Dr. K. Acevedo: Ha Önt beoltották és megbetegedett, akkor Ön a vakcina mellékhatásának áldozata


https://rumble.com/v1xet6e-dr.-k.-acevedo-ha-nt-beoltottk-s-meg-is-betegedett-akkor-n-a-vakcina-mellkh.html

7 thoughts on “Dr. K. Acevedo: Ha Önt beoltották és megbetegedett, akkor Ön a vakcina mellékhatásának áldozata

 1. Mikor méltóztatik valamelyik – tudományos címekkel teleaggatott – “szakértő” cálfolhatatlanul és akárhányszor megismételhető módon, a vírus-szkeptikus szakemberek (pl. Stephan Lanka, Andrew Kaufman, Thomas Cowan, stb.) által is elismerten izolálni és kimutatni az állítólagos Sars-Cov-2 vírust? Mikor méltóztatnak bebizonyítani, hogy nem csak “in silico”, azaz számítógépes csipen létezik mint szoftver, ismert DNS-szekvenciákból összegányolva?
  A tudomány egyik alapvetése (legalábbis nemrég még az volt), hogy ha valaki valamit állít, pl. hogy valóban létezik a Sars-Cov-2 vírus, azt neki kell kétséget kizáróan bizonyítania! Nem pedig az eretneknek tekintett “vírustagadóknak”, hogy nem létezik! Ha ez a tudós hölgy ennyire biztos a vírus létezésében, akkor bizonyítsa be, ennyi tudományos cím és gyakorlat birtokában! Ha nem tudja vagy nem akarja, akkor ne hivatkozzon rá, és ezzel ne legitimálja az elmúlt csaknem 3 év példátlan kovid-terrorját!
  A Pfizer valódi szerepét a nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján nem lehet egy fél mondattal elintézni, mert nem szakmai hozzá nem értésről vagy hanyagságról van szó, hanem előre kitervelt, különös kegyetlenséggel és cinizmussal végrehajtott tiltott emberkísérletről és népirtásról, azaz igen súlyos emberiség elleni bűncselekményekről! Ez vonatkozik az egész “oltóanyag”-maffiára és a Big Pharmára, amely ugyanezen üzleti modell alapján működik!

  Értem én, hogy a fenti hölgy az agymosott, lebutított többség – egyébként rendkívül alacsony – értelmi szintjéhez igazította a mondanivalóját, de az igazságot egy óvodásnak is el lehet mondani a saját szintjén! Az ún. “kegyes” hazugság – hosszú távon mindenképpen – rosszabb, mint a pilllanatnyilag fájdalmas igazság! Márpedig az igazsághoz hozzátartozik, hogy a méreginjekciózottak mindannyian egy globalista bűnöző szindikátus laborpatkányaivá váltak, anélkül, hogy erről fogalmuk lett volna! A károk már rövid távon is borzalmasak, de hosszú távon egyenesen felmérhetetlenek. A kovid-ámokfutásnak és a vele járó rombolásnak csak akkor lehet véget vetni, ha végre tiszta vizet öntünk a pohárba, és semmilyen módon nem mentegetjük, mismásoljuk el azt, ami történt! A felnőtt emberek viselkedjenek végre felnőttként, és másokat is kezeljenek akként! Nincs szükség óvodásoknak való gügyögésre és dajkamesékre, nehogy megsértsük valakik érzékenységét, akik képtelenek szembenézni az igazsággal! Nőjenek fel, különben hovatovább szó szerint nem marad emberi lény ezen a bolygón, aki felnőjön!

  “Az igazság felszabadít!” Ez talán soha az ismert emberi történelemben nem volt olyan nyilvánvaló, mint most, amikor az emberiség léte a tét!

  1. Kedves Cassandra !

   Az általam lentebb citált video minden feltett kérdésére választ ad, mindenre !!! A grafénos pofapelenkáktól, a higanyos gyermekoltásokig, az 5G használatától kezdve, az égvilágon mindenre !
   Szóba kerülnek az “akkor sem hiszem el, ha beledöglöm is” magatartású lelki nyomorékok is . A féleszűek, és fizetett gyilkosok egyaránt.
   A mondanivaló tökéletesen egységes, aminek eddig csak a darabjait láthattuk, és messze túlmegy az eddig ismert tények bemutatásán.

   Őrület, a mobiltelefonja tudósítja, ha akarja, ha nem, hogy oltott van a közelében, mert azok jeleket sugároznak, embertelen, hihetetlen, de mind tény !!! És akkor azonnal beugrik a “fejlődjél digitálisan” véresen aljas reklám szövege !

   A kép összeállt, nincs hiányzó darab a puzzleban !

  2. Idézve az említett videóból, annyit szeretnék felvetni, hogy a rendszer működik. Napi 24 órában lehet vegzálni, ingerelni az oltottakat, házilag. Van, aki erre rájött, és napi 24-ben alkalmazza.
   Szeretném megkérdezni a T. Eügy felelősöktől a miniszteri szintig bezárólag, hogy ha valaki ezen technika ilyetén áldozata, hogyan és hova fordulhat a vegzálás leállíttatása érdekében? Mi a cselekmény jogi kategóriája? Mi a büntetése? Milyen bizonyíték szükséges?
   Amikor alkalmatlanságról írtam, ezekre az egészségvédelmi hiányosságok feletti átsiklásra is gondoltam.
   “Bármely “beoltott” személy letöltheti például a Bluetooth szkenner alkalmazást, és a GPS-t, majd aktiválhatja a Bluetooth-ot, és látni fogja, hogy a körülötte lévő összes beoltott ember olyan MAC-címet sugároz ki, amely nem felel meg egyetlen otthon használt eszköz gyártójának sem. Tehát arról van szó, hogy az összes embert megjelölték. Tudjuk, hogy orvosbiológiai adatokat sugároznak ki, legalább is a pulzusszámotot és a glikémiás indexet (vércukorszintet). De nekik is lehet jeleket küldeni, és ne feledjük, hogy bárki, akinek van routere …
   Kla.TV: Tehát ez azt jelenti, hogy mindkét irányban működik?
   Delgado úr: Mindkét irányban, pontosan. Ha a szomszédaimra kíváncsi, akik mindig …, vagy amikor a beoltott szomszédasszony hazaérkezik, az mindig megjelenik itt a telefonomon. Így tudom, hogy mikor van otthon, és mikor nincs. “

 2. https://diariodevallarta.com/eduardo-yahbes-explica-la-ruleta-rusa-del-grafeno-en-las-vacunas/

  A kutató hölgy se látott még soha fertőző vírust. Ezzel a ténnyel neki kellene a legjobban tisztában lenni. A hagyományos oltások is kémiai mérgek, de ezt se mondja. Vajon ki fizeti a ki nem mondást?

  Azt már elmondták neki, hogy grafén van a mostani oltásokban, mert az oldalon reagált is a csatolt cikkre. Nem tagadja.
  https://diariodevallarta.com/grafeno-vs-spike-cual-es-la-verdad-la-respuesta-de-karina-acevedo-whitehouse/

 3. A leglegleg, ami ebben a műfajban eddig megjelent !!!
  ___________________-https://www.kla.tv/24216
  Nincs apelláta, nincs olyan, hogy “nem tudtam”, “nem gondoltam volna”, “nem hittem volna”, teljes vádirat, kőkemény tényekkel az aljas orvosi és média tevékenység ellen. És pontosan meghatározva, hogy mi a célja a háttérhatalomnak . Pontosan leírva, hogy mi a “tudomány” .
  Tökéletes kiegészítése a “Died suddenly”-nek !!!

  Akinek ezek után (is) van még kérdése, az valójában vagy egy szuperdegenerált egyed, vagy a háttérhatalom kiképzett, és fizetett aljas hóhérja.
  Nincs köztes állapot !

  Dr. Freund Tamás úr, ugye, hogy ugye, “az oltás jó, az oltás életet ment” !!!??? A “Magyar Tudományos” akadémia elnöke.
  Van még kérdés ?

  1. Bocsánat, lemaradt a teljes cím, “interjú Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal”.

   A beszélgetés során többször felmerül a vírusok mint olyan egyáltalán való létezése !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük