Dr. Masanori Fukushima, a Kiotói Egyetem tiszteletbeli professzora az oltások káros hatásaira figyelmeztet

“Önök figyelmen kívül hagyják a tudományt! Önök milliárdokat költenek a vakcinára, és arra kényszerítik az embereket, hogy beadják maguknak… a vakcina miatt a természetes immunitás elnyomottá válik.”

https://rumble.com/v1ymndo-dr.-masanori-fukushima-az-oltsok-kros-hatsaira-figyelmeztet.html


Forrás: https://karikor.substack.com/p/dr-masanori-fukushima-a-kiotoi-egyetem

11 thoughts on “Dr. Masanori Fukushima, a Kiotói Egyetem tiszteletbeli professzora az oltások káros hatásaira figyelmeztet

 1. Beoltották az emberiség nagy részét és most egyre többen kiabálnak kígyót-békát az orvos kollégáikra. Színjáték, fosnak ez az igazság, merthogy az igazság felszínre került. De azért mint a majmok maszkban üléseztek. Tiszta röhej az egész.

  1. Tisztelt A.!

   Teljes joggal kiabálnak “kígyót-békát az orvoskollégáikra” !!! Ott ketten mint ha nem “fosnának” olyan nagyon !!!???
   Igen, a maszk zavaró, de ! Felvette, hogy elmondhassa azt, amit elmondott !
   Legyen szíves a történtek ismeretében egyetlen hazai példát mutatni ! Na, ne ám erről a “konteós” oldalról, a fősodorból, csak egyet !

 2. Ez nagyon jó. De miért van mindenkin maszk? És pont ő miért veszi fel a maszkot, aki nem hisz ebben az egész járvány-hazugságban?

  1. Tisztelt Hölgyeim, és Uraim ! !

   Aki szeretne kovid beteg lenni, várják tárt karokkal a jelentkezését, http://www.pfizer.hu !
   Lehet, hogy nagyon figyelmetlen vagyok, de csak ma fedeztem fel.
   Fertőzéstől rettegőknek, tv hívőknek nagyon ajánlott ! Mindenki vigyen magával egy másik rettegőt !

 3. Mennyivel hitelesebb lenne mindez, ha a többség nem pofapelenkával a képén ücsörögne ott.

 4. Bocsánat hogy ide irok, a kapcsolat menüpont valamiért nálam nem működik…
  Kedves Adminok! Rendszeresen olvasom az orvosokatisztanlatasert.hu oldalt. Gondom akadt. Nem vagyok facebook-tag. Elvileg az orvosokatisztanlatasert.hu facebook-oldala nyilvános, vagyis bárki olvashatja. Eddig legalábbis igy volt. Ám mostantól valamiért engem a facebook arra “kér” hogy jelentkezzek be vagy regisztráljak. Ha nem muszáj én ezt nem akarnám. Az volna a tiszteletteljes kérésem, hogy legyenek szivesek utánanézni és ha lehet, lehetővé tenni hogy továbbra is látogathassak az orvosokatisztanlatasert.hu facebook-oldalát.
  Köszönettel és tisztelettel: KI

 5. A TÖBBNYIRE SZEMITA OLTÁS-TERRORISTÁK FELELŐSSÉGRE VONÁSA NÉLKÜL NEM LESZ MEGBÉKÉLÉS és NEMZETI FELSZABADULÁS!!!
  Az ún. meg békélési folyamatot a prominens, de kilóra megvett hírharangként működött propaganda-bűnözők jelenlegi magatartása inkább tovább hátráltatja, mint elősegíti!!!
  Sok nyilatkozatuk azt a benyomást kelti, hogy ahelyett, hogy valóban hozzájárulnának a megbékéléshez, inkább arcmentő módon akarnak kiszállni ebből a rettenetes viszonyból.
  A dolgok ilyen “lezárása” teljesen a visszájára fordulhat, mert az emberi és erkölcsi megbékélés lehetősége nem áll nyitva a végtelenségig.
  Minél inkább a Corona-terror és politikai diktatúra (és más válságok) kárai kerülnek a nyilvánosság elé, annál kevésbé lesz hajlandó a lakosság megbocsátani, mivel napról-napra tisztábban látja az egész folyamat sátáni természetét.
  Az őszinte bűnbánat és a töredelmes bocsánatkérés még mindig sokat számíthat, ha kár térítik a kirekesztetteket és megalázottakat!!!
  Néhány hét múlva azonban már túl késő lesz…- és igenis vért kíván és bosszúért kiált!!!

  https://tkp.at/2022/12/04/ueber-das-irren-bei-corona-und-vergeben-von-autoritaerem-verhalten/

 6. Ide irtam tegnap, kérve hogy a Dr Urak legyenek szivesek lehetővé tenni hogy a nyilvános facebook oldalukat továbbra is látogathassuk mint eddig. Ugyanis pár nap óta nem tekinthető meg, azt ija ki ill. azt kéri hogy lépjünk be vagy regisztráljunk. Vélhetően nem én vagyok az egyetlen aki nem facebook-tag de szeretné látogatni a nyilvánosnak hirdetett orvosokatisztanlatasert facebook-oldalt. Azonban a kérésem nem talált meghallgatásra. – Sebaj. Azért köszönöm.
  KI

 7. William Shakespeare Sok hűhó semmiért c. műve jutott eszembe valahogy.

  De, nem csak most. Már régebben is és több esetben is. Főként amikor Dr. Reiner Fuelmich, a híres ügyvéd nagy erőkkel ténykedett és több felvonásban.
  Tény, hogy rengeteg időt eltöltött az “ügy” kivizsgálásával.
  Kérdés: Hova jutottunk?
  Tud valaki legalább egy nyertes perről? Tud valaki valamiféle felelősségvonásról?

  Állítom, hogy anno 1953-as 6:3-ra végződött Magyar – Angol mérkőzés kapcsán nem volt annyi szurkoló, mint Dr. Fuelmich esetében.
  Hol van/volt a győzelem?
  Szerintem egyszerű a válasz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük