Politikusok próbálják elhitetni, hogy csak ajánlásokat adtak


https://rumble.com/v2qg59g-olyan-politikusok-mint-trudeau-vagy-fauci…-prbljk-elhitetni-hogy-csak-ajn.html

https://www.bitchute.com/video/Ci15VjEoQ5FK/

13 thoughts on “Politikusok próbálják elhitetni, hogy csak ajánlásokat adtak

 1. Vannak, vagyunk akik nem felejtünk, akik már akkor átláttunk a szitán, ( többnyire a négy Muskétásnak köszönhetően), de mi továbbra is az abszolút kisebbségben vagyunk. A többség fel sem fogja, hogy mi történt, történik továbbra is.
  -“Süt a Nap, és most már lehet meccsre járni, sörözni a haverokkal, kirándulni a családdal, … Hagyjad már, élünk, a vírus legyengült.
  De mennyien haltak meg.(hogy mind a kórházban a lélegeztetőn, az már nem tűnt fel)”
  Tovább él a Cirkusz és kenyér kell a népnek! És ez elég.

  Igen, a többség mindent el hisz. Nálunk a választók két harmada .
  Orbán 1 Globalista a már kórossá vált hazudozásaival, humorozással, jól irányzott gyurcsányozással percek alatt tisztázza magát, és megnyugtatja a kedélyeket. Annak a 2/3-nak a kedélyeit.

  1. 2006 őszén át lehetett látni a szitán, de az emberek gyorsan felejtenek. Mikor Gyurcsány pribékjei a békés fideszes tömegre támadtak. Mit is tettek utána a Fideszesek? Persze azon kívül, hogy tálcán kínálta ez az esemény a győzelmüket? Börtönbe ment talán Gyurcsány meg a pribékjei?
   Most utólag úgy látom ez az egész előre le volt játszva, mire eljött a covid hoax ideje, Orbánnak kellett hatalomra kerülni. Valaki olyan kellett aki a WEF-es ugyanakkor akiben bíznak az emberek. Végülis a Rocka-fella fiúk ‘lock step’ forgatókönyve 2010 körül született meg, ezt az egészet nagyon-nagyon rég eltervezték.
   Lockstep: Idekinn az a legújabb, hogy mindenféle mondvacsinált ürügyre, apró kis bűncselekmények, hatalmas területeket zárnak le és felszólítják az embereket, hogy maradjanak az otthonaikban, még élelmet venni se engedik ki őket. Próbálják normalizálni hogy bármikor elrendelhetik a házi-börtönt. Otthon mi a helyzet? Megy ugyanez a forgatókönyv?

 2. Miért nincs ebben a kollektiv nyugati rendszerben felelőségre vonás ?
  És miért nem lehet ebben a rendszerben egy Nünberg II bírósági itéletek sorozata ?

  A válasz egyszerü, mert ebben a rendszerben a nemzetközi és a hazai bíróságokat a Mr. Global a kedve szerint befolyásolja.
  De hogyan ?
  Az NGO-okon keresztül befolyásolja a bírók kinevezését. Olyan bírákat löknek be a hivatalba, akinek semmi gyakorlata nincs.
  De extrém esetben az is előfordul a kinevezett bírónak semmi jogi végzettsége sincs.

  Ha már NGO-ről beszélünk akkor meg kell emliíteni Georg Soros szerevezetét, amely az elmondott befolyásolásban és a nagy
  zavarkeltésben nemzetközi érdemeket szerzett.

  Az Usa élen jár a liberális világra jellemző adósságok nagyságában. Ami már ma 31,4 billion dollárt ért el.
  Aki nem tudja ez matematilag 31,4 * 10 a 12-ik hatványt jelent. A milliárd az csak a 10 a 9-dik hatványt jelent.
  A 12-ik hatvány azt jelenti, hogy a 31 után még 12 db. nullát kell leírni.

  Hogy tudnak egy ilyen rendszert egyátalán müködtetni ?
  Úgy hogy a nemzeti politikusok hada a fedezet nélküli pénzzel könnyen befolyásolható.
  A poltikus egy olyan ember, aki az irányítási rendszerekben sokszor a mellébeszélésével keresi meg a kenyerét.

  Ha elképzeljük azt, hogy az usaban volt egy fillibuster rendszer. Ez az ellenfél kifárasztását jelenti.
  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Filibuster
  Ennek a rendszernek a csúcsát Warren Austin 1939-ben érte el, aki egyhúzamban 24 órát tudott beszélni.
  Az ember lába állandóan a beszélőpultnál volt és a segítői a háttérben tartották a WC-edényt a szükség esetére.

 3. A COVID-19 AZ EMBERISÉG ELLNI NÉPIRTÁS TERVE VOLT, AMELYET 193 ORSZÁG RÉSZVÉTELÉVEL ÖSSZEHANGOLTAN SZERVEZTEK MEG.
  NÜRNBERG 2.0 MEGKERÜLHETELEN, MERT ENNEK A NÉPIRTÁSNAK MÉG NINCS VÉGE

  “Norvégiából – és az egész nyugati világból drámai, 15-25 %-os halálozásról számolnak be.

  Dr. Michael Yeadon , a Pfizer korábbi alelnöke és a Pfizer tudományos vezetője már több mint egy éve arra figyelmeztetett, hogy a következő 3-5, sőt akár tíz évben is egyre több haláleset fig bekövetkezni, nem tesztelt mRNS-vakcinák miatt.
  3-4 oltás után az immunrendszer elvesztette védekezésének akár 80%-át. Így az emberek érzékenyebbek bármilyen betegségre . Ráadásul a szívizomgyulladás és a hirtelen halálesetek száma emelkedik – még a fiatalok körében is, különösen azoknál, akik sportolnak.
  Ezenkívül a grafén-oxid injekció és más befecskendezett főzetek mindenféle rákot okoznak, főleg férfiak és nők reproduktív rendszerében, valamint többféle vér-, szemrákot, ami vakságot, máj- és vesebetegségeket… és sorolhatnánk.
  Ezek a vakcinák súlyos meddőséget okoznak. Egyes országokban 2022-ben akár 40%-kal is csökkent az életben szülések száma.

  Az Agenda 2030-at (eredeti nevén Agenda 21) egy terv része, amely 60-100 éves múltra tekint vissza.
  Valójában az elmúlt néhány évtizedben számos figyelmeztetést kaptunk arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk – nevezetesen az egészségügyi zsarnokságról, amelyet egy hamis globális felmelegedés és biodiverzitás zöld programja is megerősít .

  Az Új Zöld egy fasiszta neoliberális, látszatkörnyezetvédelmi bohózat. Valójában – távol áll környezetvédelemtől. A propaganda halálos. Meg kell állítanunk.

  A Terv végrehajtása 2020 januárjában kezdődött. Először egy álbetegséggel, a Covid-19-cel – amelynek halálozási aránya megközelítőleg azonos vagy kisebb, mint a közönséges influenzáé, mintegy 0,03-0,07%. És hihetetlen – a Covid-19 világjárvány, egyszerre, ugyanazon a napon sújtotta mind a 193 ENSZ-tagországot. Az emberek túlnyomó többsége elhitte.

  Egy drámai, média által vezérelt félelemkampány, szigorúan totalitáriusan kikényszerített bezárások és arcmaszkolás, az emberek egymástól való eltávolítása, erkölcsi, azaz önbecsülésük, védekezésük, bizonytalanságuk, diktatórikus intézkedésekkel való visszaélés elvezetett a világméretű zsarnoksághoz.

  Nem véletlenül. A Tavistock Institute on Social Engineering of the Mass együttműködik a DARPA-val, a titkos Pentagon agytröszttel, amely az elmekontrollra, az MK-Ultra-ra és a tömegmédián keresztüli társadalmi manipulációra és gyakran halálos hamis zászló eseményekre szakosodott.

  A Globális Nyugat a legtöbb országban csendben felfüggesztette alkotmányát, vagy néma rendelettel, vagy parlamenti szavazással, ahol a parlamenti képviselőket bevonták a bűncselekménybe. Erről a lakosság túlnyomó többségének fogalma sincs.
  Még mindig a demokráciára hivatkoznak – amikor az elmúlt 2000 évben és azután soha nem volt „demokráciánk”.

  Büntetőeljárást kell indítanunk minden olyan kormány ellen, amely tudatosan részt vett ebben a bűncselekményben, különösen az egészségügyi miniszterek és a WHO vezetése, az ENSZ-rendszer, a WEF és az eugenista oligarcha gyanúsítottak ellen, akiket mindannyian ismerünk.

  Azonnal le kell állítanunk és ellen kell állnunk minden olyan tevékenységnek, amely a hírhedt ENSZ Agenda 2030-hoz és a WEF nagy újraindításához kapcsolódik: kezdve a digitális pénzzel, a testbe ültetett chipekkel – amelyek célja az emberiség rabszolgasorba vonása – elért előrelépések visszavonásával, és tágabb értelemben az emberiség transzhumanizálásával .

  Ezt a bibliai méretű szörnyű bűnt MOST kell megállítanunk.
  Röviden: fel kell készülnünk egy hatalmas Nürnberg 2.0-ra.”

  https://www.globalresearch.ca/plan-who-ten-years-infectious-diseases-2020-2030-leading-world-tyranny/5803048

  1. Tisztelt Uram !

   Kíváncsiságból ránéztem, végighallgattam . Kimaradt több lényeges dolog megemlítése, csak egyet írok példának, hogy semmilyen biológiai anyag nincs a “vakcinában” !!! Vagy, hogy vírus nem is létezik, vagy hogy grafénnal van tele, stb., stb.

   De elolvastam a nagyon csekély hozzászólásokat is, ami újra megdöbbentően mutatta meg a valóságot .
   Ez a legtragikusabb az egészben !!! Van tíz (?) hozzászólás, amiből három annyira irritálóan aljas, hogy nehéz napirendre térnem felette, pedig nagyon “harcedzett” vagyok.

   Az emberi sötétség, és aljasság végtelen.
   És egyesek ebben a közegben hülyítik önmagukat, meg egymást, hogy “ébresztés”, meg “információ”, mert az segít !?

   Az emberiség nagyon nagy része annyira elrohadt szellemileg is, meg erkölcsileg is, hogy semmilyen lehetőségét nem látom annak, hogy a világot ne igázzák le azok, akik ezt akarják.
   A Sátán köszöni, jól van .
   Nagyon, nagyon sokadszorra, a tények makacs dolgok.

   1. Kedves S.G.,
    Én nagyon meg szeretném tartani az embereket és magamat abban az irányban, hogy van ebből a jelen helyzetből kiút és van jövő, és nem érdemli ezt meg senki, semmiért.
    Azzal azonban megdöbbenve találkoztam, hogy miközben a 4 matematikai alapművelet használatának ismerete és általános iskolás szintű fizikai felvilágosodottság szükséges csak az áramról és a fényről az itt régóta leírtaknak megértéséhez, és némi otthoni IT használat és konyhai főzési gyakorlat, mégis az a “visszajelzés” egy “pl. asztrológustól”, hogy a matek meg a fizika alapszintű tudása, hivatkozáskénti említése már nagyképűség. Pedig ahhoz is valamennyi alap csillagászati ismeret szükséges. Ez a szellemi elrohadtság példája, aláírom. Általános iskolai szintű környezeti jelenség ismeret tudássá érése nélkül sajnos azt kell mondanom, hogy sokan tényleg menthetetlenek, hozzájuk hiába próbálok akár én is szólni. De ítéljék meg magukat saját maguk.

 4. MINDENKI HAZUDOTT NEKÜNK A VAKCINÁKRÓL IS. MINDEN ÁLLÍTÁSUK TUDATOS HAZUGSÁG VOLT.

  A legmegbocsáthatatlanabb hazugság Karikó Kataliné volt, aki a vakcina egyik feltalálója.
  De hogy is várhattuk el tőle, hogy igazat mond, amikor egyszer eladta magát a kommunistáknak, majd utána eladta magát a Big Pharmaffiának.

  Azt mondták nekünk:
  1.) Az injekciók biztonságosak: Hazugság
  A vakcinán nem mentek végül a szokásos ellenrőrzési fázisokon. Elhallgatták azt is, hogy az állatkísérletek katasztrofálisan végződtek, valamennyi állat elpusztult.
  A Pfizer titkosított irata szerint a Karikó Katalin vakcínája 3 hónapos teszten ment keresztül, amelynem keretében a 39 ezer emberből 1.223 azonnal meghalt, a fele maradandó egészségkárosodát szenvedett.
  A tanulmányból az is kiderült, hogy 1200 lehetséges betegséget okoznak a vakcinák.
  És erre adta ki az engedélyt az FDA, az EMA, és ezzel oltottak be 4 MRD-embert. Van akit, többször is.
  Ez kimeríti az előre megfontolt szándékkal, aljas indokkal, nyereségvágyból, világméretű bűnszövetségben elkövetett népirtás fogalmát.
  Ezidáig a vakcinák következtében 20 millió ember meghalt, és közel 20 millió ember szerzett maradandó egészségkárosodást, és ezen számok a közeljövőben sokszorosára emelkednek.

  2.) Az injekciók hatékonyak: Hazugság
  Azt mondták nekünk megállítja a fertőzést. Mára kiderült, hogy az oltottak megfertőződnek, és megfertőznek másokat, és nagyobb arányban, mint az oltatlanok.
  Ezt kórházi adatok is alátámasztják világszerte. Ennek ellenére még ma is oltanak, és oltani akarnak.
  Ez még inkább kimerít az előre megfontolt szándékkal, aljas indokkal, nyereségvágyból, világméretű bűnszövetségben elkövetett népirtás fogalmát, mert ténybeli adatok ELLENÉRE továbbfolytatják az emberkísérletet.

  3.)Az injekciós anyagok az injekció helyén maradnak: Hazugság
  A közelmúltban kiadott, FOI keretében szerzett dokumentumok azt mutatják, hogy a lipid nanorészecskék széles körben elterjedtek – nevezetesen a májban, a lépben, a mellékvesékben, a petefészekben és a herékben.

  4.) Az injekciók nem változtatják meg a DNS-edet: Hazugság
  Ez a legdurvább hazugság, amivel a tudomány elkárulta az emberiséget.
  2022-ben egy emberi májsejtek bevonásával végzett in vitro vizsgálat kimutatta, hogy a Pfizer mRNS-e hat órán belül DNS-ként expresszálódott.
  Bebizonyosodott, hogy a vakcinák emberi DNS-t tartalmaznak. Ez kizárólag csak előre megfontolt szándékkal történhetett, és ezek után Karikó Katalin hazugsága megbocsáthatatlan. Meg kell fosztani őt magyar állampolgárságától, ez a minimum.

  McKernan a kutatásai során a várt mRNS mellett talált még mRNS-fragmenseket, egyéb RNS-darabokat és kétféle DNS-formát: linearizált és cirkulárist. A cirkuláris – vagy plazmid – DNS jelentősége fontos.
  A plazmid DNS a „teljes recept”, amelyet a baktériumsejtek programozására használnak az mRNS tömegtermelésére.
  Ennek a DNS-nek nem szabadna ott lennie. McKernan további vizsgálata kimutatta, hogy a vakcinákban lévő plazmid DNS valóban életképes, és képes a baktériumsejtekben történő transzformációra, magyarul beinjekciózott emberek DNS-einek átalakítására.

  Tehát a McKernan által tesztelt Pfizer és Moderna bivalens vakcinát tartalmazó fiola DNS-sel szennyezett volt. A tüskegént kódoló DNS, amely potenciálisan képes beépülni egy szervezet genomjába.
  McKernan elemzése azonban 35 százalékos DNS-szennyeződést mutatott ki az injekciós mintákban. Ez akár 1000-szerese a szabályozó hatóságok által „elfogadhatónak” ítélt értéknek. (!!!!!)

  Ez azt jelenti, hogy a beoltottakon keresztül beavatkozás történt az emberi genomba, ami beláthatatlan következményekkel járhat az egész emberiségre, és annak jövőjére.
  És erről még senki nem beszélt nagy konferenciákon sem. Mindenki cinkossá vált a történetben.
  https://brownstone.org/articles/vax-gene-files-accidental-discovery/

  1. Kedves Éva!
   Azok után, hogy köztudott, hogy mi az új világrend célja a népesség számát tekintve, hogy próbáljak finoman, magamat erősen visszafogva fogalmazni, nem szeretném megbántani a gondosan összeállított-, de általam végig nem olvasott posztját, én nem akarok kísérleti vakcinákról és rövid tesztelési időkről sem hallani, nagyon is jól tudták azok a sátánok, hogy mit főztek ki az emberiség számára, nagyon régóta készűltek rá.

 5. Annak a reckonig-nek a médiát is érintenie kell. Élen jártak mind a pánikkeltésben, mind a dezinformációban.
  Megmutatom, másfél perc, nagyon érdemes vetni rá egy pillantást. A CIA-tól indult, mockingbird (a gúnyolódó feketerigó) az akció fedőneve. Avagy hogyan ver át és szuggerál a TV. Még angolul se kell tudni, hogy lejöjjön a lényeg:
  https://www.youtube.com/watch?v=rUDP6e5N9gw&list=PLYrVJ66KYMVLQ8hrmyJUNvcmR5K_3fbYN&index=5

  1. Egyetértek.
   A média azon a tényen alapul, hogy a hír nem más, mint trauma alapú elmekontroll.
   Nem tájékoztatnak, hanem manipulálnak. Stresszelnek, állandó félelemben és szorongásban tartanak.
   Ez az uralmuk alapja. Félnek, ezért megfélemlítenek.

   1. És ebben a megtévesztésben Ön a mesterséges intelligencia-hiány felhasználásával igencsak vezető szerepet játszik. Vajon milyen következtetést képes levonni magára nézve abból, amiket összeollóz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük