Közérdekű beadvány és panasz a PCR tesztek alkalmatlanságára

Közérdekű beadvány és panasz összefoglalója

Tudományos publikációkkal, szakértői tanúvallomásokkal, külföldi bírósági ítéletekkel alátámasztott, hogy a Drosten-féle PCR tesztek teljesen alkalmatlanok arra, hogy egyértelműen kimutassák a lakosság SARS-COV-2-vel („koronavírussal”) való „fertőzöttségét” mert:

Ez a PCR teszt típus – a kialakításánál és alkalmazási módszerénél fogva – nagyon sok falspozitív eredményt ad. A teszt fejlesztéséhez, kialakításához a kínaiak Drostenék számára a SARS-COV-2 vírus ELMÉLETI szekvenciáját adták át. A teszt kialakításához Drostenék a SARS-COV vírust használták fel, átalakították át, illetve le is rövidítették azt. Emiatt bármilyen más koronavírust, vírustörmelékeket és egyéb anyagokat is megtalál. Ezen kívül más, nagyon komoly egyéb tervezési hibák is vannak benne, ami miatt alkalmatlan a feladatára és TILOS lenne használni. A laboratóriumok nem egységes módszer szerint alkalmazzák a tesztet, így az eredmények nem összevethetők.

E PCR teszt létrehozása és a hozzá tartozó tudományos anyag publikációjának körülményei AZ EGÉSZSÉGTUDOMÁNYBAN ELFOGADHATATLANOK: a publikáció az Eurosurvaillance-on 24 óra alatt ment át, nem volt hetekig, hónapokig tartó szakmai értékelés, a szerkesztők (engedélyezők) azok voltak, akik írták az anyagot és EZ KOMOLY ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI PROBLÉMA. Az Eurosurvaillance-on publikálás előtt a WHO már közzétette, mint tudományos anyagot.

A COVID-19 járvány indulásakor csak ez a teszt állt rendelkezésre.

Maga a WHO is kiadott egy figyelmeztetést az orvosok számára a teszt által generált falspozitív eredmények okán.

Pusztán laboratóriumi eredmény alapján nem lehet kijelenteni valakiről, hogy beteg vagy fertőzött, orvosi diagnózis is szükséges hozzá, illetve a betegnek el kell fogadnia a diagnózist. Magyarországon több tízezren voltak eddig karanténban, magyarán bezárva úgy, hogy orvos nem is látta ezeket az embereket.

Mivel a világjárványt eltúlzott számítógépes modell-eredményekre és ezeknek a teszteknek az eredményeire alapozva mondták ki, összességében hamis és manipulált számokat alapul véve, az emberek most nagyon nagy veszélyben vannak, mert egy kísérleti (mRNS) oltással szeretnék beoltani a magyar populáció 60%-t!

Az mRNS átprogramozza a test sejtjeit, hogy a koronavírus tüskéjével megegyező fehérjét termeljenek. A mai világunkban az informatikai rendszerek programozói képtelenek sok esetben egy kiválóan működő számítógépes programot létrehozni, mi a helyzet akkor a bioprogramozókkal egy sokkal összetettebb rendszert, az emberi szervezetet illetően? Ennek a mű tüskefehérjének a feladata, hogy felkészítse az immunrendszert a SARS-COV-2-vel való találkozásra. Az állatkísérletek során túlzott immunválasz keletkezett, amikor a beoltott egyedek találkoztak az igazi vírussal, ami veszélyes és halálos kimenetelű is lehet! Nem ismert, hogy a szervezet pontosan mit kezd vagy tud kezdeni a test által mesterséges módon létrehozott fehérjével rövid- vagy hosszútávon. Ezen kívül maguk az oltásgyártók is közzétették a terjedelmes mellékhatás-listáikat, ami elrettentő. A lehetséges mellékhatások között allergiás sokkos reakció is szerepel. Tudományos tanulmányok előre vetítik a meddőség lehetőségét is. Időközben érkeznek a hírek a beoltottak haláleseteiről. (ld. 1. sz. melléklet)

21 thoughts on “Közérdekű beadvány és panasz a PCR tesztek alkalmatlanságára

 1. Az anyag remekül összeszedett, meg kéne hogy állja a helyét Justicia felkentjei előtt. Meglátjuk van-e még objektíven és befolyásmentesen működő igazságszolgáltatás Magyarországon. Én még azért az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának is elküldeném, mert nekik is van joguk közvetlenül az Alkotmánybírósághoz fordulni nem csak a bíráknak. Nyilván a Kormányban illetve a Parlamentben ülőkről – hozzáállásukat ismerve – sajnos nem feltételezem, hogy utólagos normakontrollt kérjenek az Alkotmánybíróságtól a saját maguk alkotta jogszabályok vonatkozásában. Azt is látjuk, hogy nagy bánatunkra a Köztársasági Elnök Úr memóriája sem terjed ki a H1N1 vírus hisztéria kapcsán 2011-ben kiadott Európai Néppárti állásfoglalás és az ezt követő sajtóközleménye felidézésére. Egyébként remélem a végső célja a beadványnak tényleg az, hogy az Alkotmánybíróság mondjon ítéletet az állampolgári jogfosztottságot megalapozó jogszabályok felett.

 2. egy kérdésem lenne a tisztelt doktor urakhoz:hova lesz pontosan beadva,milyen bíróságokra?
  nagyon komoly,profi anyag,ennek meg kell állnia a helyét bármilyen bíróságon.
  minimum villamos szék jár a bűnrészeseknek!!!,annyi van a vállukon,azz emberiség ellen elkövetett bűncselekmények terén.!!!

 3. A beadvány korrekt, viszont a kúriában én nem bíznék, hiszen maga a kúria elnöke is fikciónak minősítette a bíróságok politikai függetlenségét. Szeretném, ha valamennyire megmutatkozna Magyarországon a jogállam halvány jele, a remény hal meg utoljára.

 4. 2. oldal teteje és a címzés: dr. Varga Zs. András Kúria elnök részére

 5. Ezt (is) olvasom a második oldalon:
  “Közérdekű bejelentéssel és panasszal élők: (kitöltendő)
  Dátum: (kitöltendő) ”
  Ez arra utal, hogy töltsem le magamnak ezt a beadványt, aztán töltsem ki a megfelelő személyes adatokkal és személyszerint én is küldjem el a megadott címzett számára?
  Meg mindenki más is, aki ezt olvassa és késztetést érez rá, hogy aztán sokezer ilyen tiltakozó beadvány érkezhessen a címzetthez?:-)
  (Én benne vagyok, csak a jogi dolgokhoz nem értek, azért kérdezem.)

 6. “…Az állatkísérletek során túlzott immunválasz keletkezett, amikor a beoltott egyedek találkoztak az igazi vírussal, ami veszélyes és halálos kimenetelű is lehet…”

  Láttam még a nyáron egy interjút egy amerikai doktornővel, aki az amerikai hadseregben is dolgozott és a biológiai hadviselés témájában is kutatott (sajnos a linket nem jegyeztem meg) ahol a doktornő arról is beszélt, hogy amikor az állatokat beoltották az mRNS alapú “biological agent”-nek nevezett anyagokkal az állatoknak először nem lett semmi bajuk. Utána viszont amikor az állatokba valós vírust fecskendeztek kivétel nélkül minden állat megdöglött.

  Dr. Sherri Tenpenny doktornő is hasonló dolgokról beszél – az oltottak elhullása majd később jön 6-12 hónap múlva. De akkor a haldoklók ágya mellett már nem lesz ott a média.
  https://www.phytomint.hu/tudasfa/covid-vax-nepirtas-frissites.html#.YCfGEp6YaP0.facebook

  1. Igen ez az úgynevezett “citokin vihar”. Ha jól emlékszem dr. Carrie Madej is említette.. Az a videó amiben beszél elérhető a stopworldcontrol.com oldalon, ami erre a honlapra is be van linkelve a külföldi oldalaknál. A videó címe “Warning for humanity”.
   Egyébként nyilván nem véletlenül “jósolja” a mi Bill barátunk, hogy a következő járvány sokkal durvább lesz. Ő aztán csak tudja!

 7. Nagyon jó anyag, valószínűleg páran izzadni fognak a kurian, a valaszok kiotleseben. Bill gec mrns oltasaban van pár trükk, egyik hogy a szintetikus mrns üzenet be íródik a sejtekbe, hogy melyekbe? Azt sajnos állatkísérletek hiányában nem lehet tudni, így valószínűleg mindegyikbe ezért ha valaki ténylegesen elkapja a vírust annak a szervezetet szét fogja szedni az immunrendszere mert minden sejtet fertozottnek fog titulalni. Tehát innen jön a jövőbeni tömeges halálozási prognózis, ezért is említi bill gec hogy a jövőben várható egy bio terrorizmus, ha ez így lesz akkor minimum kötél jár neki meg a pfizer elnökének is. Arról nem beszélve, hogy van olyan elmebeteg ember aki valaha is beoltatna gyermeket egy ilyen méreggel? A másik trukkot nem is írom le.

 8. Konklúzió: a PCR teszt olyan az orvosi diagnosztikában, mint a biciklikulcs egy atomerőműben…

 9. Ezt beadványt egy angolul jól tudó jogász, egészségügyi szakjogász csoportnak kéne átszerkesztenie és úgy beadni ! A jobb” hatásfok” érdekében !

 10. Elnézést, a német nagyágyú nevét át kéne javítani, hogy ne lehessen belekötni ez miatt a beadványba:
  Christian Drosten, nem Dorsten.

 11. Örülök, hogy vannak még optimista emberek – nálunk igazságszolgáltatás régen nincs, a “jogszolgálatot” meg a hajunkra kenhetjük, évtizedek óta látjuk, hogy bíráink milyen hajmeresztő ítéletekkel borzolják az emberek idegeit, és most szándékosan nem említek példákat…
  Hozzátéve persze, hogy a bírák a nekik “elkészített szerszámmal” dolgoznak, azaz amit a jogalkotó megalkotott, ők azon kereteken belül mozoghatnak csak.
  A “halálosvilágjárvány” műsorra pedig már igen régen készülhettek a fiúk a bányában. (1997. évi CLIV. törvény [ Eütv. ] módosítása)

  1. Amit meg sem próbálunk az biztos nem fog sikerülni. El kell küldeni, izzadjanak meg ha le akarják söpörni.

  1. Néha drosten néha dorsten. Sok elírás is van. Ezt még korrektúrázni kell vagy kellett volna.

 12. India betiltatta a Pfizer oltást. Különben ott már közel állnak a nyáj immunitás eléréséhez. Pedig egy 3. világ beli országban az emberek zsúfolva élnek. Különben csak érdekességként India biróság elé vitte és kitiltatta a Bill és Melina Gates “jótékonysági” szervezetet, mely már megszállott módon nyomja az ártalmasabbnál ártalmasabb oltásokat a fejlődő országokra. Gatesnek beteges fétise van a vakcinákat illetően. Ő áll az egész oltás nyomás mögött mert az amerikai tiszti orvostól az összes kutató intézetig mindenkit lefizet és lekötelez a jótékony adományaival. Az is mániája, hogy a föld túl van népesedve és le kell csökkenteni mert árt az emberek co2 kibocsátása a környezetnek. Plusz a tehenekkel is problémája van mert sokat szellentenek és ezért azt szeretné ha laborban előállított szintetikus marha húst ennénk. Amerikában felvásárolta a legtöbb termőföldet. És nyomja a génmódosított gyümölcsöt és zöldségeket a világra. Ez az ember őrült a globális felmelegedést úgy akarja ellensúlyozni hogy az atmoszférába nagy mennyiségű port akar eloszlatni hogy a nap erejét gyengitse. Nem én találtam ki utána kell keresni. Szóval ez az őrült aki messiásnak képzeli magát és a pénzével irányít tönkre akarja tenni a világot ahogy mi ismerjük. És a világ politikusai meg lefekszenek neki a pénze és a befolyása miatt. Meg mindenkit aki ellent mond elnémíttat a közmédiás összefonódásaival.

 13. Laikus érdeklődőként érdekesnek és értékesnek tartom ezt az anyagot.
  Ezzel együtt megjegyezném, hogy elküldés előtt nem ártott volna, ha a szerzők még egyszer elolvassák, mert elég sok (elsősorban értelemzavaró) elütést hagytak benne. Ami egy ilyen jellegű, a mainstreamet bíráló beadvány komolyságát megkérdőjelezheti.,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük