolható” hányadát alkotják. Ha őket bezárom, azzal sok vizet nem tereltem az én malmaim alá. Hoppá! Itt van. Az oltottak halálos veszélyben vannak, ők a “többség”, őket kell lezárni. De ez ellentmond a mostani marketing-szlogeneknek, ellenkezik a hírszerkesztők főnöke. Hm, találjon ki valami mást: az oltatlanokat be kell zárni ezen a télen!! Ha mást nem talál, akkor használja a Mérges Kismalac Argumentumát : miért? Csak!
  Egy dologban biztos vagyok: az oltottak nem lesznek szabadok.

 10. Újabb hamis hírről rántották le a leplet:
  https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-japan-idUSL1N2RS1NO

  E cikk szerint – reuters – NEM IGAZ az, hogy: Japánban leálltak az oltással, mert helyette Ivermectin-nel sikeresen gyógyítanak.

  Sajnos egyre többször kell szembesülnöm azzal, hogy valótlanságokat állítanak. Most már mind az oltás-ellenesek, mind az oltás-pártiak.
  Hát ilyen összevissza hazugságok közepette legyen okos az ember fia!

  A magyar médiában meg azzal riogatnak, hogy minden 50-dik Coviddal fertőzött oltatlan meghal, és minden 5-dik maradandó súlyos károsodást szenved.

  1. Tisztelt DPed!
   Ha Ön oly lelkesen hazugságnak tartja a pokolszertrutymólötty valós mocsokságát,
   imigyen támogatva a genocidium ezermilliárdokat kaszáló haszon élvezőit,ám menjen és oltassa be magát önként s dalolva.
   Akár több százszor is. miért harsog itt gőzerővel?Nagy örömmel fogadnák Önt a sátáni elmegyilok cunami mainstream média s az öngyilkosságra buzditó pénzért bármi dögletes barbárságra képes celeb világban.

  2. Meg se nyitom és te se légy ilyen naiv. Trump világrengető csalással való eltakarítása óta vetette be a deepstate ezt a szánalmas fectcheck dolgot, 10-ből 9-szer egyszerűen hazudnak egy olyat, amit te úgysem tudsz ellenőrizni. Amit a factcheck és főleg a Rotschildok lapja a Reuters állít, annak általában a homlokegyenst ellenkezője az igazság. Tapasztalatból mondom.

 11. A hazug médiák. A lóvaknak a gyógyszere

  https://uncutnews.ch/pferdemittel-ernsthaft-was-ist-mit-solchen-journalisten-los-raphael-bonelli/

  Ivermectin: 1992 – 2021 között, mellékhatás 5,705

  Covid-19 vaccine 2020 – 2021 között, mellékhatás 2,457,386

  Na akkor miért kell a lógyógyszert betiltani ?
  De a covid-19 vaccina az maradhat. Mert az oltás müködik és az ország is müködik.

  Ez a legaljasabb szemétség, amit ezek a népet védő kormányok müvelnek.

 12. Viszont jó figyelmeztetés azoknak,akik még nem “oltakoztak”eddig,hogy helyesen cselekedtek és tartsanak ki.

 13. https://drive.google.com/drive/folders/1NZ28u1yvoXpCyIaaiSN_LxMiC3qp3XLw
  A következő PDF egy nyílt levél és közlemény orvosoktól és tudósoktól az EMA-hoz és az Európai Parlament valamennyi képviselőjéhez a vakcina által okozott károkról és halálozásról. A PDF a https://doctors4covidethics.org/as/ webhelyről származik .
  https://awarriorcalls.com/pdfs/Letter-and-Notice-of-Liability-to-EMA-and-MEPs.pdf
  : Dr. Martin, Dr. Sherri Tenpenny és Dr. Judy Mikovits rendelkezik a bizonyítékokkal. Minden bizonyíték megtalálható a Core COVID-19 Dokumentumok oldalán… https://awarriorcalls.com/core-covid-docs/

 14. Miért van az, hogy előrre megjósolt időpontban van a pandémia minden országban a világon egy időben, és legfőképpen a fejlettebb részében. A vírus egyszerre csap le? Ezt legyen szíves valaki megmagyarázni. Valami nagyon nem stimmel. Két éve nagyon sok emberrel találkozom, és aki beteg szinte csak oltott. Évek óta minden tavasszal és ősszel enyhén meg betegszem felső lég úti tünetekkel. Ha most mennék Orvoshoz biztos kovidos lennék.

  1. Pont ez a lényeg. Ezért vezették be számos országban, hogy aki nincs oltva (de van ahol az oltottak is), naponta kötelező a tesztelés számukra, ha ki akarnak jönni a lakásból. Tömegközlekedés, munka, vásárlás meg van tiltva e nélkül. Ezért aztán tombol a covid a statisztikák szerint a használhatatlan pcr teszteknek köszönhetően. Ezt aztán felfújják, még nagyobb szigorításokat és kötelező oltást vezetnek be, megfűszerezve az oltatlanok elleni uszítással, az ő nyakukba varrva a “tomboló járványt”. Az oltottak valóban súlyosan megbetegedhetnek a méregvakcináktól, ezért ők is kiesnek a munkából, így jön létre rövid idő alatt az a fajta összeomlás és globális káosz, ami miatt létrejött ez az egész gigantikus bűncselekmény, hogy a horizoton, superman köpenyben megjelenjen a globális világkormány, ami majd jól rendet tesz a digitális új világdiktatúrájával.
   Röviden ennyi.

   Hogy egy, a DS-sel mélyen és régóta foglalkozó embert idézzek: “Az emberek azért hiszik konteónak a valóságot, mert nem tudnak elképzelni olyan szintű gonoszságot, ami ezt a szektát jellemzi.”
   Pszichopaták, gyilkosok, de nem csak a politikusok és a felettük állók, hanem az utolsó gané celeb, tévébemondó is, amelyik szítja az erőszakot, uszít és hazudozik azzal a, háborúkból jól ismert, szlogennel, hogy “én csak a munkámat végzem”.

  2. Mert a tüneteket nem vírus okozza.
   Régebben már felhívtam a figyelmet egy könyvre, Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow.
   Elgondolkodott valaki azon, hogy hol volt régebben az influenza? Bármilyen régi járványról írott könyvet kézbe vesz az pestisről szól, koleráról, lepráról és így tovább – mind bakteriális! A fekete himlőről úgy tudom (régi feljegyzések alapján), hogy nem terjedt emberről emberre, az ágypoloskákkal terjedt (parazita?).

   De vissza Firstenberg-re. Firstenberg azt állítja, hogy az influenza összefügg az elektromágneses mező változásaival, mivel mi is elektromosak vagyuk, hatással van ránk. Az első nagy járványok akkor törtek ki amikor az elektromosságot széleskörűen bevezették, de ugyanez törtét mikor jött a többi fejlesztés, rádió pl egybe esik a Spanyol Náthával (meg ott is kevertek mindenféle oltásokkal, aszpirin túladagolással, maszk-okkal mikor antibiotikum még nem volt pl egy maszk okozta bakteriális tüdőgyulalladásra). Minden egyes nagy emberi találmányt amit széles körben implementáltak követett egy súlyos, influenza -szerű járvány, ami a fiatalokat sem kímélte, az évszámok egyeznek.

   Ezzel a logikával a covid az egy upgraded influenza (és ez megmagyarázná, hogy miért “tűnt el” az influenza). Emlékezzenek, az egész Wuhanban kezdődött, Wuhan az 5G pilóta városa, 10.000 antennával. Az un. covid ott volt a leghalálosabb (kb 200%) ahol az 5G futott, pl Olaszország fejlett része, Lombardia, pl. New York.

   Dr. Tom Cowan könyvében, The Contagion Myth van egy rész. A kínaiak az influenza megjelenését (nagyon ritka volt) az üstösökhöz kötötték és ha jól emlékszem a nap tevékenység erős változásához. És ebben is van logika mert rendszerint nem nyáron tombol, akkor kezd rá amikor kevesebb a napsütés, ez gondolom befolyásolja a mezőt.

   A másik verzió (vagy plusz lehetőség), hogy “ők küldik”- ez lehetséges mérgekkel is mint pl. a grafén oxid a légkörben majd belélegezve vagy bármi más (növényvédő szerek meg rovarirtók de még a szmog is tud influenza-szerű tünetket okozni és az elektro! szmog is).

   Aztán, a világon minden a rezonanciára épül, hidakat lehet leomlasztani vele. Ez a saját elképzelésem, de gondoljatok a hangvillákra. A pengőtől a nem pengő át fogja venni a rezonanciát, ha elég közel van. Volt régen egy férfi, akinek minden kutatását elásták, megsemmisítették vagy gondosan eltették maguknak. Arról volt híres, hogy frekvenciákkal gyógyított, R.R Rifle, ma erre a tudásra, kis frekvencia gyógyító kütyük épülnek (nekem is van, PERM -nek hívják ha jől emlékszem), 20hz egy csomó mindenre működik pl asztma, fájdalmak (végtelen hosszú lista), 7.8 hz-et tud még, az a föld természetes frekvenciája. Na de ha lehet velük gyógyítani akkor ártani is, nem?

   Alacsony frekvenciákat bármi tud kiadni vagy majdnem bármi. Nekem – saját tapasztalat alapján rég gyanúsak a mobil telefonok meg a wifik, meg a smart cuccok, ha a 4+ meg az 5G nem lenne elég, na meg a szatellitek. Ráadásul a szatellitekre nem gondoltok, mert nem látjátok őket, de ettől még kb 2 éve minden két hétben Musk-ék majdnem 60 lőnek fel az 5G grid-hez. Ha valaki azt hiszi, nem számít, gondolkodjon el, hogyan működhet a GPS a kocsijában, vagy miért volt a Diamond Princess cruise hajón a covidnak annyi halálos áldozata (5 szép nagy labda antenna és a világ egyik legjobb internete – ahogy reklámozták) vagy hogy pl egy angol hadihajón 5 hónap után a tengeren, hogy tört ki a covid.

   Van egy szerintem nagyon jó írás a frekvenciákról amit mindenkinek javaslok elolvasni, egy agyon hallgatott tudás és nem is hosszú. A whale.to-n (google-val nem elérhető szerintem, nálam duckduckgo van), tehát kereső: whale.to frequency qoutes, olvassátok el, különösöen az alacsony frekvenciás részt (pl angol rendőrség Tetra rádió).

   És hirtelen minden értelmet nyer… a betegségek is, a jelenlegi covid mánia is, meg hogy hogy lehet megcsinálni hogy pl egyszerre legyen járvány ahol épp akarják, vagy egy-egy embert érjen el, ha akarják.

   Egyébként Dr Kaufman-nak lesz január elején erről egy előadása, gyógyítás, remélem élek még, mert nagyon-nagyon meg akarom nézni. Ezért mondja Dr. Carrie Madej a vallásosaknak, hogy imádkozzanak, mert emeli a saját frekvenciát, azt mondják az ártóak mind alacsony tartományvan vannak, míg a nevetés, a vidámság (mindaz amit épp nagyon próbálnak elvenni tőlünk) magasabb tartományban van. Rájuk nehezebben hat, ha jól értem.

 15. https://www.napitema.com/2021/11/oasi-botrany-szloveniaban-palackokon.html

  Ol.ási botrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!
  napitema

  Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.

  November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

  Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

  Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
  A 2-es szám a klasszikus mRNS “vakcina”.
  A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.
  Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták. A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására. További részletek, amint azok rendelkezésre állnak.

  Forrás

  A POLITIKAI ELIT PÉLDÁT AKAR MUTATNI AZ OLTÁSSAL, HOGY AZ EMBEREK VAKON KÖVESSÉK ŐKET!

  https://vk.com/video644727407_456239086

  COVID KÖZPONT AZ OLTÁSRÓL!

  https://vk.com/video644727407_456239102

  Ma az emberek a hazug propaganda áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen. Részletek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük