Gyermekeket koronavírus ellen oltani?

Sokan ösztönösen berzenkednek ettől az elképzeléstől. Hiszen a gyermekek és a serdülők csak nagyon ritkán betegszenek meg súlyosan, ugyanakkor az oltásnak már voltak halálos áldozatai. Sucharit Bhakdi professzor egyértelmű szavakkal figyelmeztet: „Ez az oltás egy bűntény!“ A pontokba szedett érveket az Orvosok az Egyéni Oltási Döntésért Egyesület állásfoglalásában találja, melyet itt tölthet le.

Közvetlen link az adáshoz: www.kla.tv/19476


11 thoughts on “Gyermekeket koronavírus ellen oltani?

 1. Amerikában Philadelphiában kiadtak egy ottani új rendeletet hogy a 12 éves vagy annál idősebb gyerekek, saját maguk eldönthessék, akarják e a Covid19 oltást mindenféle szülő vagy gyám beleegyezése nélkül. Hivatalos kormányzati oldal: https://vax.phila.gov/index.php/notic…r-vaccine/
  Elképzelhető lenne, hogy ezzel a rendelettel akarják leoltani a gyerekeket az iskolákban, megtévesztve és rábeszélve Őket, míg a szülő nem tartózkodik a közelükben?
  Cdc sűrgeti a terhes nőket, szoptatós anyákat meg a a teherbe esni akarók gyors oltás felvételét.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/just-cdc-urges-pregnant-breastfeeding-women-take-covid-jab/
  Azt írják a Cdc szerint semmi bizonyíték nincs arra vonatkozólag hogy az oltások meddőségi problémákat okoz a férfiaknál vagy akár a nőknél.
  Akkor, ha már ez ilyen sietős ezeknek, és ekkorát mernek hazudni, 100% hogy az ellenkezője igaz, mivel ezt már sokan be is bizonyították. Nem értem, mintha hozzáértő emberek rajtuk kívül nem is lenne ezen a Földön, úgy át néznek mindenkin. Tárgytalan ki mit mond ki mit bizonyít tudományosan, ezek akkor is nyomják tovább a hazugságokat.

 2. “Egyszer egy Táltos igy szólt egy hitehagyott,megkeseredett magyar emberhez.Azért születtél,hogy adj,és nem azért,hogy megadd magad!
  Egymást emelve tegye mindenki Isten adta dolgát,s nem lesz baj!Isten törvénye Őseink szellemében eleve él! Térj vissza Őseid szelleméhez,s lehull az ármány mint elsárgult ,összeszáradt falevél az őszi szellő fúvásában!
  Ha egyetlen erényed van csak ,és ez az Emberség ,minden erényt hordozol!
  Nagyon nagyon időszerű gondolatok-egymást emelve tegye mindenki Isten adta dolgát!

 3. Ausztráliában már kényszer olzják őket. 24000-et egyszerre egy stadionban a jövő héttől, szülők nem lehetnek jelen, kijárási tilalom van, katonákkal és rendőrökkel megtámogatva. 3 olyan gyerekről, akit már oltottak,volt hír, összeestek, kettő kómában van. Azt hiszem erre mondják, hogy tetszettek volna időben szerveződni.
  https://dailyexpose.co.uk/2021/08/17/australia-minister-for-health-tells-parents-24000-children-will-be-herded-into-stadium-like-cattle-to-get-covid-vaccine/

  Ez lesz mindenhol, előbb utóbb. Esetleg T-veszéllyel megtámogatva a forgatókönyvet. Míg mindenki az afgán helyzetre figyel – ahol is érdekes, hogy a menekültek a képek szerint leginkább fiatal, életerős férfiak – gyorsan történnek a dolgok.

  Az USA-ban lehet, hogy történik valami, de a hírsite híreinek csak kb fele volt megbízható a múltban. Most állítólag meghekkelték őket de az utolsó hír rendkívül érdekes volt, azóta néma csend és afgán buli mindenfelé.
  https://stateofthenation.co/

  Ez pedig az angol bátorítás idekinn, csak azért linkelem mert nagyon jó összefoglaló, a tesztre kényszerített, megkínzott gyerekek is benne vannak,
  https://davidicke.com/2021/08/18/its-time-for-stiff-backbones-big-balls-and-unbreakable-determination-we-came-here-to-do-this-so-lets-do-it/

 4. Valaki megtudná mondani hogy az iskolai oltókampány jelentkezési,ill.nyilatkozatát köteles vagyok-e kitölteni akkor is ha nem oltatom a gyerekem?Mert az “iskola”erre szólít fel.Nekem az lenne a logikus ,hogy aki nem oltatja gyermekét annak minek kitölteni,pláne a gyerek adataival,stb. Nekem ez gyanús.Az iskolát fentebb idézőjelbe tettem.A papírok alján csak ez áll:Iskolavezetés.Aláírás nélkül,iskolai pecsét nélkül,iskolaorvos aláírása,minden nélkül.Valaki okos válaszoljon nekem Vagy aki a jogban jártas.Köszönettel egy anya.

   1. Köszönöm a választ!Hasznos lesz és ütős az igazgatónak.Kár hogy a legtöbb szülő nem lát kivetnivalót a raffinált és nem hivatalos e-mail-ben érkezett,(valszeg Szánalmas Kásler Miki bácsi) által megfogalmazott csapdával teli kis irományokon. Borzasztó hogy az iskolák kiadják a diákokat -a gyerekeinket valakiknek,akik a homályban rejtöznek valahol,név nélkül,titulus nélkül,cím nélkül.Hallgatnak az igazgatók,a tanárok,stb.Terelgetnek minket kedves szóval egy ösvényen,pedig osztályfőnökök is tudják mi a dörgés.Mindenki(majdnem)betartja és betartatja a”szabályokat”-“Mert ő csak a munkáját végzi”.-Rendőr,tanár,bizt.őr,stb.És a kör ezzzel bezárul. Megalkuvó ostoba gyáva emberek sokasága lakja ezt az országot.Tartok tőle ez okozza majd a vesztünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük