Hirtelen Halál dokumentumfilm magyar felirattal

A Stew Peters Network büszkén mutatja be a DIED SUDDENLY című filmet a díjnyertes filmkészítőktől, Matthew Skow-tól és Nicholas Stumphauzer-től.

Ők rendezték a FIGYELD A VIZET és az AZOK A CSÖPPSÉGEK-et és most egy megrázó dokumentumfilmmel mutatják be az igazságot az emberiség történelmének legnagyobb folyamatban lévő tömeges népirtásáról.

https://rumble.com/v1wl8mq-vilgpremier-hirtelen-hall-hunsub.html

10 thoughts on “Hirtelen Halál dokumentumfilm magyar felirattal

 1. Megdöbbentően merész videó. Előre vetíti hogy mi is várható az emberiség számára.
  Érdekes hogy mindenki mégis úgy éli az életét, mintha mi sem történt volna,
  miközben az emberek hullanak mint a legyek.

 2. Pengeéles film, odateszi a puszta tényeket, amiket – én úgy tapasztalom magam körül – egyre többen látnak, ha olykor vonakodva is. Persze most is lesznek olyan idióták, akik megpróbálják elhitetni, hogy mi csak “tudománytalanul képzelődünk” és valójában örömbuborékokat látunk, és csak mi, “hülye konteósok” (a gyomrorm kipördül már, ha ezt a szót meghallom) tartjuk embertelenül borzalmasnak, amit a világban tapasztalunk és amit ez a film is elénk tár.
  A Ji Kingben a 36. jel a Fény megsebzése, érdemes elolvasni a jel utolsó vonását: abban a pár sorban szerintem minden benne van: lassan, de biztosan fény derül minden húzásukra és bízom benne, hogy akik ezt az emberiségre rászabadították, pontosan azt kapják, amit a tetteik alapján megérdemelnek.

  1. Tisztelt O.LAN !

   Ezt a filmet szétküldtem ahová csak lehetett. Nagyon kevés visszajelzéssel. Mellé elküldtem az ominózus Kla Tv. riportot, az 5G összefüggéseit és a grafént tárgyaló Ricardo Delgado Martin videót.

   Egyik valaki a Deid Suddenly-t tovább küldte egy a szakmában jártas valakinek is.
   Az ismerte a jelenséget, és azt találta mondani, hogy “tudjuk, láttunk már ilyet” !!!???

   Majd hozzá tett egy történetet, hogy a várandós anyukának a nőgyógyásza a szülés előtt javasolta a negyedik oltást, hogy “biztonságban legyen”. Annak a szerencsétlen kisbabának 3 hetes korában amputálni kellett mind a két lábát, mert üszkösödött !!!!!!!!!!!!!

   Ezt még csak leírni is nehéz, és nem is tudom csak úgy, érzelemmentesen leírni, kimondhatatlanul fájdalmas. Nagyon gondolkodtam azon, hogy végül is leírjam-e, ezt az egészet, mert nem tudok bizonyítékokat csatolni. Végül így döntöttem, leírom, talán lesz aki utánanéz, kideríti konkrétan esetleg ?
   Első kérdésem az volt ezek után, hogy “és még nem ölte meg az orvost ?”.

   Próbáltam konkrétabban rákérdezni, hogy mikor, hol, város, kórház ??? Ettől a pillanattól a harmadik emailomra is csak mellébeszélést kaptam válaszul. Vissza írtam, hogy a hallgatás az cinkosság !
   Az eset biztosan megtörtént, az eredeti forrás nem nekem mondta, de a közlő és eredeti forrás teljesen hiteles !
   Akinek esetleg van módja, nézzen utána, mert egészen biztos a tény !!!

   Mindennel együtt letört megint, hogy az ilyen, szavakkal szinte kifejezhetetlen mértékű aljasság a szőnyeg alá van söpörve, akkor újra kiábrándultam az emberiség embernek mondott egyedeiből.
   A legszörnyűbb, amikor valakik tudják az igazat, de valamilyen oknál fogva ( megmagyarázzák önmaguknak a cselekedetük helyességét !), nem látnak, nem hallanak, nem beszélnek !?
   A büdös francba a jóindulattal, meg a négyszemközti “igazmondásokkal” ! Cinkosok vagytok !!! A tények rátok vonatkoztatva is makacs dolgok !

   1. Tisztelt S. G.,
    megértem keserű szavait. Azt gondolom, hogy itt mindannyian kőkemény dolgokon mentünk – megyünk keresztül és mi itt tisztában vagyunk azzal, ami velünk-körülöttünk történik. Szétfagytunk a Parlament előtt a tüntetéseken, elzavartak bennünket a munkahelyünkről még ha átmenetileg is, és előfordult, hogy a tágabb család ünnepi asztalától is kiszorultunk, mert merünk gondolkodni, tájékozódni, az „alternatív” álláspontot hitelesnek tartani, a józan eszünkre hallgatni. Kigúnyoltak, elhallgattattak bennünket, a „társadalom söpredékétől” az „alusipkás konteósig” minket sok mindennek gúnyolva mutogatott ránk az öntelten vigyorgó gigoló az óriásplakátokról, mert nem volt jégvakarónk, náthapassunk, hapcikártyánk. Megosztottak bennünket, embereket és a mai napig próbálnak uralkodni rajtunk, egyre inkább kapkodva, össze-vissza dadogva, önleleplezve és lelepleződve, hibát hibára halmozva, mert, azt gondolom, hogy érzik a vesztüket és precízen tudja ez az elmebeteg banda, hogy a no amnesty az no amnesty és pont. Mert ez nagyon messze nem az a kategória, amit egy bocsikával el lehet intézni.
    „…én akkor is o.táspárti vagyok! Ti nem vagytok orvosok, nem tudtok semmit”– kiabálta feldúltan a doktornő, aki korábban évtizedekig jó ismerősünk VOLT. Nem ez volt az első eset. Most azonban úgy döntöttünk, hogy többet nem fog velünk a saját lakásunkban így ordítozni, mert erre a hangnemre nem vagyunk kíváncsiak. A kulturált vita jó lett volna, de ennek így nem volt semmi értelme.
    Tény, hogy egy orvos sokkal többet tud a témáról mint én (ez természetes, hiszen ezt tanulta). E tekintetben azonban a tudás már réges-régen nem mennyiségi, hanem minőségi kérdés. Hogy az illető mire használja és kinek-minek a szolgálatába állítja a megszerzett tudását. Ezt mondtam a doktornőnek is, aki erre emberi viselkedése maradékát is elveszíteni látszott.
    Egy rokonommal, amikor már elkezdte pedzegetni, hogy talán mégsem mi vagyunk azok, akiktől mint szuperfertőzőktől rettegnie kell) hosszabban beszéltünk a témáról. Udvariasan végighallgatott, de a pillantásait azért elég „magasról” ejtegette. Gúnyosan, pökhendien. Erre azt mondtam neki, hogy „bizonyára te is alaposan tájékozódtál, mielőtt meghoztad a döntést, hogy az o.tást választod a természetes immunitásoddal szemben”. Ekkor azért úgy láttam, hogy beállt egy három másodpercnyi rövidzárlat. A döbbenet rövidzárlata, mintha azt kérdezné: hogy tájékozódtam??? vagy mégsem…
    Nyilván nem lehet általánosítani, mégis megpróbáltam belegondolni magam egy 3x o.tott ember helyébe, (aki tényleg az o.tásba, meg a háziorvosába helyezte a bizalmát, gondolkodás nélkül) hogy megnézi a Died suddenly-t. És azt látom, hogy ott jön a dermedt döbbenet, a nemakaromtudni, mert akkor az egész életét, (nem)gondolkodását, meggyőződéseit felforgatva kell elérkeznie oda, hogy „ezt bizony rohadt nagy hiba volt beadatni”. Jóval több, mint hiba. Vétek. Bűn. A „nemattólvan” reakció szerintem sok esetben talán nem puszta tagadás, hanem a szörnyű rettenet annak a felismerésétől, hogy itt valami nagyon durván bűzlik és bizony, egyre jobban kilóg a pata…
    Mert ezt a filmet bárhogyan végignézni szörnyű, de mit élhet meg az, aki teszem azt a gyerekébe is beadatta ezt a sz@rt, pedig a gyerek nem akarta… csak mert a háziorvos mondta, meg a meee-bla meg a nyunyorka mondta… meg a tévébemondó mondta meg a mindenhonnan is ez folyt…
    Mert sajnos nem látták meg sokan, hogy nincsenek érvek az o.tás mellett. És ahol nincsenek érvek, ott jönnek a szlogenek. „Működik”. No persze. Csak az nem tűnt fel, hogy még az előjel is lemaradt a plakátról, hogy milyen irányba működik az a valami, amiért senki nem vállal felelősséget. És ha fel is merült a gyanú, ha volt is kérdés, az sokszor bennrekedt, mert ha a többiek is akkor ő is miért ne már…
    Mindezzel együtt úgy látom, hogy az ébredésbe, a jóba vetett hit rendkívül fontos – ez persze nem ment fel bennünket a cselekvés alól. Szörnyű látni mindazt, ami van, ugyanakkor hiszem, tapasztalom, hogy ott van a jó oldal is, az ébredő erő, a növekvő – ha lassan is, de biztosan növekvő – tudatosság, az egymás felé fordulás, a szeretet szikrái. Hadd használjam a szeretet szót, fújjuk le róla a port, ami a sok száz, ezer év alatt rárakódott. Most nem a kiforgatott értelemben vett szeretetre gondolok, pláne nem az érzelgősségre, hanem a tiszta humánum és igaz tudás megmutatkozására, az OEDT-től elkezdve Dr Sucharit Bhakdi-n át Judy Mikovitsig igen hosszan lehetne még sorolni… és látom, hogy egyre többen, látva maguk körül a tényeket, egyre nyitottabbak ebben az irányban.
    Szerintem ez a film hatalmasat fog robbantani.
    Soha ne hagyjuk, hogy megosszanak bennünket. Sem szavainkban, sem tetteinkben. Mutassuk meg együtt, hogy mi vagyunk az erősebbek.

    1. Tisztelt O.Lan !

     Az esetet azért írtam le, hogy tegyek hozzá még a döbbenethez egy adagot.
     Nagyon sajnálom, de az ostobákat, és az agyontanult, “phd, meg amit akartok !” orvosokat is megvetem ! Az ostobák, ostobák, ott egye a fene, aki hülye haljon meg, ez soha nem volt ennyire valóban érvényes, csak egy nem éppen jópofa mondás, ma történés ! Az agyontanult idióták csak visszaöklendezték szó szerint az őket tanító nagyemberek tanítását, bebiflázták a szakirodalmat, és minden önálló gondolkodásukat megszűntették. Ennyit a világteteje orvosokról, akik “hősként küzdöttek a kovid ellen” a kórházak kovid osztályainak barikádjain ! Plusz rádumálták és ráerőszakolták minden elérhetőre az oltást, egymásra is ! Hullanak ők is mint a legyek, Isten nem bottal ver, semmi sajnálat !

     Ami meg a kiábrándulásomat illeti, az emberiségnek nevezett csődtömegből már évtizedek óta kiábrándultam, ha ez a szó megfelelő egyáltalán, hogy kiábrándulás ? Szűkebb világom eddig embernek tekintett két egyede vesztette el a megbecsülésemet, és nyerte el egyben a megvetésemet, ami nekik semmit nem jelent, sem érzelemben, sem anyagilag, számomra viszont lekerültek az igaz emberek polcáról. Részemről megszűntek létezni. Semmi többet nem akartam mondani a hozzászólásomban.

     Amiket felsorolt, már régen megtapasztaltam, jónéhány “barát” is ki lett vágva mint macska … ! Nem vagyok megbocsájtó, és ütöm, vágom mind a hülyéket, mint az aljasokat. Sokaknak nem tetsző módon. Zakson ! Ez itt nem a túlkoros szűzlányok ötórai teája, minden hónap utolsó szombatján.

     1. Fontos kiegészítés !

      Számomra legalább is . Az egyike a korábban említetteknek vissza került a polcra ! Még is csak megmaradt embernek !!!
      A facebookon kitette a kisbabás történést, némi adalékokkal. Ez megerősíti a történet hitelességét. Olyantól tudja, aki a proszektúrára gyakran bejár.

      A történetnek még annyi hozadéka van, hogy az elmebeteg hívők köszönik, három oltás után is semmi bajuk !?
      Egyenlőre !

 3. BOMBATÖRÉS: A Veritas dokumentumokból kiderül, hogy a washingtoni irodistáknak bizonyítékuk volt arra, hogy az Ivermectin és a Hydroxychloroquine hatékony volt a COVID kezelésében, de ezeket eltitkolták a nyilvánosság elől.
  thegatewaypundit. com/2022/01/bombshell-veritas-documents-reveal-dc-bureaucrats-evidence-ivermectin-hydroxychloroquine-effective-treating-covid-hidrid-pid-public/

  1) “A Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) számítógépein egy SZIGORÚAN TITKOS mappában tárolt dokumentumok bizonyítják, hogy az Ivermectin, Hydroxychloroquine és Interferon gyógyszerek 2020 áprilisában bizonyítottan “gyógyították” a COVID-19-et – a gyógymódokat “Szigorúan Titkos”-ként eltemették és arra a következtetésre jutottak:
  “Ezeknek a kormányzati számítógépeken egy SZIGORÚAN TITKOS mappában alattomosan tárolt dokumentumoknak a feltárása bizonyítja, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormánya 2020 áprilisában TUDTA, hogy az egész “COVID-19 Pandémia” teljes mértékben gyógyítható volt ezeknek a közönséges gyógyszereknek a használatával…”.

  A bizonyíték a 2022. január 10-i Project Veritas videóban található a következő címen
  projectveritas. com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/

  Az idő = 0:32-nél megjelenik egy nem titkosított DARPA dokumentum, amely szerint:
  1. A SARS-CoV-2 egy amerikaiak által létrehozott rekombináns denevérvakcina, illetve annak előfutára. Ezt a Wuhan Institute of Virology (WIV) EcoHealth Alliance programja hozta létre, ahogy azt a laboratóriumi szivárgás hipotézisét övező jelentések sugallják. Ennek a programnak a részleteit a világjárvány kezdete óta eltitkolták. Ezek a részletek megtalálhatók az EcoHealth Alliance javaslatának válaszában a DARPA(i) PREEMPT(ii) program Broad Agency Announcement (BAA) HR00118S0017 című, 2018. márciusi keltezésű(iii) – még nem nyilvános – dokumentumára adott válaszában.
  És az idő = 0:39:
  2. A SARS-CoV-2, a továbbiakban SARSr-CoV-WIV, egy szintetikus tüskésfehérje-kiméra, amelyet úgy terveztek, hogy emberi ACE2-receptorokhoz kapcsolódjon, és rekombináns denevér SARSr-CoV gerincbe illesztettek. Valószínűleg ez egy még nem attenuált állapotúra tervezett élő vakcina, amelyet a program a végleges változatával kívánt létrehozni. Azért szivárgott ki és terjedt gyorsan, mert aeroszolizálva volt, így hatékonyan megfertőzhette a barlangokban élő denevéreket, de még nem volt kész a denevérek megfertőzésére, ezért nem úgy tűnik, hogy denevéreket fertőz. A betegség azért olyan zavaros, mert kevésbé vírus, mint inkább egy SARSr-CoV kvázifajta-rajban stoppoló, mesterségesen előállított tüskés fehérjék. Minél közelebb van a végleges élő attenuált vakcinaformához, annál valószínűbb, hogy a 2019 augusztusi kezdeti szökés óta deattentálódott.
  Az ivermektin (2020 áprilisában gyógyhatásúként azonosították) a betegség minden fázisában hat, mivel egyszerre gátolja a vírusszaporodást és modulálja az immunválaszt. Megjegyzendő, hogy a klorokvin-foszfát (hidroxiklorikvin, 2020 áprilisában gyógyhatásúként azonosították) a javaslatban SARSr-CoV-gátlóként szerepel, akárcsak az interferon (2020 májusában gyógyhatásúként azonosították).

 4. Végignézve a filmet, egy horror sci-fi kutyafüle hozzá, vagyis a valósághoz képest.

  Ezek a nyúlós, féreghez hasonló képződmények amiloid fehérjék lehetnek, amennyire én kihámoztam a tüskefehérjék szervezet általi “megemésztése” okozza ezeket. Legalábbis alábbi cikk szerint.
  https://cen.acs.org/biological-chemistry/Peptide-SARS-CoV-2-spike/100/web/2022/05?fbclid=IwAR0EWWNeeU7-PHmujN8t9RNM2ZX1FszlEi8NZxgN0Oiv9vQAHje-cAUE8nY
  Idézet:
  “Nyström and Hammarström thought that enzymes from human cells might digest the spike protein into these fibril-forming peptides. ”

  Logikus egyébként, hogy a mRNS oltások termeltetik a szervezettel a rengeteg tüskefehérjét, akkor emiatt alakulnak ki ezek a képződmények a vérben.

  A másik érdekesség amit találtam a grafén kapcsán, amit Richardo Delgardo – most jelent meg itt az oldalon videó tőle- elmondása szerint ki tudtak mutatni elektromos műszerrel a szervezetben, állítólag ki tudták vezetni a szervezetből, glutationnal. De nem is a glutationt közvetlenül, hanem annak előanyagát, az N-acetyl-ciszteint hatásosabb szedni, elmondása szerint. A másik a cink.
  Itt a videó:
  https://www.bitchute.com/video/coABvwDVWwYg/?fbclid=IwAR21o8QBZ-OcKjNl1PN7VG0VFNrI6NTr-iWVNlDPzfgMku4SaBpRIsKIxCE

  (fordításra is ajánlom)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük