“A Nagy Elutasítás” a “A Nagy Visszaállítással” szemben


https://rumble.com/v1sdl1s-a-nagy-elutasts-a-a-nagy-visszalltssal-szemben.html

3 thoughts on ““A Nagy Elutasítás” a “A Nagy Visszaállítással” szemben

 1. Rothschild szocializmusa (“rothschildizmus”) = a középosztály állami kizsákmányolása, mindenek feletti monopólium, ami két akadályt nem tűr meg: nacionalizmus és kereszténység. Csak meg kell nézni, hogyan vált Kína, Kuba, a Szovjet Unió kommunista hatalommá (Rothschild közbenjárással). A videó a baloldalt nevezi tekintélyelvűnek, de meg kell nézni hazánk “jobboldali” vezetését. Igaz több párt működik, de a kormányzó párt van hegemón helyzetben. Vagyis a rendszer egy párt uralmán alapul, és OV az állam erejével próbál ránk erőltetni egy új életformát. Marx az 1920-as évek végén kijelentette, hogy egy társadalom alsó szintje a szocializmus (szegénység), a felső szintje pedig a kommunizmus (bőség). Az OV-féle totalitarizmus, szerintem nevezhetjük így, egy olyan tömeghipnózist kreál(t), ami lerombolja az egyén öntudatosságát és megfosztja a kritikus gondolkodás képességétől, és ebbe a csapdába esnek bele az emberek gyanútlanul.

  1. Kedves Tisztánlátó !

   Most ugrott be, hogy honnan is indult Lenin, mielőtt megkezdte áldásos ténykedését ??? SVÁJCBÓL !!! Mivel Svájc szóba került egy másik cikk kapcsán . A “semleges” Svájcból. Ki “támogatta” Lenint, Armand Hammer “iparbáró” ! ( Rothschild alkalmazott.)
   A nagy októberi (ami elég kicsi volt, de véres), mint a mai világ előjátéka, főpróbája volt. Rothschild forgatókönyv !

   Második felvonás Kína, és ENSZ, meg az EU létrehozása.

   A kínai nagy népi forradalom óta Kína, gyakorlatilag Rothschild tulajdon, a látszatokat hagyjuk ! A kubai szálat nem ismerem.
   Nem véletlen, hogy Kínában sikerült megvalósítani a világ legnagyobb koncentrációs táborát, amit mára a bolygóra építenek ki !
   Csak meg kell nézni hozzá a Magyarországot megszállt ( betelepített ), kínaiak zömét ! Született rabszolga !!!
   Nem mellesleg ismert az a mondás, hogy a kína Ázsia zsidója. Vajon honnan ez a megállapítás ???

   A Rákosi korszak nem múlt el, csak átalakult. Üzemeltetői, haszonélvezői a Rákosi korszak patkányainak a leszármazottai. Hát igen !
   Tudjuk, anyag nem vész el, csak átalakul ! Mint az ábra “mutassa”, ez igaz megállapítás .

 2. Ezt a társaságot nem kellene elitnek hívni. Az elit egyfajta kiválóságot jelent, ez pedig csak egy félcédulás úri alvilágnak tűnik, legalábbis számomra, akikből hiányzik a bölcsesség és az együttérzés. Intelligenciájuk van, de látjuk hogy az mit ér az intelligenciájuk ha hiányzik a bölcsesség belőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük