Létezik-e izolált SARS CoV2 vírus?

Írta: Dr.Tamasi József

A nagyközönség nyilván úgy gondolja, hogy minden vírus hisztériával kapcsolatos történés kiinduló pontja az volt, hogy izolálták a vírust és valamilyen sejtsoron, vagy állatban, vagy emberben visszafertőzték az egészséges organizmust és így létre tudták hozni azokat a tüneteket, amelyeket COVID 19-nek neveznek. Hogyan lehetne pozitív tesztekről, védőoltásról beszélni, ezt a seregnyi intézkedést, az emberek megfélemlítését létrehozni, ha maga a vírus sem áll rendelkezésre, vagyis maga az ágens, amellyel mindenkit fenyegetnek nem is létezik legfeljebb csak számítógépes és elméleti fejtegetésekben. Pedig úgy tűnik, hogy ez utóbbi a valóság.

A cikk megélt egy kritikát és a kritkára adott válaszomat itt olvashatják.

Az első bizonyíték az volt, amelyet az amerikai CDC publikált és amelyben elismerik, hogy a vírus nem áll rendelkezésre. A CDC (Amerikai Járványügyi Központ) útmutatója, a „CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” (amely 2020. július 13-án
kelt), a koronavírus teszteléséről a 39. oldalon a „Performance Charesteristics” alatt az utolsó bekezdésben a következőt írja:
„Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available,…” 21/11. oldal. Vagyis, a CDC-nek nincs izolált vírusa, azaz „A KORONAVÍRUST MÉG NEM IZOLÁLTÁK” – gyakorlatilag az sem ellenőrizhető, hogy egyáltalán ez a vírus létezik-e és milyen formában.
Ha a SARS CoV 2-t nem tudjuk izolálni, nem tudjuk, hol van, nem tudjuk felmutatni, akkor természettudósként nehéz bizonyosságként elfogadni, hogy létezik. Ennek ellenére a világ minden részén hitelesítettek egy vizsgálómódszert a PCR tesztet a SARS CoV2 vírus kimutatására, amelyet még nem is izoláltak sehol.
Nemrég az újzélandi MichaelS és a kanadai Christine Massey közzétettek egy oknyomozási dokumentációt, melynek során nagyon sok kanadai és 10 más ország egyetemét, tudományos intézeteit kérdezték meg, hogy rendelkezésükre áll-e az izolált SARS CoV2 vírus, amelyet a médiákban, interneten állításuk szerint birtokolnak. Többek között a következő intézményeket kérdezték meg Kanadában:  Public Health Agency of CanadaHealth Canada, the National Research Council of CanadaVaccine and Infectious Disease Organization-International Vaccine Centre (VIDO-InterVac)Canadian Institutes of Health ResearchNatural Sciences and Engineering Research Council of CanadaOntario Ministry of HealthInstitut National de Sante Publique du QuebecBritish Columbia’s Provincial Health Services AuthorityNewfoundland Labrador Department of Health & Community ServicesMcGill University, the City of Toronto, the Region of Peel (Ontario), the University of TorontoSunnybrook Health Sciences CentreMcMaster University and Mount Sinai Hospital (Toronto)

és a következő intézményeket kérdezték meg a világban: USÁ-ban CDC ATSDR, National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), National Institutes of Health (NIH), Dániában The Dutch Ministry of Health, Welfare and Sport, és a Statens Serum Institut, Denmark, Új Zéladon New Zealand’s Ministry of Health and NZ’s crown research institute, the Institute of Environmental Science and Research, New Zealand’s University of Auckland, New Zealand’s University of Otago, Ausztráliában Australia’s Department of Health, Australia’s Peter Doherty Institute for Infection and Immunity, Australia’s Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation, Az Egyesült Királyságban U.K. Department of Health and Social Care, UK’s Government Office for Science, UK’s Cabinet Office, UK’s House of Commons, UK’s House of Lords, Public Health Scotland, Public Health Wales, Public Health England, The Director of the European Centre for Disease Prevention and Control, Andrea Ammon, Szlovéniában Slovenia’s University of Ljubljana, the Faculty of Medicine, Németországban Germany’s Federal Ministry of Health

A neves kutató intézetekkel és egészségpolitikáért felelős intézményekkel folytatott levelezésekből, a bemutatott teljes dokumentációból az derül ki, hogy egyik intézet sem izolálta valójában a vírust és egyik sem rendelkezik az izolált vírussal. Valójában tehát a “védőoltás”-t nem az izolált kórokozóból készítették, a “lock down” intézkedések a világ minden részén úgy történnek, hogy senki nem látta még az izolált vírust, melynek rettenetes halálos kihatásával rémisztgetik a tömegeket és amelynek populáción belüli halálozása ezred és tízezred százalékban mérhető.

A vírusról készült nagyon változatos színes képek a mai számítógépes technika segítségével bátran létrehozhatók. Nincs hiteles bizonyíték arra, hogy egy COVID-19 betegséget valamely elektronmikroszkóppal megfigyelt és lefotózott vírus okozta volna.

19 thoughts on “Létezik-e izolált SARS CoV2 vírus?

 1. Tehát a vírus, nem lett érvényes biotechnológiai módszerekkel kinyerve és elkülönítve, és ezek szerint nem tudják megmutatni, hogy íme emberek lássátok itt a vírus tessék megnézni. Nyilvánvalóan ezt a neves egészségügyi intézmények nagyon is jól tudják, és a politikusok is tisztában vannak ezzel. Nos, ezek után mi is akkor a cél? Kérdezem álnaivan. Természetesen az, amit látunk megvalósulni. OLTÁS és OLTÁS és OLTÁS, és LEZÁRÁS és LEZÁRÁS és LEZÁRÁS, és OLTÁSI IGAZOLÁS!!! Az oltás tehát olyan legyengített vírust , tartalmaz, amit a vírusszakma csúcsa még ki sem mutatott. Nyilvánvaló, hogy kétes politikai célja van ennek az egésznek, és a cél a TOTÁLIS kontroll. De olyan finom és olyan ügyes, hogy szinte láthatatlan, és az a szörnyű, hogy ez nem összeesküvés-elmélet, hanem a létrejövő valóság. Az emberek még mindig a tekintélynek, és a jól öltözött hölgyeknek és uraknak hisz a médiában, a tényeket sajnos akkor mellékesnek látják, ha azt nem a fősodor médiában látják/olvassák. Ha a fősodorban van egy olyan megjegyzés, hogy az alma felfelé esik, akkor elhiszik, ha egy nem mainstream-ből jött ember mondja, hogy emberek, hát az alma lefelé esik kipróbáltam, megnéztem, akkor csak pár gondolkodó ember mondja azt, hogy bizony igazad van!

 2. Tamasi Úr!
  Köszönet a munkájukért!
  Sajnos nagyon úgy néz ki ,hogy a körülöttünk lévő helyzet nem rózsás,és már
  legalább “60 fokos viz” melegszik tovább a fenekünk alatt!!

 3. Dr Stefan Lanka – Megbetegítő vírusok nem léteznek

  Mikrobiológus Stefan Lanka ezt a cikket 2oo6-ban írta de most is ugyanolyan, sőt még aktuálisabb mint 14 éve volt.
  A nyilatkozatban a vírusok természetéről beszél amik abban a formában ahogy azt nekünk beadják nem is léteznek – nincs rá bizonyíték.
  “Ha azt állítjuk, hogy léteznek vírusok, egy tudományos nyilatkozatban kötelesek vagyunk nyilvánosságra hozni a bizonyítékokat, és minden megtett lépést le kell írnunk, dokumentálnunk kell. Csak akkor beszélhetünk tudományról, ha a nyilatkozatban tett kijelentések ellenőrizhetők és bizonyíthatók.”
  Dr Lanka mindig nagy figyelmet fordít arra, hogy az írásai közérthetőek legyenek még a laikusok számára is.

  https://germangyogytudomany.hu/2015/07/02/megbetegito-virusok-nem-leteznek/?

  Egy másik esszéjében -The misconception called virus (A félreértés amit úgy hívnak hogy vírus) – is hasonló témákat boncolgat – ez nincs lefordítva magyarra de aki tud angolul annak érdemes elolvasni ezt is. Ez egy frissebb cikk és közérthető laikusok számára is.

  https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf

 4. Mi van akkor, ha ezt a mostani vírusos járványt okozó vírus a sima alap 2003 as sars cov1? Ez terjedt el Kínában (valahogy). Azért a nagy misztifikáció. Akkor fixen labórból jutott/eresztették ki. Az más kérdés, hogy ezek az un. hullámok mit is takarnak jelenleg pontosan.
  A másik érdekesség szkeptikus/járványhívők kapcsán, az az idei elmaradt influenzajárvány, amit a hívők azzal magyaráznak, hogy azért mert védekezünk. Ugyanezen csoport a felfutó 3. hullámhoz viszont egyből azt böki oda, hogy: persze hogy terjed, mert a ‘bunkó’ magyar ember nem képes normálisan feltenni a maszkot, nem mos rendesen kezet és az üzletekben egymás nyakába lihegnek. Na ez logikai bukfenc! Mert ez esetben az influenza ellen sem jó a nagy védekezésünk nem? Vagy rosszul gondolom? Ez az elmaradt influenza a kulcs. Mert ha tényleg nincs idén, akkor eddig sem volt. Ha viszont ez most az (is), akkor ez a koronás/influenzás járványciklus mimdig is volt és lesz. Persze ez csak egy laikus véleménye nem vagyok professzor. Hajrá tisztánlátó dokik! Veletek vagyok lélekben.

  1. Sequencelnek, fel géntérképezik a szerintük a vírusból származó darabot. (Ami egyébként bármiből jöhetett, a jelenlegi ‘darab’ pl. része vagy 100 baktériumnak meg az emeri kromoszóma 8-nak is a génbankjuk szerint). Úgy kell elképzelni, mint a Jurassik Parkban: a ‘láncból’ hiányzó részeket szoftverek pótolják (találgatják) ki, nem lesz kétszer egyforma. Na ezek a variánsaik. Dr Andrew Kaufman oldalán van néhány kitűnő videó, ő sokkal jobban elmagyarázza.
   Red Pill expós volt a szekvenszingről és a The Rooster in the River of Rats a vírus izolációról, jogy hogyan kéne bebizonyítani, hogy az az adott vírus okozza a tüneteket.
   https://andrewkaufmanmd.com/the-rooster-in-the-river-of-rats/
   És a thebigvirushoax.com-on is nagyon jó videók vannak a témában.
   Én őt és Dr Carrie Madejt követem. Az utóbbit azért mert a saját tapasztakataim, hogy mi okozza a fura tüneteket valójában az övével egyezik meg. Nagyon érdekes Dr Tom Cowan The Contagion Myth könyve is (Fertőzés legenda), ő végig megy az általunk fertőző betegségekként ismert betegségeken és a kiváltó okokon. Az oldalán fillérekért megvehető, az Amazon betiltotta (!) az árusítását.

 5. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

  El kell keserítsem, ön téved és rossz forrásokat használ, vagy véletlenül, vagy ne adja az ég direkt. A vírust rengetegszer izolálták, minden modern kritériumnak megfelelő módon. Kérem Doktor úr, őszintén kérdezem, miért valószínűbb az ön tévedhetetlensége, mint hogy a világ rengeteg pontján élő többezres orvostársadalom nagy része hülye/kollaboráns?
  Források:
  https://fullfact.org/health/Covid-isolated-virus/
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/grows-virus-cell-culture.html
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32149036/

  1. Hát kedves Attila, a tudomány bolond egy dolog. Azt követeli meg, hogy igazolás tényszerű legyen. Az Ön által idézett koreai cikk olyan cikk, amit én magam már megválaszoltam itt https://orvosokatisztanlatasert.hu/kritika-cafolata-valoban-nem-letezik-fertozokepes-tiszta-sars-cov-2-izolatum/. A factchecker cikkek teljesen komolytalanok, mert azokat tudatosan azért írják, hogy a világ félrevezetését megkérdőjelezőket azonnal lenyomáják, mint konteosok. A factcheckereket a Bill Gates félék fizetik és jól élnek a hazudozásból. Nos mint ismeretes lehet ilyen cikkeket kreálni úgy, hogy valósnak tűnjön. De ordít belőlük a hazugság. Egyet válaszoljon meg kedves Attila: ha a Koch posztulátum nincs, akkor mi a franc tudja igazolni, hogy egyáltalán a SARS CoV2 okozza a COVID 19 betegséget? Marha jó dolog koronavírust izolálni, miközben senki nem tudja igazolni, hogy ezt a betegséget okozza. A Koch posztulátum egy általános érvényű tudomámnyos szabályrendszer, amely minden kórokozó igazolására, izolálására tényszerű bizonyítást ad. Enélkül NULLA bizonyíték létezik és az olyanok, mint Ön remekül halászgathatnak a zavarosban. Bizonygathatják, hogy a COVID nácizmust megkérdőjelezők konteosok és nem tudományos amit állítanak, és bizonygathatják minden valós bizonyíték nélkül, hogy a sok birka, aki beoltatja magát, az tudományos tényeknek felel meg. Sem nem véd, sem nem akadályoz fertőzést, sem nem biztonságos, sem nem old meg tartósan semmit. Az egész egy rohadt nagy tudományosnak tűnő hazugság. Úgyhogy nem én tévedek, hanem Ön. ön használ rossz forrásokat tudatosan, mert Ön egy troll. Semmi más célja sincs, mint zavart kelteni és okoskodni. Javaslom próbálkozzon a birkák között, ott nyilván nagy sikere lesz. Itt nem szeretném, ha rabolná az erőinket, és okoskodna. Egy forduló megvolt, írt, kapott választ, kérem elégedjen meg ezzel és a parttalan vitákra való felkérést (vagyis egy következő okoskodó viszont választ) inkább kerülje el. Köszönöm. üdv Tamasi dr.

 6. Itt a következő. A spanyol kormány se találja ezt a fránya vírust.
  “Spain: Ministry of Health Confirms It Has Not Isolated [non-existent] SARS-CoV-2 ‘Virus’ and Admits ‘Tests, By Themselves, Are Not Usually Sufficient to Determine the Disease”
  https://davidicke.com/2021/10/16/spain-ministry-of-health-confirms-it-has-not-isolated-non-existent-sars-cov-2-virus-and-admits-tests-by-themselves-are-not-usually-sufficient-to-determine-the-disease/

 7. Köszönet a cikkért Doktor Úr, és a tájékozott hozzászólásokért is!

  A minap meg akartam nézni Karikó Katalin MTA-n tartott beszédét, “mennybe menetele” első lépését. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy az eredeti előadása erőteljesen megvágott változatai maradtak a Y.Tube-on, így már nem lehet elérni azt a részt, amiben részletezi vakcinájának létrehozását.

  Reménykedem abban, hogy valaki lementette az előadást, mert az a véleményem, hogy ezt a részt angol feliratozással minden elképzelhető alternetív csatornára fel kellene tenni, hátha kipukkadna végre a lufi.
  Emlékeim szerint arról beszélt Karikó arról beszélt, hogy Kínából egy számítógépes képletet kapott….ez pedig egy elég döntő momentum arra, hogy az oltóanyagok kidolgozásánál senki nem rendelkezett izolált vírussal!
  Javasolnám azt is, hogy mindez felkerüljön a Global Research-re is, – óriási nézettséggel bírnak.
  A folyamatban lévő pereknél – most épp Faucinál – ez felérne egy atombombával, – szerintem.

  Kérdezném Önt és az itt kommentelőket: az először piacra került Pfizer vakcinák közül melyik Karikóé és melyik a török házaspáré?
  Úgy tűnik, ebben a kérdésben elvesztettem, -vagy fel sem vettem? -a fonalat…
  Hálás lennék a segítségért, amit előre is köszönök!

  A (Freedom of Information Act, ) FOIA a világ számtalan egészségügyi hatóságát megkereste, beleértve Svédországot, Ausztráliát is, hogy jelezzék: rendelkeznek-e a C-19-es vírus-izolátummal , de mindhonnan nemleges választ kaptak, beleértve az amerikai CDC-t is.
  Kis kereséssel mindez megtalálható az interneten ahol válaszdokumentációk is láthatóak. (Persze a Google kereső itt sem biztos, hogy segítségükre lesz)

  Ebben a tárgykörben itt van néhány egy jó cikk:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-lab-origin-story-scientific-article-rtk/
  HHS dokumentumok elismerik, hogy a CDC soha nem izolált semmilyen “covid-19 vírust” … a PCR tesztek nem más, mint műszerzaj … a globális HOAX gyorsan felbomlik: https://www.naturalnews.com/2021-08-08-hhs-documents-admit-the-cdc-has-never-isolated-any-covid-19-virus-global-hoax.html# (2021. augusztus 08)
  https://www.fda.gov/media/134922/download
  https://mail.google.com/mail/u/0/#search/FOIA/KtbxLxgRPqWgDxrlGlxLtbwBlNcngljWqB?compose=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

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük