Rajtunk múlik a jó megoldás! – Konferencia a jelen helyzetről

Orvosok a tisztánlátásért beszélgetés a jelen helyzetről Dr. Tamasi József belgyógyász és társadalomorvostan szakorvossal, Dr. Pócs Alfréd ortopéd szakorvos és traumatológussal, Dr. Fölker Tibor háziorvos, patológussal és Ertsey Attila a Magyar Építész Kamara volt alelnökével.

16 thoughts on “Rajtunk múlik a jó megoldás! – Konferencia a jelen helyzetről

 1. Kromoszómacserés terápia

  “Az orvosi nanobotok akár sejt- és molekulasebészetre is képesek lesznek. Így az emberben a veleszületett hibás gének, amelyek a születési rendellenességeket, illetve öröklött betegségeket okozzák, kiszûrhetõek és orvosolhatóak lesznek. A megfelelõ géneket a páciens eredeti DNS-ének hibás részeit módosítva, modern genetikai ismereteket felhasználva alakítják ki.

  Ahogy az elõzõ oldalakon is látszik, a nanotechnológia a tudomány egyik leggyorsabban fejlõdõ és rendkívül hasznos ága, amely már ma is sok pozitív eredményt tud felmutatni és ez a tendencia a jövõben csak fokozódni fog. Már sok helyen el is kezdték a nanoanyagok és
  –gépek szerves anyagokra és élõlényekre gyakorolt hatásának vizsgálatát, gyakran már emberkísérletekig is eljutva. A tudomány mai állása szerint a végsõ cél – Feynman álmának beteljesítésének – elérése nem ütközik semmilyen tudományos vagy technikai akadályba. Ugyanakkor az ember hajlamos túlkapásokra, a tudomány eredményeit önzõ politikai vagy üzleti érdekbõl használni, és – mivel valamikor a jövõben képesek leszünk szerves anyagokat, vagy akár élõlényeket megalkotni – Istent játszani. De ez a probléma még a jövõ zenéje… ” ( Konecz László: A Nanotechnológia alkalmazása az orvostudományban) http://www.blg.hu/tempus/l4zzz.htm

 2. Elnézést, hogy csak áttételesen vág ide, viszont a 22. perc igazságához hadd idézzek Lázár Ervin – Bemutatkozunk c. meséjéből, a Négyszögletű Kerekerdő mesekötetből (a Négyszögletű kerek – szintén elgondolkodtató művészi képzet…) A valóban jó orvost nincs mivel megfogni – a mese kifejezésével élve :
  “Aromo nyúl. Ugrifüles, nagyeszű. Úgy is hívjuk: fékezhetetlen agyvelejű. Ő meg, tudod, kint lakott a mezőn. Szabad foglalkozású nyúl volt. Káposztaszakértő. Egyszer hoz ám neki a postás egy levelet. Azonnal jelenjék meg itt meg itt, ekkor és ekkor, mert köteles elvégezni a nyúlfutás-tanfolyamot. El is ment szegény. Egy nagy épületre ki volt írva, hogy Nyúlfutást Oktató Főtanfolyam. Oda kellett mennie. Egy bizottság elé vezették. Kövér, pirospozsgás urak ültek a bizottságban. Aromo éppen mondani akarta, hogy minek tanulja ő a nyúlfutást, amikor… de a főkövér már rá is reccsent: „Na, fusson egy kört!” Aromo futott. „Rettenetes! – sopánkodtak a bizottság tagjai. – Hogy dobálja a farát, micsoda rossz lábtartás, ezt a gyenge technikát!” Aromo megint mondani akarta, hogy hiszen ő nyúl, de nem engedték szóhoz jutni. Heteken át gyakoroltatták. Nyúlfutásra oktatták a kövérek. De igen elégedetlenek voltak vele. Ilyen rossz tanulójuk még sose volt, ingatták a fejüket, és három hét múlva előhoztak egy teknősbékát. „Na, mutasd meg neki!” – mondták, s a teknősbéka fél nap alatt végigcsoszogott a kerten. „Na, látod, ez az! – mondták a kövérek Aromónak. – Ez az igazi nyúlfutás. Látod, milyen szépen ingatja a fejét, milyen kecsesen rakja a lábát?! Igaz, a gyorsaságát még icipicit fejleszteni kell, de akkor is így fut egy igazi nyúl.” Aromo igen mérges lett, azt se mondta fapapucs, csak zsupsz! átugrott a kerítésen, és uzsgyi neki, vesd el magad! Isten veled, nyúlfutásra oktató tanfolyam! A kövérek meg: „Utána, utána, hiszen még nem tud rendesen futni, fogják meg!” De mire kettőt léptek, Aromo farkincája végét se látták. Nosza, vérebeket eresztettek utána. Így találkoztam Aromóval. Futott, mint a nyúl, nyomában a vérebek.”

 3. Ertsey Attila okfejtése megfogott. Most hozzá fordulok:
  – a Milánói Világkiállítás magyar pavilonjának itthoni ismételt felállításához a tervanyag statikai munkarészét én készítettem;
  – a tervezést megelőzően tájékozódtam az épület és a vele kapcsolatos tervezés előzményeiről;
  – örökre megmarad bennem, amit az alakor ősgabonáról mondott egy interjúban: “mert ez a világ hamarabb elpusztul, mint ahogy bárki gondolná…”;
  – sajnálatos, hogy szinte senki sem értette meg az üzenetét….(Szőts Géza pedig teljesen átkódolta!)
  (A projekt a munkagödör szádlemezes határolását követően leállt, jövője megjósolhatatlan.)
  Köszönöm, hogy a kapcsolatunk legalább így virtuálisan létre jöhetett!
  Hirtelenjében ezt a cikket tudom ajánlani azoknak, akik nincsenek képben: http://valasz.hu/kultura/hogyan-lett-az-alakor-a-magyar-epiteszet-bunbakja-100684

  1. S idővel megváltozik az arca annak aki felvette a Fenevad bélyegét, olyan gennyes folyadék fog ömleni belőle, mint az oszló hulláé, s akkor még a szájkosárral sem lesznek képesek eltakarni Abbánk büntetésének jellegét. A Fenevad bélyegét csak az élete árán lehet eltávolítani, erről sem érdemes elfelejtkezni. Ma újból nyilvánosságra hoztam, 263 , hogyan lehetne megvédeni Dunántúlt, meglátjuk mennyi idő alatt törlik a gloria.tv/lowoa alól.

 4. 2021. február 1. (LifeSiteNews) – Legalább 273 ember halt meg, a COVID-19 oltások következtében január 22-ig – derül ki az Egyesült Államok kormányának pénteken közzétett adataiból. A halálesetekről a VAERS, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központja (CDC) oltási sérüléskövető rendszere számolt be.

  A VAERS eddig összesen 9 845 nemkívánatos eseményt regisztrált, amelyek valószínűleg a Pfizer és a Moderna által gyártott COVID-19 vakcinákhoz kapcsolhatók, bár az esetek tényleges száma valószínűleg ennél jóval magasabb.

  February 1, 2021 (LifeSiteNews) – At least 273 people have died after being vaccinated for COVID-19 as of January 22, according to U.S. government data released on Friday. The deaths were reported to VAERS, the vaccine injury tracking system for the U.S. Centers for Disease Control (CDC).

  A total of 9,845 adverse events possibly linked to the COVID-19 vaccines made by Pfizer and Moderna have been recorded by VAERS so far, although the actual number of cases is likely far higher.

  https://abg-report.tumblr.com/post/641951241440837632/at-least-273-deaths-9845-adverse-events-in-the

 5. Ebben a konferenciában a Doktor urak megemlítették, hogy az oltásokat nano vizsgálatnak kellene alávetni, hogy azok mit tartalmaznak. Nos, az alábbi linkben szereplő dolgok szerint, lehet hogy magát a PCR tesztet is érdemes lenne ilyen vizsgálatnak alávetni: https://www.afinalwarning.com/493204.html
  Mennyire lehet valós egy ilyen titkos oltás? Hisz nagyon erőltetik a tesztet. Persze tudom, hogy csekély mennyiségű anyagot juttatna egy egyszeri tesztelés a szervezetbe, de ha ezt folyamatos többszöri tesztelgetésekkel végeztetnék el, akkor is esélytelen?

  1. itt csak teóriák vannak. Én magam részéről kizártnak tartom, hogy nincs más szándék a tesztek erőszakos eröltetése mögött, mint hogy egy hamis eredményt kapjanak. Vagy oltás, vagy DNS gyűjtés, vagy az adatbázisba kerülés vagy más, de valami biztosan van. Ezért mivel jogszabályilag a teszteltetés nem kötelező egyenlőre, ezért azt nem is kell hagyni.

   1. Köszönöm Doktor Úr válaszát. Tesztelni eddig nem teszteltettem, és nem is fogok. Oltatni sem fogok, kötelezően sem. 20 éve ismerkedem efféle dolgokkal. Van annyi rálátásom, hogy ne ugorjak bele a Földet irányító vagy irányítani akaró, negatív entitások átveréseibe. Már a 2000-es években olvastam Wim Malgo – Totális Kontroll könyvecskéjét. Mai korhoz már elavult az abban szereplő technológiához való viszonyítás, de a fene sem gondolta, hogy nanochipekkel akarják manipulálni az embert. Aki a PCR tesztes chipelésnek akar még jobban utánajárni, annak itt van egy ehhez kapcsolódó videó: https://www.brighteon.com/e7b1ae79-64b0-4b37-9b20-e806a90b9ac3

 6. Nagyon hálásak lehetünk az orvosok a tisztánlátásért weblapot elinditó, az emberiességből példamutató orvosoknak. A mai szörnyü helyzetben, mert olyan szeretettel, és tapintatos fogalmazással mondják el nekünk a legroszabb dolgokat is a covid-19-ről, az 5G-ről ami, hogy valahogy nyugtató és nem pánik keltő legyen nekünk egyszerü kisembereknek. Önfeláldozó módon dolgoznak értünk. Bár minden orvos példát venne Önökről hazánkban, akkor a hatalmaskodó politukusok talán másképpen állnának a mostani helyzethez. Az Igaz Élő Úr Isten segitse Önöket mindenben, és vigyázzon minden lépésükre.
  Csak összehesonlitásként érdemes meghallgatni: https://articles.mercola.com/articles/archive/2021/01/31/covid-19-vaccine-gene-therapi.aspx
  Dr. Joseph Mercola és Judy Mikovits mykróbiologus nevén nevezi a politikusok tetteit, én ijesztőbbnek érzem a helyzetet a videójuk meghallgatása után, mert valóban szörnyü helyzetben van az emberiség, nem csak kicsi hazánk. The Defender Childrens Health Defense News & Views 2021 Febr. 2.
  Köszönet Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tamasi József és mindenkinek akik részt vesznek ebben a nagyon fontos munkában.
  B. Piroska

 7. Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul… (https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-kerdesek__8808658-aki-nem-tud-arabusul-ne-beszeljen-arabusul-pontos-jelentese)
  Sajnálom, hogy ez a honlap, amely nyilvánvalóan a pártatlan és objektív tájékoztatás céljából létesült egy állítólagos járvány kapcsán, most politikai szerveződéseknek kíván szócsöve lenni. Támadják a kormányt, kétségbe vonják az Alaptörvény legitimitását, stb. Ilyesminek nincs ugyan jogi vagy elvi akadálya, politikai szempontokból akár igazuk is lehet, azonban magát a honlapot teszik hiteltelenné. Ilyen honlapokból és médiumokból ugyanis van elég, a kormány parlamenti ellenzéke, valamint az NGO-k közismerten nagyon szorgalmasak, kormánybuktató szándékaikat külső erők támogatják régóta, a magyar jogállamiság kérdésének napirenden tartása az EU parlamentben egy ilyen nyomásgyakorlási eszköz. Az ellenzékre és támogatóikra azonban egyáltalán nem jellemző az oltásellenesség, a rendkívüli állapot fenntartásának vitatása, sőt, a korlátozó intézkedések kiterjesztését követelik. Azokat a kényszerítő külső tényezőket támogatják, melyek ezt a narratívát az emberiségre erőltetik, továbbá pénzügyileg és egyéb módon hatalmukban tartják a világ legtöbb országát, így hazánkat is. Vajon Önök tudnak-e olyan államról, mely tagadja a járvány létezését és nem kívánja saját lakosságát oltatni bizonytalan hatású oltóanyagokkal? Ilyen alig akad, mert súlyos szankciókkal kellene szembenéznie. (Erre Portugália esete figyelmeztethet, ahol állítólag „újabb mutációk” terjedése irtja a lakosságot.)
  A jan. 24-én kiadott Nyilatkozat, valamint a https://orvosokatisztanlatasert.hu/rajtunk-mulik-a-jo-megoldas-konferencia-a-jelen-helyzetrol/ c. beszélgetés bizonyítja, hogy Önök pontosan tisztában vannak a történések hátterével. Ilyen ismeretek birtokában vajon miképp gondolják, hogy valamiféle kormánybuktatással vagy az Alaptörvény hatályon kívül helyezésével elhárul a háttérhatalmak mindazon törekvése, melyeket Önök oly részletesen felvázoltak?
  Nem állítom, hogy nekem tetszik ez a helyzet. Politikai véleményem szerint kétféle kormány létezik: rossz vagy sokkal rosszabb. Lehet választani. Ami azonban bizonyosan nem fog változni, az a globális gyógyszeripar emberiségellenes tevékenysége, ám ilyesmi ellen hazánkban csak kevesek hajlandóak szót emelni. Bizonyos, hogy előbb vagy utóbb minden kormány megbukik és mások kerülnek hatalomra, de a gyógyszeripar (nagytőke) által megvásárolt egészségügyi irányítás nem fog változni. Dr. Lenkei ezt bizonyára jól tudja.
  Az Önök szerepvállalását eddig nagyra becsültem, úgy hiszem, további tevékenységüknek az adna kivételes fontosságot, ha a hitelesen tájékoztatnák a magyar állampolgárokat a háttérhatalmak távlati szándékairól, melyek közt fontos szerep jut a járványhelyzet további fenntartásának.
  Az utóbbi időkben elég sok fontos, leleplező írást juttattam el Önökhöz, de ezeknek közlésre nem adtak helyt. Ha valóban a lakosság védelme a céljuk, akkor nyilvánosságra hozzák ezeket, továbbá részlétes tájékoztatással szolgálnának a vakcinák veszélyeiről,valamit azon egészségvédő lehetőségekről, melyekkel bármely vírusos fertőzés (és egyéb betegség) megelőzhető vagy könnyen gyógyítható.
  Eddigi felvilágosító tevékenységüket köszönöm.
  V.Antal

  1. Kedves Uram! Természetesen nem politizálni akarunk. Ahogyan azt a nyilatkozatunkban https://orvosokatisztanlatasert.hu/nyilatkozat/ megírtuk, tisztában vagyunk azzal, hogy a teljes politikai elit ugyanazt a minket megnyomorító szekeret tolja, tehát egyiket sem szeretnénk támogatni. Semmi szándékunk a Kormány megbuktatásán fáradozni. Megbukik az magától is. A csalást, az emberek megvezetését, a csaló “szakembereket” viszont le fogjuk leplezni. Hogy az milyen politikai következményekkel jár, azzal számoljon el mindenki maga berkeiben. Sajnálom, ha nem tudtunk figyelni az Ön küldeményeire. Sajnos csapkodnak a hullámok a mindennapi életünk, munkánk, családunk és világ megmentéséért folytatott harcunkra szánt idők nyomán és tudnia kell, hogy semmilyen titkárságunk, vagy adminisztrációnk sincs. Ha válaszolunk, akkor épp úgy alakul a szerencse csillag, hogy valamiért beleakadunk a levélbe és épp van annyi időnk. Többnyire azonban elolvasni sem tudjuk a leveleket alaposan, de a küldeményeket szinte biztos, hogy nem tudjuk megnézni. Sajnálom. Nem is tudom, hogy mi a megoldás. Talán a türelem, a többszöri megkeresésünk, többszöri beküldés, vagy a csoportba juttatás. Még jobb azonban az, ha mindenki a maga helyén és környezetében megcsinálja a kis sejteket és csoportokat, hogy ott történjen az ébredés és ne ránk kelljen várni. Mi ennyit bírunk és tudunk tenni, sajnos nincs több erő. Szóval próbálják használni a mi általunk keltett hullámokat, de a csónakot evezzék egyedül nélkülünk, így gyorsabban fogunk haladni. Üdv Tamasi dr.

 8. Sokan nagyon sokan gondoljuk ,hogy egy óriási átverés show ez az egész pandemia.A dolgokat levezetve ez egy teljes forgatókönyv ami szinte megakádályozhatatlan főleg úgy hogy Nem Tramp maradt az elnök aki megakadályozhatja volna ezt a szörnyűséget.Letartóztatni cukor embert,mustot,Huggyos jóskat,billi kapuk-at,média vezérekért ,minden politikust akik ebben résztvettek.De mit lehet tenni chanaval, makronbuzuval???
  Sajnálom hogy ezeket írtam egy csodálatosan élvezett előadások után de egyelőre nagyon rossz képet látok és szinte semmit nem tehetünk csak amit a feleségem mond bízzunk az Istenben!

 9. Tisztel Uraim!

  Magyarország Lelki-, Erkölcsi-, és Szellemi újjászületési cselekvési tervének megvalósításához egy fő PJT. képviselőt keresek az egészségügy területéről. Elég egy e-mail elérhetőség.

 10. Tisztelettel kérem Ertsey Attila Úr megkeresését a csiziimre0@gmail.com e-mail címemen amennyiben hajlandó Magyarország Lelki-, Erkölcsi-, és Szellemi Újjászületési cselekvési tervének megvalósítására létrejött PJT (Polgári Jogi Társaság) szakmai képviseletére.

  Indoklás:
  Ertsey Úr számomra ritkán tapasztalt meglepően érett, és átfogó gondolatvilága a cselekvési terv megvalósításához mindannyiunk számára nélkülözhetetlen feltétel. A feladat az építész szakmához rendkívül hasonló komplex elveket foglal magába (elképzelés, tervezés, előkészítés, kivitelezés).
  A továbbiakban még három területről ; 1. a Művészetek, illetve a Spirituális Tudományok(Pszichológia, Grafológia, Asztrológia…); 2. A Kultúra (mindenekelőtt a nevelés), illetve Nyelvtudományok, és 3. a Társadalomtudományok (Jog, Filozófia…) területéről van szükség hasonló gondolatvilágú PJT képviselőre.

 11. Tisztelt Ertsey Attila Úr!

  Nagyra becsülöm az egész csapat tevékenységét!
  Előadásában említett bizonyos Társulásokat. Gondolom ezek valamilyen, akár teljes, avagy részleges önellátásra törekvő csoportok. Szeretnék erről/róluk többet megtudni és a társulási lehetőségről vamelyikükhöz.
  Megköszönöm, amennyiben tud ebben segiteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük