Vlagyimir Putyin és Tucker Carlson interjúja

Tucker Carlson interjúja Vlagyimir Putyinnal Moszkvában, Oroszországban. 2024. február 6.

Feliratosan: https://www.bitchute.com/video/jDrjWdukIcPm/

Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=X86K9ed0vQw

Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=fOCWBhuDdDo

5 thoughts on “Vlagyimir Putyin és Tucker Carlson interjúja

 1. A Putyin interjú sok igazságot a felszínre hozott, amit mindenkinek, különösen az amerikaiaknak sokkoló volt:
  – Míg Oroszország 1000 éves múltra tekint vissza, amelynek része volt Kijev is, addig az Egyesült Államokat az ott élő őslakosok rovására alapították, akik ellen népirtást követtek el.
  – Ukrajna 1000 évvel ezelőtt eredetileg orosz volt, és a mai napig erős orosz identitású, az ukrán lakosság körülbelül 1/3-a túlnyomórészt oroszul beszél, vagyis ebben a háborúban testvér népek állnak szemben egymással.
  – Ukrajna egy mesterséges állam, amelyet Lenin szellemében, Sztálin akarata szerint alakítottak ki.
  – A breszt-litovszki békeszerződésben német befolyás alá került, ami megágyazott az ultranacionalista ideológiáknak, a banderizmusnak.
  – Az Ukrán Nacionalisták Szervezete (OUN) 1929-ben alakult Kelet-Galíciában.Az OUN 1934-ben meggyilkolta Bronislaw Pieracki lengyel belügyminisztert. A Pieracki meggyilkolása miatt 1936-ban bíróság elé állított és elítéltek között volt Stefan Bandera és Mykola Lebed is.
  – 1941 júniusában, amikor a náci Németország megszállta Nyugat-Ukrajnát, a lakosság „felszabadítóként” üdvözölte a megszálló nácikat.
  Az OUN úgy vélte, hogy a „tiszta etnikai ukrán faj” volt az egyetlen igazi leszármazottja a Kijevi Ruszt uraló Rurik-dinasztia királyi vérvonalának.
  A trizubnak is nevezett háromágú szimbólum az ukránok fontos szimbóluma, mivel a Kijevi Rusz idejéből származik.
  – A CIA-segítségével ezt a szélsőséges ultranacionalizmust a II.világháború után is életben tartották és finanszírozták, mert a Világsziget terv mentén Ukrajnát tervezték feláldozni Oroszország meggyengítése érdekében.
  – A CIA ideológia programja az ukrán felsőbbrendűségre épített ultranacionalista programja hidegháborús fegyverként szolgált.
  A CIA müncheni irodájában diktálták le Ukrajna alkotmányát, belefoglalva a nacionalizmust és a russzofóbiát.
  – Emellett a CIA által kiképzett félkatonai alakulatok kanadai és amerikai kiképzése megágyazott a 2014-es szines forradalomnak, és a Majdan puccsnak, amit 5 mrd dollárért az USA finanszírozott.
  – A Majdan puccs szervezésében aktív szerepet vállalt egy Dmytro Yarosh nevű banderista, aki azóta is ott van a háttérben, Nuland bizalmi embereként.
  2021-ben Nuland váratlan megjelenését követően kinevezték Zaluzsnyij tanácsadójává.
  Putyin legfontosabb üzenete, hogy vége az Egyesült Államok hegemóniájának, és a világ csendőre szerepének, és az általa finanszírozott gazdasági bérgyilkosok világának.
  Korszakváltáshoz érkeztünk. Az Egyesült Államok hegemóniájs megszűnik, gazdasági, pénzügyi és politikai befolyása visszaszorul.

 2. A mély állam teljes bukás előtt áll. Hatalma megmentése érdekében egy neomarxista forrdalamat akarnak kirobbantani.
  Ehhez kellett a szervezett migráció, akikből félkatonai szervezeteket hoznak létre, amelynek célja az Egyesült Államok, mint nemzetállam megsemmisítése, bedöntése.
  https://nikolaosanaximandros.gr/oi-mple-politeies-theloun-emfilio-polemo/

  Az alábbi szervezetek irányítják Amerika tervezett és szervezett összeomlását:
  – ENSZ
  – IOM Nemzetközi Migrációs Szervezet
  – Európai Unió
  – ENSZ Nemzetközi Gyermeksürgősségi Alap UNICEF
  – Héber Bevándorlók Segélyszervezete HIAS
  – Vöröskereszt
  – Orvosok Határok Nélkül
  – Egyesült Nemzetek Menekültügyi Ügynöksége UNHCR
  – Norvég Menekültügyi Tanács

  Erről bővebben, fényképekkel, és videóval bizonyítva, az AGENDA 2030 tervben foglaltak szerint:
  https://thewatchtowers.org/photo-video-evidence-of-illegal-immigrant-encampments-stations-proving-the-planned-organized-collapse-of-america/

 3. A nemlétező vírus eltűnt, ahogy az ukrán háború elkezdődött.
  A háború mostanáig lehetett tervezve, közeledik a WHO digitális rabszolgaság bevezetés május 24-i elfogadási határideje.
  Már csak a háború forma átváltásának részletein kell megállapodni gondolom, amit el is kezdenek február 19-én.
  Mit kaphatnak az oroszok cserébe? Mit kaphatunk mi cserébe? Sátáni alku lehet akár Kárpátalja visszatérése a WHO terror bevezetéséért, ami persze anélkül is visszajár? (a feliratos fordítás szerint Putyin a határrevíziót nem tartja jogos követelésnek, de azért láthatóan ez csak egy érdekvezérelt nézőpont)
  https://citizengo.org/hu/ot/212992-fellepes-a-who-jarvanyugyi-szerzodesevel-szemben?tcid=114925798

  A tippem az, hogy a mafcia hirtelen rögtön meg is fogja találja azt az arcot, amit felvéve ki tud hátrálni a háborúból, és oltás fegyverre váltani.
  A mi NWO-t bevezető vezetőinknek ezzel pedig akutan forróvá válik a talaj.
  Egy új BTK jogcím jutott eszembe, az NWO program beveztésében való közreműködés, mint bűntény. Az indoklása pedig az, hogy most lenne időszerű BTK módosító törvényjavaslat előterjesztése, mivel ez elengedhetetlenül szükséges, és mivel nemzetközi szerződésből folyó vagy jogharmonizációs kötelezettség vállalása (a bűncselekményekhez kapcsolódó WHO EU ENSZ stb.szerződések hatályba lépése, vagy már hatályos volta) azt halaszthatatlanná teszi.

 4. Egy olyan híroldalról ajánlok a témához tartozó cikket, aminek komment stílusával legkorábban már az egyetemi éveim alatt találkoztam, amikor is, ha legalább két fiú egyedül maradt a nyílt közösségi térből nyíló, éppen becsukott ajtók mögött, akkor az ajtónyitással sokszor ebben a tekinteteben lelepleződtek hirtelen. Az oldal jellemzője az, hogy leginkább bulvártalanított és képmutatás nélkülien valódi hús-vér férfi, generáció, politikai oldal, és téma függetlenül.

  Kuruc.info – A lépéskényszer kora: a geostratégiai logika könyörtelen fogságában
  Az írás nagyon érdekes katonai helyzetelemzés. Arról szerintem, hogy ki blöfföli be jobban az erőforrásait (sakkban blöffölés). Szerintem az USA-NATO végig blöfföl az erejét illetően, mivel az évtizedek óta fegyvertelenített NATO tagállamokkal elég nehéz fegyveres erőt felmutatni fegyveres, nem blöffölő, nem NATO államokkal szemben.
  A NATO erővesztettségi, veszettségi öncsapdában van most szerintem.
  Atombomba nincs, nem lehetséges a fizika törvényei szerint, csak más eszközöket hívnak helyette annak, atomtöltet címszó alatt, erre is emlékezzünk. A valódi hadianyagok, az „atomtöltetek” alkalmazását pedig különböző egyezmények zárják ki. Még mindig a sakktáblán akarunk maradni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük