A kísérleti kovid-géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák a vérben is kimutathatók.

A kísérleti kovid-géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák a vérben is kimutathatók. Ezt bizonyítják azok a vizsgálatok, melyeket dán tudósok végeztek beoltott emberek vérével, s amelyeket a “SARS-CoV-2 spike mRNA vaccine sequences circulate in blood up to 28 days after COVID-19 vaccination” című tanulmányban publikáltak.

Ezek az eredmények is cáfolják azokat az állításokat, amelyek szerint a géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák “csak az injekció helyén maradnak” és nagyon rövid időn belül lebomlanak.

“A 108 betegminta közül 10 minta (9,3%) tartalmazta a vakcina mRNS szekvenciájának részleges vagy teljes szekvenciáját, amelyet az oltás után 1-28 nappal azonosítottak.”

A tanulmányt 2023 január 17-én publikálták: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/apm.13294


Biró Éva

17 thoughts on “A kísérleti kovid-géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák a vérben is kimutathatók.

 1. Folytatva a műanyagról (PEG) szóló korábbi bejegyzésem (A SARS-COV-2 BNT162B2 MRNS VAKCINA HATÁSA A PAJZSMIRIGY AUTOIMMUNITÁSÁRA: TIZENKÉT HÓNAPOS KÖVETÉSI VIZSGÁLAT című videó alatt), további három szócikket szeretnék kiemelni a Wikipédiából:

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Sellak
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Műanyag
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Fröccsöntés

  A műanyagok egyik felhasználása a tartós, elporladó, de biológiailag nem lebomló, és vízhatlan, rossz elektromos vezető tulajdonságú bevonat(csomagolás) képzés. A Sellakból is kivonják lakk készítéshez a vízben oldható anyagokat.
  A fröccsöntés folyamata hasonló lehet a giliszták által végzett biológiailag lebontó, átalakító folyamatokhoz, csak nem természetes anyagok átalakítás történik.

  Ha a szervezetünkbe biológiai úton fel nem dolgozható műanyagok kerülnek (mű „étel”-lel, műanyag oltással), hatása lesz a bennünk levő vizes közeg át nem járhatóságára és az elektromos élettani folyamatok gátlására. Mivel az ilyen műanyag a testbe kerülve útban van, a szervezet a maga természetes módján próbálja meg kiszűrni.

  A belső normális ásványi anyag kiszűrési működésünket Dr. Cowan egy betegségen, az áteresztő bél szindrómáról szóló, kiemelt, rövid anyagban mutatja be. Párhuzamot vonva kerül összehasonlításra a bélfal áteresztőképességének a működése a talaj vízátszűrő működésével. Ezt a témát is szeretném ide kapcsolni, a természetes szűrés és az átjárhatóság fontosságának kiemeléséhez.
  https://www.bitchute.com/video/tchjGvGDXcsr/

  A talajban felépítésében található egy robusztus altalaj réteg(1), rajta egy humusz réteg(2), amin a sűrű növényzet(3) él. Ez a három réteg tulajdonképpen egy filtrációs rendszerként, egy szűrőként működik.
  Öntözéskor az öntözővíz először a növényzeten szűrődik át, egy része visszamarad a leveleken, aztán a víz átfolyik a gombákkal és baktériumokkal, talajlakó állatokkal átszőtt felső talajrétegen, majd átszűrődik az altalajrétegen is, itt biológiailag lebomolva eltűnik, és a réteg alatt kialakul egy kristályos állapot.
  Az emberben ez a víz átszűrés hasonlóan történik. A bélfal külső rétege egy simaizom réteg(altalaj), a középső réteg egy nyálkahártya réteg (talaj), alatta a vegetációt jelen esetben a jó baktériumok és gombák jelenléte hozza létre. Itt most azt kell kiszűrni a béltartalomból, ami nem kerülhet be a véráramba (például ólom). Ha kárt szenved a baktérium-gomba vegetáció, akkor az előidézi a talaj, a nyálkahártya erózióját, amitől viszont repedések fognak keletkezni az altalajban, az izomrétegben. Ha az izomréteg kilúgozódik, a vérbe bekerül a ki nem szűrt szennyeződés. Ez lesz az autoimmun betegség.
  A nyálkahártya réteg valójában a már sokat emlegetett testi struktúrált kristályos vízréteg. Nem az a sejtekből álló réteg, amit tanítanak. Ez a vízréteg egy olyan zóna, ami kizárja azokat az anyagokat, amik nem szabadna, hogy bejussanak a vérbe. Pl. antibiotikumok, stb. Mivel a méreganyagok dehidratálják a kristályvíz zselét, berepedések keletkeznek a külső izomrétegben, ami ettől elvékonyodik.
  A vérbe került, ki nem szűrődött mérgek fogják a betegséget okozni. A vérben, következő védelmi szintként a fehérvérsejtek próbálják meg majd semlegesíteni az átjutott mérgeket és a sérült szövetek regenerációját elllenanyagok (antibodies) végzik.

  A kényszerítés a műanyagot tartalmazó oltás beadására, a nano műanyagok megevésére, mint jó GMO, mint műhús, mint bármi egyéb álnév (vírus, tüskefehérje, mRNS, stb.) alatt, bennem teljesen kiveri a biztosítékot.

 2. Na, Hölgyeim és Uraim !

  Akkor miben higgyünk halálbiztosan ???

  Nem néztem meg ezt a tanulmányt, csak a címét. Elméletileg mellé tettem a nem olyan régi Poornima Wagh videót.
  Meg egy rakás másikat, visszamenőlegesen, amik finoman szólva, orbitális ellentmondásban vannak esetenként !!!

  Olyan hihetetlen elbaltázott ellentmondások vannak, amiket én nem tudok zsebre tenni, és átsiklani felette !
  Egyik szerint van, másik szerint nincs mRNS az oltásban, és mindegyik halálbiztos állítás.

  Sokan megállapodtak már abban, hogy nem a kovid nincs, de vírusok sem léteznek, meg tüskefehérje sem, de semmi gond, mások küzdenek a vírusok ellen, meg a tüskefehérje ellen !!!???
  A Poornima videóban teszteltek 2300 löttyöt, egy darab mRNS-t nem találtak, mert ( ez az én megállapításom ), a vakcina “szabadalmak” leírásai hazugságok !!! Csak nehézfémek, graphén, ( plusz a mindenhol jelen lévő alumínium ), és nedvesítő szerek vannak benne, tapasztalatuk szerint 35 féle arány összetételben. Egészen nyilvánvaló, hogy génkezelésre kellett hivatkozzanak, azt mégsem írhatták le, bele a pofába, hogy ölés a szándék.
  De semmi gond, löfosé, ide citálnak egyezer plusz egy “tudományos cikket”, ami tárgyalja a nincset, hogy de van !!!???

  Minden korábbi után, most éppen dán “tudósok” megbeszélik, hogy a nem úgy van, az úgy van !!!??? ( Átvették az “angol tudósok megállapították” nehéz munkáját ?)
  Copyright “Magyar sziget”, ahol a beavatottak szintén kijelentették, hogy “a vírusok, már pedig léteznek, mi meg küzdünk”.
  Mi ellen, ki ellen pubikáim ?

  Evvel a tudományos kuplerájjal sehová nem lehet eljutni, illetve dehogynem, a “jó édesanyátokat hülyítsétek tovább” megjegyzéssel, ( meg pár piruló mondattal ), kikapcsolom a gépet !

  Rohadtul kezd már teljesen elegem lenni a “tudósokból”, a “harcos tudósokból”, a “hozzáértő kívülállókból”, ebből az egész szarból, ami itt pro- és kontra zajlik, már több mint négy éve.
  Ennyi össze-vissza, keresztben-kasul vélemények, állítások a világon nincsenek, mint ebben a témában, és mindegyik “igaz” !!!???

  A legnyomorultabb szócséplés zajlik, a legkülönfélébb fórumokon, a legkülönfélébb státusú emberekkel, pont mint az idióták a facebookon, ahol elméletileg agyműtéteket is végre tudnak hajtani egyesek, meg szervátültetést is, és van aki azt is tudja, hogy hol folyik az élet vize !

  Levontunk már konzekvenciákat, megállapodtunk tényekben, és mint ha senki nem mondott vagy írt volna semmit, úgy megy tovább a szekér a Pokol felé.

  1. Tisztelt S. G. !

   Ne idegesítse fel magát, zseniálisak a meglátásai ahogy Cassandráé is.
   Egyet biztosan leszűrhetünk mindebből mint tévedhetetlen következtetést, semmit de semmit nem szabad elhinni nekik és mindenben amit ajánlanak ellent kell mondani! Ha nem hagyjuk, hogy rátegyék a szőrős mancsukat az életünk területeire ártani sem tudnak.
   Én például 3 éve megfogadtam, hogy többé nem fordulok orvoshoz, Szent György vonalra járok erősödni.
   Életemben egyszer sem használtam bankkártyát és majd egy éve megszüntettem a bankszámlámat is.
   A prémium magyar állampapírban tartott pénzemet kivettem és az értékpapír nyilvántartási számlámat is megszüntettem.
   Ha valamire erőszakkal akarnak kényszeríteni, erőszakkal válaszolok.
   Ennyit máris elértek nálam.

   1. Tisztelt Messzetekintő !

    Egyáltalán nem vagyok ideges, mondjuk úgy, nem vagyok halvérű !

    Kissé árnyaltabban, nem vagyok hajlandó elfogadni a hülyék hülyeségeit, és ha már egyszer ide tévedtem, ennek néhányszor hangot is adok. Nagyon sokszor leírtam, a jóindulatú hülyék, a hatalom legélesebb fegyverei !
    Mindig, mindenhol, és mindenkor, nincs kivétel !!!

    Kénytelen vagyok egy bankkártyát használni, foglalkozási ártalom, mert a nekem utalt pénzeket nem tudják közvetlenül a kezembe utalni, kizárólag bankszámlán keresztül. Ez sajnos egyszerűen megkerülhetetlen.
    Viszont kifizetni, befizetni, akármennyit (!), kizárólag készpénzzel teszem !

    Nincs mobil telefonom, és csak akkor lesz, ha a hagyományos vonalas telefont megszüntetik. Nincs “szuper internetem”, mert nem engedtem falat fúrni, ( sem ajtót ), hogy behozzák a “fantasztikusan gyors” internetet. “Elavult vagyok”, hülye maradi, sokak szemében. Van egy kiváló Philips televízióm, ( még mindig a Philipsnek van a legjobb színhőmérséklete !), ami a földi adókat fogja, kizárólag sportot nézek, ez életem része maradt. ( Már csak nézni tudom sajnos.)

    Nincs autóm, soha nem volt, és vágyam sem rá, sem szükségem, bejártam az országot busszal, vonattal, ha nagyon kell, van taxi is, ami mindennel együtt nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy autót venni, és eltartani.

    A világot meg annak látom, ami, és mivel nem vagyok politikailag korrekt (sem), ezt mindenkor hangosan kinyilvánítom, sokak nagyon nem tetszésére ! De kit érdekel a gumigerincű tömeg, meg az ő “véleménye” ?
    Nem vagyok hajlandó önmagamnak sem hazudni, és jóban is vagyok magammal !

 3. Ezzel mindjárt két alapvető logikai probléma is van:

  1. Ha a megvizsgált többezer méreginjekcióból egyben sem találtak mRNS-t, csak toxinokat, akkor vajon honnan került az állítólagos SARS-CoV-2 mRNS tüske protein a betegekbe?
  2. Honnan veszik a tanulmány készítői, hogy a betegekben talált izé az állítólagos SARS-CoV-2 mRNS tüske protein, amikor még a vírus létezését sem sikerült kétséget kizáró módon bizonyítani, hát még izolálni? Csak nem a levitézlett PCR-teszttel azonosították a “tüske proteint”? Ha igen, mihez képest? Talán a számítógépes szoftverrel generált “in silico” DNS-szekvenciához képest?

  Mi lenne, ha inkább valós vizsgálatokat végeznének a méreginjekciózottak körében, és tömegesen felboncolnák az elhunytakat? Ja, hogy akkor kiderülne, hogy itt népirtás folyik, egy valószínűleg nemlétező vírus és “tüske proteinje” nevében? Mennyivel veszélytelenebb és kifizetődőbb az ilyen gittrágás, nem igaz?

 4. A cikk azonban “megnyugtató” módon zárul:

  “…but it should be emphasized that our data does not in any way change the conclusion that both mRNA vaccines are safe and effective….”

  1. Azért az nagyon érdekes, hogy írnak ide jónéhányan, van aki esetenként kisregényt, de hogy csak Cassandrának, meg nekem tűnt fel, hogy mekkora ellentmondások vannak a “tudományos” publikációkban, pro- és kontra, az egészen elképesztő.
   Mert alapból ez a lényeg ( ez lenne !), stabil, kivédhetetlen, megcáfolhatatlan bizonyítékokkal “háborúzni”, de nem !

   A lötty anyagának elemzése ( tesztelése a gyengébbek kedvéért ), megtörtént. Nincs semmilyen cáfolat, reakció, hogy hazudik Poornima Wagh, hogy félrebeszél, stb.,stb. Nagyon sokadszorra, nyomatékosítva van, hogy nincs vírus, olyan bizonyítottan nem létezik !
   Nincs tüskefehérje sem, elméletek vannak, kizárólag hipotézisek, amiket a hatalom mindenkori “fontos emberei” hírdettek, és hírdetnek.
   Nevezzük néven, “tudományosan hazudnak” !

   Mindezek ellenére van számtalan ide citált “tudományos” értekezés, hogy RNS így, meg mRNS úgy, miközben ilyen vagy legalább hasonló biológiai részecskét nem találtak a tesztelt 2300 löttyben ! Kizárólag nehézfémek, alumínium, graphén, és víz, só, cukor, hogy “működjön” !

   Hát nem mindegy, hogy találtak-e, vagy nem ?

   De igen, teljesen mindegy, mindentől ( leginkább az igazságtól !) függetlenül lehet “tudományosan” fingot fűrészelni, cikkeket idézni, elemezgetni, hosszan hozzászólni a semmihez, ami nincs ténylegesen, de mert úgy hírdették anno, hogy van, akkor úgy teszünk, mint ha lenne benne, és hosszasan értekezünk róla, mint avatott, értő egyedek !

   Innentől egyre világosabb számomra, hogy az “ébresztők”, meg a “látók”, sem nem ébresztenek, sem nem látnak.
   Legfeljebb elhitetik önmagukkal és a környezetükkel.

   Normális esetben ordítani kellett volna több tucat bejegyzéssel a honlap folyamatos beíróinak, hogy ácsi, töke van a menyasszonynak !

   Akkor, ha ez nem a legfontosabb, akkor mi a fontos ?
   Hogy mit büfögött bilgéc, meg soros, hol és mekkorát, vagy hogy mit hazudott a “nemzet viktora” , meg hogy mit ír az újság ?

 5. Miután Poornima Wagh és csoportja leleplezte az egész csalást, ugye most kell egy kis zavarkeltés az oltást elutasító és igazságot kereső emberek fejében. Ez a feladat most a “dán tudósoknak ” jutott. C-S2 tüskefehérje van az oltottak szervezetében!!! Irgumm-burgummm!!!!
  De mit is találtak valójában? Nézzük a kulcsmondatot:
  “A 108 betegminta közül 10 minta (9,3%) tartalmazta a vakcina mRNS szekvenciájának részleges vagy teljes szekvenciáját, amelyet az oltás után 1-28 nappal azonosítottak.” – vagyis 108-ból csak 10…. ez kb semmi. Vakcina mRNS szekvenciájának részleges vagy teljes szekvenciáját….
  Na és ez mi a rák ha szabad kérdeznem? Na megmondom, a nagy büdös semmi. Ez egy darab mRNS amire valamikor, valaki azt írta, hogy a vakcináé. Meg van egy másik szekvencia, amire valaki valamikor azt írta, hogy az meg a C-S2 vírusé. De valójában tudja bárki ezt bizonyítani? A világon senki.

  Mivel sem a vírus tüskefehérjét, sem az oltás tüskefehérjéjét, sem magát a vírust, még soha senki nem látta mikroszkóp alatt, azok se, akik állítják hogy igen, különben lenne róla videófelvétel és fénykép, ami bejárta volna az egész világ összes médiatermékét…. de nincs ilyen. Mert az emberek enélkül is elég gügyék, hogy beszopják a sztorit. És beszopják.

  A “dán tudósok” is bíznak ebben…. nyilván nem kevés zöldhasúért cserébe.

  Poornima Wagh-ék meg megvizsgálták az oltást és nincs benne semmiféle mRNS. Erről meg ennyit.

 6. Kedves Embertársaim!
  Én kevésbé tájékozottként semmivel és senkivel sem vitatkozom és vitatkozhatnék, csak érdeklődve olvasom a gondolatokat és ismereteket.
  Szintén csak érdeklődésből kérdezem, hogy akkor mivel a fenével tudják “fertőzni” az oltottak az oltatlanokat, ha nincs tüskefehérje és vírus, “csak” a sok fém a szerencsétlen oltottak szervezetében?

  1. Kedves Jude!

   A grafén és az 5G jól együttműködik a trombózisok képzése és az erek belső falának gyulladásba hozása terén. Mérgek és sugárbetegség van kombinálva az emberek elpusztítására. Ilyen egyszerű ez.
   Többet a BitChute-on tudhat meg ha beírja az oldalon a keresőbe, hogy: MI KÖZE a COVID VAKCINÁKBAN TALÁLHATÓ GRAFÉN -OXIDNAK ÉS A NANOTECHNOLÓGIÁNAK AZ 5G-HEZ.
   Garantáltan borzongató élvezet a videó megtekintése.

  2. Kedves Jude,

   Ideteszek egy általam nagyon fontosnak tartott videót ismétlésnek, főleg a 17-23 percek közötti részt emelném ki belőle.
   https://www.bing.com/videos/search?&q=dr+bardocz+zsuzsanna&view=detail&mid=9C861F8AAC5FCC65B8989C861F8AAC5FCC65B898&FORM=VDRVSR&ajaxhist=0
   Prof. Habil Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus – Génjeink és a környezet

   A fény- a fotonok térbeli elhelyezkedésükkel rá tudnak épülni anyagokra, pl. a testi oltás nano fém energia részecskéire, egy képet alkotva róla. Egy másik ember sejtmagjában a DNS adóvevő pedig ezt a képet át tudja venni, sőt tovább is tudja adni. A szívünkön keresztül pedig mindenkinek megvan a saját elektromágneses mezője, úgyhogy az átadási távolság elég nagy. Szerintem itt nemcsak az energia átadása van, hanem az árnyékolás átadása is, a hiány, az energia blokkolás átadása is, talán az lehet az említett epigenetikus ki-be kapcsolás. Minden hullámot, rezgést fogunk, a jó rezgést is, és a rosszat is. Az információs hullám “fertőz”, az energia jel átadás. Az információ forrása a mű oltás információ hatás, az 5G jel erősítővel megspékelve. Erősítő nélkül valószínüleg meg sem éreznénk, szóval a mű hullámok gerjesztéséért nem az ember a hibás! Mielőtt bárki beírná ezt a bugyuta mantrát.
   Ha valaki másképp magyarázná, kérem, tegye.

   1. Kedves Messzetekintő Kém és Hegedűs A.!
    Nagyon köszönöm a válaszokat és hivatkozásokat, ezek szerint mégis az van, amit eddig is gondoltam és hittem. és éreztem… 3 éve pszichotriller és energiák rombolása….

    Drága Tamasi Doktor Úr!
    Ha már az energiáknál tartunk, részemről szeretnék egy találkozót a Becsült Embertársainkkal, ahol a legelérhetőbb mindenkinek Budapest közelében vagy bárhol, ahol megismerjük és megöleljük egymást. Én az autómban 4 főt tudnék még vinni.

    1. Tisztelt, kedves Tamasi Doktor Úr és Embertársaim!
     Szeretném pontosítani a fenti üzenetemet: természetesen nem úgy gondoltam, hogy Tamasi Doktor Úr szervezi a találkozót, de ha van rá lehetőség és igény többünk részéről, én örülnék, ha az Admin Hölgy vagy Úr nyitna egy lapot, ahol egyeztetni tudunk egymás között egy olyan időpontot, amikor a mi Hősünk, Tamasi Doktor Úr és remélhetőleg az azonos értékrendet képviselő kollégái is meg tudnak tisztelni minket jelenlétükkel. Ötletek jöhetnek, kávézás, kirándulás, bármi, csak együtt legyünk… ❤

 7. Kedves Jude !

  (Leírom ezt még, talán megjelenik ???)

  Semmivel nem fertőzik egymást. Nem citálok ide videókat, meg hivatkozásokat, de azt tessék kedves tudatosítani önmagával, hogy ha kimegy a szabadba, és vesz egy mély lélegzetet, már megfertőzte önmagát mindennel, és ez kivétel nélkül így van .

  A dolog összetett, és kívülállók számára sokszor követhetetlen, még többször elképzelhetetlen, és érthetetlen .

  Chemtrail, nanotechnológia, 5G, HAARP, GMO kezelt élelmiszerek. Ezek kölcsönhatásban vannak egymással. Nem azonnal fejtik ki a hatásukat, és olyan “betegségeket” okoznak, ami nem is létezne, ha nem találták volna fel, nem csinálták volna meg !!! Mindezek használata évtizedekre nyúlik vissza, nem mai, és hatásait csak idővel fejti ki, nem feltétlenül azonnali a hatás.

  A “betegségek” nagyon nagy része konkrétan mérgezés, a méreg ( vegyi anyagok, és mesterségesen módosított élelmiszerek ), nincs méregként elkönyvelve, de mert szándékosan egészségkárosító tulajdonságokkal bír, én méregnek nevezem őket, mert hatásmechanizmusát tekintve, ezek mérgek !!!

  1. Kedves S.G.!
   Nagyon szépen köszönöm a megerősítést, az információim alapján én is éppen erre a következtetésre jutottam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük