Riport a kanadai Szabadság Konvojról


https://www.bitchute.com/video/EPqGy5RVWJY2/

4 thoughts on “Riport a kanadai Szabadság Konvojról

 1. the quackccine kills …its all about your pension …. they dont want to pay your pension anymore …you have to die at 65-70 years…

 2. ANGLIA/KANADA -(Mert van meg Emberseg…..!
  )Remelhetoleg a maistream medianak-felelos szekesztoknek/ujsagiroknak …stb. azert amit muvel ,Angliaban is hamarosan felelni kellesz majd .Az eletukert/jovojukert kuzdo emberek-kamionok Ottawa utcain vannak ezrevel ..Az un kormany-un. miniszterelnok elmenekult…..
  De mindez az angol mainstream media szamara egyaltaln nem bir hir ertekkel. -Vagy egyaltalan nem szamolnak be rola-vagy ha elvetve igen akkor csak nehany sorban / nagyon roviden – es a valosagot teljesen eltorzitva teszik ezt. Az aljassaga a maistream media ujasgiroinak/szerkesztoinek hatarokat mar nem ismer.Emberiseg elleni bunoik sorat kovetik el nap mint nap.
  Minden pontosan ugy van Kanadaban es ugy igaz -ahogy ebben az interjuban Judit elmodja…Csakik koszonet mind neki mind pedig az interju keszitoinek erte. !
  A Joisten segitse meg Kanada-Ottawa utcain kuzdo tarsainkat /testvereinket hogy sikeruljen megdonteniuk ezt a vegtelenul gonosz zsarnokasgot.Mert ha egy helyen megdol ez a zsarnoksag akkor kartyavar kent omlik majd ossze mashol is.De ehhez persze mashol es mas orszagokban/varosokban/falvakban is tenni is kell…kamionokkal/traktorokkal-utcakon es tereken is ..osszefogva -ki mivel es ahogyan csak tud…
  Annyi teheto talan meg csak hozza a Judit altal elmodottakhoz hogy nagyon de nagyon felemelo es szivet es lelket melengeto erzes latni ezt az Emberi Osszefogast ami Kanadaban-Ottawa utcain van…..Ezek az Emberek tortenelmet irnak most -amirol majd meg az unokak is beszelni fognak….
  -Mert Ottawa utcain vadidegen emberek kozott eletre szolo baratsagok/ismeretsegek kotodnek most …
  -Olyanok akik megosztottak voltak-vadidegen emberek-az angol nyelvu kanadaiak-francia nyelvu kanadaiak -talalkozva az utcakon gyakran atolelik egymast.
  -Egyszeru emberek par dollarjaikkal is segiteni probalnak-ok is adakoznak-az utcakat jarjak hogy segitsenek igy ok is a mindnyajunkert kuzdo kamionosoknak. Nagyon sokan kulfoldrol is ha csak par dollaral tudnak is de segiteni probalnak. -es ok is adakoznak.
  -A kamionosok-amugy idegen emberek az orszag minden reszerol- ha tisztalkodni akarnak/zuhanyozni stb az emberek nagyresze megnyitotta hazat elottuk-Ottawaban -szivesen latjak /ebben is probaljak segitik oket.
  -Az USA bol erkezett kamionosok -ok a mi szomszedaink -es mint jo szomszedok a bajban eljottek hogy segitsenek nekunk…tisztelet/szeretet/osszefogas egymas segitese.-ez ami hallhato
  -A CBS vagy masok a mainstream mediabol csak nagy ritkan es testorokkel lathatok -ez utobbiak arra kellnek hogy az igazsagot elmodani akaro./szandekozo embereket a kameraktol tavol tartsak .Mint jonehany kamionos fogalmazott – egyszeruen udorito az a haxzugsgok sorozata amit a mainstream media a hirekben az Ottawaban tortetekrol is kozol….
  -Vannak akik az utcakat jarva mint onkentesek -ha valamelyik kamionosnak valami etelre van sziuksege meghozzak -ha a ruhajat ki szerete mosni-atveszik tole-es kitisztitva hozzak neki vissza -ingyen es segitve igy is oket.
  -Kornyezo Farmerek is erkeztek -traktorokkal hogy ok is segitsenek……….
  -Vannak akik etkezo kocsikkal-elemiszerekkel jottek-kisertek e konvojt -vagy naponta elemiszerekkel jonnek es segitenek.
  -Es nagyon fontos az is hogy ennek az ertunk kuzdo kamionos csapatnak a noi kamionosok is. reszei .. Jonehanyan vannak ok is es ugyancsak kitartoak es elszamtak
  -Ugyhogy vadidegen emberek az utcakon a kocsisorok kozott egymasra mosolyognak-egymassak kezet fognak-es szot valtanak….

  Mert -igen is hogy van es letezik meg az Emberseg barhogyan is probaltak mar evek ota ezt szandekosan kiolni az emberekbol ezek az orszagok elere oda tett tomegyilkosok/szornyetegek………..

 3. Kedves Judit!

  Öröm volt meghallgatni Téged!!
  Öröm volt megismerni Téged és hihetetlenül jó érzés tudni és érezni,hogy nem vagyok, vagyunk egyedül!
  Ne adjátok fel!!! Rajtatok a Világ szeme!!!
  Reméljük,hogy a szikra valóban fellobban és a láng elér minden földrészre és minden emberhez!
  God save all canadian! God save all people of the World!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük