11 thoughts on “KÉSZÜL A VÁDIRAT A COVID TERROR BŰNÖSEI ELLEN!

 1. Köszönöm a nagyon fontos beszélgetés elkészítését, az új fejleményekről való tájékoztatást.
  A legfontosabb közérdekű rész az IQ teszt (a 32-ik perctől a legvégéig), aminek “elvégzését” mindenki figyelmébe ajánlom.
  Teljesen egyetértek azzal, hogy elméletben készüljünk a legrosszabbra, és akkor talán előfordulhat az a lehetőség megvalósulás, ami kevésbé fájdalmas. Azzal kiegészíteném, hogy a legrosszabb esetben fizikai önvédelemre is fel kellene készülni, bármilyen kevés eszközzel is rendelkezzünk.
  Belegondoltam abba, hogy ha nem jutnék hozzá valami létszükségeshez “csak mert” elutasítással, süket fülekre találva, akkor nem biztos, hogy elmaradna a végső, erőszakos megoldáshoz folyamodás. Jogos önvédelemből. Vagyis a fizikai harc egyénileg vagy csoportosan a társadalmon kívüliek és “belüliek” között.
  Nagyon rosszul hangzik a társadalmon kívüli társadalom szüksége vagy lehetősége. Idáig nem kellene eljutni, mert a normális reakció mégiscsak a bűnöző közhatalom elzavarása. Elsősorban ehhez kell a közösségi támogatás, hogy a társadalmon kívüli erőszakra egyénileg ne kelljen sort keríteni. Nem szép a fizikai önvédelem felelősségét rögtön egyéni szintre hárítani, de kétségtelenül szóba jöhet. Valamint álszentnek gondolom a fizikai önvédelem téma szükségességének a kihagyását.

  Az új rend létrehozása legfőképp azok felelőssége, akik ehhez hozzáértéssel és eszközzel rendelkeznek, meg tudják szólítani az átlagembert, és nemet tudnak mondani a mafciának. Sajnos nem látom azt az erőt, ami képes magyar érdeket képviselni, tartással és hozzáértéssel, megalkuvás nélkül. Az eddig erőt felmutatókra, mint Tamasi doktor, már most és korábban is a sátán ráépülését látom. Kapcsolódóan már eleve a mafcia próbál megmentőként szerepet vállalni, magát helyzetbe hozni illetve helyzetben tartani. Ahogy érzékelem, a mafcia magával már előre kezet fogott, és röhög rajtunk.
  A mafcia hatalomból való mihamarabbi kizárása nélkül kizártnak tartom bármilyen rend létrejöttét. A mafcia tagok megnevezésük után azonnal kihallgatandók és lecsukandók, alapvetően ellenérdekeltek egy működő társadalom létezésében, ők a valódi társadalmon kívüliek, már kizárták magukat és közveszélyesek. Ez elég indoklás.
  Kérdés, hogy -és szerintem reálisan vetem ezt fel,- sokan (mind?) meg kell előzőleg sérülnünk vagy halnunk egyenként vagy csoportosan, vagy megteremthető a mafcia kizárás valahogy szervezettebben, kevesebb áldozattal, a jelen társadalmon belül, tartással és szívvel rendelkező magyar vezetéssel?

 2. Nagyon nagy köszönet és hála Mindenkinek, aki az ügyünket képviseli, és külön köszönet Dr. Tamasi Józsefnek, és csapatának a lassan 4-ik éve tartó küzdelméért. Értünk, és az igazságért.
  Az ÚJMOKK kezdeményezése példamutató, de a rövid idő miatt a perben való gondolkodást nem látom reálisnak.

  Az erőnket két dologra kell összpontosítni:
  – az egyik a gyermekeink védelme, az oltások minimum választhatóvá tétele, vagy betiltása.
  Emlékezzünk Dr. Sherri Tenpenny szavaira:
  „Minden év alatt, amíg a sürgősségi osztályon dolgoztam, tényleg azt hittem, hogy a vakcinákban egy kis halott vagy legyengített vírus és egy kis sóoldat van. Amikor 2000 szeptemberében elolvastam egy betegtájékoztatót és elkezdtem kutatni a különböző vakcinák között , akkor ledöbbentem.
  Ha egy gyermek megkapja a teljes oltási ütemtervet, akkor majdnem 13 000 mikrogramm ALUMÍNIUMOT és 600 mikrogramm HIGANYT és 200 különböző vegyszert kap”.
  Ez nem más, mint a gyermekeink, unokáink tudatos és szándékos megbetegítése és megölése.
  Ez ellen kell küzdeni, mert ők képviselik a jövő nemzedékét, a magyarság fennmaradását!

  – A másik dolog, az alternatív, népi gyógyászati módszerek, a “fűben fában orvosság” terjesztése, és népszerűsítése.
  A gyógyszereket, táplálékkiegészítőket örökre száműzni kell az életünkből, mert toxinok, és mérgek.
  Én magam is lefogytam 10 kilót, hogy a vérnyomásomat normalizáljam, ráadásul 60 dologra vagyok allergiás, ezért teljesen áttértem a természetes gyógyításra. Ezeket nem kell felfedezni, csak a régi, és jól bevált módszereket kell elővenni, és alkalmazni.

  De a legfontosabb az, hogy a gondolkodásunkat megváltoztassuk. Olvastam egy nagyon szép gondolatot erről:
  “Tudod, miért nem érnek össze Isten és Ádám ujjai Michelangelo híres műalkotásában a Sixtus-kápolna mennyezetén?
  A festményen Isten ujja a maximumig van kinyújtva, de Ádám ujja az utolsó megrövidített falanxszal van.
  A festmény lényege, hogy bemutassa, hogy Isten mindig ott van, de a döntés az emberre van bízva.
  Ha valaki meg akarja érinteni Istent, akkor ki kell nyújtania az ujját, de dönthet úgy is, hogy az ujját örökké behajlítva tartja, anélkül, hogy megpróbálná megérinteni Istent.”

  Isten a mi jelzésünkre, jelentkezésünkre vár. Csak ki kell nyújtani az ujjunkat, és tennünk kell valamit önmagunkért, és másokért.
  Ne csak azt várjuk, hogy mások küzdjenek értünk.
  A per azért nem jó megoldás. Bizonytalan, az embereket hamis illúzióba ringatja, és akkor pláne nem tesznek semmit, csak legyintenek, és várják, hogy mások cselekedjenek helyettük.
  Áldás/szeretet!

  1. Akinek nem világos minden egyes génmódosított oltás, orosz rulett vagy úgyis lehet mondani KOLLEKTÍV ÖNGYILKOSSÁG, s tudomásom szerint egyetlen magyar pap sincsen a Kárpát-medencében aki rájönne, hogy NE ÖLJ! NE PARÁZNÁLKODJÁL! NE LOPJ! valamint az első három parancsolat megszegése. Már akkor amikor szentbeszédben ki merték mondani a COVID azaz megbélyegzés, vagy OLTAKOZZÁL! azaz alkalmazz magadon ÖNKÉNTES KÉNYSZERÍTETT EUTANÁZIÁT!

 3. Az “X betegséget” CLADE X néven már 2018 októberében gyakorlatozta az általunk rég jól ismert nemzetközi bűnszövetkezet, a bloomberg tulajdonolta johns hopkins egyetem vezénylete alatt! (Bocsénat, hogy itt nem tudom ezeket a neveket még sokkal kisebb kezdőbetűvel írni!)

  Érdemes megnézni, mit is jelent ez a “clade” valamelyik jobb angol értelmező szótárban…

 4. Amióta az egészségügyet „privatizálta” a (ma már globális) nagytőke, azóta ez az „iparág” törvényes hatalmat szerzett a nyugati kultúrkörbe tartozó államokban. A tudományhamisítás egyre szélesebb körű, ezzel párhuzamosan a cenzúra fokozatosan erősödik, kiépülőben van a totális diktatúra. Nem titok, hogy a globalisták a Föld lakosságának csökkentését tervezték el, ennek a folyamatnak irányítója a tervek szerint a WHO, mely szervezet rövidesen teljhatalmat kap (W.Gates irányításával).
  A magyar viszonyok szerint a jelenlegi kormány minden tekintetben aláveti magát a WHO ajánlásainak (melyek a későbbiekben utasításként fognak megjelenni), azonban semmiféle elvi különbség nem mutatkozik a mostani ellenzék és a kormány között az állítólagos „járvány” kezelését és a WHO tevékenységének megítélést illetően.
  Közismert, hogy a „járvány” folyamán a nyugati államok azonos forgatókönyv szerint jártak el, függetlenül az adott helyi viszonyoktól (és a józan észtől). Ez a körülmény mindenképp arra utal, hogy kényszer, zsarolás vagy éppen megvesztegetés hatására intézték az ügyeket (melyeket az ukrán háború felülírt, bár a népirtásnak ezt a módját is folyamatba tette).
  Valóban szükség lenne elszámoltatni a felelősöket a járványkezelés következtében meghalt, ill. megnyomorodott sok ezer magyar ember miatt (ahogy teszi ezt a németek próbálják: https://www.kla.tv/27930), de pl. dr. Reiner Füllmich példája sok reményre nem ad okot.
  Nem kétséges, hogy a WHO „pandémiaszerződés”-ének elfogadását követően újabb járvány- és oltás-dömping várható, erre kellene felkészíteni a lakosságot, politikai hovatartozástól függetlenül, ehhez azonban igen erőteljes felvilágosító munkára lenne szükség. Ennek során semmiképp nem mellőzhetők a földi népességet radikálisan csökkenteni szándékozó globalista tervek részletezése. Nem véletlen ezért, hogy nagyon szigorú cenzúra bevezetését tervezik világszerte, ennek hatályba lépése nagyon közel van A hatékony kommunikációhoz sok pénz és professzionális szaktudás szükséges és eközben meg kell küzdeni a diktatúrával is.

 5. A Szentlélek elhagyja a génmódosított emberi testet?
  Miért akarják a globalisták újra szerkeszteni a génjeinket az mRNA vakcinákkal? A válasz megtalálható a Szent Bibliában.
  A Pfizer weboldalán olvashatjuk, hogy az mRNA technológia kiváló eszköz az emberi gének megváltoztatására. Képesek eltávolítani néhány részletet a DNS-ben kódolt információból, de képesek a laboratóriumokban létrehozott mesterséges szekvenciákat is beilleszteni, amelyek nem jellemzőek az emberi fajra.

  Más szavakkal, újra akarják írni azt, amit Isten írt az emberi testben. Az emberi test a Szentlélek temploma. Mit mond Isten erről a kérdésről?
  “A törvényemet beléjük teszem, és szívükbe írom” (Jeremiás 31:33).

  “És új szívet adok néktek, és új lelket teszek bennetek; és eltávolítom a kőszívet testetekből, és hússzívet adok néktek”. (Ezékiel 36:26)

  “Mert ti egyértelműen Krisztus levele vagytok, a mi munkánk gyümölcse, amelyet nem tintával, hanem az élő Isten Lelkével jegyeztek fel; nem kőbe, hanem testből való szívekbe.” (2Korinthus 3:3)

  “A test pedig nem a test kívánságaiért van, hanem az Úrért, az Úr pedig a testért.” (1Korinthus 6:13)

  “Vagy nem vagytok-e tudatában annak, hogy a ti testetek háza a Szentléleknek, amely bennetek van, és amelyet Istentől kaptatok, és nem vagytok önmagatok tulajdonosai?” (2Korinthus 6:19)

  “Ne oltsátok ki a Lélek világosságát” (1Thesszalonika 5:19).

  Röviden: a testünk nem a saját tulajdonunk. A Szentlélek él a testünkben, és földi életünk során a helyes irányba vezet minket. Isten beleírta törvényeit testünk anyagába. Testünk az Úrért létezik.

  Ha valaki hagyja, hogy a Sátán úgy megváltoztassa az ember földi testének kódját, hogy a Szentlélek többé ne fogadja el otthonának, az az ember elkárhozik, örök büntetést szenved a pokolban.

  Miért engedi meg Isten, hogy a Sátán szolgái átdolgozzák azt a kódot, amelyet Isten írt az emberi testbe? Itt a válasz:

  “Bölcsnek látszván, valójában bolondok voltak, és általuk az örökkévaló Isten dicsőségét megváltoztatták és az ember képére változtatták, aki nem örökkévaló, valamint a madarak és az állatok és a földön járó dolgok képére. Ezért Isten átadta őket szívük gonosz kívánságainak, szégyent munkáltatva testükben egymás között: Mert általuk az Istennek igaz szava hamisra változott, és a teremtett dolgot imádták és tisztelték, nem pedig azt, aki teremtette, akinek áldás legyen örökké. Így legyen.” (Róma 1:23-25)

 6. Egy vírust bárki létre tud hozni.
  A szórás, a terjesztés a lényeg.
  Ez pedig a kormányok lefizetett kussolása mellett repülőgépes szórásokról történik.
  Az éj leple alatt lehet hallani az alacsonyan szálló repülőgépek zúgását, de csak az első covid óta, vagyis már 3 éve.
  Undorító ez az egész.
  A kormányok hagyják.
  A legnagyobb gyilkosok.
  Az összes.

 7. A “kütyús” belépéshez az érzékenyítés már folyik.
  covid óta a bkv-n már csak a qr-vonalkóddal tudsz bemenni,
  könyvtárakra vas beléptető kapukat tettek, szintén vonalkóddal.
  az otp kijött egy appal, ami a “karbon lábnyomodat” nézi.
  az országbérletet is csak azért találták ki, és a többi “kedvezményes” utazási lehetőséget, hogy a qr börtöncsíkhoz hozzászoktassák a rabokat a népírtők.
  kínában is az utazással kezdték.
  lázár és rogán a népírtó terv Agyarrországi managerei, a pénz oltásgyolkos viktoré.

 8. Szerintem egy nagyon komoly szellemi harc végjátékát éljük. A szemfényvesztés és a nemtudás meggyőző erejének a háborúja folyik évezredek óta, és aki befolyásolható, az a mi generációnkban végleg élőhalottá válva elveszítheti a szellemét, és ezen keresztül fizikailag is mindenét.

  A manipuláció legfontosabb egyik alapja annak a megosztása, hogy például Isten teremtette a lelkünket, és mintha csak az élők közül csak az „emberek”-nek adna lelket. (Négyféle élőlény van felsorolva Lágler András fentebbi kommentjének egyik idézetben: „az ember képére változtatták, aki nem örökkévaló, valamint a madarak és az állatok és a földön járó dolgok képére” //utóbbi a kakukktojás// (Róma 1:23-25)).
  Valójában a teljes világot a teremtő működteti, aminek egyszerre része minden élő testestől lelkestől, és minden élettelen is, egymással összefüggésben működve. A fénynek van egy (talán letagadott, vagy csak megismerni nem akart) lelki dimenziója, és mindenkit alapból átjár a fény. Amikor lélegzetet veszünk, fényt is lélegzünk, nemcsak a szemünkön, vagy a bőrünkön át vesszük fel. Élőként egyidejűleg tulajdonoljuk (birtokoljuk és rendelkezünk vele) a testünket és a lelkünket is, el nem választhatóan, hiába tagadja, vagy zárja ezt ki a „vallás” vagy az „áltudomány” az „emberen” kívüli élők számára. A biológiai működésünk nem megosztható.
  Senki nem tudja megváltoztatni a test kódját, mivel eleve nincs semmilyen kód. A Teremtő nem engedi meg senkinek, hogy bármilyen nem létező kódot átdolgozzon, mert a nem létező átdolgozásához nem kell engedély. Ez egy nagyon fontos tudás, vagy beavatás.
  Viszont sokféleképpen sterillé, megnyomorodottá, halottá lehet tenni az élővilágot. Ehhez nem kell (ál)„szent szöveg”. Ezek megismerhető módszerek, tények, és cselekedetek, amik általi károkozásnak megfelelő földi büntetéseket kellene maguk után vonni. A „szent” pokolra jutás ígérete felettébb szánalmasnak, és el nem rettentőnek hangzik.

  Új akkor lenne egy civilizáció szerintem, ha az mafcia nélküli lenne. Az ÚJ tenné lehetővé a normális valóság alapú gondolkodást és döntéshozatalt. A szellemi harc tétje az, hogy mivel a vallási és áltudományos gondolatok is ugyanazon mafcia által vezéreltek, a mafciát, mint a nemtudás, vagyis a szellem nélküliség létrehozóját és fenntartóját kell legyőzni.
  A mafcia jelenleg a „cenzúrával” próbálja a sötétségét stabilizálni, vagy azzal, hogy beszél szerintem kamu (rém) szándékokról, mint például az agy befolyásolása (na akkor most kiveszünk vagy beteszünk információt? szerintem egyik se lehetséges), ami itt is bemutatásra kerül:

  https://huntv.info/video/a-gondolataidat-akarjak-bizarr-jovokep-davosbol/
  Gépi gondolatolvasás nincs, viszont a kémeszközök használata teljesen ki van építve.
  A kémpántot a fejre azért kell tenni, hogy semmilyen hang és kép, és jelszó és kapcsolat ne maradhasson ismeretlen. Az eszköz nem az agyba befele kémkedik, hanem a körülöttünk levő világot kamerázza. Például, hogy kulcs másolatot készíthessenek a tulajdonokba való betöréshez és azok kirablásához, miután feltérképezték, hogy mi hol van.
  Az agyi aktivitás mérés egy kamu és a tényleges tevékenység látása-hallása-kémlelése történik már ma is, a privát írások feltörése, a nyilvános írások ellopása, és átírása. Az adattovábbítás módja pedig a sokG-n keresztül történik, aminek adó-vevői a közelünkben levő elektromos eszközökbe mindbe be vannak már építve, kivétel nélkül.
  Nincs agyba épített technológia, agyba épített agyműködést gyilkoló eszközök vannak. Alig létezik elfogadható indoka általában is a testbe turkászásnak. Senki se jogosult a testünkbe turkálni csak úgy. Ez egy szent határ. Mindenki meg kell tudja húzni ezt a határt., ez az egyik legfőbb tudás, ha úgy tetszik, ez is egy beavatás. A WEF-es nő se gondolja a mondandóját komolyan, csak ezeket KELL elmondania, ha fizetést akar kapni.
  Ez szimplán bűnözés, kifejezetten gonosz bűnözőkkel végrehajtva. Lopott információkkal való visszaélés és tömeg manipuláció.

  Valaki tényleg bedől az ilyen történeteknek és dogmáknak, példálózásoknak? Nagyon nagy technikai és élővilág működés ismeret hiány kell ahhoz, hogy ezeket a blődségeket valaki komolyan vegye. Szerintem butaság félni ezektől a hazugságoktól és blöfföktől, a szemfényvesztéstől, de mindenki döntsön maga.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük