Még csak 1.000 db van. Igyekezni kell az aláírásgyűjtéssel!

Mint ismeretes, ahogyan arról korábban is írtunk a saját nyilatkozatunkban és az aláírást kérő posztunkban, szükséges a tömegek igénye, hogy a Magyarok Világszövetsége életre hívjon egy jogtudósokból álló konferenciát a jelen Alaptörvény szerinti helyzet megvitatására. Ezért kérünk mindenkit, hogy ne csak maga írja alá ezt a nyilatkozatot, hanem keressen még a környezetében is 5-10 embert, akivel aláíratja, mert különben nem jutunk el ahhoz a kritikus tömeghez, amely igénye nélkül nem indul el a kényszer-intézkedéseket is megkérdőjelezni tudó jogi megbeszélés.

Valójában nem több mint 10 napja folyik a gyűjtés, így azt gondolom, hogy nem rossz az ezer aláírás, de mindenképp szükséges a nagyobb léptékekben való gondolkodás és a mozgalmi munka beindítása ahhoz, hogy a hiányzó 99 ezer aláírás is megvalósuljon rövid idő alatt.

19 thoughts on “Még csak 1.000 db van. Igyekezni kell az aláírásgyűjtéssel!

 1. Így nem fog összejönni. Petíció kell, amihez online is lehet az aláírásodat adni. Nem mindenki ül egy irodában, nyomtató mellett! De drukkolok, csak meg kellene könnyíteni az emberek dolgát.

 2. Teljes mertekben egyetertek az Onok altal allitottakkal. Ez a virus csak influenza. Bar en csak eu. Dolgozo voltam, most nyugdijban itt Angliaban. Minden le van zarva, es nincs beteg ellatas.

  1. Tisztelettel egyetértek a szakmai véleményükkel hozzáállásukkal.Bizakodjunk, hogy egyre többen ébrednek föl.!

 3. Kedves Dr. Tamási József Úr!

  Meddig tart az aláírás gyűjtés?

  Üdvözlettel :Beata Maria Beck

 4. Hogyan és hol írhatjuk alá? Jelentősen meg kéne ennek lehetőségét könnyíteni,ha lehet ilyet kérni!

  1. Én is és még rajtam kívül többen alairnak a kérdésem lekel tölteni és postán feladni?

 5. Két módon lehet visszaküldeni. Letöltik a pdf dokumentumot, kinyomtatják, kitöltik és vagy és postán elküldik, vagy lefényképezik és az emailcímre küldik el a két oldal fotóját.

  Ha nincs nyomtatásra lehetőség, akkor is letöltik a pdf dokumentumot, és ezzel az online pdf szerkesztővel töltik ki : https://www.sejda.com/hu/pdf-editor

  Nem bonyolult. Megnyílik az oldal, feltöltik a pdf-et és már lehet is írni bele. Aláírást is tud választani. Ha kész van, akkor letöltik a módosított dokumentumot és készítenek két képernyőképet a kitöltött oldalakról és azt küldik el emailben. Ha így sem megy, akkor kérjenek meg bárkit, aki tud számítógépet kezelni és sikerülni fog.

 6. Tisztelt Doktor Úr!
  Milyen email címre kell visszaküldeni? Sokaknak nehézkes ebben a formátumban a nyilatkozat kitöltése.
  Köszönettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük