Esetjelentés: mRNS emlékeztető „elpusztította” egy egér belső szerveit

2023. május 1-jén publikáltak egy esettanulmányt egy egér boncolási eredményéről.

B-sejtes limfoblaszt limfóma intravénás BNT162b2 mRNS emlékeztető után BALB/c egérben:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37197431/

Az egér két nappal a Pfizer bivalens booster oltás után (16 nappal az első oltás után), mindössze 14 hetes korában spontán meghalt. A boncolás során megállapítást nyert, hogy szervei kórosan megnagyobbodtak, a széles körben elterjedt B-sejtes limfoblaszt limfóma „elpusztította” belső szerveit.

4 thoughts on “Esetjelentés: mRNS emlékeztető „elpusztította” egy egér belső szerveit

  1. Nocsak, most, hogy már több milliárd embernek beadták a méreginjekciókat, valakinek mégis eszébe jutott – utólag! – állatkísérleteket végezni?

    A legelső mRNS(nek eladott) “oltásokkal” végzett állatkísérletekben az összes állat kivétel nélkül elpusztult, ezért az állatkísérleteket leállították, nehogy már anyagi veszteség érje a betegségipari bűnöző szindikátust. Inkább embereken folytatták, az ugye nem került nekik semmibe, sőt, a sok szerencsétlen idióta még sorba is állt, hogy a laborpatkányuk lehessen, a társtettes kormányok meg az adófizetők pénzéből finanszírozták az – egyébként tiltott – emberkísérleteket.

    A végén még megérjük, hogy valakik lefolytatnak egy teljes körű állatkísérletet a 2 és fél éve forgalomban lévő toxikus kotyvalékokkal? Ez aztán a haladás! Csak az a baj, hogy visszafelé – amúgy igazi sátánista módjára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük