Ez itt a kérdés… A világelit harca a Föld irányításáért

Ez itt a kérdés, 2022. szeptember 23.


Az adás megtekinthető: https://mediaklikk.hu/video/2022/09/23/a-vilagelit-harca-a-fold-iranyitasaert-ez-itt-a-kerdes-2022-szeptember-23/

19 thoughts on “Ez itt a kérdés… A világelit harca a Föld irányításáért

 1. Fritz Tamás korábban két cikket írt a Magyar Nemzetben, márciusban, és nemrégen. És most ez a beszélgetés. Kicsit a narancsos szűrőn átengedett viszonylag valós tartalommal. (Mindig az igazat, csakis az igazat, de ne a teljes igazat). Ha mindez másfél évvel ezelőtt történne, akkor nem gondolnám azt, hogy Orbán szerecsen mosdatása történik, de így egyértelmű. Lehet, hogy Európában egy jobboldali fordulat lesz, a balosok eltűnnek eddigi covidos bűneikkel együtt, de nálunk, szokás szerint megmenekülnek és polcon maradnak az oltásba kényszerítők.
  Ez valóban egy következmények nélküli ország, Horn Gyula is miniszterelnök lett annak idején, Gyurcsánynak sem görbült egyetlen haja szála sem a tömegbe lövetésért.

 2. Ez számomra azért megdöbbentő, mert már a közmédia is elismeri, hogy ez már nem konteó. Ebben a megvilágításban meg félelmetes.

 3. Végül a hivatalos média is kénytelen észrevenni azt, ami már nagyon sokunknak régóta teljesen nyilvánvaló (“the elephant in the living room”)? Csak ott bicsaklik ki a dolog, amikor Fricz Tamás felemlegeti a Schwab-féle “ifjú globális vezetők” képzést: ekkor a műsorvezető közbevág, nehogy már valaki véletlenül elszólja magát, hogy anno O.V. is megkapta ott a kiképzést. A rizsa a nemzeti érdekeket képviselő vezetőkről elég röhejes annak, aki az elmúlt két és fél évet ebben az országban élte le, a globális forgatókönyv szerint lebonyolított kovid-diktatúrában. Mit ad Isten, éppen mostanában szupertitkosították az operatív törzs üléseiről készült jegyzőkönyveket, amelyekbe még bíróság sem tekinthet be. Elvégre miért is tartozna az adófizető állampolgárokra, akik az egész élősködő siserehadat eltartják, hogy kik és milyen módszerekkel tették tönkre az életüket?
  Az egész beszélgetés csak a felszínt kapirgálja, a nyilvánvaló elismerésével, szerecsenmosdatással és porhintéssel, hogy hiszen “mi és szeretett vezérünk annyira törődünk veletek, nem látjátok?” Na persze, majd el is hisszük az állampárti intézmények megmondóembereinek.
  Szánalmas.

  1. Kedves Cassandra !

   Ez itt egészen paralell a “bogár laci bácsi” féle “szókimondással” (így kisbetűvel, meg az igazságot kimondó szívem szerinti jelzők nélkül) !!!
   Nem csak szánalmas, de undorító is !

   Tegnap egy cégnél beszélgettem az egyik első emberrel, hogy Svájcban, és Lengyelországban is pont annyiba kerül minden, mint nálunk, ( a hús Svájcban drágább), miközben a jövedelmek jóval többek, esetenként többszörösek !!!
   Meg valahogy az “infláció” is “mint ha” nem lenne olyan aljasul nyomatva mint a (ma még !), Magyarországnak nevezett átnevelő táborban !

   Azért annyira visszataszítóan undorító, mert mindnyájan tudják, hogy hazudnak !!! A féligazság kimondása, a teljes elhallgatása az hazugság !!! Igen, megint az a mocskos narancsízű gumicsont, rágjátok !!! Ködösítés, és a pilátusi kézmosás !!!

   Orbán atyuska, nagyon nagy “vezérünk”, Jézus Krisztus földi reinkarnációja harcol, birkózik, halált megvető bátorsággal küzd az “ádáz nyugat” ellen, a “nemzetállamok” nevében is a “nemzetért”, ami nincs. Bizonyos igény lenne rá, de a kezdeményezések csírájában elfojtva, az “állj az élére, csalással viselj háborút !”, mentalitással, és forgatókönyvvel.
   Rezsicsökkent, “védi a családokat”, ( tudjuk, csak előrelátó módon nem írjuk ide, hogy melyik családokat ), és mindenben, mindenkor mélymagyar, meg mélykeresztény. Minden gondolatában, és cselekedetében.

   Magyarország nem létezik, orbán kiképzett kápója a háttérhatalomnak, “ellenzékével” együtt. Pont !
   1989-től a mai napig minősített hazaárulás zajlik.

   És ekkor megjelennek a “komoly emberek”, egy “komoly tv csatornán”, és “komolyan megvitatják” a semmit. Tényleg ne utáljam őket, tényleg ne legyen tőlük hányingerem, csak ahányszor látom a képüket ??? Mekkora takonygerinc kell már ehhez, hogy eljátsszák a “nem tudom, hogy ki van a függöny mögött ?” elnevezésű, vidám, fideszes szemfényvesztő vetélkedőt ?

   Ez itt a fideszes politikai X-faktor ! Az okos aljasok által a hülye okosok számára rendszeresített politikai “vetélkedő”.

  2. A magyar politikai elit is követi az EU politikáját, legyen az bal vagy jobboldali. Ez nyilvánvalónak kell lennie mindenkinek. Itt a fő kérdés az, hogy az EU mibe rántja bele polgárait.
   Nekem úgy tűnik, hogy valahogy tönkre akarják tenni Európát. Kiszipolyozni minden lehetséges oldalról. Kultúráját tönkretenni a migránsokkal, gazdaságát az inflációval.

 4. Fides 100% benne van a buliban, ez a video maguk mocskairól elterelés és ürügy más hibáztatására . Semmi sem ért véget sem a klímakamu sem a vírushisztéria sem a lezárás téboly . A kiéheztetés zajlik. Bedő Imre naívan több fórum tagja Élet virága kerekasztal ( ez illuminati szervezés ) amiben Weith K is benne vsn, ő nyiltan scientológus és liberàl politikusnő .

 5. Mit lehet tenni?
  https://huntv.info/video/a-poziciokban-levok-penzugyi-trukkjei/
  Mit lehet tenni az NWO ellen?
  Amit elvenne, azt nem adni -:)
  Amiben alkudozna, nem alkudni.
  Amiben bűnös, büntetni.
  Amit reklámoz, cáfolni.
  A jövő normalitása mellett kiállni.
  A beszélgetés elkésett kb.10 évvel, és kimaradt belőle az elmúlt 3 évi covid terror, az 5G terror, az időjárás terror, az alkotmány kérdés, a ma is aktualitások.

 6. Miután augusztusban az amerikai CDC kapitulált (nincs szükség maszkokra, boosterekre, kialakult a csorda immunitás), és ez kihat világszinten is, így elindult egy un. igazság-cunami a tudományos körökből (pl. Harvard, John Hopkins). A vakcina narratíva összeomlott. A fenti műsor népámítás, a kormány mosdatása, aki állítólag a WHO utasításait követte. A háttérhatalom annyi szabadságot adott a kormányoknak, hogy szabadon rendelkezhettek a lélegeztetőgépekkel, vakcinákkal (mennyi pénz jött-ment!!! humanitárius címszó alatt). Bedő Imrét a kormányközeli Karc FM rádió is vendégül hívta (https://www.youtube.com/watch?v=z-mzY9D5ApY) és a szép, új világról diskuráltak.

  1. Ezek az “urak” itt a regnáló hatalom megbízható betonacél oszlopai, megfelelő státuszban, megfelelő jövedelemmel, biztosítva az orbán rezsim minden mocskának elmagyarázását, és a szerecsenmosdatást, megfelelő szinteken, megfelelő terepeken.
   Narancsízű gumicsont a hívőknek !
   Mérhetetlenül aljas színjáték, egy ócska fideszes performansz jóindulatú hülyék számára rendszeresítve.

 7. ELŐSZÓ az ÚJABB PARASZTVAKÍTÁSHOZ!!!
  Az biztos, hogy most egy iszonyatos átrendeződésnek maszkolt újabb cionista illúziót vagyunk kénytelenek elszenvedni.
  Semmi nem indokolja ezt az inflációt – ha csak az extraprofit/uzsorakamat fel turbózása nem.
  És ebben a magyarországi bábkormány fejbúbig benne van.
  Mindössze annyi különbséggel, hogy mivel Magyarmaton a jövedelmek/nyugdíjak direkt a béka formása alatt vannak tartva, hát lassan adagolják be a mérget!!!
  Mert azért az OrbánC félék rettegnek egy lázadástól…- bárhogy isPÁNkodik ez a bélpoklos vaddisznó!!!
  A magam részéről nem tartok ilyen fél elemtől mivel a magyarok közibe telepített immár 2milliós zsidóság és 3milliós cigányság olyannyira felhígította ezt a népet, hogy már kakának sem tudunk összeállni!!!
  Addig viszont csakis a kívülről kapott segítségben bízhatunk…- ja, NEM!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/8/03__Ordogera.mp3
  Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND

 8. https://off-guardian.org/2022/09/28/forget-the-blame-game-nordstream-sabotage-is-about-the-great-reset-nothing-else/
  Felejtsd el a hibás játékot, a Nordstream szabotázs a Great Resetről szól és semmi másról

  Tegnap este arról számoltak be, hogy robbanások rongálták meg mindkét Nordstream vezetéket, amelyek Oroszországból Németországba és más észak-európai országokba exportálnak gázt. Ennek eredményeként nagy mennyiségű földgáz szivárgott a Balti-tengerbe, és a csővezetéken keresztül történő ellátás teljesen leállt.

  Az állítólagos incidens dühös teniszfordulót váltott ki, a vádak röpködtek ide-oda, amit – az egyszerűség kedvéért – hívjuk Vasfüggöny 2.0.
  Az Európai Unió azt állította, hogy a csöveket “szabotálták”, de nyilatkozatában nem hibáztatott közvetlenül senkit.
  A Telegraph már aktívan hibáztatja az oroszokat, különösen a nyugati mumus elnököt, Vlagyimir Putyint. „Miért akarná Putyin felrobbantani az Északi Áramlat 2-t, és számára milyen előnyökkel jár?”
  A másik oldalon az oroszok azt mondták, az az ötlet, hogy szabotálják saját csővezetéküket, „hülyeség”.
  Néhány nyugati alternatív média rámutatott Joe Biden februári fogadalmára, hogy teljesen leállítja a Nordstream 2-t, ami annak a jele, hogy az Egyesült Államok áll az állítólagos támadás mögött.
  A Forbes szerint a volt lengyel védelmi miniszter egyenesen azt mondta, hogy a NATO-erők robbantották fel a vezetéket.

  A kérdés – úgy tűnik, az elmúlt két évben folyamatosan felteszem – az, hogy “tényleg számít?”
  Talán az amerikaiak robbantották fel.
  Talán az oroszok robbantották fel.
  Talán valaki más robbantotta fel.
  Vagy talán senki sem robbantotta fel, és az egész történet csak kitaláció.

  Bármi legyen is az igazság, a végeredmény ugyanaz marad. A gáz és a villamos energia drágább lesz. Hatalmas lökést fog jelenteni a „megújuló energiaforrások” felé fordulásnak, a “klímakatasztrófáról” való beszédnek, és talán még az energia-adagolásnak és/vagy az áramkimaradásoknak is. Az emberek megfagynak, éheznek és valószínűleg meghalnak ezen a télen. Ez mindig is a terv része volt, mi okunk van azt gondolni, hogy ez a „támadás” minden, csak nem ugyanaz?

  Talán az a fontosabb kérdés, hogy ki áll az állítólagos #NordStream2 esemény hátterében – miért vezet szinte minden ebben a „különleges katonai műveletben” és azon túl is ugyanahhoz a célhoz – hiány, nehézségek, szegénység a 99% számára.

  Pont úgy, ahogy a „járvány” célja volt?

  Mindenki arról beszél izgatottan, hogy ki mit csinált, és azt kérdezi: “Szabotázs volt?” Erre az egyszerű válasz: „igen, természetesen az volt”. Nem számítanak a helyzet pontos részletei, az Északi Áramlat robbanása határozottan szabotázs volt. Ugyanaz a szabotázs, amit két éve látunk. Az egész életmódunk szabotálása olyan emberek által, akik mind pénzügyileg, mind politikailag profitálnának a társadalmunk felépítésének tengernyi változásából. A szabotázs, ami egy világjárvány színleléséhez, az egészségügyi ellátásunk kibelezéséhez, otthonainkba záráshoz és vállalkozásaink tönkretételéhez vezet.

  Gazdaságunk, társadalmunk és testünk szabotálása.
  A szabotázs miattuk.

   1. Kedves Tisztánlátó! Szerintem semennyire nem merült feledésbe. Az, hogy most szénerőműveket, atomerőműveket helyeznek újból üzembe, hogy ismét előkerült a fatüzelés, a lignit stb., amelyeket eddig ördögtől valónak hirdettek, az semmin nem változtat. Ugyanolyan fapofával, sőt most csak igazán, fogják darálni a CO2 (nitrogén, metán) hülyeségeiket, és hozzák ránk a frászt meg a kifosztásunkat és a jogaink további megnyirbálását a klíma- és környezetvédelem hamisított mesetörténetével.
    Pl. a károsnak mondott CO2 nem is káros, hanem igen hasznos az ún. földi zöld vegetációnak. De, ha káros is lenne, Európa sok vizet nem zavar. A különböző hivatalos kimutatások Európa CO2 kibocsátását a világ egészében 10-15% közé teszik. Ha levágunk minden marhát, mindannyian tücsköt zabálunk, becsomagoljuk az össze lakóházat és egyetlen EU-s állampolgár se hord 40-esnél nagyobb karbonlábnyomot hagyó csukát, lényegében akkor se tudunk mi változtani a klímán: a hozzávetőleg egytizednyi behatásunk a világ egészében nem „trendfordító”.
    Egyébként az általam idézett cikk nem kapcsolódott az EU környezetpolitikájához.

  1. Egy “sima” fals flag !!!

   2001. szeptember, 11., Georgiai kövek most nyáron, és ez tegnap, az Északi Áramlat durr !!!

   Nem történt semmi különös, csak az, hogy érdekessé tegyék a mozit, el ne aludjon a néző, “izguljon”, beillesztettek egy “fordulatot”.
   Forgatókönyv szerint.

 9. Lehet, különben elkerülte volna a figyelmem ez a műsor, ha itt nem teszik közzé. Nagyon elgondolkodtató, értékes műsor volt.
  Át is küldtem ismerőseimnek megnézésre. Többük nem hallott még a Great Reset, nagy újraindításról, ami számomra megdöbbentő.

  1. Zita! Sajnos sokan nem tudnak a Great Resetről,de NEM is érdekli őket!
   Nem tudják,hogy már milyen folyamat részesei vagyunk.Nagyon lebutítottak
   az emberek a tömegpszichózissal.Sajnos,a fiatalok is. Nem érdekli Őket a közélet.
   Amúgy az M5 adásait rendszeresen–témától függően–szoktam nézni
   a neten,mert jók a vendégek,és a beszélgetések is. Ajánlom Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük