Globális Kilépés: 1. lépés – „Fizess Készpénzzel”


https://rumble.com/v1juybl-globlis-kilps-1.-lps-fizess-kszpnzzel.html

További információk: https://globalwalkout.com/

22 thoughts on “Globális Kilépés: 1. lépés – „Fizess Készpénzzel”

 1. Rettenetesen nagy szükség lenne erre a lépésre !

  Tapasztalataim birtokában a legnagyobb sajnálattal ki merem jelenteni, hogy itt, Magyarországon, a kártyabuzik lehetetlenné teszik ezt a harcot.
  Meg van indokolva, hogy “így sokkal egyszerűbb, meg olcsóbb”, és hogy ennek mi a valós következménye, az senkit nem érdekel ! Akik állítólag a “rendszer ellen küzdenek”, azokat sem ! Ez valós tapasztalat, megint csak nem elmélkedés. Napi szinten látom, érzékelem, közvetlen közelről.
  Péteki eset .
  Félórás beszélgetés X-el, szóba kerül a készpénz, és a világ állapota. Elmondom, hogy a készpénz beszüntetése a világ halála ! Így van, ez nagyon így van ! Félórával később X kártyával fizet a piacon !!! Nem multi, egy nyamvadt kis piac. Ezek után ?
  Nem először írom, a született és kiképzett rabszolgák boldog mosollyal “kártyáznak” a Spar üzleteiben a robotkasszáknál, “fejlődnek digitálisan” !
  A kis közértekben, élelmiszerboltokban, a nagyon nagy többség kártyával fizet. Mind ezt az agyontanultak, és analfabéták együtt !!!
  A világ jól láthatóan menthetetlen.

  1. Ez amit írt sajnos nagyon igaz, a valós helyzet.

   És akkor még nem is beszéltünk egy fia szót arról, hogy amúgy a készpénz használata még magában nem dönti be a rendszert, csak a “kontroll” nyakörvet tartja egy picit lazábban. A jelenlegi készpénz használattal csak a mészároslörincek, csányisándorok, orbánviktorok, gyurcsányfletók és rajtuk keresztül a rothschild/rockefeller parazitákat élteti mindenki. Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi készpénz volt a lépcső a kártyás – majd lesz a chipes – fizetés felé.
   A gőzmozdony, a villamosság, a telefon, az autó/repülő, az orvoslás/gyógyszerészet, “űrkutatás”, – és sorolhatnánk tovább – találmányok, felfedezések fontossága mind-mind eltörpül amellett a tény mellett, hogy a “teremtés koronája” nem volt képes meglátni és megérteni, hogy a jelenlegi egymás közötti elszámolási rendszerünk – azaz a pénzrendszer – tartja morális válságban az egész világot.
   És fogja is tartani egészen addig amíg az emberek többsége ezt fel nem ismeri és közösen kidolgozunk egy olyan elszámolási rendszert amelyik kamatmentes! nem monopolizálható! (sem magán úton sem államilag), nem halmozható, és mindenki számára világos és érthető a működési elve (nem csak használja és közben fogalma sincs, hogy mit csinál).
   Ne ezen kéne mindnyájunknak ezerrel agyalni!!!

   1. Én írtam korábban a véleményem. A raktárt, mint olyat, elfogadom, sőt a világban a határok szerinti elkülönítést is. Felhalmozás, helyi pénz: mi ezekkel a baj?
    A kérdésem a csere tartalma: minőség és mennyiség, és szükség.

 2. Tegnap egy lidiben jó érzés fogott el: az önkiszolgáló pénztárnál ahol csak kártyával lehet fizetni, egy ember volt a 4 gépnél, míg a hagyományosnál , ahol mindenki kp-vel fizetett, hosszabb sor alakult ki.
  Bár igazából nem tudom hány perc alatt lehet megszüntetni a kp forgalmat, akár kártyán is. Kb egyet saccolok, teljesen mindegy, hogy papír+fémpénzről, vagy a bankszámlán lévő összegről beszélünk. A pénz mint olyan vs digitális kredit rendszer. Pl holnaptól.

 3. Miért állítaná meg a készpénz használat a globális valuta bevezetését? Nem értem, valaki felhomályosítana?

  1. A kínált viselkedési minták elfogadásáról vagy el nem fogadásáról lehet itt szó.

   Pl. ha csak gyéren jelentkeztek volna önként a Kovid vakcina befecskedezésére (olyan számban, amennyien a korábbi években beadatták maguknak az influenza elleni oltás, mert ne feledjük, az is volt-van minden évben rendszeresen), és nem ilyen sokan lelkesen háromszor is, akkor megbukott volna a világhiszti, illetve fel sem épült volna. Vagy, ha senki nem vette volna fel a maszkot utcán szabad levegőn jövet-menet, kocogás, biciklizés közben, egyedül autóban ülve, akkor nem tudták volna a maszkhordási bohócságot se kényszerré, sőt mostanra már sok helyütt elfogadott állandóvá tenni. Elvégre a rendőrség nem igazoltathat le 9,6 millió állampolgárt, nem büntethet meg mindenkit kétszázezer forintra, nem tarthat mindenkinél házkutatást, nem foglalhatja le az összes számítógépet, átvizsgálásra az „adathordozókat”, és nem rendelhet be egy országot kihallgatásra.

   Ha az emberek a csábító propagandának, reklámoknak nem dőltek volna be, józanabbul, mértéktartóbban gondolkodnak az életvitelük felöl és nem rohannak el tömegesen mindenféle hiteleket felvenni, akkor a társadalmat nem tudták volna „adós rabszolgává” tenni. Hasonlók vonatkoznak a kezdetekben trendiséget jelentő bankkártyákra, vásárlói törzskártyákra, a „kényelmes” pénzforgalmi számlákra, de mostanra már az okostelelós érintés nélküli, QR kódos, biometrikusan hitelesített fizetési módokra. És a készpénzhasználatra is!

   Minden a tömegesen gyakorolt viselkedésén múlik. Sajnos a tömeg nagyon ritkán tud ellenállni annak, amit meg akarnak csináltatni vele. Igen, mert nagy általánosságban fogalma sincs róla. Úgyhogy nyugodjon meg, már rengetegen beadták a derekukat, meggyőzték őket, pontosabban saját meggyőződésükké tették, hogy a készpénzhasználat nem jó – akár vírusosan bele is lehet halni… A továbbiakban egyre többen mondanak le róla. Ez az akció egy ellentétes tömeges viselkedésre próbál buzdítani (valójában nem is, csak annyira, hogy tartsuk meg az eddig bevált fizetési szokásainkat!), de tényleg nem lesz képes megakasztani a folyamatot. Úgyhogy idővel el lesz törölve a készpénz, hamarosan be lesz vezetve a digitális pénz. Annak minden embertelen hátrányával együtt, azokat viszont örömmel előnyként fogjuk majd föl. Ahogy szoktuk.

   1. Minimum az utolsó mondatát szíveskedjék első szám első szermélyre módosítani !
    Az én nevemben Ön ne nyilatkozzon, még így sem ! Ön lehet a tömeg része, én változatlanul nem vagyok az, és nem vagyok egyedül, aki nem “mindenki” !

    Köszönöm.

    1. Igenis, értettem! Parancsának megfelelően, tehát: „Annak minden embertelen hátrányával együtt, azokat viszont örömmel előnyként fogom majd föl. Ahogy szoktam.”

  2. A kérdés felvetése bennem azt a kérdést veti fel, hogy melyik szolgálattól tetszett érkezni ? Lehetséges egyéb magyarázat is, de mert az admin már megint nagyon érzékeny volt több írásommal, ( törölte ), ezért mellőzném a véleményem leírását.

   Globális valuta nem egy van, olyan 120 éve, és az égvilágon semmi köze ahhoz a digitális valutához, amit Kína is alkalmaz, mint a haláltáborok mintaállama . Amit a jövőben egységesen a Föld bolygó totális, teljes börtönné alakítása után terveznek bevezetni. A’la Nagy Testvér !

   Akinek a készpénz használata nem magától értetődő, avval komoly bajok vannak. Ennek is mellőzném a taglalását.

   1. A készpénz és a bankszámla mögött is ugyanaz a hatalom áll, honnan szerzed a készpénzt? Az erkélyedről egy pénzfáról?
    Ez a pénzhatalom egyszer csak azt mondja, hogy nem ad készpénzt, megteheti? Ki akadályozná meg? a tömeg aki lobogtatja a papírfecniket? Szóval nem használsz digitális pénzt azt gondolod? Az autód a házad, az eszközeid gyártói készpénzzel üzemelnek vajon? Ha megvetted bármelyik terméküket – pl. a lakásod árát kikaptad a párnád alól gondolom – akkor is a rendszert szolgálod aki birtokolja a pénzt és értéket ad neki, amit mindenki elfogad (ma még).

    1. A pénzhatalom már régóta azt mondja, hogy nem ad készpénzt. Például fizetés átutalás bankszámlára módszer, vagy a készpénz felvételnek díja van, vagy csak nincs elég pénz az automatákban, vagy a sárga csekk nyomtatás díja, vagy minek a sárga csekk! Így viszont rögtön le is tudja tiltani, ami a bankszámlán van, csak úgy, jogalap nélkül (én a mindenre bünti rendszert jogalap nélkülinek tartom, ahogy a jogalkotók jelenlegi ‘jog’alkotását is).

    2. Teljesen igaza van Önnek, és jelenleg nem állunk jól egyáltalán. Sokat gondolkodom ezen, és két megoldást látok:
     1. digitális pénz használjunk (NLP), ami független a globális szervezetektől, memória-kártyákon. A memória-kártyáknak van saját értékük is, és a digitális pénzen kívül tartalmazhatnak könyveket, előadásokat, zenéket és videókat, és ezek növelik az adott memória-kártya értékét.
     Jelenleg gőzerővel folyik a memória-kártyák fejlesztése, és már kisérleteznek a fémszál-memóriával, ahol egy nano-fémszál tartalmazza az információt (0 vagy 1), ezért nagy adatsűrűségre számítanak a villamosmérnökök, és az élettartamot is növelni akarják.

     2. Villamosipari alkatrészeket (elektronika + számítástechnika) használhatunk pénzként, mert rengeteg olyan alkatrész van, ami kis helyen elfér, és vannak olyan alkatrészek, amik értéke csak lassan csökken.

     Ezeknél a megoldásoknál persze hátrányként jelentkezik az, hogy sok alkatrész értéke jelentősen csökkenhet a gyártás növelésével (akár 90%os csökkenés), de jelenleg is folyamatosan küzdünk a most használt pénzek értékének csökkenésével, így a felhalmozás kérdése továbbra is nyitva áll.

     A villamosipari alkatrészek esetében hamarabb megvalósítható az világszinten, hogy az összes alkatrészt ellássanak egy mikrochippel, és ezen a mikrochipen többek között tárolható lenne az alkatrészek pillanatnyi értéke is.
     És az összes ezzel kapcsolatos ügyet független civil fogyasztóvédő szervezetek felügyelhetnék világszerte.

  3. Pataky Zoltán tt összegyűjtötte, a WEF még miket akar bevezetni az emberek számára:
   https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-sarga-csillag-es-a-zold-utlevel
   Lényegében az élet minden mozzanata QR-kód, oltási igazolvány és kártyahasználathoz volna kötve, amit mesterséges intelligencia (MI) felügyel. Emberből háziállatokká válnánk, “nem lesz semmink és boldogok leszünk”, ahogy Schwaab elvtárs, korunk nagy Leninje előadja. Az itteni felsorolás azt célozza, hogy az ehhez szükséges eszközökből minél kevesebb legyen meg.

 4. Már nem is tudom, nem számolom, úgy másfél éve ki vagyok lépve, vagy kettő (?), mindenhonnan.. A kovid óta. Vagyis, amióta azt láttam, 99%-nak megfelel ami van, jön, max puffog párat baráti körben, oké. De én ebben nem veszek részt. Azóta nem dolgozom (másnak), nem fizetek adót, tb-t, és semmit, megoldottam okosba, ahogy a kisebbségünktől láttam, hogy kell. Közben nekiláttam önfenntartani, míg majd persze betiltják, vagy elveszik a földem meteorveszélyre hivatkozva, teszem. De igazából arra is teszek magasról. Se bankszámlám, se kártyám, se semmim. Még ez az internet se az enyém, csak kaptam. Őszintén? Azóta magasról teszek rá, melyik ország és nép, csakád hogy dől a saját kardjába, csak a szájuk járt végig. De már a hírek se érdekelnek. Nem is tudom hány hónapja olvastam híreket utoljára. Pl f..gom sincs, tart-e még a kovid vagy a nyolcadik világháború. Elmondom mivel töltöttem a nyarat: Széjjel ültettem mindent kajával, és és tök ingyen széjjel zabáltam magam minden féle jósággal. Télire meg úgy betáraztam, hogy a tárral egy évig nem megyek boltva. Ja, tart még az élelmiszer vészhelyzet? Ennyi, mentem.

  1. Kedves Gábor !

   Sokan vagyunk akik nem ismerjük az Aranyhal telefonszámát, vagy legalább egy haverját, nincs terülj-terülj asztalkánk, és nincs szerencsénk öreganyámnak szólítani a jó boszorkányt, aki jutalmul megmutatja, hogy hol a kincs !

   Ugyan valamikor mi is olvastunk meséket, de mára tudjuk, hogy a mesék, azok csak mesék !

   A négyszögletes kerekerdőben lehetséges, hogy mindent meg lehet tenni, ( ahogy Ön megtette ), de sajnálattal a nagy többség nem ott lakik, én sem.
   Gratulálok, hogy “ki tudott lépni a rendszerből”, mindent elhiszek, ( vagy még sem ), és az a “kölcsön internet”, az azért érdekes, mert ha “kilépett a rendszerből”, akkor hogyan maradt benne még is ? “Okosba” ? Az internet a rendszer része. Több mással együtt ! Miért írt ide, ha úgy általában még híreket sem hallgat, úgymond semmiről semmi fogalma ?

   “Okos” életviteli tanácsokat én is tudnék írni, bárkinek, de tudja, igen sokaknak problémát okoz(na), mondjuk búzát, kukoricát ültetni valamelyik városi parkban, vagy akármilyen zöldséget, mivel nem vagyunk egységesen tanya lakók, úgy általában. A tehén sem marad meg az erkélyen, megpróbáltam,( már ha van erkély a ridegtartáshoz), a disznók meg a libákkal háborúznak állandóan a fürdőkád birtoklásáért, szóval mi városi ostobák, megpróbáltunk mindent ami lehetséges, de gyenge szellemi képességeink, meg a gyakorlat hiánya, összességében megakadályoz minket, hogy “okosba” intézzük ezt a rohadt, megnyomorított életünket. Rákérdeztem, próbálkoztam, de sem tojással, sem vágott baromfival nem tudok áramot fizetni ! “Okosba” ! De benzint sem adtak érte, tehát feladtam a további ilyen próbálkozást.

   Szóval köszike a jótanácsokat és a példamutatást. De ha egy mód van rá, ez legyen az utolsó, már ha kérhetek ilyet !?

   Akkor komolyabbra fordítva, nem mindegyikünk gyáva, kétbalkezes, tehetetlen, és elmebeteg. Mivel nagyon eltérő élethelyzetek, foglalkozások, és életterek léteznek a valóságban, az Ön ide biggyesztett tanmeséje erősen sántít, és akkor finoman fogalmaztam.
   Többek között az életkorok is erősen különböznek. Jól ismerem a blőd, idióta, primitív utalásokat, “vidékre kell menni, földet kell venni, állatot kell tartani” ! Aha ! Főleg tanyákra inspirálnak, az a nyerő ! Meg a “hülye aki nem termeli meg magának”, és a “cserekereskedelem”, meg ehhez hasonló “okosságok” ! Az ilyen, és ehhez hasonló “példabeszédekkel” tele a padlás, meg a nyári hócipő is.

   A kisebbség emlegetésekor melyik kisebbségre tetszett gondolni ? Úgy “okosba” ? Mert van egy-két emblematikus kisebbség, csak hogy képbe legyünk, ne haljunk már meg hülyén !

   1. Kedves S.G.!
    Kiváncsi vagyok, kit rejt ez a két betű. Régóta olvasom a hozzászólásait. Tájékozott, tapasztalt, szókimondó egyén. Kiváló, frappáns fogalmazáskészség és helyesírás, tartalommal bíró mondatok, valóban két lábbal a földön jár. Fenti írásán elmosolyodtam. Csak így tovább!

  2. Kedves Gabor,

   Mindenki azt állít magáról, amit csak akar. Például azt, hogy full önellátó lett és tele a kamra. Érdekelnek az efféle világból kivonult, “prepperkedő” alakok történetei. Legutóbb is láttam egyet. Egész kis holdudvart gyűjtött maga köré. Aztán rákerestem, hogy merre lakik. Egy kádár-kockában lakik, egy fél telken, a telek másik felét nyilván pénzzé tették már. A nevére keresve még egy aktuális árverezési hirdetményt is kidobott a Google. Hogy, hogy nem, de emberünk éppen azokban a napokban tarhálta körbe a holdudvarát, hogy szüksége lenne némi pénzre, pár százezer forintocskára. Ennyit erről.

 5. Fizetnék én készpénzzel, de ez annyira azért nem egyszerű.
  A munkahelyem a fizetésemet bankszámlára utalja (csak így lehetett vele a munkaszerződést megkötni), a bank pedig készpénzfelvételi díjat von le tőlem azért, hogy az én pénzemet nekem visszaadja. A 150.000.-Ft-os ingyenes készpénzfelvételi lehetőség csak részben oldja meg a problémát, mivel a fizetésem többi része bent marad a bankban, amit csupán kártyával költhetek el ingyen – vagy fizetek a banknak azért, hogy a többi pénzemet is a kezembe kaphassam.

  1. igen, miután megküldte a munkahely a bankszámlára, azon nyomban aznap ki kell venni az egészet. Sokkal többet veszít akkor, ha bent hagyja és kártyával fizetget.

   1. Hát igen. De ezzel a baj ott van, hogy ezt a digitális pénzhasználatot egyszerüen a havi befízetések alkalmával is
    egyszerüen, mint a megveszekedett gén-therápis löttyöket is, agressziven rákényszerítik az emberekre.

    Most már csak QR-befízetési csekkekel történik a havi befizetés. És kényszerítik az embereket a QR-kódnak
    a mobilon való beolvasására, Az egyszerü ember ezt nem tudja elvégezni, Én is csak egy nagy útálattal és
    hényingerrel tudom ezt megcsinálni.

    Az egészségügyben létrehozott PCR-teszt és egyébb covid fasiszta zsarnokságokat a társadalmi élet más területére is
    átviszik és alkalmazzák. A háttérben minden hol a Mr. Globálnak az ármánykodása és az ezt kiszolgáló korrupt politika áll.

    Szerintem az ellenállásnak egy egészen más formáját kell választani, mert amit mi most csinálunk az már nagyon nem
    elégséges.

    Ha már adót fizetünk, akkor én csak azt kérdezem, hogy egy felelős kormány hogy a búbánatben rendel még most
    is a Mr. Globaltól a mi hozzájárulásunk nélkül gén-therápiás löttyöket ?

    Legyen már fizetős a gén-therápiás lötty ! És aki beoltatja magát, viselje annak minden következményét és kockázatát !

   2. Egyetértek, csakis készpénzzel szabad fizetni, nem szabad bedőlni a 10, 20, 30, blabla százalékos kedvezményeknek, mert ez az onlájnosdi SZÍNTISZTA MEGVEZETÉS!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük