Tanulmány: COVID-19 vakcinával összefüggő szívizomgyulladás serdülőknél

2022 december 28-án publikáltak egy tanulmányt, amely a kovid-géninjekció által előidézett szívizomgyulladások súlyosságát vizsgálja.
A vizsgálatban 9 páciens vett részt, 14 és 17 közötti fiúk, akik a géninjekció után 2-22 nappal kórházba kerültek.

7 fiúnak volt kóros az EKG-ja, legjellemzőbb eltérés az ST-szakasz megemelkedése volt. Mind a 9 fiúnál kóros eredményt hozott a szív MR-vizsgálat.

A 3-6 hónappal későbbi MR-vizsgálatok sem mutattak javulást.

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/23744235.2022.2157478

Biró Éva

8 thoughts on “Tanulmány: COVID-19 vakcinával összefüggő szívizomgyulladás serdülőknél

 1. https://metropol.hu/aktualis/2023/01/megszolalt-a-magyar-virologus-ezt-mondta-a-koronavirus-jarvanyrol?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

  A vírus kihalt -:). Ami nem is volt soha. Csak gondolatban.
  Ezen kívül lehetünk taknyosak, hiszen van nyájimmunitás? A takony -immunitás összefüggés megkérdőjelezhető. Hol található az összefüggés bizonyítása?
  Nem létező vírus függetlenül.
  Az oltás károsítja a szív működését, minimum. Ok-okozat. Viszont takony független. Próbáljuk csak ki a vöröshagyma apróra vágást.

 2. Ha ezek a beteg globalisták végleg teret nyernek és tényleg rászabadulnak a világra, mi itt erről az oldalról nem sokáig maradunk szabadlábon…:

  https://summit.news/2023/01/06/who-anti-vaccine-activism-is-deadlier-than-global-terrorism/
  WHO: Az oltásellenes aktivizmus halálosabb, mint a globális terrorizmus
  2023. január 6.
  Az Egészségügyi Világszervezet a Twitteren megosztott egy videót, amelyben azt az állítást hirdeti, hogy az oltásellenes aktivizmus halálosabb, mint a globális terrorizmus, az atomfegyverek elterjedése és a fegyveres erőszak. Igen valóban.

  A videó idézi Dr. Peter Hotezt, a Baylor College of Medicine munkatársát, aki kijelentette: „Fel kell ismernünk, hogy az oltásellenes aktivizmus, amit tulajdonképpen tudományellenes agressziónak nevezek, mára világszerte jelentős gyilkos erővé vált.” Hotez azt állította, hogy 200 000 amerikai halt meg a COVID miatt, mert megtagadták az oltást, ezt az állítást semmilyen forrás nem támasztja alá.
  “És most az oltásellenes aktivizmus az egész világon terjeszkedik, még az alacsony és közepes jövedelmű országokban is” – tette hozzá Hotez. (https://twitter.com/WHO/status/1602991915808456705)

  Hotez ismételten minden forrást megadva kétes állításaihoz kijelentette, hogy „a tudományellenesség ma már több embert öl meg, mint a fegyveres erőszak, a globális terrorizmus, a nukleáris fegyverek elterjedése vagy a számítógépes támadások”. Az orvos a továbbiakban arról panaszkodott, hogy az oltásellenes szkepticizmus mára a „szélsőjobboldali szélsőségekhez” kapcsolódó „politikai mozgalommá” vált az Egyesült Államokban és Németországban egyaránt. Hotez vészjóslóan „politikai megoldásokat” szorgalmazott ennek megoldására.

  Nem meglepő módon a tweet válaszadói teljesen kikezdték a WHO-t a videó megosztása miatt, és az egyik olyan statisztikákra mutatott rá, amelyek azt sugallják, hogy „Az orvosok és az „gyógyászat” több embert ölnek meg, mint az autóbalesetek és a fegyverek.
  „A legnagyobb tudományellenes terjesztés a @who származik, amikor megpróbálta lecsukni a világot egy 99,97%-os túlélési arányú enyhe vírus miatt, amelynél még a legsúlyosabb halálozási arányt is csalás útján jelentették (azaz „pozitív teszt”). Csak önmagatokat hibáztathatjátok – jegyezte meg egy másik.
  „Ön abszolút fenyegetést jelent a társadalomra, Peter. Nem csak az orvostudományban téved. Veszély a civilizált társadalomra” – kommentálta Viva Frei ügyvéd, és képernyőképeket tett közzé arról, hogy Hotez folyamatosan szorgalmazza a gyermekek maszkolását és beoltását.

  Annak ellenére, hogy heves lelkesedése volt az arctakarók és az oltások iránt, amelyek állítása szerint leállították a COVID átvitelét, Hotez tavaly májusban maga is elkapta a COVID-ot, és természetesen megköszönte az oltást.
  Úgy tűnik, pozitív a COVID-tesztem, mérsékelt fáradtság, fejfájás, torokfájás, otthoni elszigeteltség és zoom-megbeszélések. Hálás vagyok, hogy megkaptam az oltást/erősítést, amivel biztosan megelőzték a súlyosabb betegségeket. Most kezdte Paxlovid. A sebességváltó felfelé, légy óvatos.
  — Prof. Peter Hotez MD, PhD (@PeterHotez) 2022. május 9.

  Mindeközben, amint az alábbi videóban dokumentáljuk, a vakcina megrögzött szószólói immár Jonestownt is bejárják retorikájukkal.

  1. Csak Mr. Globál és WHO általi oltás terrorizmus van, élelmiszer és klíma terrorizmussal kiegészítve.
   Az oltások, és a mögöttes fedő sztorinak kitalált kamu vírus elmélet a terror eszközei.
   Fura módon, amíg nem szállt el az agyuk, egészen békésen és dolgosan teltek a mindennapok.
   Senki nem volt semmilyen terrorista.
   Tettek egy ígéretet a vírus létezés határidő nélküli bizonyítására, a határidő nélküliséghez elég jól tartják magukat. Sőt, közben már meg is halt a vírus.

 3. Vannak ennek a covid-oltásnak mellékhatása ?

  A svájci Mirko Schmidt, a Sportpedagógi professzora 2022 nyarán kapta meg a Moderna második adagját. És ez az ember azóta kínlódik.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/covid-impfung-allein-gelassen-mit-impf-nebenwirkungen

  A Swissmedid ember, Christoph Küng a gyógyszerbiztonság embere is olyan szépen beszél arról, hogy mennyi mellékhatást jelentettek eddig
  be, kb. 5000-et. De ebből 4 % nem valszinünü, 72 % lehetséges, 22 % valószinü és csak 1 % biztosas az oltás volt.
  ( Én csak azon csodálkozom, hogy ezekre a kopfzieher ( vezető ) emberekre az ég miért nem szakad le. ? )

  Tehát ma azt kell mondani, hogy az oltások mellékhatását senki sem hajladó elismerni. És kártérítést fízetni meg főleg nem akar senki.

 4. Egyre csak gyűlnek a fentihez hasonló tanulmányok, de sem a hatóságok, sem a szülők részéről nem látni a megfelelő reakciót! Már EGYETLEN ilyen tanulmánynak ki kellett volna verni a biztosítékot normális szülőknél! Vagy annyira elhülyültek és eltompultak, hogy a saját gyerekük teljesen értelmetlen és szükségtelen halála sem tudja őket kirobbantani őket a tagadásból, kognitív disszonanciából, apátiából, félelemből és/vagy megalkuvásból?!

  Mi jöhet még, amikor látszólag normális szülők a saját kisbabájukat vagy gyermeküket ajánlják fel sátánista doktor mengeléknek kísérletezésre?! Az állatkísérletek etikátlanok a Soros (és társai) által pénzelt ál-civil szervezetek szerint, de a népirtásra használt emberkísérletek nem?!

  Mi jöhet még, amikor a pszichopata Klaus Schwab és az echte sátánista WEF szerint a pedofília nem üldözendő bűncselekmény, hanem valóságos áldás, amelyet legalizálni kellene?! Elkezdték a rendkívül pejoratív pedofília szó tisztára mosását, amelyre már találtak is egy betűszót: MAP, azaz “kiskorúakhoz vonzódó személy”. Innen már csak egy lépés a pedofília elfogadtatása az agymosott közvéleménnyel, mintha ez is csak a szexualitás egy formája lenne, majd a teljes legalizálás, hogy a parazita kaszt nyíltan űzhesse azt, amit eddig zárt ajtók mögött művelt, csak most nagyobb lesz a választék a potenciális áldozatokból!

  Az erőszakos LMBTQ propaganda, a “drag queen”-magamutogatás ráerőszakolása kiskorúakra, a transznemű ideológia nyomulása minden szinten, a gyermekek sebészeti megcsonkítása “nemváltoztatás” címén, mind-mind egy sátánista indoktrináció lépései, és még mindig nem az erkölcsi nihil vége! Mindig van lejjebb a perverziók és aberrációk “normalizálásában” és legalizálásában, és lesz is, amíg elég ember nem ébred fel végre, és azt nem mondja, hogy eddig és ne tovább!!!

  Ne hagyjuk, hogy perverz sátánisták irányítsák az életünket a saját alantas, mocskos hajlamaik korlátlan kiélésére, és ehhez a mások gyermekeit használják fel! Az erkölcsi relativizmust a sátánisták találták ki és erőszakolták az emberiségre, hogy igazolják a saját elfogadhatatlan tetteiket! Ne hagyjuk, hogy lépésről lépésre lerombolják bennünk a velünk született isteni moralitást (a pszichopatákat kivéve), életmódnak beállítva az isteni moralitás megsértését, amit nekünk tolerálnunk kellene! Hát nem kell! Nevezzük a gonoszságot és perverziót annak, ami, és ne hagyjuk, hogy a gyermekeink sátánista “fajnemesítő” áltudósok és szexuális ragadozók prédáivá váljanak!!!

  1. Óh lesz reakció a szülők részéről…. majd amikor Klaus Schwab egyik tanítványa, alias Orbán Viktor elkezdi a TV-ben rákenni az oltatlanokra a felelősséget a gyerekek halála miatt. Na majd akkor felhorgadnak, jönnek az oltatlanok elleni tüntetések, a lincselés, a táborok…… myilvános kivégzések.
   Orwell olyan szépen megírta.

 5. A magyar állam gyerekoltás propagandájában továbbra is azt harsogják, hogy aki kovidos lesz, annak 6-szor annyi esélye van a szívizomgyulladásra, mint aki oltva van kovid ellen. Aztán megjelent az ezzel kapcsolatos tanulmánya az USA Járványügyi Központ kutatóinak, és csodálkozva kérdeztek rá újságírók, hogy miért nincsenek a tanulmányban kovidtól szívizomgyulladást kapott gyerekek esetei. A válasz: “Egyetelen ilyen esetet sem találtunk.” Ez több mint 16 hónappal ezelőtt jelent meg.
  A magyar ifjúság atlétikai edző, Gedeon Zsolt, aki felvállalta az üldöztetést és megaláztatást, elmondta, hogy a sportorvosok egymás közt igen, de nyilvánosan sosem mernek beszélni az igazságról: miközben a fiatalkori szívizomgyulladás viszonylag jól kezelhető és gyógyítható, az oltott gyerekek esetén gyakorlatilag gyógyíthatatlan! Semmilyen kezelés nem segít, életük végéig együtt kell élniük a szívizom gyulladással!
  Az oltott gyerekek teljesítménye önmagukhoz képest is zuhanni kezd, a sportolói fejlődésük pedig gyakorlatilag megáll. A saját korábbi csúcseredményeiket is képtelenek elérni.
  És a magyar állam továbbra is állítja, hogy az oltás kisebb kockázat a szívizom gyulladásra, mint a kovid. Miközben egyetlen kovidos gyerek se lett soha szívizom gyulladásos, de az oltottak gyógyíthatatlanok. Mi ez, ha nem gyerekgyilkosság, tömeg gyilkosság, népirtás?? Milyen büntetést érdemelnek azok, akik azt a gyerek oltási propaganda anyagot megfogalmazták? És akik terjesztik?

  1. És azok a sportorvosok, akik kussolnak és asszisztálnak ehhez az egész aljas propagandához, vagy akár be is adták a mérgező kotyvalékokat, pedig tisztában vannak a tényekkel? Ha valakinek, hát leginkább nekik kellene megszólalni, hiszen ott van a nevük előtt az a titulus, így az ő szavaiknak lenne súlya még az agymosottak szemében is! Miért csak egymást közt beszélnek róla, és miért nem állnak elő az igazsággal együttesen, ha már egyénileg nem mernek? Csak nem a busás fizetések és juttatások miatt?
   Hogyan néznek ezek a tükörbe esténként, meg a saját gyermekeik szemébe?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük