Dr. Páli Jenő előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

A Mi Hazánk Mozgalom COVID-politikája

Dr. Páli Jenő (A Mi Hazánk Mozgalom ’Egészségügyi és Innovációs Kabinetjének’ vezetője)

A Mi Hazánk Mozgalomnak mindig is határozott és szakmai alapon megfogalmazott álláspontja volt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Ennek megfelelően, ’Egészségügyi és Innovációs Kabinetünk’ is konkrét javaslatokkal és intézkedésekkel készül az idei őszi-téli koronavírusos időszakra:

1.) A gyermekek COVID elleni oltásának betiltására törvényjavaslatot fogunk benyújtani az Országgyűlés őszi ülésszakán. Jelenleg ugyanis nincs olyan tudományos adat és bizonyíték, ami az egészséges gyermekek beoltása mellett szólna. Idézem a Dán Egészségügyi Hatóság erről szóló legutóbbi állásfoglalását és iránymutatását: „Gyerekek és fiatalok csak nagyon ritkán betegednek meg súlyosan a COVID-19-től az omikron variánssal. Ezért 2022. július 1-től a 18 év alatti gyermekek és fiatalok már nem kaphatják meg az első oltást, 2022. szeptember 1-től pedig a 2. oltást sem.”

2.) Alapvető fontosságúnak tartjuk egy önálló, független, közösségi finanszírozású saját koronavírus-kutatólaboratórium felállítását, ahol minden vizsgálati és kísérleti eredmény azonnal nyilvános és mindenki számára elérhető lesz. Nincs több titkolózás!

3.) Előterjesztéssel kívánunk élni egy ’Nemzeti Egészségügyi Kompenzációs Alap’ felállításáról mindazok megsegítésére, akik átmeneti vagy maradandó egészségkárosodást szenvedtek a koronavírus elleni oltások mellékhatásaitól.

4.) Elindítunk az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) mintájára egy saját, Mi Hazánk-os online oltásmellékhatás-bejelentő rendszert oltottaknak és orvosoknak egyaránt, hogy hiteles információkhoz jussunk végre az egyes COVID-oltások hatásaival és mellékhatásaival kapcsolatban.

Ugyanis ne felejtsük el, és tartsuk mindig szem előtt António Guterres ENSZ főtitkár 2022. január 17-én a virtuálisan megrendezett Világgazdasági Fórumon elhangzott szavait: „A világon mindenkit be kell oltani a koronavírus ellen!”

Ők erre készülnek. De készüljünk mi is!

2 thoughts on “Dr. Páli Jenő előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Csak egy kérdésem van: ki, miből finanszírozná a méreginjekció-károsultak megsegítését szolgáló Nemzeti Egészségügyi Kompenzációs Alapot? Mindannyiunk adójából?! Talán amerikai mintára képzelik el? (Ezt Reagan elnöksége alatt hozták össze 1986-ban, amikor az oltóanyag-gyártókat mentesítették MINDENFÉLE felelősség alól, hogy szabadon kaszálhassanak. De mivel rengeteg volt a halálos és életre szóló “mellékhatás”, az adófizetők pénzéből létrehoztak egy kártérítési alapot, amely csak kivételes esetben és akkor sem sokat fizet. Hadd hulljon a férgese alapon…)

  Szóval tisztelt dr. Páli Jenő, szíveskedjenek azok különadójából finanszírozni mindezt, akik szépen megszedték magukat a kovid-cirkusz alatt, elsősorban a méreginjekció-gyártók, -forgalmazók, az azokat elrendelő és beadó doktor mengelék, de a reklámozók, a mainstream média, a kovidióta-celebek és az összes többi kollaboráns is fizessen azért, amit tett!
  Nehogy már a méreginjekciót visszautasító kirúgott, kiközösített, egzisztenciájukat vesztett honfitársaink – akik nem voltak hajlandók orosz rulettet játszani az egészségükkel -, fizessék meg a kovidióta többség minősített ostobaságának és gerinctelenségének az árát!

  Az egészségügyi járuléknak nevezett betegségipari sarcot mindannyiunknak fizetni kell, akkor is, ha soha nem megyünk orvoshoz, vigyázunk az egészségünkre, ha nem iszunk és nem dohányzunk, ha nem szedünk szintetikus vegyszereket és nem oltatjuk magunkat mérgező kotyvalékokkal. Fizetjük, hogy legyen az államnak miből méreginjekciókat vásárolni az oltóanyag-maffiától, amivel megöli és súlyosan megbetegíti a saját állampolgárait, akiknek a munkáját aztán majd az oltatlanoknak kell elvégezni, a kiesett adót pedig belőlük fogják kipréselni, mert ugye az államnak valamiből működni kell, saját pénze pedig nincs.
  Szóval az “önző” oltatlanok adójából – akik még képesek lesznek termelni és adót fizetni – szándékoznak kártalanítani a pórul jártakat?! Inkább tömeges kártérítési pereket kellene indítani az értelmi szerzők, az elkövetők és tettestársaik ellen, elárasztani a bíróságokat a követelésekkel, hogy ne lehessen szőnyeg alá söpörni ezt a korszakos disznóságot! Csakhogy ehhez tökös jogászok kellenének, akiket én sajnos sehol nem látok!
  Mégiscsak könnyebb megsarcolni azokat, akik már amúgy is számtalan módon megfizették az árát a kovid-cirkusznak, nem igaz?

  1. Igen, a kártérítést a károkozó fizeti. Ez alap.
   Az oltatlanoknak pedig szintén kártérítést kellene kapni a gyógyszergyáraktól, mivel kénytelenek tűrni az összes korlátozást és terrort, és egyébként az oltások rájuk nézve is lehetséges következményeit.
   Végül is ez az ő businessük miatt van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük