Legalább 100 ezer aláírás kell az alaptörvény megmérettetéséhez, amellyel érvényét veszítheti egy szakmailag alaptalan kényszeroltási program

Mint ahogyan a Nyilatkozatunkban megírtuk, a szabad életre vágyók egyik legfontosabb első lépése kell legyen a Szabadság Mozgalom aláírásgyűjtésének támogatása. A 2012-es alkotmánymódosítás (új alaptörvény) jogi megalapozottsága egyes jogász szakemberek szerint megkérdőjelezhető, így az azóta létrejött helyzet egy látszat-demokrácia, látszat intézkedések sorozata lenne, amely jogszabályok teljességében érvényüket vesztik akkor, ha mérvadó jogász szakemberek és a nép az említett alkotmánymódosítást hitelt érdemlően és a társadalom jelentős tömegének egyetértését elnyerve megkérdőjelezik, valamint a jelenlegi hatalom nem tudja saját álláspontját hitelt érdemlően megvédeni. Ennek a helyzetnek a megvizsgálására, valós megértésére a Magyarok Világszövetsége elvben kész egy jogtudományi konferenciát létrehozni, amennyiben száz ezernél nagyobb létszámú kezdeményező kinyilatkozatja, hogy nem tekinti hatályosnak a jelenlegi alkotmányt. Ezért támogatjuk a Szabadság Mozgalom ilyen irányú aláírásgyűjtését, melyet az itt és itt és itt található linken érhet el.

Megadva az esélyt egy ilyen fordulatnak, ennek a kezdeményezésnek az aláírására kérünk mindenkit!

A jelen helyzetben üzenjük mindenkinek, hogy összefogásra van szükség, függetlenül attól, hogy a Szabadság Mozgalomhoz kíván-e egyébként csatlakozni, szimpatizál-e, egyetért-e velük vagy sem. Jelenleg ez az esélyünk a legkézenfekvőbb az oltáskényszer megszüntetésére. Jelmondat: „Ha az Alkotmány módosítása 2012-ben jogilag elfogadhatatlan módon történt, akkor ezt jogilag meg kell mérettetni, mert lehetséges, hogy az egész azóta hozott intézkedés sor, beleértve a bennünket megnyomorítani készülő járványügyi intézkedések is érvénytelenek”. Ide kapcsolódik még a Magyarok VIII. Világkongresszusa Záró-nyilatkozatában kimondott jelmondat:  „történeti alkotmányunkon kívül nincs és nem is létezik életképes magyar nemzet.”

Dr.Tamasi József és Dr.Pócs Alfréd

74 thoughts on “Legalább 100 ezer aláírás kell az alaptörvény megmérettetéséhez, amellyel érvényét veszítheti egy szakmailag alaptalan kényszeroltási program

 1. Sziasztok! Mennyi aláírás gyűlt eddig össze? Én holnap intézkedem és egy jó pár emberrel aláíratom.

 2. Tisztelt Dr.Pócs Alfréd Úr!
  Láttam az Önnel készült videót.Érdeklődnék,hogy hol tud az aláírni,aki nem regisztrált közösségi oldalon.
  Válaszát várva
  Köszönettel
  Tóth-Kovács Katalin

  1. SAJNOS A TŐRTÉNELEMBEN MÁR TŐBB ESETBEN IS KÖVETTEK EL NÉP GYÉRITÉST . LÁSD ,SPANYOL NÁTA STB .A FEXNER JELENTÉS IS RÁMUTAT A ROSSZ UTRA. NE TŐRTÉNNYEN MEG MÉG EGYSZER EZ A GYALÁZAT .MINDEN TISZTELET AZ ELLENZŐ ORVOS ÚRAKNAK KITARTÁST KIVÁNOK.

  2. Kedves Katalin!
   Fentebb a cikkben három szor is ki van írva, hogy itt, itt, itt. Na arra kattintva lehet a nyilatkozatot letölteni és aláírni.
   Remélem segítettem.
   Szeretettel!
   Krisztina

   1. En megtaláltam de ez pdf. Ezek szerint kinyomtatott és postázom. Sokan ezért nem fogják aláírni. Egyszerűbbé kellene tenni számítógépen keresztül. Sokan vagyunk külföldön is akik biztos aláírnak.

  3. Ezen a címen nyomtatás nélkül is ki lehet tölteni és elküldeni:
   https://hatalyosjog.hu/
   1. Töltsük le a nyilatkozat kitöltetlen szövegét.
   2. Kattintsunk az “itt egy online ()ingyenes) kitöltő felület”-re.
   Hozzuk ide be a letöltött nyilatkozat file-t és töltsük ki. Vigyázzunk, a személyi számoknál minden rubrikára külön kell kattintani a beírás előtt, ahová csak 1 számjegyet írjunk be.
   3. Mentsük a kitöltött nyilatkozatot, majd küldjük el a szövegben megadott címek egyikére.

 3. Ez 10 éve sem történt meg ! De ki hisz a mesékben? Hogy majd Orbán elismeri, hogy jogsértően gyártott egy új alkotmányt,és békésen lemond a diktatúrájáról? Ugyan már ! 100 ezer aláírás,igen, és majd engedi a fidesz a népszavazást az alkotmányról? Ugyan már…..És egy, Gyurcsány régi barátja, a háttérben a DK-hoz és globalistákhoz kötődő ember gyűjti a védett személyes adatokat,vélhetően adatkezelési engedély nélkül ?Merthogy rákérdezésünkre azzal vágott vissza, hogy őrá nem vonatkozik a törvény,mert itt semmi nem érvényes ,- majd lecserélte a személyi számos nyilatkozat sablont egy szig.- számosra ? Mit gondoltok,kiknek a kezébe fog jutni a nevetek,címetek ,azoké,akik a kormány leváltását akarják? Ez lesz új “Kubatov lista !? Vagy valami másért kell megszerezni a kormányellenesek elérhetőségeit ? Mielőtt aláírnátok bármit is, járjatok utána,ki és milyen célból gyűjti az adatokat, kezel védett személyes adatokat,és ezt az adatvédelmi törvénynek megfelelően teszi -e !?

  1. Kedves Hölgyem!

   Igaz lehet, amit ír, de Geri Tiborra, vagy Hajnal Jánosra gondol a DK-s kapcsolatot illetően? Mert mindkét tábor gyűjt adatokat, de furcsállanám, ha a Szabadság Mozgalom mögött Gyurcsányék állnának…

  2. Itt most nem arról van szó!
   Ez egész más!
   Az tény és való, hogy Tibort vádolják azzal, hogy Feri volt a tartótisztje, de Tibor erre azt mondta, hogy évfolyamtársak voltak, nem is lehetett volna…

   Na mindegy!
   A lényeg a lényeg!
   A rendszerváltásnak valahogy el kell kezdődnie!
   Nekünk meg résen kell lenni, hogy ne fusson vakvágányra!

   És mégegyszer hangsúlyozom, hogy itt és most Rendszerváltásról van szó, nem népszavazásról…

  1. Kedves István!
   Fentebb a cikkben három szor is ki van írva, hogy itt, itt, itt. Na arra kattintva lehet a nyilatkozatot letölteni és aláírni.
   Remélem segítettem.
   Szeretettel!
   Krisztina

 4. Én az Orvosok a Tisztánlátásért mozgalom felhívására, írom alá, mert ő bennük bízom. Soha nem kerültem kapcsolatba a Szabadság mozgalommal, sem a Magyarok Világszövetségével. Különböző kommentben már olvastam kritikákat Geri Tiborral kapcsolatban, de én magam nem ismerem a “munkásságát”, ebből adódóan nem ítélkezek! Jó érzéssel a szívemben fogom aláírni ezt a kiáltványt és támogatom a magyarok összefogását!

  1. Na ez így az egyik leg nemszerencsésebb hozzáállás, dolog…
   Ha valamit támogatunk, akkor azt azért, mert támogatjuk.
   Mert egyet értünk vele.
   A cél érdekében, a benne foglaltak miat…
   (Én azért támogatom a Rendszerváltást, mert Rendszerváltást akarok!)

 5. Ezzel sajnos elkéstünk! Ezt már biztosan tudom! Félelmetes ami a közvéleményt illeti a kialakult vírus helyzetet illetőleg!! Közeli ismerőseim, a barátaim mind mind .. mintha a merkely vel vagy a szlávikkal beszélnék! ?? Borzaztó! Én miért nem kaptam el ezt a szart?? Valaki bazmeg fertőzőn már meg!!!!! ??

 6. Már évekkel ez előtt túl lehettünk volna az egész rendszerváltáson, már rég építhetnénk a jövőt…
  Tavaly volt 3 próbálkozás…
  Miért kell az utolsó utáni pillanatig várni?!

  El sem jutottunk volna idáig!

  Nem értem!
  Nem értem, hogy valaki tegnap még Orbán diktatúrájának a szekerét tolta, ma meg hirtelen el kezdi visszafele húzni!
  Nem értem!
  Nem értem, évek óta pofázzuk ,,százával” a rendszerváltást, mindenki leszarta.
  Most Dr Pócs Alfréd is ezt mondja, akkor most Mi is!
  Tavaly még Gyuri is elutasította, most…

  Hülyét csinálunk magunkból!

  30 évig tűrtük az önkényuralmat, most hirtelen szembeszállunk vele, amikor már hétfejű sárkány lett, amikor már lassan belefáradnak, akik 10-20 évvel ez előtt elkezdték…! (?)

  Jobb későn, mint soha, de eddig kiröhögtük, kigúnyoltuk azokat, akik harcoltak a Mi tyúkszaros életünkért, most meg melléjük állunk…

  1. Küzdve küzdj és bizva bizzál, Madách szerint,Most érett meg az idö az akarat, sokáig biztunk becsaptak.Most kell talpra a Magyart.

 7. Nekem az lenne a kérdésem, hol lehetne nekem is aláírnom? Tudom csak egy lennék a sok közül, de szerintem fontos lenne talán az én aláírásom is. Nem vagyok oltásellenes bárki aki hisz benne az beoltathatja magát, de ez mindig önszántú kell hogy legyen!
  A placebóban is lehet hinni és akkor csodákra képes.

 8. Na meg az egészségügyi dolgozók…
  Tavaly úgy volt, hogy jönnek magukért…
  (((Mi voltunk értük… ((Közülük talán ketten vagy hárman voltak (magukért)…)))

 9. Na meg még annyi, hogy ez a megfogalmazás nekem egy kicsit ,,nyakatekert”, valahogy egyszerűbben, érthetőbben, célirányosan… kellene ,,tálalni”.

  Na de ne kötözködjek!
  Ne legyek kedvrontó!
  Ne a rosszat, hanem a jőt!
  Örüljünk végre,vhogy ez is létrejòtt/megtörtént…

  Gyűjtsük az aláírást, tegyünk végre valamit…!

 10. Tisztelt Adminok,

  kérem értesítsék Dr. Tamasi Józsefet, hogy nézze meg a Facebookon a levelezését, mert írtam neki egy viszonylag sürgős levelet, de mivel nem vagyunk ismerősök, így valószínű, elkerüli a figyelmét. Természetesen, ez az üzenet törlésre kerülhet!

  Köszönöm segítségüket!

 11. https://eletertesszabadsagert.hu/nyilatkozat-az-orbani-diktatura-bekes-felszamolasahoz

  Itt is alá lehet írni a NYILATKOZATOT
  PDF ÉS KÉP formátumban letölthető és videó segítség van a digitális kitöltéshez.
  Az oldalon minden jogi információ megtalálható.
  MIvel a hatalom érzi a vesztét, nagyon sok lejáratás érkezik Geri Tibor felé, és próbálják ellehetetleníteni az aláírást. Ne foglalkozzunk velük, ezzel a nyilatkozattal csak arra kérjük meg a kormányt igazolja a joghatóságát. Ugyan mi lehet ebben a baj, hogy le akarnak beszélni róla. Ez alapvető jogunk és kötelességünk. Ne hagyjátok magatokat manipulálni!

 12. Az Európa Tanács közölte nem kötelező a vakcina ! Büntető jogi felelőssége van ha valaki kényszeríti az alkalmazottat ! Megakadályozni nem tudjuk a média éjjel nappal ezt fújja ! Nagyon nehéz a hiteles tájékoztatás !

 13. Köszönöm de nem kérek az oltásból mivel semmit -se lehet tudni róla arról nem is beszélve, hogy jelenleg hazánkban 5 féle van forgalomban.ISTEN ÓVJA MEG A MAGYAR EMBEREKET ÁLDÁS RÁNK

 14. Köszönöm szépen, de nem kérek az oltásböl, mert az egy osszekotyvasztott valami, és meggyőződésem, hogy még a készítői sem ismerik a hosszú távú hatásait, mivel az idő rovidsege miatt, ezt nem tudtak megismerni.

 15. Geri Tiborral – ő a nyilatkozat eszmei szuerzője – sok mindenben egyet lehet érteni. De… belinkelek ide egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=4wgfbGffmRo amiben elég egyértelműen elmondja (5:55-től), hogy mit akar csinálni a 100.000 aláírással: NEMZETKÖZI szervezetek segítségével el akarja távolítani EZT a diktatúrát. A nemzetközi szervezetek. EU, ENSZ stb.
  Namost ha az EU/ENSZ eltávolítja ezt a diktatúrát – vajon milyen kormányt rak a helyére és vajon tényleg helyreállítja-e a tényleges alkotmányunkat? Mert ugye a szoci alkotmány is illegitim volt, az utolsó legitim alkotmány a SZENT KORONA ALKOTMÁNYA, de ezt szerintem itt is sokan tudják. Szóval még ha sok mindenben igaza is van Gerinek – JÓ LESZ-E EZ NEKÜNK?

 16. Megkérdőjelezik az alaptörvényt? Rendben, de mi lesz utána? Ugyanis a korábbi is érvénytelen, sőt a köztársaság is, hiszen katonai megszállás alatt lett kikiáltva! Nem elég valamit elvetni, kiutat is kell mutatni! Ez pedig a visszatérés lenne az érvényben lévő Szent Korona joghoz. A Szent Koronát vissza kell helyezni a hatalomba és helyre kell állítani a Szent Korona birtokait. Természetesen, mindezt úgy, hogy a nemzetnyúzó hasburgokat nem engedjük még a hatalom közelébe sem! Mindez úgy is működik, hogy nem lesz király. Az országot a kormányzó vezeti. Többször volt erre precedens, gondoljunk csak Hunyadi Jánosra.

 17. Egyet értek az Orvosokkal, hogy kiállnak az emberi élet mellett, s bátran fölvállalják a véleményüket. Köszönet nekik , nélkülük nem sikerülne.
  Áldás minden tiszaszívű enberre,

 18. Csak nem gondolják, gondoljátok, hogy ez az egész Orbánékon múlik?! Sokkal fentebbről jön az “ukáz”, látható, hogy minden országban ugyanazokat az intézkedéseket “kell” meghozniuk! Gondoljatok bele, mi lenne, ha más valaki lenne hatalmon nálunk?? Sokkal de sokkal rosszabbul állnánk!!!
  Orbánék nem tehetnek mást, túl “kicsik” vagyunk (mármint számszerűleg, nem lélekben vagy emberi nagyságban!!)
  Véleményem szerint olykor “üzennek” nekünk, olyanok formájában, mint pl. hogy Orbán Viktor a kínai vakcinával fogja magát beoltatni (NEM az új típusú, mRNS-sel!!), illetve igyekeznek számunkra egy, az általános EU-vonaltól eltérő “vonalat” kialakítani a kínai vagy orosz vakcina beszerzésével, illetve a nagy magyar gyógyszer-fejlesztésekkel, amik ezerrel zajlanak!! Vagy pl. nézzétek-hallgassátok Bogár László Tanár Urat! Amióta őt hallgatom, értem meg a történelmet, és azt is, hogy mi zajlik most!! NEM oldja meg a helyzetet egy rendszerváltás, sőt rontana rajta!!! A nemzet(ek) elleni harc zajlik most! Ha liberális, globalizáció-párti oldal kerül hatalomra, ők méginkább ki fogják szolgálni a “Nemlétező Világhatalom” törekvéseit!! Ébresztő!!!

  1. Egyetértek és támogatom a kezdeményezést! További kitartást kívánok az emberiségért kiállóknak!

  2. Itt most arra van lehetöség hogy a dolgok válltozzanak, az emberek meg csak két végletet látnak, orban vagy gyurcsány.
   Itt a lehetöség Ember hogy azt tedd amit TE szeretnél a Szent Korona rend törvénye alatt.( Tanulmányozni kell.)
   Én igy értelmezem a mai válltozás lehetöséhét, és a katonaság, és rendörség is benne van, csak várják hogy mikor léphetnek.
   A másik véglet meg már összeomlásban van.
   Példa Fehéroroszország vezetöje aki nemfogadta el kenöpénzt….
   Mindenkinek szép napot kivánok!

 19. Egyetértek és támogatom a kezdeményezészt! További kitartást kívánok az emberiségért a kezdeményezőknek!

 20. Egyet értek és támogatom,a gyermekeimért,a férjemért,a testvéremért,a rokonaimért,a Magyar emberekért rendszerváltást akarok!
  Békét, szeretetet, nyugalmat,tisztességes munkát,tisztességes bérért.
  Szabadságot, élhető életet akarok!

 21. Nagyon köszönjük amit értünk tesznek! Egyetértek és támogatom önöket .
  Nem kérjük az oltást ,sem én, sem a családom!!!

 22. Én már kitöltöttem egy barátommal és visszaküldtem. Maradt is párnyomtatvány, csak kéne ember, aki hisz ebben és nem hagyja, hogy teljesen meg folytsanak minket, hanem ellenáll,aki bátor, a francba már!

 23. Az Alaptörvény közjogilag érvénytelen.
  A Magyar Állam nem létezik!
  Mentsük meg az Országunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük