17 thoughts on “Doki percek I/01 – 2021.09.20

 1. Újabb fordulat a svájci járványügyben.

  Aki már átesett a covid-19 világjárványnak kikiáltott betegségen, az eddig csak 6 hónapra kapott védettségi bízónyítványt.
  Most az a legújabb hír, hogy a 6 hónapi védettséget meghosszabítását tervezik valakik. De sajnos semmi már konkrétumot nem
  közöltek. Minden ilyen új covid koncepciók és intézkedések a mai globális világban már nem nemzeti döntéseken alapulnak, ezért várható, hogy Mo.-on is valami változás lesz ebben az ügyben.

  Talán végre elismerésre kerül az ember természetes immunitása is ?

 2. Na ez a cikk megint foglalkozik a fontos boncolási témával: A Lymphozyták Amokfutása a beoltottak esetén

  Forrás_
  https://de.rt.com/inland/124390-lymphozyten-laufen-amok-pathologen-untersuchen-todesfaelle-nach-impfung/

  Hashimoto, egy autoimmun a pajzsmirigyben, a beoltottak esetén.
  Ami a kapillárok elhalásához és egy Sjögren-Syndrom vezet. Ami a nyálkahártya és a szemkönnyek gyúlladásához vezet.

  A Lymphozyták ámokfutása a beoltottak esetén. A lymphociták teljesen a rossz helyen vannak és gyakorlatilag az emberi fontos szerveket, a tüdőt támadják meg.

  Azon kivül a véredényekben az Endothelsejtek eltünőben vannak, aminek a következménye a trombozis.

  Ha ez szervezetben gyúlladás van, akkor Granulozytáknak kell lenni a testbe, de ehelyet a faló sejtek a lymphociták vannak rossz helyen. ( Autoimmun. )

  Ezek a tudosok azt mondják, hogy a beoltott meghaltak a bonctan egyátalán nem vizsgálja.
  Ez a Paul-Ehrlich-Institut-nak lenne ez a feladata. De nem teszi, ami maga kimeríti az emberiség elleni bűnt.

 3. Kedves Pócs Doktor!
  Nagyon hálás vagyok minden tevékenységükért. Jó hallgatni az új eredményeket, de úgy érzem minden bizonyítás, minden tanulmány ezzel kapcsolatban csak “falra hányt borsó”, senki nem törődik vele. Továbbra is nyomatják az oltást, semmi nem számít. Próbálunk kitartani, de úgy érzem, lassan mindenkinek elfogy kitartása, a kényszerítést nem tudjuk kivédenni, és vége lesz az életünknek oltással vagy anélkül.

  1. Elena nem szabad ketsegbe esni !-Nagyon sokan harcolnak a vilag sok reszen es kuzdenek batran en nem is sikertelenul-ha a maistream media /szerkesztok stb. -ami/akik ugyancsak emberiseg elleni bunoket kovetnek el -hallgat is errol.
   Igen ezek az embernek alcazott szornyetegek-a vegtelen gonoszsag megtestesulesei es ezek mindent gonoszsagot elkovetnek mostmar mert tudjak jol hogy a veg szamukra percrol -percre mar egyre kozelebb van..Es mivel sem szivuk sem lekuk ezeknek az alakoknak nincs es a vegtelen gonoszsagot kepviselik igy egymas ellen is fordulnak majd.Es ennek vannak is mar jelei.A gonoszsag onmagat szamolja majd fel…
   Ugyhogy csak batran-es nem felni-es tovabbra is kitartani…. mert Krisztusban .mindenre kell hogy legyen Eronk…!

   1. Köszönöm a bátorítását. Én is csak a Gondviselésben hiszek, és várom a csodát, ami biztosan megtörténik. Csak hát nehéz, a fiamnak felmondtak, és az unokaöcsémnek is. Ha a munkáltatókra bízzák a kötelező oltás elrendelését, akkor a férjemmel mi is így járunk, mivel szociális területen dolgozunk Köszönöm még egyszer.

    1. Nagyon sok Szeretettel-es termeszetes az hogy amiben/amivel csak tudunk segitsunk.
     Sajnalatos nagyon az hogy mind a fianak mind pedig az unokaocsenek felmodtak es mint irja Elena felo hogy on es a ferje is hasonlo helyzetbe kerulhet majd.Gyakorlati tanacs kent:: A mostani nagyon nehez idoszakot tul kell elni/valahogy at kell veszelni-ez a legfontosabb-ezert valami munkat-akar alkalmi munkakat is el kell vallalni addig amig rendezodnek majd ujra a dolgok. .Az onok meglevo munkahelyet nem felmondani-megvarni azt hogy felmondjank onoknek .A felmondasi okiratokat elteni es jol megorizni . Nagyon fontos mert ezen iratok alapjan majd mindazokert a meghurcoltatasokert/karokert amit onoknek okoztak lehet majd karteritesi eljarast kerni/inditani mind a munkaltok mind pedig ezeket az emberiseg elleni bunoket vegrehalytok ellen. A Joisten harcol ertunk -es el fog jonni bizonyosan az Igazsag oraja Eros hittel ebben bizzunk-kuzdjunk- es a Joisten-nek a segitsegeben Jo remenyseggel legyunk !

  1. Igen Meg kell törjön a jég mert nincs más lehetőség a “negatív ” irányítóknak! Hullanak a fejek amerikában ! D. Trump korábban megmondta kitakarítja Wasington mocsarát! Ez folyik sátánisták, pedofilok ,gyermek kereskedők, hazárulók, nwo pápákat, covid pápákat, Hajrá Katonai bíróság csak tegye a dolgát !!!

   https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-vademelesek-letartoztatasok-es-kivegzesek-listaja-a-mely-allam-ugynokeinek-es-a-kettosoknek-a-lebontasa

  2. Igen ám, de azt is írja a cikk, hogy
   “a szomszédos Németország épp a drasztikus szigorítás küszöbén áll. Még a szupermarketbe is oltási bizonyítvánnyal lesz lehetőség bemenni, és 2022 tavaszig kötelező lehet a maszkviselés is.”

   Ez várható nálunk is???

 4. Ezt a gondolatot leirtam egy video alá is, az ivermektinrol:
  Az egy jó kérdés, amiről még senkit nem hallottam gondolkozni, hogy hogy a fenébe hat, milyen módon egy férgek elleni szer. Minden mást ízekre boncolgatnak, ezt miért nem?
  Egyetlen egy valaki írt valamit róla, és logikusnak hangzik. Főleg úgy, hogy senki más nem állt elő eddig semmivel. Ez a szer úgy hat, hogy megbénítja a férgek idegrendszerét, tehát ez egy idegméreg, de akkora kicsi szervezetre halálos, míg a gazdaszervezetre nem. Ellenben az emberi idegrendszerre is értelemszerűen miért ne lenne hatással. A”gyógyhatása ” is ebben állhat, hogy lebénithatja azokat a receptorokat, ami a másik mérgezés befogadását elősegíthetné. Mondjuk a betegség egy hullámokkal túlstimulalas miatt alakul ki, ez meg jol leszedálja az érintett területeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük