Az emberi jogok eltiprása

Orvosok, jogászok szakvéleményének félresöprése. Bíró Évával Németországból beszélget Szendrődi Katalin.

www.nexustv.hu

11 thoughts on “Az emberi jogok eltiprása

 1. Nagyszerű előadásokat hallottunk. Minden elismerésem a szervező, rendező gárdának. Ragyogó előadást tartott többek között Mads Palsvig (DK) „A világ bővelkedik, ha valaki szegény = akkor ez meg van tervezve.” Mint egy közgazdász szinte mindent átfogóan összegezte a világ helyzetét. Csodás hogy ezt a konferenciát így össze tudták hozni, nagyon tanulságos minden egyes elhangzott előadása!

 2. Az itt meginterjúolt Bíró Éva a társadalom fiatalabb nemzedékéhez tartozik, ezért nem csoda, hogy a nyugati (német) média és állami propaganda áldozata. Mert egyébként észrevenné, hogy mennyire bizarr dolog kommunista diktatúrához hasonlítani azt, ami az ő országában is történik a Covid-mizériát illetően. Talán ó se tudná, hogy – igen “kommunista” diktatúra létezett, létezhet továbbra is, csak – az a diktatúra épp azt a célt szolgálta, hogy kizárják az ilyen Covid-diktatúrák lehetőségét?

  És az is furcsa, hogy a németo.-i hatóságok általa említett erőszakos megtorló eljárásain ő csodálkozik. Talán nem tudja, hogy a német és általában a ny-eŭrópai államok orosz-ellenes, az ukrán neonáci vezetést támogató fellépése mennyire hasonít a hitleristák oroszellenes, világháború előtti fellépéséhez? Mi jót lehet várni az ilyen vérszomjas politikusoktól és az őket kiszolgáló médiától? Szerintem semmi jót, csak egyre rosszabbat.

  1. https://www.bitchute.com/video/2oHcuilXLJcn/ , https://www.bitchute.com/video/r7qkGVEV79wW/ , https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/legyen-ukran-szive s lehetne folytatni, de amíg a magyar ilyen birka, addig nincsen értelme. Falvaktól elvették a takarékokat, most már a postákat is, de még egy összefoggásra is képtelenek, aki meg megmondja, hogy figyeljétek majd ez lesz, azt meg egyszerűbb lehurrogni. Ukrajna ha megkapná a büntetését, amit az ő laboratóriumakban hoztak létre, akkor nem adta volna oda az 2millió tonna aranyát a Fort Knoxba, ahogyan Vatikán a hamisprófétával szövetkezvén a rejtett vatikáni aranyat is odaadta, csakhogy előkészítsék a Fenevad Birodalmát. : https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/ai-a-digitalis-antikrisztus-vilagi-megjelenese le kellene rombolni, de olyan betegek, hogy inkább építgetik, mert nem félnek a Teremtő Szentháromságtól.

  2. A világ alapjaiban mégiscsak úgy működik, mint a Mérgezett föld című dokumentumfilmből látható.
   Nem piramis, sem nem fejére állított piramis , hanem szintek megfelelő, egymást életben tartó sorrendje és körforgásos együttműködése, ha úgy tetszik, közös részvételű, egyéni munkája. Ha a szintek harmonikus sorrendje, és az éppen szükséges összetétele megdől, a ciklusokban túlsúlyba kerül a pusztulás.
   Az AI egy téves cél rossz eszköze, a pusztulás túlsúlya.
   A jövő (köz)gazdaságának a természeti logikához jó lenne, ha köze lenne, és nem a piramishoz, meg a gátlástalan értelem elnyomáshoz(ami az említett haszontalan diktatúrák egyik alapvető szint torzítója).
   Pl. a természetben nincs kamat, se osztalék,(+/-) de van raktározás(jövedelem, önfenntartó képesség), feldolgozás(forgalom) és továbbadás(adó, aminek aránya és összege a hasznosság/profit mutató).

   A szív kereskedelem cikk nagyon fontos, jó, hogy említésre került.
   A 45 millió euró értékű test érték kiindulás lehet egyéni oltás károsodás kártérítés kéréshez.
   (Mennyi egy ember értéke?-összehasonlíto áron)
   Maga a szerv átültetés spirituális kérdés, mivel átadódik a donorok ‘lelke’, energetikai tere. Normálisan ennek megtörténte csak ritkán indokolt, de jó sok erőszakkal lehet a lélek kavarodás piacot növelni.
   A fizika anyag leírása mindig elfeledkezik a fény-energia alkotók felsorolásakor a lelki tartalmáról.

  3. Nem nagyon merek közbeszólni, mert tisztelt S.G. uram Ön már egyszer agyon akart lőni engem (szerencsére a nekem szánt golyókat rövid időn belül törölte az Admin, így életbe maradtam), de két „világra” van tökéletes rátekintésem. Hogy civil magánemberként a jövő kilátásaival együtt, melyikben éreztem magam jobban, melyikben pocsékul, és miért, abba most nem kezdek bele, hiszen teljesen felesleges. Törvény is van rá.

   Viszont, hogy konzekvens párhuzamba maradjunk, Ön is, én is és itt mindenki, vagy pl. az oltottak és oltatlanok, megismételném utolsó két mondatát alig módosítva:

   Számomra az a felfoghatatlan, hogy emberek leélik az életüket, és lila fingjuk nincs arról, hogy mi történt körülöttük ez idő alatt valójában.
   Egész életükben nézték a “tv híradót”, olvasták a Blikket, és amit ott mondtak, hűségesen ők is azt gondolták, és “gondolják” még ma is . Most melyik “youtube csatornát” teszik nézni ?

   1. S.G. egy otromba troll! Olyan stílust enged meg magának más emberekkel szemben, úgy ír, hogy egy normálisan működő komment szekcióból az adminnak már rég ki kellett volna tiltania. Ennek ellenére még mindig itt van és hányja a faszságait ide! Kedves Admin, ha komolyan gondolná ezt az oldalt, ezt az embert már kitiltotta volna innen!

 3. Az időutazás gyakorlati megvalósítása érdekében, és azt feltételezve, hogy 2019.12.31-én a normál jogrend még működött, erre a jogbiztonsági kérdésre talán akut válasz lehetne az összes, 2020.01.01-től hatályba lépett törvény módosítás, vagy új törvény érvénytelenítése, főleg a korlátozáshoz kapcsolódó elvi módosítások (kivéve, ami már megvalósult, elszámolt személyes adó és hitel könnyítéshez, illetve államháztartási gazdasági korrekciós célú vállalati adózáshoz kapcsolódik +/-). A vészhelyzeti törvényeken kívül számos más törvény is el lett értelmetlenítve, ami ellen kevesen mertek az adott esetekben tiltakozni.
  A kilábalás módját úgyis könnyebb megtalálni, az emberek gondolkodását visszaállítani, normalizálni, ha két lépést (évet) hátralépünk (vissza) a jelen helyzetből. Elfelejtve a félelemben levést. Lehetőleg minél több országban, egyszerre.
  Az átlagpolgár elleni terror elszemtelenedése, és indoka innen datálható látványosan.

 4. Jogállam még No. ? Tavaly juniusban a képen látható idős hölgy covid-19 tüntetésen vett részt.

  Forrás: https://reitschuster.de/post/spd-ob-entschuldigt-sich-dafuer-dass-sich-polizist-nicht-abstechen-liess/

  A rendőrségi meghúrcolta, amibena idős röviden agyvérzésben meg is halt.

  A boncolás az agyban vérzést talált, ami valószinüleg az asszony halálát okozta.
  A német államügyészség most zárta le az esetet, hogy a rendőrség nem követett el hibát.

  ( Persze ez képtelenség. De ki hisz ezeknek már ?
  Ez igy szokott lenni, ha az ügy kényes az állam számára, akkor azt nagyon sokáig csűrik és csavarják.
  És a végén kijelentik, hogy az állam ott sem volt és nem is hibás.
  )

  A cikk írója, Boris Reischuster jelen volt a szegény hölgy meghúrcolásánál.
  De a rendőrség vele is nagyon agressziv volt. A rendőrők nem engedték Boris-t kamerázni, holott hangosan kiabálta,
  hogy ő a sajtótól van.

 5. Ez az egész eddig kicsiben ment így .. főpróba volt de ugye csak a gyerekek kötelező oltásai kapcsán …ahol is nem ütköztek érdemi ellenállásba. Egyszerűen nem lehetett eljutni a szülőkhöz. Most se lehet a tömegekhez eljutni pedig mindenkinek szinte van már ismerőse akit elvitt a narratíva a végponthoz.
  Most élesítették tömegszinten azt technikát amit kipróbáltak már és működött. Az ő szintjükön mind működik is. Sok bárgyú birkával… de ismétlem magam: ember tervez Isten végez. Nem félek és szabad vagyok. Maradok is. Felemelt fejjel tudok állni és aminek meg kell történnie az meg is fog. Nem úgy ahogy ők akarják… de ezt Isten/Teremtőnk rendezi. A “Tudomány” felett óriási, megállíthatatlan rendezőerők működnek. Egy kis pszichopata pszichózisban élő embertömeg mindig csak porszem marad az egész történetben.
  May the Force be with Us ??

 6. Melyik filmet is érdemes nézni. A film a fantázia és a valóság keveredésére épül, legfeljebb az arányok változnak. Aki a moziban ül, és utána elhiszi, hogy amit látott, mert az van az ajtón kívül is, az csak a színpadot látja, néha még a kulisszákat sem.
  Amikor a Rákosi korszakot nézzük, amiről még Berija is úgy beszélt, hogy Rákosi egy zsidó királyságot épít, pedig hol volt ez attól a hatalomtól, amit a Rothschild féle bankárok, és nagytőkések ekkorra már kiépítettek, tényleg embertelen volt. Viszont ezt a Kádár korszakkal összemosni, már csak mozi.
  Ha most azt vizsgálnánk, hogy hány áldozata volt a szovjet rendszernek a valóságban, a több száz millió biztos, hogy túlzás lenne.
  Ha megnéznék, hogy Horthy politikája mennyi áldozattal járt valószínűleg arányban nem lenne jobb. Ha azt néznénk, hogy a kiegyezésig A Habis császári család hány magyar fiatal férfit hurcolt el katonának, akkor az sem lenne elhanyagolható.
  Még olyan rendszer nem volt, amely bűntelen lett volna, egész Istvántól kezdve, ahol néhány év alatt olyan magyar irtás folyt, hogy idegeneket telepítettek a magyarok nyakára. Itt az akkor még ismeretlen Kalergi módszer, már akkor is virágzott.
  Amúgy kommunista diktatúra igazán nem létezett, mert a Rákosié egy sztálinista típusú judeobolsevik rendszer volt, míg a kádári egy lavírozó enyhén liberalizált állami monopóliumra épülő szocialisztikus rendszer volt. A kommunistákat, ha komolyan gondolta egy ember az eszmei alapot, minden rendszer üldözte.
  Még a rendszerváltó neoliberális cionista bűnbanda is gulyás kommunizmusnak, meg atyáskodónak nevezte a kádári korszakot. A rákosi -féle padlássöprésnek is voltak bőven a történelemben másképp megnevezett változataide hát ki mit él meg. Ez az ego. És evvel az objektivizmus már csorbát is szenvedett.
  Tessék megfigyelni, érdekes módon a világot irányító főbűnözők és csatlósaik már kommunistáknak vannak megbélyegezve, de hát egy Rothschild soha nem lesz kommunista, na ez a butaság teteje. Viszont arra jó, ha a terv még sem jön be, akkor ártatlanokra lehet terelni a figyelmet, ahogy ez igazán 56-ban is volt.
  Rothschildék Maoval paroláztak, és a kínai típusú diktatúra megvalósítása mellett döntöttek, úgy is mondhatnám hogy a modernizált ázsiai feudalizmus mellett, ami egy kicsit az embert emlékezteti a középkori iszlám rendszerére, hol valójában minden a padisah kezében összpontosult, adott és elvett tetszése szerint, az életet is.
  A mostani állapotot sem hasonlítanám a kádárihoz, mivel ott egy erős függőség volt, elsősorban katonai és politikai szinten, viszont sem az anyaföld, sem a gazdaság nem lett kiárusítva. Már a vizünk sem a miénk, érezzük is a hatását. Nem véletlenül mérték fel a kutakat, ellátva mühöldas regisztrációval.
  Olyan mint Magyarország megszűnt, csak a FED-nél egy bejegyzett vállalat, néhány millió rabszolgával, meg azokon élősködőkkel.
  És már nem az a fő kérdés, hogy kinek kell félni bárminemű diktatúrától, hanem az, hogy a csodálatos jogállami demokrácia néhány családja mikor fejezi be az emberiség kipusztítást, de elsősorban a még mindig önállóbban gondolkodó fehér rassz eltüntetését.
  Hogy taglalták ezt Klaus Schwabék? Először a gyerekeket, az öregeket, és az oltatlanokat kell eltüntetni. És ez folyamatban is van.
  Így bizony jelen esetben inkább Petik Úr jár közelebb az igazsághoz, még akkor is, ha elfogult a Kádár rendszerével szemben, ugyanis azt mondta, amit valóságként élt meg. Az pedig, hogy milyen módon simult be a rendszerbe, azt lehet találgatni, miközben, most a valódi színpadon tömegesen járulnak hozzá a nép kiirtásához, tevőlegesen is.

 7. angol kimutatás szerint a régi időkben is ugyanolyan gyorsan terjedtek a vírusik, mint napjainkban! Nem a tösszentessel terjed, hanem pl d.vitamin szint leeseése indítja be…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük