Boris Johnson brit miniszterelnök: “A kormány többé nem írja elő sehol az arcmaszk viselését.”

Boris Johnson miniszterelnök bejelentette, hogy véget vet a Covid-19 azon intézkedéseinek, amelyeket az Omicron variáns gyors terjedésének megfékezésére vezettek be, a vírussal való együttélésről van szó, miután az esetek száma csúcsot döntött.

Nagy-Britannia volt az első ország, amely korlátozta a nemzetközi utazásokat az Omicron változat miatt, riadót fújt a mutáns miatt, decemberben pedig otthoni munkavégzést, több helyen maszk viselését és “nátha” útlevelet vezetett be annak érdekében, hogy lassítsák a terjedést. Miközben azonban az esetek rekordmagasságba szöktek, a kórházi kezelések és a halálesetek száma nem emelkedett ugyanilyen mértékben, részben a brit védőoltás bevezetésének és a variáns kisebb súlyosságának köszönhetően.

Johnson megközelítése, miszerint elkerüli a lezárásokat és együtt él a vírussal, ellentétben áll a Covid-19-el szembeni zéró toleranciával gondolkodó Kínával és Hongkonggal, valamint más szigorúbb korlátozásokkal rendelkező európai országokkal.

“Európa számos országában további téli korlátozásokat kellett bevezetni… de ez a kormány más utat választott” – mondta Johnson a törvényhozóknak, mondván, hogy a kormány a legkeményebb döntéseket hozta meg, és hogy az intenzív osztályra kerülők száma csökken.

“Tudósaink szerint valószínű, hogy az Omicron hullám mostanra országosan elérte a csúcspontját… a rendkívüli booster kampánynak köszönhetően, valamint annak, ahogyan a lakosság reagált a B terv intézkedéseire, visszatérhetünk az A tervhez.”

Johnson elmondta, hogy az úgynevezett B terv intézkedéseinek egyike sem marad meg, mivel a maszkokat sehol sem fogják törvényileg kikényszeríteni, a Covid-19 útlevelek nem lesznek kötelezőek, és megszűnnek az otthonról történő munkavégzésre vonatkozó javallatok.

Azt mondta, hogy ha az adatok is azt mutatják, akkor megszüntetheti azt a törvényi előírást is, hogy az embereknek pozitivitás esetén karanténba kelljen vonulniuk…
“De ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, mindannyiunknak óvatosnak kell maradnunk a tél utolsó heteiben” – mondta, és figyelmeztetett a kórházakra nehezedő folyamatos nyomásra.
“A világjárványnak még nincs vége” – hangsúlyozta Johnson.

https://www.rt.com/news/546522-uk-johnson-scraps-restrictions-omicron/

5 thoughts on “Boris Johnson brit miniszterelnök: “A kormány többé nem írja elő sehol az arcmaszk viselését.”

 1. Ne dőljünk be, ne igyunk korán a medve bőrére! Ezeknek a sötét figuráknak azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek. Hazudnak éjjel-nappal, mindenről. Taktikai okokból, látszólag visszavonulnak, hogy aztán teljesen váratlanul rajtunk üssenek, amikor már kezdenénk lazítani. Totális pszichológiai hadviselés folyik minden fronton, az MK-Ultra és más projektekben tökéletesített náci elmekontroll módszereivel. A parazita kaszt csicskásai tudják, hogy ha veszítenek, akkor őket vetik elsőnek a farkasok elé, ezért számukra a kudarc nem alternatíva.

  Nem lélegezhetünk fel, amíg az összes kovidnácit, valamint a “csak parancsra tettem” pribékeket és kollaboránsokat egy Nürnberg 2 nemzetközi bíróság el nem ítéli az emberiség ellen elkövetett bűntettekért!

  1. Egyetértek! Nagyon vigyázni kell, mit mondanak ezek. Én azért ennyire nem örülnék előre, ezekben nem szabad megbízni. Nemrég hallottam egy hölgytől, akinek Angliában van ismerőse, egészségügyi dolgozó, nekik továbbra is kötelező az oltás, áprilisig fel kell venniük. Szóval ez a ” lazítás” nem teljesen az, mert akkor miért kötelezik őket továbbra is erre a löttyre? Én úgy látom, hogy ez csak ilyen kedély csillapítás, aztán majd jön a következő felvonásuk. Óvatosan kezeljük! Jó egészséget és kitartást mindenkinek!

 2. Mi történt a hozzászólásommal, miért nem jelenhetett meg?
  A tudás életeket menthet! (-ne)
  Úgyis mint ha végre kiderül, hogy az oltottakat a rejtett nanotech-el az oltásokban már megjelölték – és ez távol tartja a többieket, hogy be’oltassák’ a gyereket is, úgy is ha végre úgy kezelnék az eseteket ahogy kéne: radiation poisoning!
  Az oltottak MAC address-t sugároznak. Tény! Ellenőrizzék!
  Egy olasz hozzászóló szerint 1-2-3-al kezdődő MAC address a Johnsont jelenti. 4-5-6 a Pfizeré, 7 a Moderna, az Astra Zeneca nem bocsát ki vagy nem így. A kínairól és az oroszról nincs még infó. (Nekem legalábbis.)
  Az Expose (daily expose) is megírta, a La Quinta Columna is megírta (orwell.city), David Icke is megírta. Itt miért nem jelenhetett meg?
  Saját magam csinálam videót róla, lellenőriztem, ide tettem a linket, miért nem jelenhetett meg? Félnek? Mégsem akkora ellenzék ez az ellenzék?

  Arról, hogy a Covid valójában radiation poisoning:
  https://www.drrobertyoung.com/post/coronavirus-means-radiation-poisoning?utm_campaign=81d4264c-0b65-40c8-9206-3fc7d147847b&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=754eec78-534b-47f1-a3f7-8c704d0823fe
  ÉS:
  https://www.westonaprice.org/health-topics/questioning-covid/
  ÉS:
  https://www.orwell.city/2022/01/dr-stuckelberger.html

  Nem akarnák esetleg mégis megjelentetni?! Felébreszteni az alvókat, hiszen a MAC dolgot mindeki tesztelhetné megfelelő eszközzel (az újak elrejtik, de a régiek nem), Huwei tablet android 6-al biztosan, ellenőrizetően mutatja, állítólag andoridos telefonok is ha letöltenek egy alkalmazást: Bluetooth scanner (nem próbáltam). Ha az nem ébreszti fel őket, akkor semmi.
  A covid soha nem volt vírus, de radiation poisoning és talán így kéne kezelni, hogy megmentsenek pár életet, nem? NEM? Az én időm is drága, de két éve ebben a rémálomban élve nyomozok, minden szabad időmben és sokszor alvás helyett is. Ellenőrizzék az infot, de jelentessék meg. Ha mégsem az igen sokat elmond egy bizonyos “ellenzékről”.

 3. https://www.orwell.city/2022/02/new-images.html – Self assembling microstructres – recorded!
  Delgado: Nemzetközi figyelmeztetés és összefoglaló a nanotechről az oltásokban, a MAC rész az elején van!
  https://www.brighteon.com/9994356b-4e3e-4f1d-9083-4eacfc7bcbc3
  MAC bizonyítékok:
  https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html
  https://www.orwell.city/2021/11/MAC-address.html
  https://www.orwell.city/2022/01/MAC.html
  Az enyém angol repülőn tesztelve:
  https://www.youtube.com/watch?v=OvKnhexwx6A
  És még nagyon sok van, de fényékpet ide nem lehet feltölteni. Nincs semmilyen tévedés! A vaxoltakat már megjelölték. Soha sehová nem tudnak elbújni hacsak a rendszer le nem épül mondjuk a grafén oxid utánpótlás hiánya miatt vagy le nem rombolják az összes 4, 4+ és 5G antennát.
  De még akkor is! Ha grafén oxid van bennük akkor (Dr Astrid Stuckelberger) a normál wireless sugárzás a grafén ionizáló hatása miatt átlép az ionized radiation szintre. Akik betegek SUGÁRBETEGEK! És talán úgy is kéne kezelni őket?!

  Miért nem jelenhetett meg az infó amit erről összeszedtem?!

 4. És még valami, mert iszonyú dühös vagyok. Én csak egy laikus vagyok egy laboráns képesítéssel (is) és némi kórházi gyakorlattal, szövettan.
  Maguk évek óta pontosan tudták, hogy az oltásaik mérgek, maguk évek óta pontosan tudták, hogy a legtöbb orvosságuk szintén méreg, komoly mellékhatásokkal, a tüneteket nem gyógyítva de elnyomva. Az un. Rockefeller “orvostudomány” soha nem szólt a gyógyításról, de egy vallás igen jól fizetett, rohadtul lusta vagy közömbös PAPJAIRÓL, akik mélyen befogták a pofájukat mert olyan kényelmes volt.
  Maguk gyilkoltak! Talán nem olyan mértékben ahogy a jelenlegi ‘vakcina’ öl, de egy rossz, hamis tudással gyilkoltak. Nincs olyan hogy nem tudták! Én laikus vagyok aki sok időt feccolt abba, hogy utána olvasson dolgoknak. Ha nekem összeállt a kép, nincs az az isten, hogy maguknak nem!
  Ha még maradt a lelkiismeretnek egy kis morzsálya magukban akkor jelentessék meg amiket írok mert sok óra és munka van abban, hogy MAGUK HELYETT, életeket próbáljak menteni. Ha nem EZER DARABRA SZEDEM SZÉT ezt a látszat ellenzéket. Már bocs, de derüljön ki kik maguk valójában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük