Független tudósok toxikus fémeket találtak a Covid-19 vakcinákban


https://rumble.com/v1sdgv8-fggetlen-tudsok-toxikus-fmeket-talltak-a-covid-19-vakcinkban.html

13 thoughts on “Független tudósok toxikus fémeket találtak a Covid-19 vakcinákban

 1. Tisztelt Hölgyeim és Uraim !

  Erősen ajánlom a kuruc.info azon cikkét, amit nem régen Szakács Árpád írt, az erély ma honlapon, és most lehozta a kuruc !
  ” Kövezzünk meg egy magyar embert !”.

  Az írás nem csak tárgyilagos, de tartalmaz pár olyan történést, amit kívülállók nehezen hisznek el, a fidesz degeneráltak meg sehogy !

  Ez az írás megingathatatlanul és letagadhatatlanul ( ami nagyon fontos !!!), alátámasztja, videókkal kiegészítve, hogy a “mélyen magyar, mélyen keresztény” fidesz média legmagasabban jegyzett megmondóemberei, agitátorai, milyen végtelenül aljas, hitvány férgek. Képmutató, takonygerincű senkik. Pont a a “tudós virológusaik” !
  Ugyanakkor pontosan mutatja a hatalom tudatos aljasságát, semmi véletlen, minden szándékos, előre eltervezett.
  Aki ezek után sem látja, hogy mi történik, miért, és hogyan, annak nagyon nagy kár volt megszületnie, sőt, végzetes hiba !

  1. Az említett prominens pártpropagandista megmondóemberek között történész is van. Az illető mostanra bizonyára elfelejtette, hogy Nürnbergben nemcsak fehérköpenyes, embereken kísérletezgető hóhérokat, hanem hamis propagandát terjesztő, népirtásra uszító újságírókat is akasztottak.

 2. Helyesbítek, “erdély ma”, valamiért félrehord a kezem, és nem veszem észre időben, elnézést !

 3. Tisztelt Orvosok, Tisztelt Tamasi József Doktor Úr!

  Az oldal látogatói közül úgy gondolom már szinte mindenki tisztában van ezeknek az anyagoknak a veszélyeivel, mérgező jellegével.
  A kérdésem a következő:
  Senkiben nem merül fel, hogy oké, nagyon jó, hogy most vizsgálgatják páran, mi van ezekben, de vajon vizsgálták-e valaha ugyanezt a kötelező gyerekkori oltásoknál? Tényleg nem merül fel?????
  Szerintem senki soha nem vizsgálta, mert minden orvos elfogadta vakon, hogy ezek nagyon jók, rendben vannak. Most csak azért történik ezekkel az újakkal, mert világvége hangulat van, a gonosz végjátéka, kiterítette a kártyákat, és felnőttekre is kényszerítik az esetleg töményebben mérgező szereket. És némelyek már gyanakodnak, és van megfelelő eszköztáruk a vizsgálatokhoz.
  Önök szerint, őszintén, józanul gondolkodva, -mivel ugyanezek gyártják a többit is – nem mérgező szarok vannak a gyerekeknek kötelező vackokban is? Dehogynem…
  (Főleg, mivel tudjuk, hogy vírusok nincsenek. Tehát, akik gyártják ezeket, nem rakhatnak bele nem létező dolgok ellen készült szert. )
  Nem gondolják, hogy meg kéne vizsgálni azokat is? Biztos, hogy találnának fémeket benne, fogadnék rá. Legfeljebb még nem akkora mennyiségben.
  Vagy az akkor rendben van, mert ők csak maximum hiperaktívak, autisták, SNI- sek, allergiásak, asztmásak lesznek, páran meg jóval betegebbek, de ugyanígy nem találnak persze összefüggést, mert az már évekkel később lesz????? Halló!!!!!
  Vagy rendben van, mert azok a gyerekek, igaz, hogy a mieink, de nem mi vagyunk???????
  Nem tűnik fel, hogy Magyarországon van magasan a legtöbb kötelező oltás?????? Nem tűnik fel?
  Nézzék már meg, ha van eszközük, mik vannak ezekben! Mert ez az Önök felelőssége is !

  1. Kedves Szilvia, nem szeretnék felelősséget magamra venni, nekem nincs ebben felelősségem. Teszek, próbálok segíteni ahol tudok, de nem az én felelősségem. Mindenki tegyen legalább ennyit és egy csapásra megszűnik az egész ármány.
   Sajnos a gyerekkori oltások, ahogyan írja is, ugyanolyan rosszak lehetnek, semmi garancia, hogy azok jók. Nagyon jó, hogy felhívja a figyelmet erre a problémára, sokat kell beszélni róla és érvelni, hogy elinduljon az összenépi kérdőrevonás.

 4. Nagyon idevág, és a korábbi “kígyóméreg” elmélethez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  postaimre.euroweb4you.com/infusion ” Biológiailag felfegyverzett drónok szabadalmára derült fény “

 5. A témával kapcsolatban érdemes meghallgatni Mike Adams interjúját Todd Callender amerikai ügyvéddel, aki beperelte az USA hadügyminisztériumát a kötelező méreginjekciózás miatt, és nagyon sok érdekes információt megoszt a cézium-137 valódi szerepéről a méreginjekcióban, a “synbio”-ról, az 5G-ről, a génmódosított élőlények – köztük emberek! – szabadalmaztatásáról és tulajdonlásáról, a terraformálásról, az emberi testek gazdatestté és energiaforrássá alakításáról a mesterséges intellgencia számára, stb.
  Az interjú kb. a 45. perctől kezdődik: https://www.bitchute.com/video/rhmiJKtmYmOo/

 6. Mivel az emberek zöme elutasító lett az oltásokkal szemben, én a fő veszélyt ezután abban látom, hogy oltott vérét kaphatja meg oltatlan egy transzfúzió során. Magam is tudok olyan oltottról aki rendszeres véradó, a plazmát is leveszik boldog-boldogtalantól. Amikor beindult az oltásőrület, a vérállátó szolgálat honlapján a saját szememmel olvastam, hogy igen, védőoltás után pár hétig ne adjanak vért, de a covid vakcinák után már akár másnap lehetett.
  A látottak alapján is -, ha műtétre mennék, felvésném a beleegyező nyilatkozatra, hogy vakcinázottól nem fogadok el vért.

 7. Többedszer teszik meg, hogy késleltetve jelenitik meg a hozzaszolasonat. Vagy amit ide irtam, le se adják?

 8. A vakcinák jól tükrözik a nyugati társadalmakról kialakított képet (méreginjekciók eladása gyógyszerként). Érdekes, hogy a mérgező élelmiszer-összetevőkkel szemben az átlagember ellenállása erős, de ha ugyanez felmerül az oltások kapcsán, akkor fenntartással kezeli a dolgot, “üreren pislog”. Ez a “feltétlen hitű” programozás eredménye. Ezért is vetettek be és vetnek be a mai napig eü. szószólókat, megmondóembereket, hisz az ő szavuk, “szakértelmük” megkérdőjelezhetetlen.

 9. Talán életemben eddig egyszer találkoztam azzal a jogi megközelítéssel, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a következmények megítélése alól.
  Ennek az elvnek a fake fekete tudomány mágiára is vonatkozni kell. A tudomány (valódi élettan) nem ismerete miatti globál, politikai, orvosi stb. agressziót nem mentesíti a nem tudás.
  Különösen akkor, ha az elkövetők pontosan ismerik a valódit, és meg is tudják különböztetni a kettőt.
  A pszichopataság nem enyhítő körülmény az előre megfontolt szándékosságra.
  A fém hulladék biztos nem magától repült bele az oltásokba.
  (Ha van vírus, ha nincs. Természetesen ettől függetlenül a ‘vírus mese’ a fake tudomány álmaiban szerepel csak, a valóságban ebből az álomból már megtörtént a felébredés!)

 10. Rendben, nem jelenítik meg, amit írtam.
  Akkor rövidebben. Az összes oltás méreg. Csak nem volt ennyire feltűnő hatása, és nem csináltak cirkuszt belőle.
  Eddig csak autisták ,hiperaktivak, asztmások allergiások, vagy később kialakuló súlyos betegek lettek a gyerekek.
  Ez rendben van?
  Ha igen, akkor ne csodálkozzanak, mert lehet, hogy Önök megússzák valahogy, de az eddig kötelező tizen-valamennyi gyerekkori oltásba be fogják rakni, amit akarnak. Ha már most nincs benne.. Nem tűnik fel, hogy más országokban nincs ennyi?
  És itt mindenki azt hiszi, hogy azokban tudjuk, mi van??
  Az egész nép gyerekeken keresztül be lesz nyomva, és ezzel senki nem foglalkozik….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük