Biolaborok Ukrajnában

Állítólag legalább 30 gyanús biolaboratórium működik Ukrajnában, amelyeket az Egyesült Államok finanszíroz.

Ha a tudományos kutatás olyan eredményre vezethet, amely elpusztítja az emberiséget, akkor itt az ideje, hogy leálljon! Tudósok ezért a rendkívül kockázatos, úgynevezett “gain-of-function” kutatás azonnali leállítását követelik, amely még a koronavírusnál is sokkal veszélyesebb vírusokat hozhat létre.

https://www.bitchute.com/video/nGUDLsJbdH6B/

Forrás: www.kla.tv/22148

6 thoughts on “Biolaborok Ukrajnában

 1. Minden tisztelettel: oly baromian átlátszó kacsa, hogy idáig hallatszik a hápogása.
  A hasznos idiótaság csúcsa ha valaki az efféle álhíreknek hitelt ad és terjeszti.

  Ja, mert a WHO mondott valamit? Uramisten, hát nem egyértelmű mire megy ki a játék? Hát tudjuk mit akarnak, globális szinten hatalomátvételt, még népszavazni is fogunk ellene, remélhetőleg.
  Hiszen ALAP, de legalábbis ezen orvos- csoport számára az kellene legyen, hogy amit a WHO mögötti egyének mondanak, az mind HAZUGSÁG és a célja vagy propaganda vagy terrorizálás vagy a halálos injekcióik számára kereslet kreálása. Ez esetben mindhárom együtt.

  Azok számára akinek nem világos hogy miért, elmondom.

  A WHO banda a Covid-szöveggel azt már elérte, hogy a nagy többség mind halálosan retteg valamitől.
  Vannak akik (jó okkal) a méreg-injekcióktól tartanak, mások (ok nélkül) a vírustól.
  Van egy harmadik tábor, az oltottak, akik megkapták a placebót, Köszönik, jól vannak, és nem félnek. Nem félnek a mellettük lelégzőktől, mert bíznak a “védőoltás” védelmében. Vannak akik miután megtudták hogy újabb boostereket kellene bekapjanak a “védettségért”, és intuitív módon (jó okkal) nem mentek el beadatni azokat, nem rettegnek a mellettük elhaladó halandótól mert bíznak a “természetes immunrendszerükben” egy “természetes patogén” ellen.
  Na de innentől kezdve, hogy “megtudják”, hogy valami biolaborokból dől vagy dőlni készül valami halálos mesterséges vírus egy mesterségesen kreált mumustól,Ukrajnából, ez a harmadik tábor is rettegni fog és szaladnak újra egy új adag vakcina-méregért.

  Emellett, egy mesterséges vírus ellen még egy eddig teljesen oltatlan is beoltatná magát, attól tartva hogy a “természetes immunrendszere” arra már nem elég.

  Az eddigi oltáshivők pedig ezerrel rohannak majd az N+1-ik boostert is bekapni.

  Azaz gyorsul a népirtás!!!!

  Kérek mindenkit hogy ne dőljön be ennek a WHO-szövegnek illetve ennek sem.
  Valójában sem természetes vírus nem létezik, sem mesterséges,

  Amit itt látunk azt hogy a WHO az alternativ hasznos idióták által előadják nekünk a természetes vírus -mesterséges vírus műbeszélgetést,
  hogy legyen mivel eltereljék a figyelmünk, legyen mivel terror alatt tartani a fellélegzőket is, ja és hogy legyen mivel még tovább osztani a fehér társadalmat.

  Más szóval ez az ukrán biolabor és vírus mint biofegyver téma is egy olyan rémhír, aminek célja ugyanaz mint az összes eddigi Covid-narrativának
  félelemben tartani és megosztani az embereket. Na mert a következő kirekesztendő “hülye” ezután az lesz aki elhiszi a mesterséges vírus mesét, illetve ezzel szemben az aki csak a természetes vírus létében hisz.

  A mesterségesen tákolt vírusokról és azok patogén mivoltáról egy-két hirtelen jött gondolat.
  Ha igaz lenne a sztori, akkor nyilván
  1) minden természetes élő szervezet már régen megfertőződött eme bűnözők-kreálta mesterséges szuper-vírus által
  2) mindenki (értsd, MINDENKI) megbetegedne és meghalna általa
  3) nem lennének “tünetmentes fertőzők” és olyasmi mint a “természetes immunrendszer” nem tudná legyőzni
  4) eme mesterséges vírusnak nem lennének “természetes mutánsai”

  A “természetes vírus” mint egyikünkről a másikunkra ugráló patogén szintén csak elméletben létezik. Ami öl embereket, az a komorbiditás, életkor, és a MÉRGEK, esetleg a tüskefehérje vagy egyéb, amiket valamely módon bejuttattak egy szervezetbe, és trombózist okozva megtámadnak valamely szervet.

  Mindennek eredete NEM virus.

  A tudóskáink jó sok pénzért meresztik szemeiket a laborcsövekre, tenyészgetnek mikrobákat halott sejtkörnyezetben (aminek semmi köze az élő környezethez), és látnak mindenféle génszekvenciákat – csak éppen azt nem képesek bizonyítani hogy eme “génszekvenciák” egy vírushoz tartoznának, mert magát a vírust soha nem izolálták. Soha. Ez az amit minden józan ésszel és logikai érzékkel megáldott szakértő is be kellene lásson.

  Úgyhogy mindenkinek javaslom szeretettel, tessék fellélegezni és nem félni a mellettük elhaladó normál emberi élőlényektől.
  Ugyanis az egész vírus-történet (mindegy hogy természetes vagy fabrikált) egy világuralomra ,törekvő szervezet által kiaknázott ál- és rémtörténet, amit a folyamatos terror és vakcina-népirtás céljára vetnek be, főleg az európai és a nyugati fehér lakosság kiirtására:

  A főáramú de még az alternativ orvosok többsége azért sem akarja ezt a tényt elismerni mert a karrierjeiket féltik és nem akarnak arcot veszteni mint korábban megvezetettek.

  Az angolul tudóknak, a logikai gondolkodásra képes laikusoknak és szakértőknek ajánlom ezt a videót, deep-dive.
  Döcögve indul, de érdemes. Dr Tom Cowan vezeti be, aki évtizedek munkásságát áldozta a vírus-tévhit leleplezésével, annak alapján érthető miről van szó. Egészen briliáns ahogy egy öt tagból álló társaság darabokra szedi azon óriások érveit, akik közt ott találjuk dr Malone-t is, a világ egyik vezető virológusát, immunológusát. Malone-nal is az lehet a gond, hogy nem akarja belátni hogy a WHO által a szemünk előtt zajló konteó ténye, amit már ő is elismert nyíltan is, még az ő tudását is meghaladó dimenziókban zajló áltudományos szélhámosságra épül.

  1. Én sem értem, 🙂 ,hát már minimum több évtizede tudjuk, hogy tele van biolaborokkal a világ, miért most kezdjünk rettegni? Ja, mert itt haaaarminc van? Vagy jaj, nehogy betaláljon egy rakéta ? Pfff. Amúgy a DDT-t pont ilyen “biolaborokban” állíthatták elő, amitől a gyermekbénulást kapták az emberék, nincs új a nap alatt.

 2. Továbbá:
  Drosden, a WHO mellett az egyik legfőbb főbűnöző meséjére adunk? Annak szavára aki WHO mellett az egyik főkolompos, aki a PCR tesztjeivel tartja fenn a pandémia látszatát?

  Újra, minden tisztelettel, azok akik az efféle rémhíreket terjesztik mint ez az ukrán biolabor és horrorvírus mese, lássák be, hogy ezáltal egyengetik az útját egy következő minden eddiginél nagyobb rémhírnek, miszerint eme horrorvírusok valóban elszabadultak, és a WHO és társaik majd ezzel az ürüggyel fogják globális léptékben KÖTELEZNI a halálos vakcináik.

  Hát nem értik? Az Isten szerelmére, ébredjenek fel Önök is!

 3. A vírusok mibenlétéhez még az (fertőző) örökítő anyag univerzális voltát szeretném a Dr.Lanka interjú alapján boncolgatni. Jelenleg nem lehet hivatkozni a tudományra, annyira lejáratta magát. A mi fertőz? kérdést a tudománynak azért kellene, illene megválaszolni, hogy megvédje magát, a tudomány mibenlétének értelmét.
  Amikor egy sejt elhal(=vírus, tudományosan), benne a sejtalkotók darabokra esnek szét, benne a DNS lánc is darabokra lebomlik. Ezen állapotban a darabok újra bekerülhetnek az emberi testfelépítő folyamatokba.
  Dr.Lanka szerint, (remélem, jól értem, jót írok, valóban nem nekem kellene erről írni) a tört DNS darabok univerzális élet alkotók, minden élőlényben azonos részként előfordulnak (növény, állat, ember). Az univerzális azonosság miatt lehetséges, hogy ha erre a kis részre tesztel a PCR teszt, akkor fals pozitív lehet minden. Növény (fa, gyümölcs), állat, ember. Akkor minden vírusfertőzött, vírusos az egész világ… Pedig ez a normál állapot, minden élőlényből kimutathatók ezek az örök nukleinsavak, mint örökítő anyag részek, mivel mindenkiben van aktív, normális sejt elhalási folyamat. Mi lehet kérdőjeles? A „tudomány” azt állítja, hogy a haldokló anyag, a testi normál sejt pusztulás bomlásterméke fertőző vírussá alakul át. (vírus=méreg, a szó fordítása szerinti eredeti jelentésben)
  Ha a húslevesnél maradok(a testépítő főtt hús egy masszív sejt pusztulás tömeg), csak a tiszta(amiben nincs eleve hozzáadott méreg, már pl. sugár fertőzöttség se), finom étel szeretete lehet fertőző. Én azt a következtetést vonom le, hogy normál állapotban az ember nem hordoz fertőzött sejtet, se DNS-t, örökítő anyagot az élővilág számára. Ahogy az élővilág elhalt örökítő sejtjei se fertőzőek(megbetegítőek) az emberre. Az univerzális egyformaság miatt.
  De az élővilág a genetikai műméreg, mű DNS, mű sejtfehérje burok, a gén átíró mRNS oltás „utasítás” beadással fertőzővé válhat/válik?/. Pláne, ha kötelező. Szándékosan valós veszély.
  Ha már félni akarunk valamitől, akkor ettől a fertőzés továbbadástól kell félni.
  Mindenképpen le kell állítani az oltást, az oltóanyag használatot, bármilyen formában. A tudomány pedig próbálja meg rehabilitálni magát, ha még tudományként “el akarja magát adni”.

  1. Nagyon hasznos, és szerintem kitűnő összefoglaló.

   A végéhez hozzátéve, számomra minden alternativ szakértői elemzésből az jön le, sőt még a főáramú narratíva önellentmondásaiból is, hogy amit “patogén és fertőző vírusnak” vélnek, egy önkényesen közbeiktatott redundáns konstans, logikai-érvelési hiba. Az Occam borotva alkalmazásával ez könnyen belátható. De az aki axiómának véli, mert úgy oktatták neki, hogy a vírusok valami élőlény-szerű mikrobák egymásnak átadhatók és betegséget okoznak, ezt az egyszerű logikai kvantum-ugrást és szakterület-beli paradigmaváltást vagy soha vagy nehezen fogja meglépni.

   Akár egy természetes, akár egy felturbózott mesterségesen alkotott mikróba amiről éppen szól a narratíva, az egész sztori csupán egy horrortörténet. Egyetlen ember sem jelent fertőzéses veszélyt a másikra, csak azért mert térben közel kerül hozzá. De még az érintés esetén is kizártak tartom. A mostani biolaborral való ijesztgetés, de a “vakcinázottak a fertőzők” szöveg is, egy nem akármilyen kegyelemdöfés azoknak, akik már látni kezdték az alagút végét, és kezdtek volna kicsit megkönnyebbülni. Mivel én magam nem követem a főáramú médiát, a valóságot látom magam körül.
   Számomra a narratíva egyébként sem képes felülírni a tapasztalatot, és az én tapasztalatom az hogy nem egy másik ember közelsége az amitől beteg lettem valaha is, és az, hogy én sem “fertőztem” meg soha senkit.

   Ha nem lennének a környezetemben is súlyos áldozatai eme “vakcináknak”, akkor is látnám, hogy az egész pandémia mögötti fertőzés-mantra csupán false-flag, és arra szolgál hogy a tömeges méreg-oltások felé hajtson lehetőleg mindenkit.

   Ami a vírusokról, mint betegség okairól szóló elképzelést illeti, a koleszterinnel pontosan ugyanezt lépték meg: betették a szekeret a lovak elé. Felcserélték az okot az okozattal. A magas koleszterin szint valódi oka az hogy a szervezet termeli egy éppen adott gyulladás csökkentésére. Ha csökkentjük a koleszterin szintjét, azzal csak ártunk a szervezetnek. És mi az ami fenntartja illetve fokozza a gyulladást? A gyógyszerek, és a tartósítókkal teletömött műételek a multik polcain. Ha tojást és egyéb természetes ételeket eszünk, a koleszterin szint is csökken, mert nincs szükség állandóan valamely méregre vagy gyulladásra reagálni.

   Nem kizárt hogy a vírus mint olyan is valami jótékony céllal van jelen, amikor jelen van. Egyszerűen egy mérgezésre adott reakció, a sejt egyik eszköze a méregtelenítésre. Exosome, miként azt hallottam Kaufmann-tól két éve. Na most a következő kérdés az, hogy mérgek miként terjedhetnek? Azok sem ember-ember közt. Központi forrásból, mondjuk egy vegyi fegyvert gyártó laborból vagy odaföntről szórják ránk a chemtrail-jeikkel.

   Ami emberről emberre terjed, az például a cigaretta füstben jelenlévő méreg (több ezer rákkeltő toxin) amit ráadásul az illető gyakran a környezetében lévőkre fúj. Ha valaki állandóan dohányzik illetve dohányzók közt tartózkodik, az biztosan rendszeresen beteg lesz, hisz amit szervezete állandóan kell tegyen: méregtelenítés.

   Minden esetben, amit ki kellene iktatnunk, az az egymás fertőzésétől való félelem, mert nem ez a veszély. Ha elhisszük hogy mi magunk halálos betegség forrását jelentjük másokra nézve, azzal aláírtuk a saját halálos ítéletünk és kiszolgáltattuk magunk a WHO népirtóknak . Az esetben senki nem fogja leállítani őket a kötelező oltás bevezetésétől, emellett biztos ami biztos, örök időkre kötelező lenne a maszkhordás is. Eközben lezárják az egész bolygót, mindörökre, megbénítva azon az emberi életet.

   Ezért kellene nagyon de nagyon a váltás. Minden szakértőn és laikus el kellene kezdjen odafigyelni a Cowan-Kaufmann-Lanka táborra. Kiváltképpen annak tudatában hogy a vírus- és fertőzés-elmélet elfogadásával és szajkózásával kik kezébe is adnánk át életünk és szabadságunk feletti döntés jogát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük