Tömegpszichózis

Még akkor is, ha a gyeplőt jelenleg lazán tartják a Corona-intézkedésekkel, ne tévesszen meg: ennek a játéknak még nincs vége!

https://www.bitchute.com/video/N9BI3aawJ55x/

Forrás: https://www.kla.tv/22588


Felhasznált források:
ExpressZeitung 2021. október 43/44. szám, cím: “Tömegpszichózis – Amikor az őrület az “új normává” válik”.
https://www.expresszeitung.com/
https://www.expresszeitung.com/doppelausgabe-43-44-massenpsychose/ez00043-44.print

Albert Biderman – A kényszer diagramja
https://de.wikipedia.org/wiki/Bidermans_Diagramm_des_Zwanges

A német belügyminisztérium belső stratégiai dokumentuma:
https://www.heise.de/forum/Telepolis/Kommentare/Die-Sorge-waechst-die-Sorglosigkeit-auch/BMI-Papier-Wie-wir-COVID-19-unter-Kontrolle-bekommen-Psychologie-der-Panik/posting-37267877/show/

Corona-pandémia: bűnöző pszichológusok munkája lenne? (11.11.2021) www.kla.tv/20524

Corona: Hogyan működik a média manipulációja – Dr. Andreas Heisler tapasztalati beszámolója (18.09.2021) www.kla.tv/19913

A lélek megölése – Hogyan lehet egy egész népességet pszichotikusan beteggé tenni https://www.youtube.com/watch?v=9vVn6BKqSUw

Tömegpszichózis: Hogyan lehet a mentális betegségek járványát előidézni https://knetworldblog.wordpress.com/2021/10/22/massenpsychose/

 Felirat: RedR

13 thoughts on “Tömegpszichózis

 1. orbán, vészhelyzet, Great Reset, hurrá !

  A vészhelyzet az orbán kutyáinak a csengője. Pavlov után szabadon. Nyáladzanak is veszettül. Cserébe hányásig zabálhatnak. Jó kutyák !

 2. A video végén elhangzik, hogy terjesszék a videót az agymosottak között !? Ühüm ! Egy három hetes vizihullának adjunk vérátömlesztést ! Fel fog éledni !
  Egészen életszerű és logikus. Esetleg írassák le ezerszer egy agymosottal, hogy “nem vagyok hülye” ! És onnantól agyas lesz ?

 3. Remek összefoglaló! Egy apró kiigazítás: a “Selbstaufgabe” szót én “önfeladás”-nak fordítanám, és nem “önfeláldozás”-nak! A kettő között lényeges különbség van: az önfeladás valakire ráerőszakolt énmegtagadás, az önfeláldozást viszont valamilyen magasztos(nak vélt) cél érdekében önként választja valaki.
  Az elmúlt bő 2 év során totális és globális pszichológiai hadviselés folyt/folyik az emberiség ellen, amit nyilvánvalóan “szakértő” pszichológusok, szociológusok terveztek meg: pl. Nagy-Britanniában az egész kovid-cirkuszt viselkedés-pszichológus miniszterelnöki “tanácsadók” dolgozták ki, azzal a nem titkolt céllal, hogy manipulálják a lakosság viselkedését.
  Amit a videóban elhallgattak, ill. eufémisztikusan “fogolytáborokban végzett kísérletek”-nek neveztek, az a náci Németország tudósai által kifejlesztett tömegpropaganda, tömegmanipulációs és agymosó módszerek tömkelege. A Paperclip hadművelet során többezer náci tudóst átvittek az Egyesült Államokba, ahol számtalan titkos katonai projektben (MK-Ultra, Monarch, Milab, stb.) tökéletesítették a módszereiket, többnyire tiltott emberkísérletekben, ahol kísérleti alanyokat – sok esetben gyerekeket! – durva kényszernek vetettek alá, vagy fogalmuk sem volt róla, hogy kísérleteznek rajtuk (pl. katonák ezrein). Sajnos ez még a mai napig is jóformán tabutéma, még az alternatív médiában is, mint a fenti videó is mutatja, ahol meg sem említik!

  Itt a tömegek vérprofi megdolgozása folyik, immár a legújabb technikával, totális megfigyeléssel alátámasztva.
  A szolgálatok nyilván ezt a honlapot is szoros megfigyelés alatt tartják, mint minden alternatív hírforrást, és a rendszeresen kommentelőkről nyilván dossziét vezetnek. Talán nem véletlen, hogy az utóbbi időben feltűnően megszaporodtak itt a shill- és troll-gyanús kommentelők, akik olyan témákat dobnak be, amelyekkel aztán jól felhergelik a weboldal látogatóit, meddő, sehova nem vezető vitákat provokálnak, és ezzel az olvasók és kommentelők idejét és energiáját pazarolják. Ismerős? Ez a videóban említett kifárasztásos, túlterheléses technika. A csali lehet egy sajnálatos egészségügyi probléma, ami rögtön kiváltja a normális emberek együttérzését, akik jószándékú tanácsokkal, tippekkel, ötletekkel állnak elő. Az illetőnek esze ágában sincs ezeket kipróbálni – hát még a weboldal segélyvonalát felhívni -, hanem vég nélkül folytatja a probléma mantrázását, alapvető tényeket vitat, újabb és újabb bizonyítékokat követel a “kétszer kettő az négy”-re, egyre jobban felhergelve a kommentelőket, akik már fényévekkel előtte járnak a témában. A másik csalimódszer lehet a miniszterelnöknek elküldött (rendkívül naiv) levél tartalmának közlése. A jószándékú kommentelők itt közlik saját tapasztalataikat az ilyen levelekkel kapcsolatban, meg hogy mekkora valószínűsége van annak, hogy a címzett mindezt nem tudja. Esetleg elmondják véleményüket a miniszterelnökről és a kormánypártról, és máris nyakig vannak egy teljesen meddő vitában. A szolgálatok meg röhögnek a markukba, hogy megint sikerült egypár rakoncátlan konteóst mellékvágányra küldeni, az idejüket és az engergiájukat vesztegetni. Hátha végül beállnak a sorba. Ha meg nem, legalább tudnak rólunk mindent, amit majd megfelelő időben fel is fognak használni. Ha hagyjuk.

  1. Tisztelt Cassandra !

   Elképesztő, hogy tegnap este, és ma reggel is pontosan ugyanezen gondolkodtam el, amit leír !? Komolyan, mint ha tollba mondtam volna ??? Nagyon érdekesnek találom.

   Az előbb is mielőtt ide kattintottam, visszaolvastam néhány egy évvel ezelőtti kommentet, időnként ütköztetem a dolgokat, és időnként ismétlem az információkat, az agy kihagy némelykor.

   ( Magam csak pár napja vettem rá saját magamat, hogy írjak is, még nem tudom, hogy már most bánjam, vagy még ráérek megbánni ? )

   Olvasni nagyon régen olvasok bizonyos oldalakat, mert információhoz kell jutni normális körülmények között is, nem hogy ebben az abnormális, velejéig aljas, hazug világban. Ezt a honlapot is majd a kezdetektől olvasom, nézem, természetesen nem a kommentek miatt ! Ezeket az információkat azonban meg kell tudni rágni is, mert tele van féligazságokkal, esetenként konkrét, félrevezető hazugságokkal is. Lásd kovid, hivatalos narratíva, kontra tapasztalat és valós ismeretek. Nem részletezem, már megtették többen, több helyen.

   Sajnos egy ilyen honlapon több okból sem lehet érdemben vitatkozni a legtöbb esetben. Azért mert időrabló, lassú, az érvek és ellenérvek között minimum 24 óra telik el, totálisan felesleges így elnyújtani olyan kérdések tisztázására, amit csak személyesen lehetne megvitatni, bonyolultsága, esetleges történelmi tények hibás ismerete, vagy specifikus ismeretek hiánya miatt. A kommentelők szellemi szintje, és tájékozottsága, “tudása” is erősen befolyásolja az értelmét egy ilyen polémiának.

   Meg ugye, a nélkülözhetetlen Virág elvtársak, és Bástya elvtársak nélkül, akik nagy tanítónk és szeretett vezérünk, orbán elvtárs informátorai, védő tekintetük ott van minden négyzetmilliméteren. Fő a biztonság ! Isten szeme figyel ! ( tessék mondani, melyik istené, meg mit és kit, és miért ?)
   Természetesen tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy minden itt leírt betűt illetékes elvtársék erősen szemügyre vesznek, tehát vannak dolgok, amiket akkor sem ír le az ember, ha tudja, hogy igaza van, szemben a hivatalos hazugságokkal. Azt azért mindenkor, hogy tudom hogy figyelnek, ne higgyék már, hogy hülyébb vagyok, mint gondolják.

   Az nekem is feltűnt, hogy az utóbbi időben valóban van pár “érdekes” ide röppenő komment ( kommentelő), aki a semmiből feltűnik, és hányingert keltő “bájos agresszivitással” mondja a semmit, azt jó hosszan, és rezzenéstelenül, minden ellenérvet és már bizonyított érvet lesöpörve magáról, mondja, állítja a védhetetlent.
   Vagy bedob egy megfoghatatlan, nem definiálható, csak hosszasan körülírható témát, ( ezer megközelítéssel hivatkozva), hozzá a saját elképzeléseit, tényként tálalva, amin visszatérően kérődzik, rágódik, folyamatosan terel a tényleges és fontos dolgok felől.

   Amit még pontosan úgy gondolok mint Ön, és mit ad Isten, pont ezt, ilyeneket olvastam ma reggel vissza, (tavaly júniusi kommentek), hogy levelet írtak ide, levelet írtak oda, orbánnak, a minisztériumnak, stb. Felmerül a kérdés, ismerve tárgyszerűen, és tényszerűen a valóságot, hogy ezek az emberek milyen szinten beszámíthatók valójában, hogyan látják a világot, mesekönyvben élnek, vagy finoman sem tudok több kérdést feltenni evvel kapcsolatban. Néven szoktam nevezni azt, aminek neve van !
   Lehet ezt Ön által finoman, nagyon finoman, rendkívül naívitásnaknak mondani, szerintem ez jóval meghaladja azt.
   Szóval itt is, ha nem is olyan mértékben mint egyéb igen népszerű honlapokon, de jelen van minden ami rossz.
   Meglátásom szerint igen sokszor hibás a megközelítése a dolgoknak, nem csak itt, de a legtöbb helyen, mert a hamis, hazug hivatalos történelemre való hivatkozás az érv, alátámasztandó az állításokat. Ez az, ami teljesen vakvágányra juttat minden igazságot, ha nem akarják, akkor is. A legszembetűnőbb példa, most heves nácizás, és fasisztázás van ugyanarra a dologra, miközben a két fogalom köszönőviszonyban sincs egymással. Azonnal elhárítom, hogy vitatkozzak e felől, itt, ezen a honlapon ! Viszont csak ennek a két fogalomnak a folyamatos együtt használata már totálkár, mert az ég nem zöld, és a fű nem kék !

   Adalékként, tegnap láttam egy videót, már nem tudom hol, amiben pécsi “polgárokat” kérdeznek arról, hogy mit szólnak hozzá, az EU elrendelte, hogy bevezetik az arab számokat ! Sajnos fogalmam sincs, hogy hol bukkantam rá, de nagyon ajánlom a megnézését !!!
   A számtalan hihetetlenül ostoba, értéktelen humanoidnak ( egy férfi kivételével !), egyszerűen fogalma nem volt róla, hogy évezredek óta arab számokat használunk ! A hab a tortán egy önmagát “történésznek” mondó nőnemű lény, aki egyetemet végzett és nem vágja rá azonnal a kérdésre válaszként, hogy ugye viccelni tetszik !? Ennyit ráadásként az “értelmiségről”, bár ide sorolom a “kovid tudósokat is”, az oltottakat is, hulladék, selejt, amint az az ábra is mutatja.

   Legvégül egy megjegyzésem a megjegyzéséhez, hogy ha bárki állítja, hogy a kétszer kettő az négy, akkor is igaza van. Az egyenlőre még annyi, ha esetleg vitatják is sokan ?

   1. Kedves S.G.!

    Örülök, hogy legalább mi hasonlóan látjuk a dolgot, ha mások nem is, akik minket trolloznak le és ki akarnak golyózni erről a fórumról (lásd a legalsó nekem címzett kommentet, A. Éva tolllából). Úgy látszik, sikerült kényes témára tapintanunk, ami minket látszik igazolni.
    Továbbra is várom véleményét, meglátásait, és ha úgy látom jónak, én is elmondom a magamét, akár tetszik ez valaki(k)nek, akár nem.

    Üdvözlettel: Cassandra

  2. A hozzászólásában csak annyit mond “szolgálatok” megfigyelés alatt tartanak, “nevetnek a markukban” és “mindent tudnak rólunk. Arra azért kíváncsi vagyok miből vont le ilyen messzemenő következtetéseket és miért sugalmazza a félelmet az kommentelőkbe. Talán pont Ön az egyik “troll” 🙂 .
   VPN -t használva és nyílt hálózatról csatlakozva a legjobb esetben is maximum egy IP címet tudnak meg rólunk, rólunk kinek személyéről valójában semmi sem derülhet ki.

   1. IT.Manus !

    A hivatásos troll szokta nevetségesnek, és hiteltelennek nyilvánítani azt, azokat, akik kimondják az igazat, akik a folyamatos “összeesküvés elméleteket” cáfolják, és agyament hülyének állítják be a valóság ismertetőit .
    Vagy létrehoznak egy videós platformot, ahonnan a dezinformációt, direkt félrevezetést, mint az igazat hirdetik, nyomatják ezerrel .
    Egyik legékesebb példa rá, az ” Ázsiába szakadtam” youtube-os kovid agymenés, amit az AstraZeneka egyik üzletág igazgatója üzemeltetett személyesen, Dr. Gordos Zsolt, volt szíves hülyíteni a nagyérdeműt másfél éven keresztül . Burkolt oltás propaganda, nem is annyira burkoltan !
    Utána lehet nézni, és érdemes is !

    A hivatásos troll, ártatlan pofával letrolloz mindenkit, mert ez a feladata, ez a “munkájuk”, lejáratni, hiteltelenné tenni,kigúnyolni, mindent és mindenkit, aki csak egy kicsit is lerántja a leplet a mocsokról, és a mocskosokról ! Közben eljátssza az “értetlent”, a kétkedőt, terel, mellébeszél, és mellébeszéltet !

    Ön itt egy nyilvánvalóan hazug állítást tesz közzé engem hiteltelenítve, illetve a leírottakat ! Ön vagy nagyon hozzá nem értő, ( rettentően körültekintő lágy megfogalmazás !), vagy szolgálati tevékenységének egyik feladatát végzi ? Több lehetőség kizárt.

    A szolgálatok nem olyan piti ügyekkel foglalkoznak, hogy kinek mi az IP címe, ez egy hozzáértőnek behúnyt szemmel is rutinfeladat, a szolgálatok gondolat elemzéseket folytatnak, hogy kiszűrhessék az esetleges számukra ( megbízó számára) veszélyesnek ítélt egyedeket, folyamatos figyelem alatt tartva minden betű leütését a számítógépén, követik, hogy milyen honlapokat látogat, stb.

    Akik nem tudnák, például, hogy a cookies-ek mire szolgálnak, azoknak írom, hogy ez azért van, hogy jelezze egy központi számítógép felé, hogy ki lépett be, és szinte sehová nem lehet e nélkül belépni, hogy az oldalra látogató ne “egyezne bele”, hogy “tudomásul veszi” . Fedőnév, hogy reklám célokat szolgál, és statisztikákat. Igen, ez a totál megfigyelés része !!!

    Na, akkor ki is a troll ?

   2. Na tessék, éppen azt bizonyította, amit annyira cáfolni akart. Csak nem a szolgálatok tagja tetszik lenni, hogy ilyen érzékenyen érintette a téma? Ugyanis ilyen fokú naivság – és most nagyon finoman fogalmaztam! – még a tájékozatlan kommentelőknél sem igen fordul elő a totális megfigyelés korában…

  3. @Cassandra

   Vegye észre, hogy az ön hozzászólásai tartalma sem különbek bárki másénál, kiváltképpen abban a tekintetben nem, amivel itt másokra mutogat. Sőt, ön itt az aki előszeretettel kritizál másokat, és szemmel láthatóan éppen a kritika, a megosztás és a demoralizálás kedvéért. Ez az ami nem normális. Ezzel szemben az teljesem normális amikor valaki egy online fórumon gondolatait, forrásait, felismeréseit és tapasztalatait megosztja másokkal, amit fontosnak tart elmondani egy adott kontextusban. Ha önt ez, és általában a normális online diskurzus zavarja, akkor az az ön szubjektív problémája – akkor ön nem alkalmas az online beszélgetésekben való részvételre. Arra pedig nem az a megoldás hogy másokat próbál kitúrni hanem az, hogy ön áll el attól.

  4. @Cassandra

   Csak most vettem észre hogy önnek még azzal is “problémája”akadt, hogy néhányan közülünk, magam is, levelet írtunk a miniszterelnöknek, a Covid-intézkedések és a kényszeroltások ellen. Költői kérdés: árulja már el, hogy az a nagy semmi, amit ehhez képest ön művel, miért jobb annál mint egyéni levelekben leleplezni a kormány előtt hogy tudjuk mit művelnek, miért és kiknek segédkeznek?

   Egyébként is tele a padlás azzal hogy ön – és még néhányan ezen a fórumon – minden ellenállási törekvést leszólnak, legyen az petíció “firkálása” vagy tüntetés, egy küldött levél, vagy bármi. Kérdés, hogy mégis miféle agendával művelik ezt? Élvezetüket lelik a tenni próbálók leszólásában? Vagy freudi elszólásként azt fejezik ki hogy szégyellik magukat amiért önök még annyit sem tesznek mint mások? Sőt annál is kevesebbet tesznek, hisz az mélyen a mínusz tartományba tartozik, hogy belekötnek azokba akik pedig tenni akarnak. Mert ha már e példánál tartunk: ha mindannyian küldenénk ahhoz hasonló egyéni leveleket az OV-nak és a kormánynak, amit korábban megosztottunk, az biztosan több eredményt hozna mint az ön üres kritikái azok ellen akik küldték azokat.

   Továbbá, az OV-nak és a kormánynak írt e témájú egyéni levelek megosztása egyúttal erőteljes kritika a kormány ellen, amit éppen ön kellene értékeljen, hisz ön itt a fő kormányellenes szószólók egyike. Na de ezek szerint ön csak abban érdekelt, hogy valamilyen ürüggyel belekössön és üres vitákba húzzon másokat, és ezzel elvonja a figyelmet a lényegi eszmecseréről. Nos, hát éppen ön és társai azok aki az efféle megnyilvánulásaiban trollként, sőt ügynök-gyanús szerepben viselkednek ezen a fórumon.

   Ami engem illet, ön is bekerült azok közé akik kommentjeit többé nem olvasom, mert nincs trollokra fecsérelni való időm, ügynök-félékre még kevésbé.

 4. Tisztelt A. Éva!

  A hozzászólása annyira személyeskedő és indulatos, hogy nem is érdemes reagálnom rá. Az okát leginkább önmagában kellene keresnie…

  Üdvözlettel: Cassandra

 5. Kedves Cassandra !

  Azt hiszem az a bizonyos komment nem csak Önnek van címezve ? Persze, tökéletesen jól tudom, hogy nem csak Önnek van címezve, de olykor komoly késztetést érzek bizonyos humorral, hülyének tettetnem magam. Egy-két mondat erejéig ! Jólesik ! Tudja, a’féle Cyranoi humorom van, “mert magamat kigúnyolom ha kell, de ha más mondja, azt nem tűröm el” !

  Azt gondolom mindentől függetlenül, hogy az A. Éva törekvései nagyon helyesek, jók, de totálisan dilettáns a megközelítése a dolgoknak. A vírussal kapcsolatos észrevételei, kiegészítve mások azonos álláspontjával, mindem bizonnyal helytállóak, de érvrendszerük, történelmi hasonlataik az igazuk védelmére, támogatására, kirúgja alóluk a hokedlit !

  Úgy nem lehet az igazságért harcolni, hogy az állításainkat a háttérhatalom hazugságainak történelmi példáival támasztjuk alá !!! Úgy sem lehet az igazságért harcolni, hogy a háttérhatalom által rendszeresített isten hit, a “mindenáron” kapaszkodó az élet autóbuszán, mert garantált a hanyattesés !!! Ez a kapaszkodó papírból van, vagy csak festve, hogy messziről annak látszódjék, ami nem az a valóságban !

  Plusz az a hit, meggyőződés, hogy egy orbánnak, vagy egy miniszternek, esetleg egy minisztériumi honlapnak írt levélnek foganatja lesz, egyáltalán válaszra méltatják, állítólagosan ( jól !!!) ismerve a világ működését, lásd politikai történések, hát nem is tudom hogyan lehetne ezt finoman minősíteni ? Nagyon finoman végtelen naivitás, kevésbé finoman ostobaság !

  Mint “vírusharcost” meg kell védjem, mint igazságért küzdőt, el kell ítéljem ! Ébresztésre ítélt agyatlanoknak kisregényeket, novellákat ide írni, vagy bárhová, cizellált irodalmi stílusban ? Amikor a mondatok lényege a “jó volna ha”, “jó lenne ha” ??? Olyan ez mint altatódalt dúdolni egy viperának, hogy megszelidüljön ? Annyira hatásos.

  Láthatóan meggyőződése, hogy az a helyes út, amin Ő jár ! Soha nem fogja neki senki elmagyarázni, hogy csak becsapja önmagát, hiú ábrándokat ringat, és hogy a hülyék holnap is hülyék maradnak, az aljasok meg aljasok !

  A fentiek megírását szükségszerűnek tartottam. Nem célom semmilyen rombolás, itt és most sem, de a dolgokat mint írtam, néven szoktam nevezni, annak ami. Akinek nem tetszik, ne tetszen ! Van az a bizonyos mindenki által nagyon sokat citált közhely, ” a tények makacs dolgok”. Ja, mint a 2 x 2 = 4 ! Ha tetszik, ha nem ! Sokaknak nagyon nem !

  Üdvözlettel,: S.G.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük