A lipcsei bátor orvosok kiállnak a „járvány” ellen

Lipcse 2020. 11. 07. Az orvosok felállnak!

4 thoughts on “A lipcsei bátor orvosok kiállnak a „járvány” ellen

 1. Igen, van járvány! Mert akkor én miben szenvedtem volna? Mert elkaptam a covidot. Ez nem mese! A tesztem is pozitiv volt. Mitől, mert nem az influenzától! Mitől ment el az erőm szinte egyik óráról a másikra? Miért nem tudtam lenyelni egy szem szőlőt és semmit hányinger nélkül? Mert nem ettem két hétig semmit egy deci tejen és pár kekszen kívül. Nagyon lefogytam. Miért tántorgok most is? Alig merek kimenni az utcára, nehogy össze essek. De túl éltem, pedig még lázam vagy tüdőgyulladásom sem volt! Nem megszokott betegség! És, hogy mesterségesen tenyésztették ki a kórokozóját, az is biztos. Túl gyorsan terjedt el ahhoz képest, ahogy más járványok terjednek. Szerintem mesterségesen szórták szét. Elvégre az atombombát is “levegőből” irányították, és még sok mindent! Úgy, hogy ne nagyon tiltakozzanak a lipcsei orvosok!

  1. Kedves Hölgyem! Én azért nagyon szeretném, hogy nagyon tiltakozzanak a lipcsei és más, de különösen a magyar orvosok a világméretű megtévesztés és hazudozás ellen, amelynek sokkal több áldozata van, mint a soha nem izolált korona vírusnak. A teszt hamis, alkalmatlan bármilyen megbetegedés kimutatására. A tünetei – melyeket megélt – a minden évben előforduló influenza szerű vírusos megbetegedés tünetei. Persze a vírus minden évben más, – ilyen még nem volt – különben nem tudna elterjedni, ezért változtatja magát mindig más lesz, és még a több különböző vírus is verseng, hogy melyik tudja jobban ledönteni az alanyokat. Mint most is. Népegészségügyi statisztikákat és megfigyeléseket Ön a saját betegségélményei révén nem tud megfigyelni. Az egy másik világ: statisztikák, hiteles adatok, tömegek adatai. Járvány pedig az, amikor heti 15600 beteg van, ezt mondja a hazai ÁNTSZ jogszabály. Na ennyi sem tavasszal nem volt, sem most nincs. Most tesztelési járvány van, amit a politika gerjeszt. Kínában nem tesztelnek és nincs is járvány. Egyenlőre állja a sarat a hazai teszt készlet, így sikeresen védekezünk a tesztelési járvány ellen. Vigyázzon, hogy a saját élményei túlértékelésével ne fokozza mások félelemérzetét. Persze el lehet mondani az esetét úgy, hogy “alig merek kimenni az utcára most is”, meg “szőlőt sem tudtam lenyelni” és úgy is el lehet mondani, hogy “az idén is megtámadott az influenza, de már javulok” és “jobb a helyzetem, mint sokaknak, akik még tüdőgyulladást is kaptak”. És minden évben vannak ilyen példák tömegével. Ez a szakmám 35 éve nap mint nap betegeket látok és minden évben látom a súlyos légúti betegeket is, meg a különleges élményeket, ezek nem egy újfajta betegség bizonyítékai. Önt megtéveszthetik, engem nehéz lenne.

 2. Ön hisz a tesztben. Érzelem. Gondolom, tudja, sokan nem hisznek, komoly érvek hangzottak el ellene, amiken nekünk a nem szakértőknek is el kell gondolkodnunk. Az orvosok nem vírustagadók. Ezt még én , a civil is látom. Az ellentmondások, statisztika torzítások, hamisítások, pánikkeltés, használhatatlan teszt, média hazudozás, egy KÉSŐBBI kényszeroltás VALÓS veszélye … Inkább ezért lehetnek kérdéseink mindannyiunknak, ezért tiltakoznak az emberek és a szakemberek De nagyon..
  Írta : Egy átlagember, eü, képesítés nélkül // de úgy hogy a leírtakat bármely vitában meg is tudja védeni.

 3. MIVEL SENKISEM OTT KERESI A GYÓGYMÓDOT, AHOL KELL, ÍGY SENKISEM TALÁLJA!
  UGYANIS A
  VILÁG LEGEGYSZERŰBB DOLGA!! MIUTÁN A LEBUTÍTOTTSÁGUNK E TÉREN (IS) MÉRHETETLEN, EZ ALIGHA “CSODA”!!
  . .UGYANIS VAN “VAKCINA” ! MÉGHOZZÁ A LÚGOSÍTÓ, ALKALIZÁLÓ ÉTREND! ERRŐL BESZÉLEK FOLYAMATOSAN!
  EZ természetes, élő, NYERS “szerekkel” MŰKÖDŐ DOLOG !! ! Az én “szerem” szó szerint mindenre (!) a HÁZILAG készített BÚZAFŰLÉ.
  Benne van a föld, a víz, a levegő és a napfény! Mindazon ELEMEK, MELYRE A SZERVEZETÜNKNEK SZÜKSÉGE VAN! Kiegészítve – éhgyomorra-napi 1evőkanálnyi-perui kovafölddel, D- vitaminnal és Cinkkel dúsított C vitaminnal,Spirulinával, Sörélesztőpehellyel, Vörös szőlőmag-őrleménnyel!EZ UTÓBBI A LEGJOBB ÉRFALRUGALMASÍTÓ SZER, “MELLESLEG” MEGTÍZSZEREZI A C vitamin hatásfokát..! KIEGÉSZÍTVE a HIPPOKRATES étrenddel, MELY AZ ALKALIZÁLÓ, VALAMINT A HELYES ÉTELPÁROSÍTÁS TUDOMÁNYA! Ha nagyobb légzőszervi problémát észlelek, cseppentek az ujjamra ampullás citromolajat(Lecker’s gyártja, bioboltból veszem), és egy órán belül összesen háromszor(!) bekenem vele az orrsövényemet. A gőze(!) is kipusztít minden kórokozót a légutakban, de ez a nyálkahártyán felszívódva azonnali – totális-antibiotikum is!Háromszor két csepp-(szigorún csak ennyi!) naponta mehet teába, limonádéba is! Ha netalán ennél is több szükséges, ezt kiegészítem friss(!) TORMA, GYÖMBÉR, HAGYMA, FOKHAGYMA , erős CHILI PAPRIKA egy-egy arányú MENNYISÉGBEN friss citromlében((vagy 5%-os biológiai almaecetben) elturmixolt elegyével, amihez teszek pár kanál KURKUMÁT is (élelmiszetboltban kapható) és ebből napi 3×2 evőkanállal beveszek, (zárt üvegben egy hónapig szobahőmérsékleten tárolható) akkor mindennel ellátom magam. (Immunerősítő kiegészítőnek elegendő napi egy evőkanálnyi! Vérhígító, vérrögösödésgátló szinte valamennyi alkotórész, kiváló tisztító, antioxidáns és antibiotikum úgy, hogy a hasznos bélbaktériumokat kíméli! Bárki fogyaszthatja, aki bírja ezen erős, csípős, “ütős” ízeket. Gyermeknek kávéskanálnyit adjunk.Esetleges műtétek előtt két héttel hagyjuk abba a szedését, a vérhígító hatás miatt!)Mindez ORVOS és KÓRHÁZ NÉLKÜL, PREVENTÍVEN, AVAGY TERÁPIÁBAN EGYARÁNT !… Ha valaki még ezen felül is meg óhajtja ” fejelni” a vörös-vértestek összecsapzódásának megakadályozását,akkor naponta igyon mindehhez SALIX (Fehér fűzfakéreg) teát. Ez ugyanazt tudja, mint minden szalicilát tartalmú aszpirin származék, csakhogy míg azok sohasem ürülnek ki a szervezetből, addig a SALIX természetes és veszélytelen alternatíva !Szív és érrendszeri panaszok esetén is!
  Itt, a bolygónk felszinén csakis és kizárólag “büntiben” voltunk, minden eddigi létező korban, AMIÓTA csak LÉTEZÜNK!! A REINKARNÁCIÓS BÖRTÖNÜNKBE “VISSZAKERINGETVE” OLYAN “RENDSZERBEN” VAGYUNK (VOLTUNK) – HELYETTES ÁLDOZATKÉNT-AGYONKÍNOZVA, AMIBEN KOHOLT BŰNÖK MIATT SZENVEDTÜNK! AZON “bűnök” miatt, melyeket SOHASEM KÖVETTÜNK EL!! A HELYETTES ÁLDOZATKÉNT( BÁRÁNY- KÉNT) VAGYIS rabszolgaként ledegradált felszini világunk felülemelkedését ugyanis mindigis akadályozták a despota ELNYOMÓ – kizsákmányoló -, számunkra láthatatlan hatalmak..TESTI ÉS LELKI SZENVEDÉSEK GARMADÁJÁT OKOZVA A KISÉRLETI BÖRTÖNBOLYGÓNKON! PSZICHOSZOMATIKUS BETEGSÉGEK GÓCPONTJAKÉNT, MAXIMÁLISAN irányított ZOMBIVÁ TÉVE A FELSZINI EMBERISÉGET !! IDE SOROLOM AZ ÖSSZES LEFÖLÖZŐ FINÁNCOLIGARCHIA-RÉSZTVEVŐKET AZ ILLUMINÁTOKON (CABAL) KERESZTÜL AZ ÁLLAMI “VEZETŐI” MARIONETTFIGURÁKIG.. A maszk-viselés egy újabb megnyilvánulása mindannak a “BÜNTINEK” amiben mindezidáig is – totál igaztalanul és életellenesen-részeltettek bennünket! Ugyanis SENKISEM LEBEGTETI – MINDEHELYETT – A VALÓS TUDÁST, VAGYIS azt, hogy a főként nyers zöldség-gyümölcs, a nyers csírázott magvak fogyasztása EGYSZERŰEN és NAGYSZERŰEN , GYORSAN, megvéd a vírusos és a baktériumos és egyéb betegségektől is! MIÉRTIS??! Merthogy erre az étkezési formátumra vagyunk “TERVEZVE”! Az öngyógyító erők az ilyen táplálkozási módban gőzerővel tudnak működni! Másrészt pedig az enyhén LÚGOS VÉRBEN (7,3-7,4 pH) a patogén(!) VÍRUS és a patogén(!) BAKTÉRIUM nem él meg, NEMHOGY TOVÁBBSZAPORODNA!!!!TUDNIILLIK AZ ENYHÉN LÚGOS VÉRKÖZEG-SZÓ SZERINT – MINDENT “FELÜLÍR”!! A KEMIKÁLIÁSAN,AGYONPERME-TEZETTEN TERMELT TÁPLÁLÉK MARADVÁNYAI IS KIÜRÜLNEK A SZERVEZETÜNKBŐL! A VEGYSZEREK MIATTI FEHÉRJÉK, SZÉNHIDRÁTOK VITAMINOK MEGVÁLTOZOTT BIOKÉMIAI JELLEMZŐI(JOBBRA, ILL. BALRAFORGATÓ KÉPESSÉG)MIATT RENDKÍVÜL ALULTÁPLÁLTAK VAGYUNK, DE A FENT EMLÍTETT TERMÉSZETES KIEGÉSZÍTŐKKEL EZ MAXIMÁLISAN ELLENSÚLYOZHATÓ! A DOMINÁNSAN NYERS EVÉSSEL(FŐKÉNT BIOBÓL!!) PÁROSÍTVA A DNS- SZERKEZETÜNKET IS KÉPESEK VAGYUNK JAVÍTANI! MINDEZZEL azt JELZEM, A KIÚT EBBŐL A CSAPDÁBÓL CSAKIS AZ, HA A VALÓDI, EGYSZERŰ, TERMÉSZETES, OLCSÓ, az ÉLETTANUNKNAK MEGFELELŐ JÓ TUDÁST ÉS A VALÓS, IGAZI, BÉKÉSEN FELÜLEMELKEDTETŐ, ITÉLKEZÉSMENTES, UNIVERSUM ENDGAMJA SZERINTI LÉTET SZERVEZZÜK MINDEN SZINTEN MINDEN FAJJAL KÖZÖSEN KARÖLTVE!
  “Nem az a dolgunk,hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen, szívtelen világgal, HANEM AZ A DOLGUNK, HOGY OLYAN GYERMEKEKET NEVELJÜNK, AKIK FELÜLEMELKEDETTÉ TESZIK A KEGYETLEN ÉS SZÍVTELEN VILÁGOT. ”
  (L. R. Knost)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük