Robert F. Kennedy Jr.: A pandémiában a CIA, a hírszerző ügynökségek és a hadsereg is részt vettek


https://rumble.com/v2x9f5m-robert-f.-kennedy-jr.-a-pandmiban-a-cia-a-hrszerz-gynksgek-s-a-hadsereg-is-.html

https://www.bitchute.com/video/W5bqjsK5DEVB/

6 thoughts on “Robert F. Kennedy Jr.: A pandémiában a CIA, a hírszerző ügynökségek és a hadsereg is részt vettek

 1. Ha a katonai vegyi mérgek katonai kémiai laboratóriumokból származnak, akkor miért “kell” még mindig biológiai, “fertőző” vírusról beszélni? Se vírus, se “fertőző vírus” nincs, csak kémiai szintetikus mérgek.
  Hogyan “szökhet ki” bármilyen vegyi anyag
  néhány vagy akár több milliárd darabban egy vegyi üzemből úgy, hogy mindegyik “darab” célállomása először pontosan a kb. 10 legnagyobb gyógyszergyár alapanyag vagy késztermék raktára a világon?

  1. Bingó!!
   Ha az emberek többségének lenne annyi magához való esze, hogy ilyen alapvető kérdéséket feltegyen, akkor nem lehetne őket megetetni azzal a rengeteg baromsággal, amiket erre szakosodott 3 betűs ügynökségek szakmányban tálalnak fel nekik.
   Csak sajnos a mérgektől (is) mostanra annyira leépült az agyuk, hogy még a legnyilvánvalóbb marhaságokat sem veszik észre, vagy nem hajlandók tudomásul venni, mert akkor tenni is kellene valamit a hazugságipari komplexum ellen.

 2. Egy IGAZ EMBER….!Aki jol tudja azt hogy ez akar az eletebe is kerulhet de -itt all mert maskent o nem tehet -mert nem lehet az hogy csaladja/edesapja/nagybattya ……. aldozata az hiabavalo maradjon. A Joisten segitse- ovja…es legyen ovele…….!

 3. Robert F.Kennedy Jr. tájékoztató munkáját nagyon tisztelem.
  Viszont Cassandra felvetése is jogos, mégpedig az, hogy jogtiprásra nem lehet jogot alapítani. (’Benyújtották az első alkotmányjogi panaszt az új WHO szerződések ellen’ című hír alatt írta.)
  Kiegészíteném itt azzal, hogy a hamis biológiára alapított jog pedig egyszerűen semmis kell legyen, nem áll be az „ügyleti akarati hatás”.
  /Magyarország: Hatályos PTK szerint a közérdekben okozott sérelem megszüntetése érdekében és uzsorás szerződés esetén az ügyész keresetet indíthat a szerződés semmisségének megállapítása vagy a semmisség jogkövetkezményeinek alkalmazása iránt. A társadalom által hangoztatott közérdek eleve magánérdekképzetek összegeződéseiből születik meg, a közérdek önkéntes megegyezés a társadalom működési szabályairól, valamint az életfeltételek fenntartásával felmerülő gondok megoldásáról. 1907-ben semmis volt „az ügyleti akaratnyilvánítás oly tényállás hibája, melynél fogva az ügylet czélzott hatása egyáltalán nem áll be. Ezen a semmisséget tárgyazó hatástagadó tétel parancsoló jogszabályt képez, mely elvileg bárkivel szemben és bárhol is érvényesíthető”. https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rv%C3%A9nytelens%C3%A9g /
  Semmilyen oltás nem véd meg a fertőzéstől, nem véd meg az átadástól és a benne levő méreg megbetegít, nem járul hozzá az életfeltételek fenntartásához. Ha ezt naponta elmondjuk, de senki nem adja be itthon a keresetet, senki se hívja fel az ügyészt az oltásokat betiltó kereset indításra akkor azt jelenti, hogy hagyjuk, a kötelező többi oltást is.
  Azt is ideje lenne már eldönteni, hogy van-e érvényes alkotmányunk, vagy nincs. Ha az EU bankárok által meghatározott alkotmányt követjük, a jelenlegi magyar Alaptörvény pedig semmire nem jó, akkor legyen szíves tegye a bankár alkotmányt közzé valaki, és mutassa be az abban értelmezett semmisség fogalmát. Sok beszédnek sok az alja, és itt és most egyértelmű, egyenes és érthető válaszra lenne szükség. A legnagyobb árulóknak a jogászainkat tartom, akik hagyták, hogy a jogrendszer semmivé váljon.

  A 2023-05-05 – 12:38-én megjelent Dr.Cowan előadás fordításom szeretném visszaidézni, mivel felvetődnek benne a jelen biológiai kérdései, és állításai, amik cáfolják azt a képet, amit a fekete mágia az immunitás működéséről kitalált, vagyis hogy kis adag méregtől olyan ellenanyag termelődik bennünk, amit majd semlegesítünk akkor, ha nagy adag méreg kerül a szervezetünkbe, és majd a sok méregtől nem leszünk betegek. Valójában a kis adag méregtől is, de a nagy adag méregtől pedig annál inkább betegek leszünk. Attól, hogy egy hatásra gyulladással reagálunk, azt jelenti, hogy javítunk valamit, nem jelenti azt, hogy bármilyen immunitás kialakulna a szervezetben.
  (szintén erről megjelent 2023-06-12 – 15:19-én: DR.TOMCOWAN: IS THERE SUCH THING AS SPIKE PROTEIN DISEASE?
  https://www.bitchute.com/video/6IGj3Bj3c3Qa/
  „. Általános élethelyzet lehet, hogy valakit megcsap az áram, de ez nem jelenti, hogy nem ismétlődhet meg. Vagy ha valaki egyszer elválik, nem biztos, hogy megismétli. De mondhatjuk-e, hogy immunisak leszünk az áramütésre, vagy a válásra? Mindkét példa olyan, mint egy eseményre adott válasz, a felépülés méregtelenítés, de nem immunizálás a teljes életre” Az pedig már sok ezzel foglalkozó tudós kimutatta, hogy a testi ellenanyagok sem „vírus” és sem immunitás specifikusak.)

 4. Folytatás:
  „DNA: Is It Really What We Thought? Webinar from May 3rd, 2023
  Valami történhetett, hirtelen a génmódosítás valódi mibenléte került a középpontba. Eddig én csak annyit tudtam, hogy a genetika csalás.
  Dr. Cowan ebben az előadásában a Northern Tracey által írt cikkhez szól hozzá.
  Amit kiemelnék belőle, azok a következők:
  -Dr. Lanka a sejteket már egy új megközelítésben kezdte vizsgálni, és azt találta, hogy a különböző környezeti körülmények között eltérőek a sejt aktivitások, és az állapotok.
  -Minden sejtnek azonos a javító mechanizmusa, ez a reverz transzkripció folyamat, ezt nem lehet semmilyen „vírus” működésnek tulajdonítani. A javítás az élet minden formájában működik. Ezt ahhoz szükséges megérteni, mert a folyamat a „HIV és a hasonló retrovírusok” működéséhez van egyedileg rendelve tudományosan, ami teória teljes tévedés, mivel vírusok sincsenek és a folyamat is általános.
  -Amikor azt mondják, hogy feltérképezett gének, tudni kell, hogy a géntérképet a rovarokban vizsgált gének alapján készítették. Embernek nincs ilyen elkészített „térképe”.
  -Egy normál mikroszkóp alatt is látni lehet a kromoszómákat, így ránézésre is látszik, hogy a kromoszómák úgy néznek ki, mint a baktériumok. A DNS pedig úgy néz ki, mint egy fehérje. Mit kezdjünk ezzel? Ha megváltozik a táplálkozásunk, megváltozik a mikrobiomunk. és ezzel megváltoznak a génjeink tulajdonságai és a működésük is.
  A legkisebb fehérjefüzérek a testben a sejtjeinkből származnak, vagy pedig a bennünk levő baktériumokból és gombákból?
  Mi van akkor, ha a kromoszómák a baktériumok és a gombák sejtjeinek a részei (kinek a sejtje?)?
  Mi van, ha a testünk a baktériumok és gombák által előállított fehérjéket, aminosavakat használja? És ha minden génelmélet tévedés, akkor pedig mit csinál a genetika, mi a GMO módosítás?
  A kérdések felvetése azért is jogos, mert van egy cég, ami szintetikus RNS-t árul, aminek előállításához élesztő, baktériumok, kemikáliák és folyamat katalizátorok kerülnek felhasználásra (a cég neve meg van említve).
  -Northern Tracey felteszi a kérdéseket: Vajon nem igaz-e, hogy az egyetlen élőlény, tehát az egyetlen, ami ténylegesen anyagcsereterméket tud előállítani, az egy baktérium vagy gomba metabolizmusának eredménye lehet? Valóban az, amit a GMO-technológia csinál, az csak a baktériumok és gombák életkörülményeinek a megváltoztatása? Annak érdekében, hogy különböző GMO termékeket készítsenek, kitalálják, hogy milyen körülmények között, milyen savakat, milyen katalizátort, milyen vegyszereket, milyen szekvenciákat adjanak hozzá egy baktérium+gomba mixhez? Mi az az aminosav, egy valamilyen vegyi anyag él a szöveteinkben? A fehérjék is csak vegyszerek keverékei, mint a „tüskefehérje”?
  Elhitették velünk, hogy a fehérje (vírus) hirtelen emberről emberre terjedhet, és ez a (vírus)fehérje-fikció arra tudja kényszeríti sejtjeinket, hogy saját maguk is fehérjét termeljenek? De tudnak-e a sejtjeink maguktól egyáltalán fehérjét termelni?
  -A globál azt próbálja elhitetni, hogy meghekkeli a GMO fehérjékkel a szervezetünket, és olyanná változtatja az embert, amilyenné szeretné. Valójában a fehérjéket a szervezet semlegesíti, nem lehet ilyet csinálni, ez nem olyan titokzatos, mint gondolnánk. (megj. pl. a korábbi beszélgetés Dr. Scoglio-val. Valamint nem a fehérje a baj, hanem az egyéb mérgek hozzáadása) A mérgezések utáni változásokat hívjuk génmutációnak, de ez nem génmutáció és ez nem öröklődik. A gének ezekért a mérgezésekért nem hibáztathatóak.
  Az élet mérhetetlenül rugalmas, de nem lehetsz bolha, ha elefánt vagy. Bizonyos időben változó körülmények között (talaj, táplálkozás, környezet) mindenki meg fogja kezdeni a szervezete megváltoztatását. A baktériumok soha nem teszik tönkre a működő dolgokat, csak az elhalótól tisztítanak meg, vagy visszaadnak, újrafeldolgoznak. Mindezt csak a halott sejtekkel teszik, vagy a sérülttel, szükségtelennel. A mi sejtjeink tulajdonságai is környezet függők, nincs létező sejt modell, ami van, az pedig teljesen hibás, Az öröklődés pedig egy másik mechanizmus.
  -Definíciók: Az aminosavak fehérjéket alkotnak, amelyek szétesnek, mint a megevett fehérjék az emésztőrendszerben. Az RNS egy névtelen DNS, csak savak sora, nem csinál semmit, a baktériumok végzik el az összes munkát a biolaborban és a sejtekben. A plazma egy bakteriofág, amelyet baktériumok termelnek, és tartalmaznak némi genetikai anyagot.
  A legizgalmasabb téma, ami által egészen máshogy fogunk tekinteni a betegségre, az egészségre, és a biológiára:
  Van egy halhatatlan formánk, a microzyma (Antoine Béchamp), ami a körülményektől függően különböző baktériumokat, különböző gombákat hoz létre, bizonyos tevékenységeket végez a szervezetben, javítja a sérüléseket, újjáépíti a szöveteket, lebontja a régi sejteket, a rákosakat. Van önálló anyagcseréjük, amely fehérjéket termel. Az egész genetikai technológia alapvetően ezt használja fel, ezeket a megbetegített, eltorzított, kémiailag kezelt mikrozimákat, hogy bizonyos tulajdonságokat tőle elvárjon. (megjegyzés: szerintem a tulajdonságot a hozzáadott mérgek fogják adni, amit nem tud helyreállítani a mikrozima)
  Tápanyaghiányos, anaerob környezetben a mikrozima a mély izmokba hatoló égések, vagy sebek esetén a tetániás (görcsös bénult) állapot létrehozásában is szerepet játszik. A helyreállító munkája energiát igénylő és hulladékot keletkeztet, a közben fellépő C-vitamin hiány pedig mérgezővé válhat -> amitől kiváltódhat a híres bénaság(tadness) (tetániára gondol?). (Ez egy jó példa arra, ahogy a betegség keletkezik.)
  A microzima kiemelkedően figyelemre méltó, tekintve, hogy képes átalakulni más élő anyaggá. A microzimák kiegészítik egymást, autonóm módon, specifikus intelligenciával rendelkeznek és felelősségteljesek. Mindig azt teszik, ami a szervezetnek a legjobb. A létükhöz biztosítanunk kell a nélkülözhetetlen elemeket, a levegőt, a táplálékot, a C-vitamint.
  Ha nem használjuk őket, akkor az alkotóelemeikig esnek szét, és visszakerülnek egy ősi alap állapotukba, hogy a következő sérüléshez újra fel lehessen őket használni. Szinte örökkévalóak. 12 millió éveS kövületekben fedezték fel. Túlélik a vízhiányos állapotokat.
  Minden egyes egyénre jellemző a microzimája, és valószínűleg felelős az öröklődési karakterek átviteléért is, ezért van egy új, ezen alapuló öröklődési elmélet.”

 5. Szóval még mindig azt terjesztik, hogy volt világjárvány amivel visszaéltek? Vajon mit szólna hozzá Kennedy Úr, ha megtudná, hogy nem volt és csak hazugságra épült mérgezéses népírtás történt és történik biológiai és kémiai fegyverekkel?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük