“A történet sohasem a közegészségről szólt, hanem szabadságuk megvonásáról!”

EU parlamenti képviselő Christine Anderson felszólalása: “Az emberek át lettek verve a coviddal”.

https://rumble.com/v1sdpo6-eu-parlamenti-kpvisel-christine-anderson-felszlalsa-az-emberek-t-lettek-ver.html

11 thoughts on ““A történet sohasem a közegészségről szólt, hanem szabadságuk megvonásáról!”

 1. lassan , de alakul valami. Bár ahhoz a sok évhez képest, ami alatt Gates és bandája eljutott a covid tragikomédia elindításáig, egész jól állunk…

 2. Lassan doktori disszertációt lehetne írni a kovid-cirkusz alatti neurolingvisztikai programozásból! (Ajánlom szíves figyelmébe azoknak, akik ezzel a szakterülettel foglalkoznak.)
  Azok lennének a kovidióták, akik nem dőltek be a kovid-kamunak, a napi 24 órás primitív mainstream média-programozásnak, a hatósági erőfitogtatásnak, hanem gyanút fogtak, és utánajártak, hogy mi is folyik itt valójában?! Micsoda gyöngyszeme ez a marketing-pszichológiának: a valóságban pontosan az ellentéte annak, mint amit sugallni akar!
  Mert kik is hívják kovidiótának a gondolkodó embertársaikat? Éppen azok, akikre a leginkább illik ez a kifejezés! Azok, akik elhitték a papagáj-média összes átlátszó hazugságát, bedőltek a létező összes marketing-pszichológiai és tömegmanipulációs trükknek és agymosásnak, és soha nem vették a fáradságot, hogy utánajárjanak az igazságnak. A globalista hazugság-gyár hasznos idiótái, akik képtelenek az önálló kritikai gondolkodásra, és mindig kell valaki, aki megmondja nekik, merre van az arra. Akik besúgták, megalázták, megszégyenítették és kiközösítették a gerinccel és működő agysejtekkel rendelkező társaikat. Akik elsőnek rohantak beadatni maguknak egy kísérleti méreginjekciót, mert még annyira sem voltak képesek, hogy előtte tájékozódjanak. Amikor megbetegszenek, vagy valaki meghal a környezetükben az injekció után, akkor persze “nem attól van”! Akkor ki is itt a VALÓDI KOVIDIÓTA? Nem véletlen, hogy a kognitív disszonanciájuk nem engedi a dolgokat összefüggésükben látni, mert akkor önvizsgálatot kellene tartaniuk, és az eredménye rendkívül lesújtó lenne az egójukra nézve! Csakhogy az ego jó szolga, de zsarnoki főnök, amelyet a helyére kell tenni. Éppen erre lenne való a rendszeres önreflexió!

  Most, amikor lassan fény derül az összes kovid-disznóságra, a VALÓDI KOVIDIÓTÁK kire, mire fogják majd a saját ostobaságuk és gerinctelenségük következményeit? Szokásuk szerint keresnek egy bűnbak-csoportot, csak hogy ne kelljen a tükörbe nézniük?

  1. Kiváló összefoglalása a dolgoknak.
   Na, ezért nem vagyok hajlandó magamra erőltetni a elhullottak sajnálatát sem !

   Akikért valóban dühös lehetek, azok nem voltak döntési helyzetben, idősotthon lakói, és a gyerekek !
   A többi, a “de elhittem”, meg “rám kényszerítették”, azok viseljék az ostobaságuk, vagy jellem gyengeségük következményeit !

   Ez itt az emberiség ellen folytatott világháború egyik komoly epizódja, ahol az “emberiség” nagyon nagy része elbukott. És el is fog bukni, mert erre van trenírozva, már óvodás korától, a különbözőségek csak a módszerekben vannak, a cél azonos, az engedelmes nyáj kitenyésztése ! A “felnőtt emberiség” képtelen felismerni a láncait, és mára boldog rabszolga csak, akik a saját ócska megalkuvásaikat, megmagyarázzák, hogy “okos kompromisszum”, ami elvezet a totális gerinctelenségig. Mára ezt éljük világviszonylatban, ezért csekély a tiltakozás az összlétszámot tekintve. A boldog rabszolga jelszava, hogy “csak rosszabb ne legyen !”, nyugi, lesz rosszabb !

   A szabadság nem a lánc hosszától függ, hanem a lététől, de az agyatlan “tudatos, és öntudatos” rabszolga, a hosszú láncon tartást szabadságként éli meg és propagálja is ! Oltakozz és akkor szabad leszel !!!???
   Ugye, hogy ugye, nesztek a szabadság, irány a hullaház !

 3. Köszönet és hála ezen magasrendü értelmü bátor fáradhatatlan hölgynek!
  Áldás kisérje életét,ahogy a többi értünk kiálló keveseknek is!
  Lám ő közöttük egyetlen hazai eu-s képviselő sincs,azok jó pénzért eladnak bennünket:gyalázat!
  jellemtelen bér-haza-és népárulók.

 4. Az oltások Svájcban is biztonságossak. Ezt mondja a svájci szövetségi egészségügyes, Alain Berset

  https://uncutnews.ch/berset-sagt-impfung-ist-sicher-ach-ja-covid-impfopfer-aus-der-schweiz-erzaehlt-ihre-geschichte/
  https://www.bitchute.com/video/cgRUtuasHFOB/
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Nagy bánata van a mega liberális Svájcnak. Az emberek nem akarnak már oltakozni

  Eddig csak 6 % adatta be magának ez újabb szúrit. Pedig az oltási propaganda most is szárnyal.

  Most a liberálisok a “veszélyezett korosztályt”, a 60 évesnél idősebbeket próbálják megszólitani.
  Azt mondták, hogy most a 4.-ik oltásnál tartanak a hiszékyen és félős emberek.

  A liberálisok abban reménykednek, hogy az őszi influénzával majd beindul az oltás útánni hajlandóság.

 5. Kíváncsiak lehetünk, hogy ezt az újabb kis sunyi trükkjüket bemutatják-e nekünk is a globalisták itt Európában. Mindenesetre, ha azt vennénk észre, hogy legújabban valami együttes, nagyon hatványozott járványról kezdtek el halandzsázni pl. az ATV-ben a szakemberek, és már egy hete reggelente másról se faggatják őket a tudálékos műsorvezető nők, ne érjen váratlanul bennünket, felkészülten tudjunk azt, megérkezett a tömeghülyítés sokadik hulláma:

  https://off-guardian.org/2022/11/09/the-real-story-behind-rsv-the-so-called-tripledemic/
  Az RSV mögött meghúzódó valódi történet és az úgynevezett „tripledémia”
  MSM-források most az influenza, az RSV és a Covid együttes járványára figyelmeztetnek… de van ok a félelemre?
  (…)

  (Érdemes a cikket végigolvasni, nem hosszú.)

 6. Újabb botrány: Japánban épít a big Pharma egy oltóanyag gyárat. A berúházó országok kormányai meg 7 évig megveszik az
  itt termelt szemétet

  Forrás:
  Opposition MP: “US pharma company” will build factory in Japan, govt will buy its jabs for 7 years

  https://guygin.substack.com/p/opposition-mp-us-pharma-company-will?utm_source=post-email-title&publication_id=709626&post_id=55797259&isFreemail=true&utm_medium=email

  https://uncutnews.ch/oppositionsabgeordneter-us-pharmafirma-wird-fabrik-in-japan-bauen-und-die-regierung-kauft-ihre-impfstoffe-fuer-7-jahre/

  ( Na igy könnyüszerrel lehet pénzhez jutni.
  Mondja, kérem. Akkor megint lesz oltási kényszer ?
  Meg megint lesz vészhelyzet ?

  Meg megint lesz 2.5 éves lezárás ?
  Meg megint lesz ingyenes ( adópénzek ) erőltetett oltás, ami már a kútyának sem kell ?
  Meg menint lesznek szörnyüséges mellékhatások ?
  )

 7. SOROZÁS!!!…- az ún. COVIDNÁL is HALÁLOSABB!!!
  OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, ALJAS=ALIAS GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK IMMÁR “MAGYARORSZÁG” ELSŐ SZÁMÚ KÖZELLENSÉGE, AZOKNAK az ÉDESANYÁKNAK és ÉDESAPÁKNAK, AKIK NEM AKARJÁK, HOGY 1 NÁRCISZTIKUS ZSIDÓ-CIGÁNY PSZICHOPATA BESOROZHASSA KATONÁNAK a GYERMEKEIKET!!!
  A cion-globalista Orbániában/Magyarmaton ugyanis létrehozták a magyarországi miniszterelnöknek látszódó zsici Hitler Katonai Irodáját, hogy az átkozott elküldje meghalni fiainkat új ISRAHELLÉRT!!!
  Hadiállapot mellékhatás, hadigazdaságra való átállás, 10 éves terv, Palkovics lemondatása…alakul ez szépen! Háborúval alkímiaváltozás ellen!
  Lassan a sorozás is indulhat…gyorsan!!!
  Az új szervezeti egység többek között a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok megvalósulását kíséri figyelemmel…- hazudják.
  A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető politikus-bűnöző miniszter, Horváth Nancy kivégeztetője (Rogán Antal!!!) irányítása alá tartozó hivatal működésének és felépítésének részleteit tartalmazó utasítások jelentek meg a legutóbbi Magyar Közlönyben.
  A Telex sasszemei szúrták ki, hogy a kormányzati szervezeti ábrán megjelent egy új szervezeti egység is, a már említett Miniszterelnök Katonai Irodája.

  „A Rothschild csicska munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében Miniszterelnöki Iroda, Miniszterelnöki Programiroda, és mostantól Miniszterelnök Katonai Irodája működik.
  A miniszterelnöknek mutatkozó hímtag pedig közvetlenül irányítja így a Miniszterelnök Katonai Irodája vezetőjének tevékenységét” – hozta le a Közlöny.

  Az iroda tevékenységéről azt írták: „a Miniszterelnök Katonai Irodája ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatokat, valamint figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását.” – az immár 2.000.000, azaz kettőmillió zsidó belső ellenség védelmének érdekében!!!
  Nem mellesleg a magyarországi bábkormány már szeptemberben hírt adott, hogy megalakul a Védelmi Igazgatási Hivatal, amelynek célja az ország biztonságának fokozása, a védelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó igazgatási feladatok, valamint az összkormányzati felkészülés összehangolása a válságkezelés és a különleges jogrendi feladatellátásánál.
  http://web.t-online.hu/apuska/media/1/02__Pal_fordulo.mp3

 8. https://www.bitchute.com/video/LDr95jG08oa0/

  https://drsambailey.com/resources/videos/interviews/marvin-vs-virology-covid-taken-to-court/

  Egy hamburgi mérnök, Marvin Haberland maszk nemviselés miatt kapott büntetést Németországban.
  Fellebbezett a bíróságon, arra alapozva az ügyet, hogy soha nem volt kontroll vizsgálat a „vírusokkal” kapcsolatban elvégezve. Soha.
  Ebben a különböző intézetektől kikért információk is alátámasztották.
  A vírus jelenlétét igazolandó sejtromboló hatás nem lett ellenőrizve soha tiszta sejtekkel, ugyanolyan körülmények között. (Mert ugyanúgy roncsolódnak, tehát lenne nem bizonyíték.)
  A sejttenyészetből génszekvenálással kinyert számítógépben összerakott gén sem lett ellenőrizve, hogy kinyerhető-e ez a gén ugyanúgy kezelt tiszta sejtekből. (Nyilván azért, mert kinyerhető, tehát csak képzeletben létezik.)
  Tudományos kísérletek nem tudományosak, nem érvényesek megfelelően elvégzett ellenőrző/kontroll kísérletek nélkül. Ami sose történt meg eddig a történelemben.

  A bírósági ügyet halasztották, a bíró megbetegedésére hivatkozva….
  Valószínűleg le is zárják, nehogy érveket kelljen napvilágra hozni.
  De ha ezt megértik az emberek, akár itt is, akkor ez lehetne a legfontosabb védelem. (Persze Istenen kívül).

  https://truthseeker.se/wp-content/uploads/2021/10/Measles-Control-Experiment-told-by-the-head-of-an-independent-laboratory-in-Germany.pdf

 9. ISMÉTLÉS!!!
  ÉSZBEN TARTANI: „A COVID-19-et az ÚJ VILÁGREND diktatórikus bevezetésére kreálták és FÚJTÁK ún. „VILÁGJÁRVÁNNYÁ””!!!…- amit perceken belül KÍMÉLETLEN KATONAI DIKTATÚRÁVAL TARTANAK MAJD FENT a FÖLDKEREKSÉG MINDEN STRATÉGIAILAG FONTOS PONTJÁN!!!
  KAPANYÁNYI MONYÓKOK (BANK és MÉDIA!!!) és FEHÉRLÓFIA, azaz HÍREK és a TÉNYEK, EGEKET SZAGGATÓ PÁRVIADALA!!!
  A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!…- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARDVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

  A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.
  Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!
  Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.
  És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.
  Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.
  …és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.
  Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!

  BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG
  MENNYISÉG – MINŐSÉG
  TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG
  SZERKEZET – SZERVEZET

  NOS?
  LELKES vagy LELKETLEN?!
  ISTEN vagy ISTENTELEN?!

  TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük