A Szkeptikus Kerekasztal vendége dr. Gődény György

Sose hagyjátok magatokat!

A dr. Gődény György beszélgetés 42:34-től kezdődik.

Szkeptikus Kerekasztal

9 thoughts on “A Szkeptikus Kerekasztal vendége dr. Gődény György

 1. Cenzúrázásra van pénz, energia és “ember”. Érdekes! Megélhetéssel, mindennapi gondokkal, munkanélküliséggel küzd az emberek többsége – ezek megoldására nincs megoldás, pénz, munka vagy egyéb. Vegyenek fel hitelt, tegyenek félre nyugdíjas napjaikra. Orvosi ellátás? Hát menjenek maszek klinikákra. Ühm. És mégis miből, a minimálbérből, vagy a semmiből. Persze lopni a másiktól pl. egy életen át elvenni a TB arra van ész, erő és energia. Ez a kiszipolyozás magas iskolája. És ezt tűri a jónép, sőt még természetesnek is veszik sokan. Hihetetlen. Meddig tűrtök még??? Eszetek van? Azt ugyan mire használjátok ilyenkor?

  1. RE: “Meddig tűrtök még??? Eszetek van? Azt ugyan mire használjátok ilyenkor?”

   Próbálja meg feltenni, ha kérhetem, ugyanezt a kérdést a patkány-kolónia ellentétetes pólusán (hvg & vadhajtasok)! Kíváncsi vagyok, milyen fogadtatásban részesül –

 2. A székelyelet is meglepte mi mindenre van pénz.
  Teli buszokkal szállították az erdélyieket a 18-i békemenetre, mintha nem lenne “járvány”.
  Az okosabbak levonták a következtetéseket.

  1. RE: “Teli buszokkal szállították [post factum?] az erdélyieket a 18-i békemenetre, mintha nem lenne ‘járvány’.” Eszerint már 5 napja itt vannak? Nem vettem észre –

   Egyébként okt. 23-án (szombat, azaz ma) menetelnek a csúti OVi bácsi ősmagyar-szittya-türk, nemzethy neo-feudális hívői, nem 18-án…akárcsak a maszkos, internacionalista neokomcsi_multikulti-libernyák_szupranacionális korporatív fasiszta gályázó alkotta moslékkoalíciós droidok is – vagy ez utóbbit lefújták, összetűzéstől tartva? Amúgy mindkét ‘tábor’ így vagy úgy, de ezerrel pörgeti az Új Világrendet, mi több a Nagy Átállítás méreginjekciója nélkül már egyik sem tud létezni (inkább exitálni) – talán jobb is lenne, ha “kölcsönösen felszámolnák egymást” a politikus_szagember egészseg?ügyi “hős” _gazdasági_finánc _médiakretén tartótisztjeikkel / agymosó tanácsadóikkal együtt!

   A retek-klubos, egyre aszottabb nőszemély erős a. közölte még talán 20-án egy erdélyi szervező közlése alapján, hogy nem jönnek, “mer’a já’vány (háát)”.
   Székelyföld amúgy még Erdélyen belül is kicsit odébb van – kétlem, hogy sokaknak kedve lenne sok száz kilómétert utazni oda-vissza, csak azért, hogy bayer zs., bencsik a., fricz t. & csizmadia l. kenetteljes ábrázatát csodálhassák, és vendégként vonulhassanak ‘az fővárosban’.

   Van mindennapi tennivaló a portán alaphelyzetben is…

  2. Igen, azoknak megengedett hogy ún. zöldkártya és PCR teszt nélkül lépjék át a határt. Rájuk nem vonatkozik a pandémia rendelet, ők terjeszthetik a vírust. Röhejes ez az egész. Azt a pénzt inkább a rászoruló magyar embereknek kellett volna adni jótékony célokra.

 3. Sajnos Magyarországon nagyon nagy a sötétség a fejekben még mindig!Én nem tudom minek kellene még történnie hogy az emberek felébredjenek!Értem én hogy kényelmesebb strucc politikát folytatni de meddig??? Szomorú helyzet!A gyermekeinket sajnálom a legjobban mert őket nekünk felnőtteknek kellene megvédeni ……de sajna ez sem megy már..

  1. Engedelmet kérek, de a magam részéről jó szívvel tudnám ajánlani Bogár László tanár úr október 15-én youtube-ra helyezett “Napló”-ját.
   https://www.youtube.com/watch?v=ut9QQ1zEIo4
   Kb. a 6. perctől kezdődik az “éles” okfejtése, elképesztő telitalálat, mint általában tőle minden értékes gondolat.

 4. Számomra az a döbbenetes, hogy hová tűnt az emberekből a szánalom, az együttérzés, a könyörület, egészen egyszerűen a jóság. Miért nem hagyják élni az oltatlanokat? Csak hagyják őket békén! Hogyan képes ilyen gyűlöletre és gaztettekre akár egy politikus, egy országvezető, vagy orvos, katona, vagy rendőr, vagy bárki? Nyilvánvaló, hogy már mindenki találkozott a vírussal. Senki nem kerülhette ki, mert a vírus mindenütt ott van. De, ha nem is érti valaki ezt az egész folyamatot, még egyszer kérdezem, hová lett a jóérzés, a szánalom az emberekből? Látják, hogy családok mennek tönkre, mert megfosztják őket az élet alapvető elemeitől. Látják az erőszakot, a hazugságokat. A Biblia égszerűen fogalmaz: “Ha valaki az egész világot megnyeri, de lelkében kárt vall, mi haszna belőle?” Mindenkinek az útja ugyan ott végződik. Csak lesz, aki tovább megy, és lesz, aki megéli mindazt a szörnyűséget, amit embertársaira zúdított néhány kiló pénznek nevezett papírköteg miatt. Nem szeretnék a helyükben lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük