A felnőttkori kötelező szűrővizsgálatokról

Bevezető

A jogi kereteket már régen előkészítették, amit visszakövettem, abból határozottan látszik, hogy ezeket 2009. óta tervezik.

Így természetesen a szankció-rendszer is régen készen van.


Angelika Mihalik írása


I. 2025. január 1-jétől ezek a szűrővizsgálatok kötelezőek felnőtteknek

 • 25 és 65 év között népegészségügyi céllal egyszeri negatív eredményű szűrővizsgálatot követően háromévenként méhnyakszűrés, különös figyelemmel a méhnyakelváltozások sejtvizsgálatára (citológia),
 • 45 és 65 év között népegészségügyi céllal kétévenként az emlő lágyrész röntgenvizsgálatán alapuló emlőszűrés (mammográfia),
 • 50 és 70 év közötti életkorban népegészségügyi céllal kétévenként vastag- és végbélszűrés (vastagbélszűrés).

II. Hogyan hajtják ezt végre?

Kapsz egy levelet majd, amikor megadnak egy időpontot, hogy menj be.

Szankció, ha valaki nem vesz rajta részt:

30.000 Ft-tól 5.000.000 Ft-ig (jól látod, ötmillió forint) terjedő egészségügyi bírság, amely többször is kiszabható, addig, amíg el nem megy az illető. Ez adó módjára behajtható, a NAV szabja ki és akár le is inkasszálhatja a bankszámládról, ingatlan végrehajtás stb. lehet.

III. Gyakorlat – meglepődsz, de már van

Mivel, ahogy már írtam, ez a jogszabályi keretrendszer már rég kész van, csak eddig gyerekekkel és a gyermekek szüleivel szemben alkalmazták, így elmondható, hogy van kialakult hatósági gyakorlat a kikényszerítésre:

 1. A hatóság először felszólít, hogy csináld meg ami kötelező, szab egy határidőt, rendszerint ekkor még nem bírságol, csak megfenyeget.
 2. Ha nem mentél el a kiszabott határidő alatt, akkor megint kapsz egy felszólítást és megbírságolnak. A gyerek esetében a bírság 200.000 Ft-nál szokott kezdődni, ez azonnal végrehajtható, adó módjára, tehát azonnal inkasszálhatják a számládról akár – ez bíróság előtt megtámadható, de ez az azonnali végrehajthatóságát a bírságnak nem érinti.

IV. Mit lehet tenni ez ellen

Tehát jogilag:

Ez még a rendkívül antidemokratikus, a jogállamiságot csak nyomokban tartalmazó magyar Alaptörvény szabályaival is ellentétes, ugyanis még a magyar Alaptörvény szerint is az emberi jogok csak közérdekből, a közérdekkel szükséges és arányos mértékben korlátozhatóak. Itt pedig nincs közérdek. Jogom van meghalni rákban, kezelés nélkül. Maximum annyit tehetnének meg, hogy ha nem veszek részt a szűrésen, és utána kialakul betegségem, akkor térítenem kell a kezelés költségeit, stb.. tehát nincs közérdek, amivel szembe lehetne ezt a jogkorlátozást állítani.

Ez lesz az a vonal, ahol el lehet indulni jogilag.

Mivel szimpla halandó (pl.: ügyvéd stb.) számára nem áll rendelkezésre lehetőség az Alkotmánybíróságnál utólagos normakontrollt kérni (köszönjük miniszterelnök úr), a volt alkotmánybíró jogász köztársasági elnöknek pedig ez belefér (nem kért normakontrollt, hanem aláírta) így egyelőre ezen a vonalon ügyvédként nem tudunk elindulni, csak majd ha per lesz.

Még annyit: mi ügyvédek minden hídon csak akkor tudunk átmenni, amikor már ott vagyunk. Amikor lesz egy közigazgatási határozatod, hogy behívnak ilyenre, mi onnantól tudunk segíteni. Előbb nem. Tehát 2025. január előtt nem tudunk lépni jogilag ez ellen. Ügyvédek vagyunk és nem jogalkotók, és nem mi vagyunk a megváltók.

V. Megoldani magán-egészségügyi ellátásban vagy “okosban”

A) Magán-egészségügyi ellátás

Kikristályosodott gyakorlat van több éve, hogy a gyermekek esetében nem fogadják el, tehát pl. ha a háziorvos csinálná meg azt a kötelező szűrővizsgálatot, ami iskolaorvos dolga, az nem érvényes.

Ugyanígy, ha nem az oltja be, aki az úgynevezett „oltóorvos”, tehát pl. ha nem az iskolaorvos adja be azt az oltást, amit a jogszabály az iskolaorvosra telepít, akkor simán beadatják újból, a bírósági stb, hercehurcát nem úsztad meg. Odatelepítette a dolgot az állam az állami egészségügyre. Kialakult gyakorlat van.

Ezért lett volna jó előbb felébredned, mielőtt a te tested következik. A gyerekeket elengedted, most te jössz.

B) Megoldani okosban

Szintén egy új szabály, hogy megfigyelőrendszerek, arcfelismerővel stb. vannak legálisan telepítve az egészségügyi intézményekbe, amik nyomon követik az orvosokat, tudod, mint a filmeken, és ez mostantól legális. Nem csak a beléptetéskor, kiléptetéskor, a jogszabály szövege alapján végig nyomon követik őket, kamerarendszerrel. Tehát mindent lát a nagytestvér. És nyilván ha az orvos arcát fel tudja ismerni és követni mindenhova a kamera és a szoftver, akkor téged is.

VI. Nem lesz erre kapacitás érv

Ha esetleg azt hiszed, hogy nem lesz kapacitás és orvos a kötelező szűrővizsgálatokra, csak szeretnélek emlékeztetni, hogy 

2020 tavaszán az orvosok a kórházkiürítéseket szemrebbenés nélkül végrehajtották;

2021-ben pedig szemrebbenés nélkül leoltották a lakosságot.

Semmi másra nem volt idejük. Arra van kapacitásuk, és ahhoz értenek, amire parancsot kapnak, ezt 2020-2023. közt bebizonyították.

Tehát az orvosok anyagilag és mindenképp abban érdekeltek, hogy tönkretegyék még jobban a nőket, és ezt minden gátlás nélkül meg fogják tenni.

Egy apró sztori: a kovid előtti fogorvosom a kovid alatt kovid osztályon volt, lélegeztetőgépes betegeket látott el, mivel akkor csinálta a szájsebész szakvizsgáját és oda osztották be. Annyit értett ehhez, mint egy kukásember. De mivel fiatal volt és kellett a pénz, megcsinálta. Tehát az orvosokra nem számíts.

Ha azt mondják az orvosoknak, hogy az összes beteget zavarják haza, és csak szűrővizsgálat van, akkor szemrebbenés nélkül megteszik.

Szóval de, lesz kapacitás a szűrővizsgálatokra.

VII. “Konteó”

Egyrészt ez jogszabály.

Másrészt: Üzenem az összes férfinak, főleg azoknak, akik csak gondolni merészelnek arra, hogy ez paranoia:

Nem bennük akarnak turkálni, nem nekik akarnak 3 HPV oltást beadni. Mert pozitiv méhnyakrákszűrésnél – anélkül, hogy tipizálnák a HPV-t, és tekintet nélkül az illető hölgy életkorára – a protokoll az, hogy 3 HPV elleni oltást ajánlanak fel – ez most még csak ajánlat, egy tollvonás és kötelező lesz. Ez konkrétan egészségkárosító, ez az oltásnak nevezett méreg csak ront a beteg állapotán, önmagában rákkeltő, találsz a substackomon erről fősodor tanulmányokat. Már ha egyáltalán tényleg beteg a hölgy, akit kiszűrnek.

Nem a férfiak mellét fogják két fémlap közt összelapítani, és utána megsugarazni, és ezáltal jelentősen megnövelni a rák kockázatát.

És gondolkozz picit el: nincs a kötelező szűrővizsgálatok közt a prosztataszűrés (analógiája a méhnyakszűrésnek – invazív) és nincs bent a tüdőszűrés (sugárterhelés). Csak nőkre van invazív vizsgálat előírva, és csak nőkre van sugárterhelés előírva. Férfiakra nincs ilyen kötelező szűrővizsgálat.

Mert a jogszabály alapján a vastag- és végbélszűrés adott esetben nem invazív módon is elvégezhető, székletből. Az orvosok, hatóságok pedig majd eldöntik, kinek csinálnak vastagbéltükrözést – biztos azoknak, akikért aggódnak, mert a vastagbéltükrözésbe bele is lehet halni és fájdalmas – és kinek elég székletet beküldeni. Mert a jogszabályszöveg ennél a férfiaknál is elvégezhető vizsgálatnál egészen megengedő, szemben például a női mell vizsgálatával, ahol ultrahangos, vagy kézzel történő szűrés, tehát ami nem veszélyes, olyan nem végezhető.

Sosem voltam feminista, most sem lettem az, csak gondolkozom,

Úgyhogy ideje lenne a férfiaknak kiállni a gyerekekért (kötelező gyerekoltások) és az asszonyokért (kötelező méhnyakrákszűrés és kötelező mammográfia), különben eléggé egyedül fognak maradni.

Mi, nőként tesszük a dolgunkat addig, amíg Isten is úgy akarja. De nem tovább.

Mert észre kéne venni, hogy a két leggyengébbet támadja a rendszer: a gyermekeket és a nőket.

 1. Mindig mondom, hogy ez a WHO-IHR nekünk nem új, mindenki ezzel foglalkozott itt hónapokon át, nálunk már régen minden kész van, egyetlen új szabály jött be tulajdonképpen, mégpedig az, hogy bekerült az ajánlott szó helyébe a kötelező, az összes többi szabály és kényszerítőeszköz stb. már rég bele van implementálva a magyar jogba.
 2. Ha a kormány elrendel egy közegészségügyi válsághelyzetet (nem kell hozzá járvány, gumiszabály), akkor rendőrség stb. segítségét is igénybe veheti a hatóság a végrehajtás érdekében (praktikusan: elhurcolnak és erőszakkal is elvégezhetik akár).
 3. Ha eddig azt hitted, a gyermekkori kötelező oltások rendszere ellen küzdő emberek közveszélyes oltásellenes hülye konteósok, jó reggelt kívánok, az eddigi küzdelmünk is az életért, testi épségért, egészségért és az egészségügyi önrendelkezésért, az emberi méltóságért történt. Ha nő vagy, akkor te is célkeresztbe kerültél, üdvözlünk a csapatban.

Angelika Mihalik írása

60 thoughts on “A felnőttkori kötelező szűrővizsgálatokról

 1. Ez egyszerűen ÁLLATEGÉSZSÉGÜGY. És az állatvédők a mainstream médiát telesírva tiltakoznak,

 2. A röhej csak annyi, hogy próbáltam a méhnyak vizsgálatra bejelentkezni és kiderült hogy a vadi újonnan felújított a rendelőintézetünkből “meglógtak” az orvosok, nincs nőgyógyászat sem már a sok más rendelés elmaradása mellett. Tehát köteleznek rá, de nincs megoldva hogy kihez menjen az ember. Ja mehetsz maszek klinikára, igen csak akkor miért lopják el a TB szolgáltatásra a pénzt??? Aki idős és nem rendelkezik technikai feltételekkel sem, mert sok az egyedül élő, pl. mobil telefon, számítógép és hát nem beszélve az autóról közlekedés gyanánt, mivel vidéken nagyok a távok.
  Másrészt bevezette a kormány, hogy nem lehet már az eddig jól bevált és megszokott rendelőintézetben, kórházba menni a volt orvosunkhoz, mert csak a területileg odatartozó emberek/betegek mehetnek már oda. Nekem azt mondta a volt orvosom, keressek sürgősen új kardiológust pl. az éves vizsgálat és életmentő gyógyszer felírása végett, mert ő bizony már nem láthat el a kormányrendelet miatt. Milyen egy szemétség ez már!?
  Mindenki csak sopánkodik, nem pedig a tettek vezérlik az embereket ez itt a baj. Ilyenbe és a fent olvasottakba nem szabad belenyugodni, mivé lesz a világ így???

 3. Szóval, akit be akarnak oltani, azt pozitívra fogják szűrni, és senki nem ellenőrizheti a szűrés valódiságát. Vagy bírság.
  Engem nem fognak szűrni, és ha valóban bármilyen beteg leszek, akkor is csak homeopátiát fogok használni, homeopátiás elven diagnosztizálva. A kényszerítés ellen pedig továbbra is élek a konyhakéssel, mint jogos önvédelem a törvényt aláírókkal és a végrehajtókkal szemben, akik biológiából és élettanból, természet ismeretből, választói érdekképviseletből és emberségből bukottak. A bírságot pedig felejtsék el. Jogtalan fizikai erőszakra jogos fizikai erőszak az arányos válasz.

 4. Egy nőgyógyászati műtét előtt a kezelő orvosomon kívül még másik 4 orvos is meg akart vizsgálni, hogy a saját orvosom helyesen állapította-e meg a diagnózist. Az utolsó orvosnak nem engedtem a vizsgálatot, mert állat módjára esett nekem. Azért volt saját orvosom és nem a körzeti, mert nem mindegy, hogy egy nőt milyen hozzáállással közelítenek meg. Fájdalmat okoznak vagy úgy végzik el a szükséges vizsgálatot, hogy várom a kezelés kezdetét és közben már észrevétlenül kész is a vizsgálat. Nos én találtam magamnak a nyugdíjba vonult orvosom helyett egy ugyanolyan emberséges módon megközelítő orvost, akihez hajlandó vagyok elmenni a szükséges szűrővizsgálatra. Ugyanúgy van a vizsgálatnak eredménye, tehát azt gondolom, hogy ebben az esetben kötelesek elfogadni a szűrővizsgálat eredményét.
  A mellvizsgálatra is elmentem egyszer, mert kaptam behívót. A vizsgálat eredménye után visszahívtak egy biopsziára, mert a meszesedést elváltozásnak véleményezték. Szerencsére nincsen semmi bajom. De vajon egy kötelező szűrővizsgálat után hányszor kellene biopsziát engedni, mert esetleg a meszesedést mindannyiszor elváltozásnak látják. Elég volt egyszer végigcsinálni. Többször olvastam már, hogy a mammográfia vizsgálat során a mell összenyomorításával okoznak elváltozást. Nos ez nekem nem hiányzik. A családomban nem volt senkinek női baja.
  A vastag és végbél szűrésre a házi orvos egyszer adott egy kis csomagot. Átvettem és megcsináltam mindent, úgy ahogy mondta. Nem volt semmi bajom. Másodszor olyan erőszakosan tukmálta a vizsgálatot, hogy messziről elkerülöm a rendelőt. Szerintem az egészséges széklettől eltérőt csak észre lehet venni. Fölösleges végbél tükrözésre nincs szükség.
  Aki betegnek érzi magát és kezeltetni akarja magát, az úgyis időben felkeresi az orvost.
  Ez az egész helyzet kezd olyanná válni, mint az 1984 című regény. Félelmetes.

 5. Invazív beavatkozást hogy lehet kötelezni,ha belegyező nyilatkozatot kell aláírni?Ez egy kérdés lenne.

  1. A válasz: mivel kötelező lesz, nem kell majd semmit aláírnod. Sőt, ha el se mész, akkor a rendőrrel vitetnek oda, aki az ajtó előtt fog állni, nehogy megszökj a rendelőből.

  2. Úgy, mint a gyerkoltásoknál. Kérik az aláírásodat, mert különben nem olthatja be a gyereket az orvos. De ha nem írod alá, már indul is ellened az eljárás. Nem is értem, hogyhogy még benne van a törvényben a beleegyezés szüksége, minek játsszuk még itt a demokráciát? Bármit megengednek maguknak, úgy tűnik, nincs határ.

 6. Nem lepődöm meg. Ez része és folytatása az egy pólusú világ, és ezzel a korlátlan aszkenázi- kazár-zsidó bankár birodalom és perifériája hatalmának a megvalósítására.
  Az emberiséget alapjaiban több ezer éve, és a mai viszonylatában a Korai Polgári Forradalomnak nevezett ( – ezt ma már csak a három királyság harcának nevezik, nehogy kilógjon a lóláb…) Cromwell -féle ámokfutás óta egyre jobban megvezetik.
  Orbán is már diákkorában ki volt jelölve a szerepére, és Ő élvonalbeli stróman.
  Árulónak nem lehet nevezni, mert egy csepp magyar sincs benne.
  Amióta tartósan hatalomra juttatták, mindent rosszat amit megtehet meg is tesz, a likúdos, magyar gyűlölő helytartótanácsával együtt. Európan itt kezdődtek először a C19 méreginjekciózások.
  Elsőként hirdetett háborús vészhelyzetet, valószínűleg elsőként legitimálta a WHO diktatúrát.
  Szétvert minden valamire való nemzeti ellenállást (igaz dilettáns módon működtek, mint a hogy szerte avilágban).
  A választásoknak nevezett DS hókusz pókusz alatt számos törvényt módosítottak – honvédelmi: nem magyar állampolgár is lehet a HM tagja, ez már régen igaz, egészségügyi : rendeletek az álcázott gyilkoló vizsgálatok és kezelések kötelezővé tételére, elvéve az élőlény alapvető jogát a saját teste felett való önrendelkezéstől. Ez már nyílt nácizmus, még akkor is ha nem nevezik annak.
  Bármelyik vizsgalatot nézem lehet vele kárt okozni, vagy a hamis diagnózissal gyilkoni is, ahogy ez volt a C19-nél.
  És most ez is igazolja, hogy a Cabal rendeletlenül halad a célja felé,a látszat ellenlépések pedig nem fogják megállítani. Egy írásban pedig a felgyorsításáról olvastam, az utolsó fázis 2025-re való előrehozásáról. Talán ennek e jegyében vezetik be 2025-től a kényszer vizsgálatokat. És a parlamenti stáb egységesen hallgat.
  A megtagadás nem fogja a rendőri intézkedést kiváltani, mert a kivetett büntető sarc el fogja a célját érni, mert az illető személy az utcára fog kerülni, mert még az utolsó alsóneműjét is el fogják kobozni. És ha valaki jobban odafigyelt a közös háztartásban, vagy a közvetlen hozzátartozókat is ki fogják fosztani nullára, ”Nem lesz semmitek, és boldogok lesztek”. – mert gyorsan a mennyek országában fogják magukat találni) .

 7. Ha ülnének valódi hazafiak a Parlamentben, akkor ők megkérdeznék, hogy milyen meggondolásból kötelezik a nőket éppen a méhnyak és az emlő szűrésre, és milyen meggondolásból kötelezik mindkét nemet éppen a vastagbél tükrözés eltűrésére?

  A szájüregi rák, a gégerák, a tüdőrák, a gyomorrák, az epehólyagrák (epekő miatt), a hasnyálmirigyrák (epekő miatt), a bőrrák, a májrák, a csontrák, a hererák, a prosztatarák, a vérrák talán olcsóbban kezelhető? Vagy kevésbé veszélyes?

  A magyar Parlamentben sajnos nem ülnek valódi hazafiak. A magyar lakosságnak (és nem népnek, mert népnek nem lehet őket nevezni, csak lakosságnak) jó érzéke van ahhoz, hogy ne hazafiakat válogasson be a törvényhozásba.

  Jók lesznek oda a HÓHÉROK is.

 8. Ha a covidnál még nem is,remélem itt és most többen is felállunk és nemet mondunk!!!!!!!!!!
  Cseppet elgondolkodtató,h immáron kötelezővé teszik,holott ezek a szűrések pont olyan betegségeket mutatnak ki/ha helyes egyáltalán a diagnózis!!!/, amelyek nem fertőzőek!!!
  Tehát summa summárum az én kis életemért köszönöm,de ne aggódjon se az állam,se más..majd én foglalkozom magammal!!!
  A beavatkozás invazív,pedig lehetne más eljárással is elvégezni,kicsit humánusabban,de valószínűleg ez nem cél!
  Azt már szinte félve említeném meg,h milyen érdekes,h mi nők vagyunk főleg a célkeresztben…..

 9. Hol vannak a jogvédők a hires neves helsinki meg a Tasz szabadság mozgalmak ombudsman tiltakozásai ? A prideon homók jogaikon meg hasonlón faszhsagokon pörögnek ? Az oltatlanok kirekesztése akar kényszerinjekciózás is belefért .

 10. Ennél jóval többről van szó. Nem véletlen, hogy egyből a választás után vitték a Parlamentbe a törvényt még a nyári szünet előtt, olyan kevés időt hagyva, hogy átolvasni se lehessen rendesen.
  Az egész törvény lényege ugyanis az, hogy nem csak ezeket meghatározott szűréseket rendelik el kötelezően, hanem maga miniszter BÁRMILYEN szűrést elrendelhet kötelezően akár kovid szűrést is, akár naponta is. Semmilyen korlát nincs a miniszter előtt. Akár azt is mondhatja, hogy mostantól minden oltatlan naponta köteles kovid szűrésen részt venni, mégpedig orrbatúrós módszerrel. IGEN EZT IS MEGTEHETI!

  És pont ez a lényeg. Ma már jól tudjuk, hogy a PCR mintavevő pálcának csúfolt valami ugyanazokkal az anyagokkal van bekenve, amik az oltásban is vannak: grafén oxid, hidrogél.

  Ha például a jogszabály életbe lépésével elrendeli a miniszter, hogy az oltatlanok naponta kötelesek orrbatúrást csináltatni a mérgező mintavevőkkel, azzal gyakorlatilag be is oltották őket. És megoldották az oltatlanok kérdését.

  1. Elmegy most mar a Fidesz a jo búdös fenébe!!! Hol vannak az emberi jogok? Milyen alapon foglaljak törvenybe, hogy én a testemmel mit akarok csinalni! Senki, de senki sem kenyszeríthet olyan vizsgálatokra, amit én nem akarok. Max akkor, ha fertőző, emberről emberre terjedő és halált okozo betwgseget kell kiszürni, mint anno a TBC. De hadd döntsem mar el én, hogy mit akarok kezdeni a testemmel, beteg akarok e lenni, vagy sem. Ezt ne orban viktor, vagy az egeszségügyi miniszter döntse mar el. Szerintem az emberi jogok bírósága ezt lesöpörné az asztalról úgy ahogy van! Javaslom azonnal vigyük oda! Nem tehetnek kötelehővé ilyen szűrővizsgálatot. Akkor inkabb elmegyek ebből az önkényuralmi orszagbol, ahol lassan mar mebszólalni sem szabad, csak parancsra letolni a bugyit és szétrakni a labakat. NEM!!!! Könyórgöm állítsatok meg a FiDESZt és zavarjatok el fenébe öket. Ez mar olyan, mintha testi eröszakot követnenek el rajtunk. Én biztos, hogy egyetlen szürésre se megyek el, akarhohy is megbúntetnek. Vagy pont erről szól? Bevételszerzés embertelen módszerekkel?

   1. A WHO-nak nevezett, maffiózókból és tömeggyilkosokból álló fasiszta banda bármelyik kormányt lenyomja, zsarolássak vagy megvesztegetéssel – ne legyél naiv.

 11. Szeretném ha ezt az örületet valahogy megfékezésére, nekem cystákkal van teke az emlőm van egy fibroadenomám, Ezt kíméletesen kéne UH al vizsgálni kidurrannak azok a cysták akkor még nagy baj lesz jogom van eldönteni hogy elmegyek e szűrővizsgálat ra vagy sem itt hagyom ezt az országot ha ezt bevezetik mert. Ízt már emberi jogokat Tibornak, elég volt vagy csinál vki vmit ez ellen fellép határozottan vagy én lépek ebből az országból

  1. Én már meghoztam a döntést. Nem maradok. Gilead 2.0. Az elmúlt pár év, most pedig ez teljesen tönkretett.

 12. Nagyon remélem hogy lesz összefogás, és nem leszünk birkák. Szerintem ez az emberi jog megsértése. Életemben csak a szülések miatt voltam orvosnál. Köszönöm jól vagyok, nem engedem hogy összenyomják a melleimet, nem szeretném hogy 2 évente turkáljanak bennem. Majd én fogom eldönteni hogy mikor milyen vizsgálatra megyek el.

 13. Avatar, csatlakozom a kérdéshez: olyan beavatkozást, aminek BÁRMILYEN kockázata van, hogyan lehet kötelezővé tenni, ha az nem veszélyezteti a többi embert?!
  A covidosdi kapcsán még rá lehetett fogni mindent arra, hogy ha te nem oltatsz, akkor azzal mást is bajba sodorhatsz (most mindegy, hogy ez sem volt igaz), de ha teszem azt, én rákos leszek, akkor azzal kit veszélyeztetek?
  A cikket író nőtársunknak tökéletesen igaza van: ha azt mondanák, hogy amennyiben nem veszek részt a szűrővizsgálaton, akkor probléma esetén csak önköltségen látnak el, arra készséggel rábólintanék (bár akkor is kérdéses a klasszikus kérdés, hogy akkor miért fizetem a TB-t? ), de hogy egy sugárterheléssel járó vizsgálatra kötelező legyen elmenni?! (Ami ellentétben a tüdőszűréssel, nem is fertőző betegség szűrésére való, tehát ha nem megyek, az legfeljebb az én bajom, és nem érinti a szomszéd bácsit…)
  És egy olyan nőnek, akit esetleg megerőszakoltak, és emiatt pszichés problémái vannak, egy random orvoshoz kell elmennie méhnyakszűrésre?! (Vagy bármelyikünknek, ha már itt tartunk, és nem csak akkor, ha akarunk…)
  És mi lesz a következő lépés? Kötelező genetikai szűrés minden terhes nőnek, és ha úgy döntenek, hogy probléma van, akkor másodvélemény nélkül kötelező abortusz? Hol lesz a határ az önrendelkezésben?
  Jó eséllyel nem véletlen, hogy épp a választások után jött ez a rendelkezés, és nem előtte…
  Most az lesz a nagy kérdés, hogy mit tehetünk majd annak érdekében, hogy a saját testünkkel kapcsolatban mi dönthessünk.

 14. A hölgynek üzenem, hogy az I-ben felsorolt 3 szűrővizsgálatot az 51/1997 NM rendelet 2/A pontja alapján “személyes meghívás gyakorlatát alkalmazva” kell végrehajtani. Ez a kifejezés pedig azt jelenti az eü-ben, hogy “a veszélyeztetett életkorban lévők személyes meghívása útján
  igyekszik elősegíteni, hogy minél teljesebb számban vegyenek részt a szűrővizsgálaton. ” ELŐSEGÍTENI, ez nem kötelezés.

  1. Ja persze, ahogy a covid-terror alatt se volt kötelező a mérgező kotyvalék beadatása, a kamu-tesztek feldugása egészen az agyig, meg a többi. Csak éppen nem engedték be az embert a munkahelyére, esetleg ki is rúgták, vagy fizetés nélküli szabadságra küldték azzal, hogy máshol nem vállalhat munkát. “Jobb” esetben csak az agymosott kollégák szekálták halálra az oltatlant. A pofapelenka nélkül nem engedtek be a boltba élelmiszert vásárolni, sőt, hónapokig még az utcára sem lehetett kimenni anélkül.

   Ja, tényleg nem volt kötelező.

   Szóval csak “elősegítik” az invazív beavatkozásokat? Ha valaki nem kér belőle, akkor “csak” addig bírságolják, amíg megszabadítják az összes ingó és ingatlan vagyonától. Á la Klaus Schwab “nem lesz semmid, és boldog leszel”. Esetleg leültetik vele a bírságot, ha nincs semmije, vagy karhatalommal állítják elő.
   Mi lesz, ha még így is akadnak (főleg nők), akik ellenállnak a testükben való megalázó turkálásnak? Deresre húzzák őket, mint 200 éve a jobbágyokat (lásd Lúdas Matyi)? Vagy megégetik őket, mint eretnekeket?

   Isten hozott a sötét Újközépkorban!

 15. Támadt egy gondolatom. Szerintem ez azért kell,hogy a még maradék oltatlanokat is le tudják majd oltani. Képzeld el azt, hogy jön a következő plandemic és a hozzá kapcsolódó ‘védőoltás’ és behívnak kötelező szűrésre. Na,de nem mehetsz be,ha nem vagy beoltva!! Tehát vagy az oltást is felveszed és hagyod azt is,hogy turkáljanak benned vagy fizetsz és még ki tudja mi jön utána.. Minden mindennel összefügg,semmi sem csak egy kis önálló részlet és ja persze,hogy nem érted van! Sajnos azonban illúzióim nincsenek,ugyanis itt az emberek ezt is le fogják nyelni. Akik nem szeretnénk sajnos túl kevesen vagyunk. Egyelőre csak az látszik megoldásnak,ha innen elmegy az ember,hogy külföldi biztosított legyen. Én 4 évvel ezelőtt ragadtam itt és döntöttem úgy,hogy akkor már maradok. Kár volt! Újra megyek,de aki szintén menni készül szerintem fontolja meg,hogy az EU-n kívüli helyet válasszon..

  1. Ennél egyszerűbb a módszer. A PCR mintavevő pálcák ugyanazokkal az anyagokkal vannak bekenve, mint ami az oltásokban van. Ha miniszter elvtársúr úgy dönt, akkor naponta kétszer, két hónapon át belédtúrnak a pálcával, és máris oltva vagy. Kérdés megoldva.

 16. Elképzelhető, hogy a “méhnyak szűrés” egy hpv-vel és egyéb vírusokkal teleitatptt vatta lesz, amit a woeld humicide organisation küld a buta, beteg, megtévesztett, lelkes orvosoknak.
  Aztán a következő “szűrésen” lesz már hivatalosan is mire felírni a méregoltást.
  Akasztanivaló aljas gyilkos banda, ezt meg kell akadályozni.

 17. Ki agyalja ki ezeket a bicskanyitogató dolgokat?Ennyire aljas csak ember lehet.Kinek jó ez?És miért?És miért ilyen szolgalelkű és asszisztáló mindehhez az egészségügy és rendőrség?Ők is mennek a levesbe,csak kicsit később mint mi.Már most vicc az egészségügy:Időpontkérő tel.számot nem veszik fel,de megmagyarázzák,(Kalocsa)hogy ők bizony felveszik,hívjam csak,stb.És biztosan rossz számot hívok.Mondtam,ácsi,beteg vagyok,nem hülye,ezzel akarjátok a betegszámot mesterségesen csökkenteni,hogy sokan nem tudnak személyesen időpontot kérni,és így nem jut el szakrendelésre pedig jogosult?Kis hölgy hülyén nézett.Mert alig van ember a várókban,drága monitor a sorszámok miatt van mindenhol.De wc papír,meleg víz,kéztörlő nuku.És van po.ájuk kötelezővé tenni rákkeltő mammográfiát?Hogy nem szégyellik a po.ájukat…..Lehet megyek hamarosan a sittre,mert tuti megtakarok egyszer egy egészségügyist aki hülyének néz úgy,hogy komoly baja lesz.RÁJUK FÉR!

 18. Szerintem jó lenne egy petíció ezek ellen a szűrővizsgálatok ellen. Ha lesz ilyen, biztosan aláírom.
  Azt gondolom egyébként, hogy nem jutunk el idáig, hogy kötelezzék. Az oltásosdi is hatalmasat bukott, úgy látom, sokan rájöttek, vagy kezdenek rájönni azóta, hogy miről is szól ez az egész…

 19. https://orvosokatisztanlatasert.hu/figyelem-orvosok/
  Újra ide idézem a 2024.05.07-i kommentem:
  „Barátság szempontjából egy nagyon érdekes esemény történt:
  Dr. Letoha Tamás a WHO-ról: “ennyire hülyék azért nem vagyunk!”, bemutatja, hogy nincs vírus, és a virológia csalás. Ennyire hülyék azért nem vagyunk, hogy nem látunk át a virológia csalás szitáján.
  Forrás: https://kuruc.info/r/34/273549/
  A lényeg VezerAlma Hangja által hangzik el, aki az 51-ik perctől élőben közvetíti és kommentálja a “meccset”:
  “És megmutatta. És mit mutatott? Egy rajzolt ábrát. Azt mondta hogy fölvette. Azt reméltem – hirtelen felkapva a fejemet a vacsorából -, hogy most végre láthatunk valódi képeket egy vírusról. Hova reméltem én. Bezzeg processzorok esetében már 4 nano méternél tartunk. És van hozzájuk nagyító a nagyitól.
  Amúgy említettem már, hogy a virológia önmagába visszafordulva igazolja dolgait? Körkörös megállapítás.
  Amikor vesz egy mintát, hogy is mondta a doki a megállapításait? Mit csinál? Vesz egy vírust. Hogy megállapítsa mit köt, és ezáltal, hogy mivel van dolga.
  Na még egyszer. Kíváncsi hogy ott van-e a betörő/katona, és tudja – mert ezt tanították -, hogy a vírusok megölik a gazda sejtet. Tehát akkor miért is kell megölni, izé, ‘összedzsadzsálni’ a ‘bizonyos’ sejteket, ha elvileg a nekrózis megtörténik, amennyiben tartalmaz vírust a minta és a vírus azt teszi, amit testáltak reája?
  A spektrométer előtti trypsin-es etetésről miért nem volt képes egy szót is mondani? Miért siklott át felette? Hacsak nem a trypsines oldat a ‘dzsadzsáló’ eszköz. Minden estre a magyarázatai annyira elrugaszkodottak, hogy elgondolkodtató, hogy egyáltalán érti is, mármint tényleg érti és látja is mit miért csinál?”
  A virológia csalás ezennel megbukott. Magyarországon is. Végre valahára.„

  Meghallgattam ismét, a kutya itt van elásva: „Fogsz egy vírust, (amit) kikötsz egy oszlopra, az oszlopon áramoltatsz(? mivel, hogyan?) összetört (=halott, előre felvert?) sejt kivonatot, megnézed milyen fehérjék kötődnek ki- ezt a fehérjét köti a vírus, és ezt kell blokkolni…” Ez pontosan a vírus nélküli, frissen feltört tojásból származó tojásfehérje felverése, amikor az a (hab)verés útján összetörve, és a „beletett” levegőtől habos lesz. A levegőt köti meg a kivett fehérje, nem a nemlétező vírust.

  De miért fontos a megkötés az immunrendszer szempontjából?
  Irányítsuk a figyelmünket erre: „Amikor vesz egy mintát, hogy is mondta a doki a megállapításait? Mit csinál? Vesz egy vírust. Hogy megállapítsa mit köt, és ezáltal, hogy mivel van dolga.”
  Vagyis érintkezik egy szövetmintával légúti módon, légúton terjedő vírusról lévén szó, amitől az égvilágon semmi baja nem lesz, mint vírust megkötő gazdasejtek tömege (=ember), sőt nem is adja tovább senkinek, hiszen erről botrányos hírek lennének. Pedig elvileg mindenféle „élő vírus” anyagot tartalmazó mintával érintkezik ahhoz, hogy vírusokról bármit is mondhasson. Vagyis rögtön immunis az összes (valójában nemlétező) vírusra (amit köt, elvileg). Így hazudják az immunrendszert. Meg kell kötni a vírust. De ahhoz, hogy levegővel telített legyen a tojásfehérje, először fel kell törni, majd, meg kell, fel kell VERNI! A testünkben mi végzi el a megverés műveletet? A kezünk kívül van, és a fehérje veréshez ráadásul még egy külső eszköz is kell, a habverő, csak kézzel végezve nem lehet felverni a tojásfehérjét.

  Pedig ha valaki „immunis”, akkor azért nem hat rá a vírus, mert pont nem köti meg, hanem ha bekerül valami a szervezetbe, akkor a testi valódi méregtelenítő rendszerével kiüríti, vagy eleve be se engedi. Nemcsak anyagilag láthatóan(széklet, vizelet), hanem elektromágneses folyamatként. A biológia egészség azt jelenti, hogy a szemetet nem megkötjük, hanem kiürítjük, vagy be se engedjük. A székletben csak az látható, amitől már megszabadultunk! Amitől már még egyszer nem kell megszabadulni.
  A rabló ellen nem megkötjük a kutyát, az ebet a karóhoz, hanem szabadon engedjük, hogy zavarja el a támadót, vagy még rajtunk kívül fogja meg. Ha az ebet a karóhoz kötjük, akkor makacsul gátoljuk az önvédelmünket. Ha immunis a test, azt jelentené, hogy ragaszkodunk makacsul a megbetegítő ágensek felhalmozásához, hogy a kutya ne zavarhassa el? Ez pontosan az intelligencia hiánya lenne, ami pont a virológia elméletet jellemzi, de nem az emberi működést, ami intelligens. Ki ellen is kell a védelem? A harapós kutya ellen, vagy a rabló ellen? Mi dolgunk azzal a méreggel, amit pont nem kötöttünk meg, hanem kiürítettünk vagy elzavartunk? A testi folyamatok szabadságának és önállóságának a megkötése a kutya megkötése, a védelem során a figyelem megkötése. A test figyel, hülye lenne nem elzavarni, vagy „kiküldeni” a támadót.
  Biztosan nincs antitest által megkötő immunitás, ahogyan az immunitás fogalmát értjük, ahogy tanítják, hiszen a méreg megkötés és (antitest) felhalmozás a betegség, nem a védelem. Ha kimutatunk antitestet, azt jelenti, hogy megkötöttük a mérget, nem kiürítettük.

  Nem nyáj immunitás van, nincs antitestes megkötés, isten mentsen tőle, hogy méreg megkötés történjen egyénileg és közösségileg, hanem egyéni méregtelenítő intelligenciánk van. Közösségként is csoportos mérgezésnél mindenki szabadulna a bejutott mérgektől, nem megkötné és felhalmozná belsőleg, antitestként, vagyis rablóként.
  A törvényhozásban az immunrendszerre és vírusokra hivatkozó rendeleteket meghozó politikusok a védelmi testi működéseinket, a sajátjukét is megtagadva, értelmetlen, hamis, a védelmi céllal pontosan ellentétes eredményt elérő jogalkotást végeznek. A hamis alap miatt, ami befogadja a rablót, antitest néven a védelmi vonal felszámolásával, törvényileg ártanak mindenkinek, a megbetegítéstől a gyilkosságig terjedő skálán.
  A gondolkozás segítéséhez első lépésben mindenkinek javaslom, hogy vegyék az irányt a konyhába, és kezdjék azzal, hogy feltörnek egy tojást.

 20. Ez etikátlan és sérti minden nő emberi jogát. Undorító. Abból, hogy a férfiakat nem kötelezik invazív vizsgálatokra, látszik, hogy kik szavazták meg ezt a törvényt. Miért nincs nagyobb tiltakozás ezzel kapcsolatban? Mindenkinek megfelel, hogy sértik a saját testével kapcsolatos jogait? Minden hírportál csak újjong, de azt egyik sem írja le részletesen, hogy miként is képzelték el ezt megvalósítani.

  Miért nincs egy politikus sem, aki képviselné a nőket, és tiltakozna az Európai Unió előtt. Igaz, hogy a Mi Hazánk felszólalt, de ez édes kevés, mert hallgatósága is alig volt a Parlamentben, mivel a képviselők aznap alig mentek be néhányan.

  1. Tisztelt Hölgyem!

   Az Ön felháborodása alapjaiban jogos. Ez a népirtás folytatása és kiegészítése új módszerekkel.
   Gondolom az etikátlan itt a férfiak kihagyása miatt van. Már Angelika Mihalik is ezt vetette fel írásában. Bár a férfiaknál gyakoriak a bélszakaszok rosszindulatú, vagy krónikus elváltozásai, így azért van lehetőség a vizsgálatokkal a férfiak ritkítására is. Különben senkit sem képviselnek önmagukon és DS-en kívül.
   A másik, valószínűleg nem csak itt, de más oldalakon is több hölgy felvetette ezt a problémát.
   Aminek az lesz az várható eredménye, hogy a női ego nyomására bevezethetik a demokrácia jegyében mondjuk a prosztata szűrést, ami önmagában elég, hogy rosszindulatú folyamatok, fertőzések ,daganatos áttétek alakuljanak ki. Persze ez a női nemen nem fog segíteni.
   A Magyarországnak nevezett alakulat pedig gyarmat, a kazár bankárvilág gyarmata.
   Mint Angelika Mihaliknál, másoknál is az a probléma, hogy egy olyan jogrendszerben hisznek, amit az emberek ellen hoztak létre.
   Az emberek elmennek szavazni, mint most is, és megszavazzák a saját elnyomásukat, kiirtásukat, de még véletlenül sem választanak. Abban a DS kazár elitjei döntenek. Ez a valóság, a többi a hazug mese.
   A parlamenti helytartótanács egyetlen valamit tevő tagja lenne az Mi hazánk mozgalom, de az égvilágon ők sem értek el semmit, de igen, egyvalamit, ugyanolyan jól élnek, mint a többi párt tagjai. És ahogy a képviselőket, politikusokat nem oltották, ez a vizsgálatokkal is így lesz.
   Én feltettem nekik a kérdést az oldalukon, egy dolog tudtak felhozni a vízügyet. Ami mire megtörtént én már két helyen fizettem a regisztrálásért. Ráadásul ez a nagy és középgazdaságokat érintette gazdaságilag.
   Aminek a célja ugyanúgy az Agenda 30-hoz kötődött.
   Az apám mielőtt meghalt, azt mondta fiam, az emberek még nagyon meg fogják bánni a hatalomváltást.
   A folyamatokat pedig felgyorsítják, előrehozva az új világrend bevezetését.
   Fegyver ellen írásokkal, felvonulásokkal, petíciókkal, stb. nem lehet harcolni.
   Az emberiséget valójában az egoja fogja kipusztítani.

   ui.: miután az előző hozzászólásom nem lett moderálva, azóta viszont 13 más igen, lehet hogy ez sem fog megjelenni, de nincs is jelentősége, mert nem old meg semmit.

   1. Mihalik Anelika szerintem tapsikol örömében, hisz már most azt hirdeti, hogy ő maga az egyetlen reménysugár. Mi több, fenyeget, hogy aki nem hozzá fordul, az vagy megnyomorodik, vagy választhat másik hazát. Ugyanezt csinálja a gyerekoltásokkal, holott beismerten nem tud pert nyerni. Mindenki szűrje le belőle a magáét.

 21. Firkálgatunk ide átkokat – közben SENKI NEM TESZ SEMMI érdemleges lépést. Megint nem történik addig semmi, amíg egy rakás ember bele nem gebed, egzisztenciája meg nem semmisül. Akkor majd bezzeg jönnek a haszonlesők megváltani a világot.
  Egyelőre másfél esély van: öngyilkosság vagy emigráció valahova, ahol jó eséllyel majd később vezetik be ugyanezt.
  (Mindig könyörögve kértem a Jóistent, hogy ne kényszerüljek önvédelemből se gyilkosként távozni e világból.)

 22. Lányok! Hagyjuk el ezt az országot, ahol törvényesen kényszeríthetnek arra, hogy a testünkben túrkáljanak, összelapítsanak, stb….. NEM! Határozott nem! Legyünk mi a migránsok és menjünk innen! Az unióból is! Milyen törvényhozók azok, akik olyan helyzet elé állítják a gyerekeket és a nőket, hogy törvényes erőszak áldozatai legyenek. Mert ez már olyan lenne, mintha megerőszakolnának, ha nem akarsz menni ezekre a vizsgálatokra.
  De szerintem, ez sérti az emberi jogokat. A TBC esetében értettem, hogy kötelező a szűrés, mert fertőzhet és halált okozhat másoknak. De ezek nélkül a szűrések nélkül kit fertőzhetnénk meg? Vagy ha fertőznek, akkor a férfiak is fertőznek.
  Én biztos, hogy nem fogok ezekre a vizsgálatokra elmenni. Most már még csak önszántamból sem, amiért ilyen aljas módon akarják ránk kényszeríteni.

 23. A férfiakat viszont sorozni akaják, hiszen ez eü felmérés is egyben. Természetesen globalistapárti, így háborúpárti a kormány is, a többi színház a gojoknak, szavazatokért. És tudjuk, a világhatalmisták háborúznak az oroszokkal, nem az ukránok.

  Tehát én is mozgolódom a magam köreiben.

  1. Zuui, nyugi! Amerikában már a nőket is sorrozni akarják. Németországban is napirenden van… Mi sem fogunk késni vele.
   (A nő szükségtelenné válik gGenderland számára, ha már a férfiak mentruálniis tudnak…)

 24. Elértünk a falig.Most már jól látható hogy háborúban állunk. A globalisták rákapcsoltak villágunk lerombolására.Hát mi is kezdjük el lerombolni az övékét.Kezdjük mindjárt egy nagy NEM-el! Nem vagyunk állami tulajdon,a testünk felett mi rendelkezük.Ezzel a rendelettel az állam áthágott egy tucat hazai és nemzetközi törvényt .Második lépés ” digitális állam ” programot bojkottálni addig ameddig a kormány nem egyeztet a társadalommal a társadalom és az ország érintő kritikus kérdésekben.Az állam kezelje felnőttként állampolgárait.Tárja nyilvánosságra a titkos szerződéseket a globaista gyógyszergyártó cégekkel,és hogy milyen társadalom átalakitó programban vesz részt.Kiknek az érdekeit védik? Mert az emberekét biztos nem.Még van lehetőségük választani a saját vérük (magyarok) és a Sátán között.Harmadik okos telo eldob buta telo elő tv kikapcs, streaming szolgáltató lemond,addig amig nincs párbeszéd.Ezek a technologiák az alpjai az aberrált új világuknak. Kétségünk ne legyen már bekészitették a következő meglepi járványt, hogy megint lezárjanak mindent de nem tudják hogy itt fog megfordulni minden,és ISTEN KEGYELMEZZEN NEKIK mert a kuktába már rég forr a víz.A dolgunk most a többi ember tájékoztatás mindenkinek a maga társadalmi közegében.A karizmatikus arcok meggyőzése akik sok emberre hatni tudna és merik vállalni véleményüket.A végén nekik sem lessz más választásuk.Ekép cselekedj.NEM HÁTRÁLUNK ÉS NEM FÉLÜNK!

 25. Ausztriában visszaállítják az oltási útlevelet. Úgy néz ki cselesen más-más módszerrel vezetik vissza a c19 alatti kontrollt, de ebből a hurokból a népek már nem igen fognak szabadulni, vagy így vagy úgy a népek maradékát a totális rabszolgaságba fogják dönteni.
  Az embereket egyre jobban sikerül megosztani. A tudás, a világ ismerete helyett a a hiszek benne működik.
  Pártok, ideológiák, oktatás, hamis kultúra, ego rombolja az emberek önálló gondolkodásra való képességét.
  Sehol nincs valódi ellenzék, olyan erő és eszközök ami lehetővé tenne egy ellenállást.
  De egy ország amely újra vármegyékből áll élükön főispánokkal, a lakosság meg jól nevelt rabszolgahad módjára ezt elfogadja, nincs értelme bármin is csodálkozni. Ez lesz a végső harc, az éhezők viadala, ahol viszont nem az éhezők fognak győzni.

  1. Ne keverd ide a vármegyéket!
   A régi vármegye rendszer, pontosan az ilyen központosított aljasságokat volt képes megakadályozni, ugyanis vármegyék TÉNYLEG önállóak volt. József kalapos elmebeteg császár, egyik levelében pont erre panaszkodott Katalin r*banc cárnőnek, hogy a vármegyék önállóak és megáll az ész, hogy ez ellen nem tehet semmit…
   Ha valódi vármegyék lennének, az eredeti jogaikkal és funkcióikkal, no meg persze valódi magyar emberekkel az élükön, akkor itt egy kovid oltást a büdös életben nem lehetett volna kötelezővé tenni. De ezek a szűréseket se.

   Pont ez a baj, hogy ezek csak névleg vármegyék és nem a valóságban.

   Szóval ne keverjük a szezont a fazonnal, ha lehet, köszönöm.

 26. Tisztelt orvosok, ügyvédek!

  Azt szeretném kérdezni, hogy hol van az hivatalosan leírva, hogy a három említett “szűrővizsgálat” kötelező lesz? Ugyanis én kizárólag online cikkeket találok róla, a Magyarország Kormánya fb oldalon sem osztottak meg ezzel kapcsolatban semmit, illetve a Magyar Közlöny kizárólag azt tartalmazza, hogy módosítottak egy törvényt, és elrendelhetnek kötelező “szűrővizsgálatokat”. Szóval hol van a forrása annak, hogy ezt a hármat már elrendelték? Mert én semmilyen hivatalos dolgot nem találtam erről, pedig a fél napomat ezzel tötlöttem szó szerint.

  Alapvetően aggaszt, hogy bármilyen vizsgálatot úgymond kötelezővé tehetnek, és azonnali hatállyal végrehajthatóvá nyilváníthatnak. De megfordult a fejemben, hogy mi van, ha ez egyelőre még nincs hivatalosan elfogadva?

  Véleményem szerint ha egy nőt akaratán kívül kitesznek annak, hogy a nemi szervében kotorásszanak akár kézzel, akár eszközökkel, legyen az orvos vagy akárki más, az nem más, mint nemi erőszak. Ezzel vitatkozni sem lehet. Aki ezt tagadja, az vagy nagyon sötét, vagy megvették kilóra. Mivel ez nemi erőszak, lehetne-e esetleg az Emberi Jogok Európai Bíróságánál kezdeni valamit ezzel?

  Én az itteni történéseket megosztottam külföldi csoportokban, és linket követeltek, mert egyszerűen nem akarták elhinni, hogy mi megy Magyarországon…

  Nagyon örülnék bárki válaszának, ha valaki megtalálja a három elrendelt “szűrővizsgálat” írásos forrását, mert ez így elég fura, hogy csak firkászok írnak róla, forrásmegjelölés nélkül. Ha valamire hivatkoznak is, az a MK 66. száma, amit már én is átnéztem, de ahogy már említettem is, ezek nincsenek tételesen említve.

  Köszönöm!

  1. Én is így jártam. Talán nem fél napot, de ném időt töltöttem vele, és nem találtam rá a pontos jogszabályra. Nem fura? Most akkor mi van? Lassan egy hete ezen rágom magam, aztán lehet, hogy kamu az egész.

   1. Kedves Zsanett és Én!
    Gondolom, egészen konkrétan ezt az NM rendeletet keresték. Letölthető. (Vonatkozó népegészségügyi szűrések az 5. oldalon):
    https://samandr.hu/wp-content/uploads/NM97.51-Sz%C5%B1r%C5%91vizsg%C3%A1latokr%C3%B3l.pdf
    51/1997. (XII. 18.) NM rendelet a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe
    VEHETŐ betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi
    szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról
    III. Fejezet // Népegészségügyi célú, célzott szűrővizsgálatok
    1. 25 és 65 év között népegészségügyi céllal egyszeri negatív eredményű szűrővizsgálatot
    követően háromévenként nőgyógyászati onkológiai méhnyakszűrés, különös figyelemmel a
    méhnyakelváltozások sejtvizsgálatára (citológia) és kolposzkópos vizsgálatára,
    2. 45 és 65 év között népegészségügyi céllal kétévenként az emlő lágyrész röntgenvizsgálatán
    alapuló emlőszűrés (mammográfia),
    ———————————————————————————————————————————
    3. 50 és 70 év között a Nemzeti Rákellenes Program keretében kísérleti programként
    prosztataszűrés, (???)
    4. 50 és 70 év között a Nemzeti Rákellenes Program keretében kísérleti programként a gyomorbélrendszeri eredetű vérzés szűrése.
    (???)
    ——————————————————————————————————————————–
    Természetesen, további (módosított Alaptörvényhez csatolt) rendeletek kibocsájtásával pont azt csinálnak amit akarnak.
    Mármint – a hatóságilag végrehajtható kötelezéssel – teljesen ellentétesen: az egészségügyi önrendelkezési, önrendelkezési és emberi méltósághoz való alapjogokkal.
    S fölöttébb faramuci (jogi ön-ütközéses) kapcsolatban az invazív kezelésekhez való beleegyezési kötelezettséggel – mely párhuzamosan mindmáig fönnáll.
    (Az 1997-es eü. törvény nem módosított részei ugyanis mindmáig hatályosak – mely az Ovideói Egyezménnyel még alapvetően jogharmonizációban állt.)

    Személyes véleményem szerint: vélhetően komoly gazdasági érdekeltségek / Covid oltások utáni kísérletek forognak fönn.
    Továbbá – egyidejűlegesen – a lakosság maradék önvédelmi készségének végleges kimerítése / pszichés-fizikai betörése egyaránt szerepel(het) a háttér-célok mögött…

  2. Salix Alba
   Kedves Zsanett!
   A szevezett, korábban csak megajánlott felnőttkori szűrővizsgálatokat tették most a “salátatörvény” (MK 66) által kötelezővé, sőt hatóságilag kikényszeríthetővé; “népegészségügyi” céllal.
   Letölthető ANTSZ PDF
   (a korábban még csak megajánlott, már kikényszerítendő szűrésekről): https://www.antsz.hu/data/cms41690/lakossagi_szurovizsgalatok.pdf
   ————————————————————————————————————————————————-
   Egészségügyi bírság:
   2009. CLIV. törvény 2. §
   (3) Egészségügyi bírság abban az esetben szabható ki, ha külön jogszabály az egészségügyi államigazgatási szerv eljárásával összefüggésben szabálysértési vagy közigazgatási – kivéve eljárási – bírságot nem helyez kilátásba.
   (4) Az egészségügyi bírság természetes személlyel, jogi személlyel vagy jogi személyiség nélküli jogalannyal szemben szabható ki.
   (5) Az egészségügyi bírság összege 30 ezer forinttól 5 millió forintig terjedhet.
   (6) Az egészségügyi bírság összegét az eset összes körülményeire, így különösen a kötelezettségszegés (hiányosság, mulasztás) súlyára, az okozott sérelemmel érintettek körére, a jogsértő állapot időtartamára, a jogsértő magatartás ismételt tanúsítására, a jogsértőnek való felróhatóság mértékére tekintettel kell meghatározni.
   —————————————————————————————————————————————————-
   Ajánlott videó-linkek:
   https://szmm.substack.com/p/video-cikk-beszeljunk-a-kotelezo
   https://www.youtube.com/watch?v=HwEga9YbB0Y&t=8s
   és
   https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2024/06/feljelentest-tettem-kotelezo.html
   https://szmm.substack.com/p/a-magyarorszagi-covid-sajtoban-megallt (hozzászólások)
   —————————————————————————————————————————————————-
   A kényszerszűrésre való hatósági elhurcolhatóságról szóló új törvény(telenség):
   https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/b931ca6ba16771c8fd7b04d1ec570d36674c3a58/letoltes
   “14. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása
   31. §
   Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 81. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
   „(3) A kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról szóló miniszteri rendeletben ekként meghatározott szűrővizsgálatok kötelezőek.
   “A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy
   járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható”
   Figyelem:
   “közegészségügyi vagy járványügyi okból” – azaz később pótló rendeletekkel (a már módosított törvényhez) bármikor bármilyen kényszervizsgálat szabadon hozzátoldható, hozzárendelhető.
   —————————————————————————————————————————————————-
   Cinizmus: Nyilván az (egészségügyi) önrendelkezéshez való alapjog fényében…

 27. Mondja el valaki, legyen kedves, hogy ez mit jelent:
  “Amennyiben a kötelezettségének a kötelezett vagy a törvényes képviselő nem tesz eleget, az egészségügyi államigazgatási szerv a szűrővizsgálatot határozattal rendeli el, ami azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.”
  Kijön egy rendőr és bilincsben bevisz a mammográfiára, ahol lefog, fizikai erővel kényszerít és végignézi, hogy hogy nyomorítják meg a melleimet, amit én köszönettel nem kértem?
  És az minek számít, hogy ha egyeztetek időpontot a szűrésre, megjelenek, de a fájdalomra hivatkozva nem hagyom, hogy besatuzzák a melleimet? Nekem jó sok évvel ezelőtt sajnos végeztek egy mammográfiás szűrést (nem akartam, csak az ultrahangos vizsgálatot, de közölték, hogy azt csak akkor végzik el, ha mammográfiára is megyek), és borzalmas fájdalmat kellett elviselnem a vizsgálat alatt. Traumatizáló élmény volt!!!
  Ezt nem akarom soha többet újra átélni és most komolyan nem tudom, hogy mit tehetek, hogy a saját testem felett ne rendelkezhessen más csak én?!!!! Ez az alapvető jogok sárba tiprása!

 28. Országos teljes útblokád, általános sztrájk? Persze ahhoz annyi ember is kell.
  Ez a népellenes hatalom csak a kényszerből, erőből ért.

 29. Azt kell megértenie mindenkinek hogy ez nem az egészégünkről szól, hanem a szabad döntés és az önrenelkezési jog elvétléről.Mert ha kicsit is aggódnának, akkor a rendelet úgy szólna hogy ” Aki nem jelenik meg a kijelölt szűrő vizsgálatokon x felkérés után sem ,annak az ilyen irányú betegségek esetén állami ellátás nem adható,további kezelését saját maga finanszírozza.” Kétség ne legyen az emberek sorba állnának a szűrővizsgálatokért. De nem ez van a rendeletben hanem büntetés és retorzió.Amúgy amire én személy szerint sz……..!Nics joguk elvenni ezeket a jogokat!Ezek alapvető jogaink.Ezek után egy tetkót sem varrathatsz mielőtt nem voltál bőrrák szűrésen és nemkaptál engedélyt a bőrgyógyásztól ,cigizel irány a pulmanologus alkoholt fogyasztasz irány a belgyógyász hazafele pedig ugorj be az annonim alkoholisták szervezetéhez mert biztos lelki okokbó iszol stb.Tehát a SZABAD DÖNTES JOGÁT akarják elvenni . Én nem adom! ÉS TI?

 30. Én nem vagyok orvos, sem jogász, de ez nem sajtó által kitalált rendelet.
  https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/ae86d7fddae3bf439cb5b35c7ea2586ad4ac0e63/megtekintes- Ennek majd biztosan lesz egy végrehajtási rendelete, szaktárcai rendeletek, lebontva az EÜ intézményekig.
  Ez a C19 kazár diktatúra folytatása más módon.
  Ne feledjük a törvénykezés a rendeletek irányába ment el. Igazából jogos törvényalkotás egy gyarmaton nem is létezik. Nincs alkotmányunk, nincs parlamentünk (bocsánat, de az épület), egy illegitim hatalom kormányoz a szakadék felé.
  Vannak akik szavaznak (a naiv nép egy része), és akik választanak, a hatalom.
  De itt ők is csak a DS marionettjei.
  Nem biztos hogy rendőr intézkedik, hiszen vármegyék vannak, és majd lesznek pandúrok is.
  De egyéb lehetőségek is vannak, gondoljunk csak 2006-ra.
  A fájdalom csak egy dolog. De ha az emlőben rosszindulatú sejtek is vannak, a préseléssel áttéteket hozhatnak létre, mégpedig gyorsan. Ahol élek nem rég volt erre egy élő példa.
  De maguk az állampolgárok legitimizálták ezt az állapotot a szavazataikkal.
  Ott a baj, az emberek csak akkor veszik észre az aljasságot, amikor a hatása már személyessé is válik.
  Ez az oldal pont olyan emberek munkája, akik kezdettől fogva tisztában voltak a tényekkel, és tenni akartak, és akarnak is ellene.
  Igen a nemzetközileg is deklarált jogokat is simán áthágják. Érdemes elgondolkodni, hogy miért, hisz ezeket a jogokat azok vagy elődeik alkották, akik most a fajunk kipusztításán dolgoznak.
  Az emberek felnéznek az égre, és többségük nem veszi észre az életet pusztító hadjáratot.
  Az Emberi Jogok Európai Bírósága az askenazi- kazár bankár sátánista hatalom szervezete, mint az összes többi. Az egész földtekén nem működik az emberi jog.
  2025-től a WHO fog közvetlenül irányítani, és úgy gondolom ezzel mindent megmondtam.
  193 államból 190 ezt már a plandémia előtt elfogadta, a többi már csak csepegtetett keserű méreg.
  Már néhányszor írtam, szavakkal nem lehet fegyverekkel szemben harcolni, még a parlamentnek nevezett likudos helytartótanácsban sem. Lásd az MHM eredménytelen szélmalom harcát.
  Megoldás- millióknak kell összefogni és harcolni a rabszolgaság ellen.

 31. Hölgyeim és Uraim!

  Javaslom elolvasásra amit a Wikipépián írnak a vastagbétükrözésről.
  A mérgező polietilén-glikol oldatokkal hashajtás (milyen ismerős az oltásokban is volt).
  Aztán nyugtatóként Midazolámot (amit a Covid protokolban is alkalmaztak gyilkos szerként) és egyéb fájdalomcsillapítókat és érzéstelenítőket alkalmaznak, amelyeknek mellékhatásai miatt halállal végződhet a tükrözés.
  Uraim, biztosan eltűrik, hogy a beteg állambácsi megerőszakolja önöket vagy megmutatják, hogy igazán férfiak és hősök a saját és szeretteik védelmében?

  1. Itt a pont. A 20-as sorszámú kommentem (elnézést, ha hosszúra sikeredett) alapján az történik, hogy első alkalommal beküldik a betörőt, hogy bent már “antitestre” átnevezve, pozitív “betörő” betegséget tesztelhessenek a következő alkalommal. Népirtás üzlet.
   Én azt várom, hogy a szakemberek kimondják, hogy ez a szűrősdi álnevű eljárás a gyógyítás minden elemét nélkülözi. Káros és szükségtelen.
   Ahogy várom azt is, hogy a szakemberek kimondják, hogy nincs vírus, csalás az egész. Aki pedig másként gondolja, azt rögtön alávetném egy “hatékony” szűrés gyakorlati tesztnek. Addig felfüggeszteném a törvényt, amíg a gyakorlati teszt kísérlet folyik, utána pedig az eredmény, előre borítékolhatóan magáért fog beszélni, a törvény hatályon kívül kell maradjon.A vírus oltási kísérlet sincs lezárva máig se.

   Minden tiszteletem Mihalik Angelikának, és a többi oltás témával foglalkozó ügyvédnek azért, amiért a jogi eljárásokat megkezdték, és folytatják. Remélem, kitartanak, amihez sok erőt és derűt kívánok! Szerintem jogrendnek kell lenni, csak értelmesnek. Az EU “egészség” jog, és a mostani “szűrés” kötelezés leginkább értelmetlen- önmagában full hülyeség és káros, utána pedig önrendelkezést sértő. Azt nem tudom, hogy a hülyeségre melyik jogi pont felhasználásával lehet rávilágítani.
   (Homeopátia és gyógyíthatóság tekintetében személy szerint nem mindenben értek egyet Mihalik Angelikával, de van olyan meglátása, amiben ezekkel kapcsolatban igen. Remélem, bővíteni fogja a homeopátiás ismereteit is, és megérti, hogy mi benne az eredeti és a sajnos elsátánosított, és így árnyaltabban formál majd véleményt.)

   1. A konteósnak nem nevezhető Wikipédia is egyértelműen fogalmaz. Már az első vastagbéltükrözés is halállal végződhet, a tükrözés ideje alatt, ezért csak nagyon indokolt esetben alkalmazzák.
    Ha a hatalom célja a seggbe-kényszer-szűrésre küldött egészséges emberek halála akkor a legjobb megoldást választotta a törvényi változtatással.
    Ha örökös nélkül halnak meg kire is szál a vagyonuk? Csak nem állambácsira? És állambácsi ki van elégítve,a hatalomgyakorlás mámorával, a harácsolás mámorával.
    És ez addig fog menni amíg le nem vágják a tökét.

    1. Az egészség érdekében bekövetkező pozitív szűrési hatás indokolhatatlan.
     A kár érdekében bekövetkező hatás annál inkább indokolható.
     Várom a szakma tiltakozását.
     Várom a politikai/jogi tiltakozást is.
     Az egyébként nevetséges, hogy “fel kell világosítani” az egyértelműről , az indokokról a törvényhozókat, akik ha ennyire nyíltan beismerve debilek, akkor simán leválthatóak, mivel elment az eszük.

    2. Mi a párhuzam a XV. századi Vlad Tepes, azaz Karóbahúzó Vlad és a XX-XXI. században hírhedtté vált Olajos-Drakula Sándor között???
     Nos, nyilvánvaló: ellenségeiket (sőt, olykor boldog-boldogtalant) mindketten előszeretettel húzták-húzzák karóba, a végbelükön keresztül…
     (Bár Olajos-Drakula a női mellek kínzó satuba szorítását és hüvelyük lándzsával való rendszeres fölsértését is kedveli.)
     A legendáriumban: mindketten vérszívó vámpírok.
     Hja, és mindketten szerették-szeretik mérgezni a ivóvizeket is. Utóbbi (Olajos-Drakula) egyelőre a klór-fluorid kombót részesíti előnyben (a vízbe dobott hullák helyett)…

 32. Gyerekek, erre kell tüntetést szervezni. Lehet felvenni a kapcsolatot mindenkinek az “ismert” tüntetés-szervezőkkel, nagy hangot a jogosan felmerült kérdéseknek és utcára… Ennyi…

 33. Érdemes meghallgatni:Választás utáni feketeleves.MHM parlamenti felszólalás.
  Nem a menekülés a megoldás.Nőknek,asszonyoknak kell összefogni ,a férfiakért,gyerekekért,szeretettel ha így lesz.

 34. A Testem felett csak isten rendelkezhet meg én!
  Ez Nemzetközileg BOTRÁNY!
  Végig szenvedte családom a szocialista kínokat mostanra még ezt is meg kell szenvedni szégyen és gyalázat!

 35. Mondanom sem kell, hogy sokkal többről van itt szó, mint arról, hogy tüdőszűrésre kell menni, vagy székletmintát kell adni vastagbélrák szűréshez.
  A törvényben az is benne van, hogy miniszter egyedileg, kénye kedve szerint rendelhet el szűrést. Például azt is megteheti e rendelet értelmében, hogy holnaptól, az összes oltatlan köteles minden nap PCR tesztet végeztetni. Vagy mondjuk hetente kétszer végbél és kétszer vastagbél tükrözésekre járni (amiknek meglehetősen komoly kockázatai vannak – de a kovid diktatúrában láthattuk, hogy fikarcnyit se érdekli őket a mi egészségünk).
  Még sok más hülyeség is eszében juthat a miniszter elvtársúrnak. Mi pedig a törvény szerint ezt köteleske vagyunk tűrni….
  Van egy újdonságom: nem vagyunk kötelesek. Ő egyedül van mi meg milliónyian. ÉBRESZTŐ!!!!!!!

  1. Pontosan! Ha elegen mondunk nemet, nincs annyi pribék, aki ezt a disznóságot ki tudja kényszeríteni. Elvégre mi vagyunk a 99%!

   Tudjuk, hogy a tüntetések mennyit érnek, ha nem a Soros-féle bérencek szervezik és fizetik. A petíciók meg még annyit se érnek, mint a papír, amire kinyomtatják. Még mi könyörögjünk a hatóságnak, hogy legyen olyan kedves és ne tegyen rajtunk erőszakot, amire egyébként nem hatalmaztuk fel?! A “miniszter” szó eredeti jelentése “szolga”, vagyis ők kell(ene) hogy szolgáljanak minket, és nem fordítva!

   Itt csak a tömeges feljelentések, polgári engedetlenség és a bojkott veheti elejét a rajtunk teendő erőszaknak!!!
   De ehhez sajnos értelmes emberek milliói kellenének, akiket én sehol sem látok. Annál több agymosott idiótát, beprogramozott NPC-t.
   Megint magunk vagyunk.

 36. Senkinek tulajdona, szolgája nem vagyok. Az ilyen törvényeket hozóknak, nincs helye a Magyar társadalomban! Nem azért adózok, hogy az ilyen hízzanak. Elvileg a régi idők elmúltak, mégis “földesurak”, “Döbrögik” kezében a döntéshozás. Ostoba, kapzsi, egótól túltengő, eldegenerálódása az emberi fajnak. Nem én választottam őket, így hatalmuk el nem ismerem. Erőszakra pedig erőszak lesz a válasz, bár jobban szeretem a megelőzést

 37. Most hallgattam meg Magyar Péter első, menetrend szerinti, vasárnap esti élő videóját, ahol kérdéseket lehet föltenni neki, és válaszol. Rákérdeztek erre a kötelező szűrésre, és elképesztő naivitással azt mondta, hogy nincs ezzel semmi baj, minél tovább lehessenek emberek a családjukkal, értük van. Legszívesebben fölpofoztam volna. Ezt az embert föl kell ébreszteni, föl kell világosítani arról, hogy az ember saját teste feletti önrendelkezésen tapos keresztül ez a rendelet; hogy álpozitív leletek generálása fog megvalósulni; hogy megerőszakolásnak fogják sokan megélni; hogy a mammográfiától lehet rákot kapni. Magyar Pétert azonnal meg kell győzni szakmai alapon arról, hogy nem lehet embereket annak kitenni, hogy fájdalmas és traumatizáló “vizsgálatok” árán tegyék őket rákos beteggé. Nyilvánvaló, hogy a rendelet népirtás célú, és ellene kell fordulnia, tüntetéseket, petíciókat, stb-t kell szerveznie, hogy leállíttassa, hiszen az a bűnbanda kormány hozta, akit le akar váltani. Akinek van lehetősége szakmai hitelességgel felfegyverezve célba venni Magyar Pétert ezügyben, csapjon le rá minél intenzívebben!

 38. Egy YouTube videóban láttam, hogy hatályát vesztette ez a kötelező szűrővizsgálati törvény. A videóban bemutatott hivatkozást én is megkerestem, íme:

  https://njt.hu/jogszabaly/2024-25-20-0A

  Erről viszont elég kevesen beszélnek. Most akkor ez valóban erre vonatkozó hatályvesztés, vagy ez valami más?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük