A Szkeptikus Kerekasztal vendége dr. Gődény György

Sose hagyjátok magatokat!

A dr. Gődény György beszélgetés 42:34-től kezdődik.

Szkeptikus Kerekasztal

10 thoughts on “A Szkeptikus Kerekasztal vendége dr. Gődény György

 1. Cenzúrázásra van pénz, energia és “ember”. Érdekes! Megélhetéssel, mindennapi gondokkal, munkanélküliséggel küzd az emberek többsége – ezek megoldására nincs megoldás, pénz, munka vagy egyéb. Vegyenek fel hitelt, tegyenek félre nyugdíjas napjaikra. Orvosi ellátás? Hát menjenek maszek klinikákra. Ühm. És mégis miből, a minimálbérből, vagy a semmiből. Persze lopni a másiktól pl. egy életen át elvenni a TB arra van ész, erő és energia. Ez a kiszipolyozás magas iskolája. És ezt tűri a jónép, sőt még természetesnek is veszik sokan. Hihetetlen. Meddig tűrtök még??? Eszetek van? Azt ugyan mire használjátok ilyenkor?

  1. RE: “Meddig tűrtök még??? Eszetek van? Azt ugyan mire használjátok ilyenkor?”

   Próbálja meg feltenni, ha kérhetem, ugyanezt a kérdést a patkány-kolónia ellentétetes pólusán (hvg & vadhajtasok)! Kíváncsi vagyok, milyen fogadtatásban részesül –

 2. A székelyelet is meglepte mi mindenre van pénz.
  Teli buszokkal szállították az erdélyieket a 18-i békemenetre, mintha nem lenne “járvány”.
  Az okosabbak levonták a következtetéseket.

  1. RE: “Teli buszokkal szállították [post factum?] az erdélyieket a 18-i békemenetre, mintha nem lenne ‘járvány’.” Eszerint már 5 napja itt vannak? Nem vettem észre –

   Egyébként okt. 23-án (szombat, azaz ma) menetelnek a csúti OVi bácsi ősmagyar-szittya-türk, nemzethy neo-feudális hívői, nem 18-án…akárcsak a maszkos, internacionalista neokomcsi_multikulti-libernyák_szupranacionális korporatív fasiszta gályázó alkotta moslékkoalíciós droidok is – vagy ez utóbbit lefújták, összetűzéstől tartva? Amúgy mindkét ‘tábor’ így vagy úgy, de ezerrel pörgeti az Új Világrendet, mi több a Nagy Átállítás méreginjekciója nélkül már egyik sem tud létezni (inkább exitálni) – talán jobb is lenne, ha “kölcsönösen felszámolnák egymást” a politikus_szagember egészseg?ügyi “hős” _gazdasági_finánc _médiakretén tartótisztjeikkel / agymosó tanácsadóikkal együtt!

   A retek-klubos, egyre aszottabb nőszemély erős a. közölte még talán 20-án egy erdélyi szervező közlése alapján, hogy nem jönnek, “mer’a já’vány (háát)”.
   Székelyföld amúgy még Erdélyen belül is kicsit odébb van – kétlem, hogy sokaknak kedve lenne sok száz kilómétert utazni oda-vissza, csak azért, hogy bayer zs., bencsik a., fricz t. & csizmadia l. kenetteljes ábrázatát csodálhassák, és vendégként vonulhassanak ‘az fővárosban’.

   Van mindennapi tennivaló a portán alaphelyzetben is…

  2. Igen, azoknak megengedett hogy ún. zöldkártya és PCR teszt nélkül lépjék át a határt. Rájuk nem vonatkozik a pandémia rendelet, ők terjeszthetik a vírust. Röhejes ez az egész. Azt a pénzt inkább a rászoruló magyar embereknek kellett volna adni jótékony célokra.

 3. Sajnos Magyarországon nagyon nagy a sötétség a fejekben még mindig!Én nem tudom minek kellene még történnie hogy az emberek felébredjenek!Értem én hogy kényelmesebb strucc politikát folytatni de meddig??? Szomorú helyzet!A gyermekeinket sajnálom a legjobban mert őket nekünk felnőtteknek kellene megvédeni ……de sajna ez sem megy már..

  1. Engedelmet kérek, de a magam részéről jó szívvel tudnám ajánlani Bogár László tanár úr október 15-én youtube-ra helyezett “Napló”-ját.
   https://www.youtube.com/watch?v=ut9QQ1zEIo4
   Kb. a 6. perctől kezdődik az “éles” okfejtése, elképesztő telitalálat, mint általában tőle minden értékes gondolat.

 4. Számomra az a döbbenetes, hogy hová tűnt az emberekből a szánalom, az együttérzés, a könyörület, egészen egyszerűen a jóság. Miért nem hagyják élni az oltatlanokat? Csak hagyják őket békén! Hogyan képes ilyen gyűlöletre és gaztettekre akár egy politikus, egy országvezető, vagy orvos, katona, vagy rendőr, vagy bárki? Nyilvánvaló, hogy már mindenki találkozott a vírussal. Senki nem kerülhette ki, mert a vírus mindenütt ott van. De, ha nem is érti valaki ezt az egész folyamatot, még egyszer kérdezem, hová lett a jóérzés, a szánalom az emberekből? Látják, hogy családok mennek tönkre, mert megfosztják őket az élet alapvető elemeitől. Látják az erőszakot, a hazugságokat. A Biblia égszerűen fogalmaz: “Ha valaki az egész világot megnyeri, de lelkében kárt vall, mi haszna belőle?” Mindenkinek az útja ugyan ott végződik. Csak lesz, aki tovább megy, és lesz, aki megéli mindazt a szörnyűséget, amit embertársaira zúdított néhány kiló pénznek nevezett papírköteg miatt. Nem szeretnék a helyükben lenni.

 5. OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!…- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!

  “GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám2021. november 16.”

  Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is.

  A KORRUPCIÓ PESTISE!!!

  Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét.

  Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el.

  Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták.

  • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását?

  • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz?

  • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban?

  • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött?

  Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket.

  Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta.

  *
  „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt.

  Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel…”
  (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért…)

  https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm
  https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük