Ahogy a Magyar Honvédség kényszeríti és zsarolja a katonákat.

“Felettese megvont tőle minden kedvezményt, illetve határra is kivezényelte volna, pedig gyermekét egyedül neveli” Ellehetetlenített helyzettekkel és anyagilag zsarolja a Magyar Honvédség a katonákat, egy olyan oltásra kötelezi ami “elvileg” nem kötelező és ezt mindenki saját felelőségére adassa be magának.

27 thoughts on “Ahogy a Magyar Honvédség kényszeríti és zsarolja a katonákat.

 1. Így zsarolták az egészségügyiseket, de a tanárokat is. Az a baj, hogy a media nagyon jól végzi a dolgát. E bődületes megfélemlítési kampány hátterében a vakcinagyártó cégeket látom, de sajnos az egyre fokozódó félelem miatt elég volt csak elindítaniuk egy kis hógolyót a hegy tetejéről, hogy a völgyben maga alá temessen mindenkit. Így már nem mérlegel senki s születnek ésszerűtlen döntések annak ellenére, hogy pl. a WHO is többször módosította a véleményét (s talán próbál kimenekülni a maga gerjesztette őrületből).

  1. Politikusok döntöttek és döntenek és nem a vakcinagyártó cégek! Ők adják parancsba a médiának, hogy mit mondjanak, ők rendelték el a katonaság jelenlétét a kórházakban és az utcákon. Ők vezették be azokat az egészség és gazdaság romboló intézkedéseket, amelyek az elmúlt másfél évben történtek. Ők bírságoltattak a rendőrséggel és ők olttatják az embereket. stb. Persze majd az “operatív törzset” teszik felelőssé, hogy ők tévesztették meg őket, de ez bennünket nem kell, hogy érdekeljen. Az operatív törzs is önként vállalta az emberek megtévesztését és legyilkolását. Szóval őket is sorra kell keríteni, de az országban a kormányon lévők a hunyók…

   1. A politikusok bábok. A nagy konszernek (pl a gyógyszercégek) maffiaszövetsége találta ki ezt az egészet (nem most) és ők döntenek minden aljasságban, a szürke eminenciásokkal (akiknek a neve szinte teljesen rejtett) együtt

    1. A politikusok dönthettek volna másképpen is! Pl, ahogy Fehér-Oroszország vezetője is tette! Nem egy életbiztosítás, ha egyedül teszi, de ha többen is azt tették volna, akkor ez a terv nem valósulhatott volna meg! Így viszont csak a halált várhatjuk! Könnyű azt mondani, hogy csak bábok vagyunk, nem tehetünk semmit, de ehhez kellenek az emberek is, akik elhiszik nekik!

 2. Hm, ez aztán az alárendeltjeiről gondoskodó katona. Tiszt….Ilyen várja el, hogy az alárendeltjei felnézzenek rá? Megvetendő…

 3. A parancsnokot haladéktalanul rögtönítélő bíróság elé kell állítani, vagy legalább a katonai ügyészségnek azonnal gyorsított per alá vonnia!

  1. Nagyon igaz! Hamar meg kéne torolni, hogy túl sokáig ne tehesse meg ezeket az intézkedéseit.

 4. Nem semmi ez ! Nem tudom, hogy melyik családos normális magyar ember, katona tud ennek a zsarnokságnak ellenállni.

  Egyébként a szöveg, ami a kényszerítés eszköze, az már a sztalinista diktatúrában alkalmazott módszerken jóval túltesz.

  Érdekes hogy, a híres akotmányjogászok sem szólnak semmit ehhez.
  De még a demokratikus pártok sem.
  A jobboldalon, a baloldalon, de még a kormányoldalon sem.

  Vagy ezen “parancs” megváltoztastására is értelmetlen aláírásokat szokás gyüjteni ?
  Amit senki sem fog figyelembe venni ?

  Mert a zsarnokság alapjait valami magasabb rendü hatalom határozza meg, mint olyan, hogy ez
  a virus az emberiség számára nagyon, de nagyon veszélyes. Ezért minden demokratikus törvényt hatályon kivül lehet helyezni,
  mert vészhelyzet van.

  Hát ez már a nemzetek nélküli diktatúra lenne ?

  A parancsot aláíró személye fontos lenne az utókor és a történelem számára
  Ha mint értelmes embereknek lesz-e még nekünk valaha normális jövönk ?
  Vagy a mi jövönket már csak az abnormálitás fogja uralni ?

 5. Ha valaki figyelte a természetet, tudja, az országba beköszöntött az un. kis jégkorszak, a májusra jellemző időjárási események, a május végéig tartó fűtési szezon, a júniusi havazás ugyanis utoljára a középkori kis jégkorszakban fordultak el, a szántó művelés felejtős, jelentős éhínség várható, és azt követően totális káosz, ami felülírja ezeket az eseményeket. Csak az év végéig kell kihúzni, után az oltás rövidesen lekerül a napirendről.

 6. A Magyar Honvédség kitől kapta a parancsot, hogy próbáljon meg mindenkit rábírni az oltás felvételére? Önként persze… Mert ugye azt mi is halljuk nap mint nap, hogy hogyan próbálja meg a kormányzat a munkaadókat afelé terelni, hogy kényszerítsék a munkavállalókat az oltások felvételére.

 7. Szerbusztok!
  Azt tudjuk,hogy sürgősségi engedéllyel rendelkező kisérleti fázisban levő “vakciknákról” van szó,és elismerték,hogy globális emberkisérlet folyik
  a világban,igy sérti a Nürnbergi törvények mind a 10 pontját,és a genfi egyezmény 147. cikkét,mely szerint ,védett személyeken végzett biológiai kisérletek az egyezmény súlyos megsértését jelentik!
  Volt már egyszer egy Nürnbergi számonkérés.

   1. Dehogy indul! Ezt a hülyeséget valaki elindította, sokan meg beveszik. Ahogy Putyin is lenyilatkozta az orosz állami televízióban, hogy megbukott a háttérhatalom, meg ahogy Gates és Fauci is pert vesztettek, mert nem tudták bizonyítani a vírus létezését. Ez mind baromság, úgy, ahogy van. Arra tökéletes, hogy akikben eddig sem volt annyi, hogy tegyenek valamit, kiálljanak a saját jogaikért, jövőjükért, azok ezután sem fognak, mert hát indulnak a nürnbergi perek. Jah… Facebookon, megosztásokban. Persze az ilyen jellegű barosmágot a tényellenőrzők nem nyilvánítják hamis infóknak, mert tökéletesek arra, hogy embereket tovább altassanak velük!

    1. A kiszivárgott titkos Fauci leveleket sajnos a magyar fősodratú meg sem említette, pedig több alternatív külföldi platformon lehozták. Mint ahogy azt sem, hogy a wuhani vírus laboratóriumi eredetéről szóló rémhíreket ugyanaz az amerikai újságíró kezdte terjeszteni, aki az iraki háborúhoz vezető hazugságokat is terjesztette (a kínai külügyi szóvívő 06.04-i sajtótájékoztatója). http://www.chinaembassy.hu/hu/fyrth/t1881482.htm).
     Dr.Füllmich német-amerikai ügyvéd jelenleg folyó munkája nem összeesküvéselmélet, bárcsak a hazai ügyvédek is fel tudnának mutatni hasonlót (de nem hiszem, hogy kockáztatnák a nevüket és az óradíjukat!!).

    2. Attól még indulhat, csak tudjuk, hogy ezt a háborút nem ilyen – jogi – fegyverekkel kellene megvívni! Sajnos ilyen átoltottsággal nekünk már reszeltek, de talán lesz még néhány ország a földön, akik élni akarnak.

 8. A normalitáshoz való visszatérés az élet minden területén veszélybe került. Sokan ennek az őrületnek csak azért vetették alá magukat, hogy elkerüljék a gondokat és a felesleges köröket, és nem akarnak a kirekesztettek táborába tartozni. “No vakcina, no party” – elég csak ezt bedobni csalinak, és a sok “agyhalott” máris beáll a sorba.

 9. Tisztelt Tisztánlátó!
  Remélem hallunk Nürnberg 2-ről,és a Pápa ellen indult vizsgálatról,és bizom abban is ,hogy hazai orvosaink,jogászaink átveszik a külföldön
  már összegyűjtött anyagokat.
  igen, veszélyben van a normalitáshoz való visszatérés,de bizom benne ,hogy a “védettségi”igazolványokkal nem tudják teljes egészében megosztani a társadalmat,és maradtak még tájékozódni vágyó, józan gondolkodású honfitársaink!
  Persze mindenkinek szabad döntése mit tesz,csak attól tartok,hogy 2 oltásnál sem lesz megállás,és nem hiszem ,hogy egészséges ha pl. fél évente ,vagy kitudja mennyi időközönként oltva vagyunk.
  Én személy szerint tartok ettől a kipróbálatlan terápiától,de mint irtam is mindenki döntsön a saját belátása szerint,megfelelő tájékozódás után!
  Az igazolványok bevezetését mélységesen elitélem!
  A véleményem az ha valaki nem érzi jól magát pláne egy ilyen kór esetén,az valószinű nem étteremben kóricál és ebédel,hanem örül ha egy egyeneset néz!
  Na és persze az oltott is megbetegedhet,fertőzhet,igy ezeknek az igazolványoknak semmi értelme,a céljuk nyilvánvaló.
  Bizok benne,hogy győz a józanság,és az emberek akik meghallgatják a főmédiát,elkezdenek máshol is tájékozódni,és felelős döntést hoznak!
  A nagy háborúból tanulnunk kell!
  Az I. világháborúban a francia irott sajtó győzte meg az embereket egy esetlegesen kitörő háborúban való részvételről,a II. világháború előtt ,és közben a rádió
  segitségével “lelkesitették” az embereket,és azt is tudjuk kik uralták a médiát akkor,és sikeresen irányitották a történéseket!
  A médiának órási szerepe van a korrekt,tiszta,őszinte tájékoztatásban,és jó lenne visszatalálni erre az útra.
  Tudom régóta tán évezredek óta egy romlott ,hazug világban élünk,ahol midig voltak háborúk,éhinség,oltási programok, Afrikában,Indiában szomorú eredményekkel!
  Bizok egy szebb,jobb,iazságosabb jövőben, egyszerűen muszály hinni benne,hiszek Istenben,de tudom,hogy a jóért tenni kell,békésen jogi úton,és remélem lesznek olyan döntéshozók akik magukévá teszik mindezt!
  Addig is legyünk jók egymáshoz,nem szabad hogy megosszanak bennünket semmilyen módon!
  A megosztottság semmi jóra nem vezet.Láttuk hová vezetett mikor ideológiák mentén megosztották az emberiséget,valakik gazdagodtak,és milliók szegényedtek,és meghaltak.

 10. Nálunk a katonákat azzal zsarolják hogy nem hosszabbítanak nekik szerződést. De volt olyan felsőbb beosztású aki szerint aki nem oltat azt szívatni kell ezerrel….persze ez nem sző szerint van idézve. Undorító amit művelnek az emberekkel ,csak elérjék hogy mindenkit kísérleti nyúllá tegyenek, persze a felelősség az áldozatoké. Bűnhődjön meg az összes ilyen munkaadó.

 11. Orbán féle diktatórizmus ez is !!!!!
  Mit keresnek ” BÉKE ,, időben katonák a kórházakba ??????
  Milyen jogon korlátoznak engem mint egészséges embert ???? ( kb 2 éve még influenzás sem voltam )
  Nem vettem és nem is veszem fel az oltást , csak azért mert Orbán és az elmebeteg csatlósai így gondolják !!!!
  Meg kell állítani mimnél előbb Orbán és a Fidesz diktatórikus ön hatalmát !!!!!

 12. Pontosan ugyanez történt az eü dolgozókkal, diszkrimináció, fenyegetesek es megalázások. Hangfelvétel bizonyítja. Bérből élünk, neveljük a csaladunk. Mert ugye csaladbarát kormány. Most meg szívunk mert a gyerekeink valahogy fel kell nevelni.

 13. Bocsi de senki sem olvasta el?

  Annyi van ha a katona nincs beoltva hogy az EXTRA juttatásokat nem kapja meg és pcr tesztet kell rajta csinálni, amit nem ő fizet.. Ebben az írásban ennyi van vagy nem??!!

  1. Fuss neki még egyszer az olvasásnak, és próbáld végig elolvasni. Menni fog.
   Van ott még egy-két dolog. Egyébként az általad leírtak szerinted rendben vannak?

 14. Mindenki, aki parancsot teljesít, és nem a lelkiismeretére hallgat, viszi a társait szolgasorba.

 15. Nem tűnik túl okos tervnek, hogy 100%-os arányban vegyenek részt egy gyógyszerkísérletben a fegyveres testületek tagjai. Mi lesz, ha mégis vannak közép- és hosszútávú, tömegesen jelentkező mellékhatások, nekünk meg padlón lesz miatta a haderőnk?

 16. A covid-terrort irányító hatalom ezzel, úgy tűnik, maga alatt vágja a fát. Ha leoltják a rendőröket, a katonákat, pár éven belül nem lesz, aki megvédje őket a tömeg haragjától. Nem lesz, aki vízágyúzzon, viperával verje az ellenszegülőket, aki vadászpuskával kilője a tüntetők szemét, vagy kardlappal zúzza be a tiltakozni merők koponyáját.
  Igaz, olyan sem lesz, aki féken tartsa a bűnözőket, vagy megvédje az ország határait. Valószínű, hogy a covid-terror hatalmasainak már nincs szüksége állami fegyveres testületekre, mert őket megvédik a magánhadseregeik.
  Ez is a járvány-hisztéria következménye: sodródunk a káosz felé.

 17. Az ideiglenes tartózkodási helyemen, ahol most lakom, megszüntették, utólag kiderült, január 1.-vel a szemétszállítást, ennek érvényesítése május eleje. Nincs tévedés, olvass tovább. Kinyomoztam, ennek oka, hogy a szemétszállító cég adatközlésre kötelezte az önkormányzatokat, amelyben “messze többet akartak tudni, mint amennyi jogukban áll (ök.)”. Végül is megállapodtak a “lakatlan” kifejezésben az adatközlők. Tehát a szemétszállítókon keresztül gyűjtöttek adatokat!!! Figyelemre méltó. Aztán, hipp-hopp, május 24.-én beizzítottak egy durva sugárterápiát, amely 24/7 fülzúgás, álmatlanság, fejfájás, általában, erős befolyásoltság, csökkent kapacitás. A lakás belseje olyan, mint egy túlnyomásos kabin.Ez azóta tart. (Sőt budapesti lakásomra is áll ugyanez!) Úgy tűnik számomra, hogy csak én élvezem ezt a környező utcákban. Megkerestem a T-com-ot, akik módfelett értetlenek voltak: a lokáció azonosítása nem jött össze (Vanda, az ügyeletes mesterséges intelligencia hibázott!!!), a lokációban nincs kiépítve a G5 (a torony áll 4 éve, minden villanyoszlopon, 50 m-enként, fenn van a disztribútor egység, és 24 órás üzem; legdurvább 00:00 és 03:00 és 4:00 között!), nem, nem működik itt, mondták, stb. Írni kell, T-com, ELMÜ (gondolom), valami szolgáltatást illető jogvédelem is majdcsak kerül.
  Más, az ERSTE Bank nem küldte ki a bankkártya lejárata előtt a megújított kártyát. Harcolni kellett érte.
  Emlékszem arra a mondatra, hogy, “aki nem regisztrál az oltásra, arról mi nem tudunk”. Lehet, hogy már nem kellene lennem, valamilyen fogatókönyv szerint.
  Tehát akár teljesen hátrahagyható a szuverén? Igen.

 18. Remélem hogy az emberek észhez térnek és a Célért -a szabadságtért -harcolni fognak.Akik meg alszanak és a pénzt hatják -talán rájönnek hogy utódjuk ,vagy rokonuk is van -és fellépnek ezek ellen a buta semmit nem érő intézkedések ellen.Mert ahogy látszik még a “halál” felé közeledik az Ország.Én még bízom az Igazságszolgáltatásban és az Ébredésben!
  Tiszteletem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük