VEGYÜK VISSZA AZ ÉLETÜNKET!- Budapest, Hősök tere, február 28. 11:00 óra

Mozduljunk meg a Normális Életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért és az alapvető jogainkért!

Eleged van az értelmetlen korlátozásokból, mert veszélybe került a megélhetésed? Gyere el! Nem akarod, hogy kényszerítéssel vagy erőszakkal oltásokat kapj? Mozdulj meg! Vendéglátásban dolgozol, és lehetetlenné tették az életed? Köztünk a helyed! Szálláshelyet üzemeltetsz és felélted a tartalékaidat? Hallassuk együtt a hangunkat! Hiányzik a mozi, a koncertek vagy a színház? Akkor állj a sarkadra, ne tétovázz!

Szeretnél újra mozogni, sportolni egy edzőteremben, vagy táncolni egy jó buliban? Tarts velünk, mert baj van! Szívesen elmennél végre egy jót enni, vagy csak valahova beülni egy kávéra a barátaiddal? Te se maradj otthon! Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!

Várunk téged, ha felháborít, hogy egy vírusra hivatkozva este 8-tól szobafogságra ítélnek!

De akkor is gyere el, ha a járványhelyzet miatt bármiért megbüntettek, mert azt szabálytalanul, jogsértően tették meg!

Találkozzunk a Hősök terén, 2021. február 28-án 11 órakor!

25 thoughts on “VEGYÜK VISSZA AZ ÉLETÜNKET!- Budapest, Hősök tere, február 28. 11:00 óra

 1. A gimnazista diákokról és az egyetemi hallgatókról miért feledkezik meg mindenki? Véleményem szerint ők ennek a helyzetnek az egyik legnagyobb vesztesei!

 2. A kormány által kiírt konzultációban szó sincs arról,hogy lehet kimaradni az oltásból.Már a gyerekek oltását is előtérbe helyezte egy orvosi nyilatkozat az egyik videón.Nagyon nagy a veszély.Ki nem látja még a népirtás folyamatát?Feszülten várom a Hősök Terén rendezendő összejövetelt.A Szabadság Mozgalom vezetőjének Judit nevű felesége egy videóban elővételezte polgárháború és vérfolyás lehetőségét.Nehogy idáig fajuljon a helyzet.Erőszak erőszakot szül,nem vezet eredményre.Nagyon kérem,biztosítsák a testi bántalmazások elkerülését.Tisztességesen és határozottan is el lehet mondani az igazságot,igaz,nagyon erős higgadtság,önuralom kell hozzá.Féken kell tartani az indulatok elszabadulását.Ezzel úgy sem érhető el semmi.Én,idősebb lévén,naponta kérem az égi segítséget az igazság győzelméért-többek között.A spiritualitás a gonosz démoni erők munkálkodását is jelentheti,ezt csak a Teremtő Isten Szent Angyalai segítségével lehet legyőzni.Szent István örökségbe adott minket,magyarokat a Szűzanyának, a hittel mondott rózsafüzér ima csodákra képes.Biztos vagyok benne,hogy sokan kérik imában az égi segítséget.Ezzel biztosítjuk a hátteret a 28-i Hősök Terén megvalósuló találkozóhoz.Kívánom,hogy legyen eredménye a megmozdulásnak,az összes Szent Angyalok és Szentek,a Szent Család segítségével.Legyen békés,boldog,szeretetteljes élete az emberiségnek.

  1. Az a baj sokan azt hiszik a magyar kormány az aki ezeket a szabályokat hozza a lezárásokról, pedig pont nem. Csak követik. Az EU mely össze van fonódva a Világ gazdasági Fórummal a DAVOS az európai liberális vezetők ezek nyomják a félelem keltést, a lezárások meghosszabbítását az emberek korlátozásait és hátsó szándékkal. Egy technokráciát akarnak létre hozni, kivonni a készpénzt beszabályozni és figyelni minden ember mozgását minden pillanatát minden tranzakcióját, mit eszik hova megy mennyi a pulzusa stb. És ehez ürügy a vírus meg az oltás. Aki nem engedelmeskedik azokat fekete listázzák ez az egész egy kondicionálás arra ami jön. Ami egy neo-kommunizmus/ totalitarianizmus lesz csak sokkal rosszabb, mert minden digitálisan be lesz szabályozva és még az emberek gondolatát is követni fogják. Ezért kell ellenállni az egységes EU s vakcinaigazolványnak.

 3. A felhívásban jó lenne egy mondat az öregekről, akiket hónapszámra bezártak idősotthonba, kórházba; barátaikkal, rokonaikkal nem találkozhattak, gyógyító fürdőbe nem járhattak, napi éltető sétájukat, beszélgetéseiket megtiltották. Sokan ebbe haltak bele, de még haldokolva sem engedték hozzájuk unokáikat, gyermekeiket, csak mosolytalan túlvilági idegen maszkos orvosokat. A gyász és a temetés is méltatlan, lehetetlen volt. Hiszen bár hazug módon az idősekre hivatkozva, és őket rémisztve, becsapva vitték végbe a kampányt, de mégis a legtöbbet épp nekik ártottak a vírusreklámkampánnyal és bezárással, az ő hátralevő életükből vettek el visszafordíthatatlanul a legtöbbet.
  Más: jó lenne ennyi hónap után egy adat (valaki csak tudja, csak elárulja), hogy a komoly lélegeztetőgépet hányan ill. milyen arányban élték túl teljesen (korábbi állapotukra) felépülve, illetve a hasonló súlyos, de a lélegeztetőgépet elkerülő betegeknél mi volt az arány.

 4. Szerintem Március 15-e alkalmasabb lenne egy ilyen jellegű összejövetelre. Nem is nagyon kellene egyebet csinálni csak közösen énekelni pl. himnusz vagy szózat. Szószóló se kell. Ezzel még a gyülekezési tilalom sem lenne megsértve. És nagyobb ereje lenne mint bármilyen beszédnek.

 5. A minimál bér emeléséért, uniós fizetésért is lehet sztrájkolni! Az oktatási rendszer módosítása és az eü. Közutak az egész rendszert újra kellene építeni!

 6. Vidéken is lesz ilyen ugyanezen a napon? Az lenne a leghatásosabb, ha minden városban egyszerre lenne ilyen békés demonstráció. Az embereket félre vezetik ezzel a vírussal. Teljes kontroll alá vonnak, az emberi jogokat sértő a covid igazolvány, a szabad mozgás korlátozása az egész a digitális igazolványra megy ki világ szerte. Nem értem hogy a magyar kormány mely máskor igen jól cselekszik miért nem lát át a globalista törekvéseken. Az orvos tanácsadók le lehetnek fizetve a nagy gyógyszervállalatok által. Nincs szükség kísérleti ártalmas oltásra ez csak a pénzéhességre megy ki. 99.7% túlélés, legtöbbnél semmi több mint egy síma influenza tünet. Nincs ok a lezárásokra nincs ok bedönteni a gazdaságot. Van terápiás gyógyszer, Szlovákiában már engedélyezték az ivermektint mely hatásosan gyógyítja és meg is előzi a fertőzést. Ha mindenki kimegy és leveszi a maszkot nyáj immunitás meg lesz ripsz ropsz.

 7. India betiltatta a Pfizer oltást. Különben ott már közel állnak a nyáj immunitás eléréséhez. Pedig egy 3. világ beli országban az emberek zsúfolva élnek. Különben csak érdekességként India biróság elé vitte és kitiltatta a Bill és Melina Gates “jótékonysági” szervezetet, mely már megszállott módon nyomja az ártalmasabbnál ártalmasabb oltásokat a fejlődő országokra. Gatesnek beteges fétise van a vakcinákat illetően. Ő áll az egész oltás nyomás mögött mert az amerikai tiszti orvostól az összes kutató intézetig mindenkit lefizet és lekötelez a jótékony adományaival. Az is mániája, hogy a föld túl van népesedve és le kell csökkenteni mert árt az emberek co2 kibocsátása a környezetnek. Plusz a tehenekkel is problémája van mert sokat szellentenek és ezért azt szeretné ha laborban előállított szintetikus marha húst ennénk. Amerikában felvásárolta a legtöbb termőföldet. És nyomja a génmódosított gyümölcsöt és zöldségeket a világra. Ez az ember őrült a globális felmelegedést úgy akarja ellensúlyozni hogy az atmoszférába nagy mennyiségű port akar eloszlatni hogy a nap erejét gyengitse. Nem én találtam ki utána kell keresni. Szóval ez az őrült aki messiásnak képzeli magát és a pénzével irányít tönkre akarja tenni a világot ahogy mi ismerjük. És a világ politikusai meg lefekszenek neki a pénze és a befolyása miatt. Meg mindenkit aki ellent mond elnémíttat a közmédiás összefonódásaival.

 8. Tisztelt Doktor Urak!
  Felmerült bennem néhány fájdalmas kérdés….nem fogok dicséretet kapni értük.
  1.Amikor elkezdték (bennem is) nagyon nagy tiszteletet kiváltó tevékenységüket, gondoltak -e arra, amit tudtak Lao Ce, Buddha, Jézus, Gandhi stb., – és nagyon kevés igazi követőjük -, hogy a világ jobbá válásához először az embernek az alapállásán (bensőjén) kell változtatnia? És aki ezen a szűk ösvényen jelzőfényként előre indul, az esetleg az emberfeletti áldozat önkéntes útját választja, mert ha nem így tesz, és elkezdi nem megválogatni eszközeit fokozatosan a politikai intrikusok köreiben találja magát ? A”nem vagyok birka” jelvény meg a “nem vagyok teljesen hülye igazolvány” ötlete azt súgja, hogy megmaradtak “bukott emberi” beidegződésnél, ami lélektanilag érthető, de a jót nem szolgálja. (Jelvényt én is kaptam Bhagdi professor könyvéhez, – akkor se tenném fel, ha kötelező lenne.
  2.Gustave Le Bon könyve, “A tömegek lélektana” először 1913 -ban az első világháború előestéjén jelent meg. A történelmi múlt előtte és az utána következő események – pláne a “szabadság és demokrácia” modern kori exportjának módszerei és következményei figyelmeztetésnek kellene, hogy legyenek minden “mozgalom, és megmozdulás” szervezőjének..Tudják-e, hogy milyen veszélyekkel néznek szembe?.. Éltek-e Önök már igazi politikai diktatúrában?
  3. Végig gondolták-e, hogy mi a szabadság és mire kötelez (mert sajnos nagyon is kötelez, mert ha nem , akkor anarchia és káosz, és nem szabadság) és mik a demokrácia természetes határai? (Ha létezik olyan, hogy igazság, az akkor is az marad, ha a többség másra szavaz. Ha nem így lenne, nem létezhetne tudomány se, és így Önök se képviselhetnék azt ) És elgondolták-e, hogy hány ember tette fel ezt a kérdést igazából magának, és hány ember gondolja, hogy a szabadság, amiért demonstrálni megy, az egy “buli”. (Idéztem a fórumozásból). Jobb esetben. Ha nem küldik valakik valamilyen célból a tömeg közé őket…A 90-es évek elején a Miép ős és hőskorában részt vettem egy ünneplőruhás, méltóságteljes és tiszteletet ébresztő tömeggyűlésen március 15-én a Hősők terén. Akkor az figyeltek egymásra és figyelmeztették egymást az “ügy érdekében”, ha kellett.. Azóta eltelt egy generáció…(2 elég egy teljes kultura és civilizáció lerombolásához és a magatartás, értékrend és gondolkodás teljes átformálásához…
  4 Tudják-e, hogy az első alkotmányokat az uralkodók adták népeiknek, (alkotmányos monarchiák), vagy az “alapító atyák” alkották (Amerika). Vagy ősi, isteni eredetü hagyományként vagy életszabálykén.éltek ennél jobb korokban – vagy körökben? Miért is hitelesebb egy Rákosi Mátyás hatalomátvétele előestéjén és a szovjet megszállás oltalmában írt 1949-es alkotmány a 2010-es Alaptörvénynél? És abban – a körülményeket is figyelembe véve -mennyivel fejeződik ki jobban az “egységes népakarat” ? (Egyébként szerintem az alkotmánynak elsősorban nem a nép akaratát, hanem a nép javát szolgáló Isteni akaratot kéne kifejezni.. (Emberi korlátaival együtt…) Nem beszélve a “technikai” megvalósításáról a népakarat “egységes” megvalósításának…
  5 Nem sorolom tovább azokat, amik elkedvetlenítettek.Akadna. De ha tudják, mit cselekednek, Isten óvja Önöket és Magyarországot, ha nem tudják, az Isten bocsássa meg.
  Ui.: Nevemet kiírom, bár Tamási Doktor kölcsönös megsértődési csörtéje után A. Éva nevű hozzászólóval (akinek kommentje nagyon megfontolandó és továbbgondolni érdemes lett volna ), már nem von erkölcsi megbélyegzést a jeligés, vagy név nélküli hozzászólás. (Főleg, ha a kritikátlan dicséret hangján szól)

 9. Igen, nagyon szomorú, hogy semelyik oldal nem propagál semmit az ő érdekükben. Gyakorlatilag kerékbe tört az életük. Ördögi körbe kerültek, a számítógép és kütyük rabságába. Az itthonlét alatt nem tudják különválasztani az otthont és iskolát. A legnagyobb vesztesek az érettségizők, nem tudni, mikor mehetnek vissza, és amit leginkább nehezményezek, a nemzeti konzultáció sem tartalmaz kérdést ezzel kapcsolatban.

 10. Abba belegondoltatok, hogy a címmel ellenkezőleg pont így veszitek el a saját és mások életét?

 11. Most majd kiderül hogy mennyi embert érdekel a dolog és mennyi a szoba huszár.! Egy 10 milliós lakosú országban pár szász-ezer ember hangja sajnos semmit nem ér, csak röhejes. Kíváncsian várom hogy valóban mennyien lesznek ott, A média 100% hogy nem fog hiteles tájékoztatást adni róla , ezért remélem tesztek fel képeket.Én sajnos 1xxxx km távolságból nem tudok ott lenni.Hajrá!!!

 12. Istenem, bár csak ott lehetnék veletek! Nagyon szurkolok innen, Erdélyből, hogy eredményes legyen a megmozdulás és hogy nagyon sokan vállaljátok fel a harcot az igazságért! Mutassuk meg, hogy mi is rengetegen vagyunk és álljunk ellen ennek a sátáni erőnek, állítsuk meg ezt az őrületet már végre! Lélekben Veletek vagyok! ❤️

 13. A strategika.fr oldalon meg lehet talàlni a beadvàny szovegét, amit Franciaorszàgban adanak be a cikk szerint négy torvényszékre a maszk viselése ellen, és kozzébocsàjtottàk, hogy màsok is beadhassàk az orszàgban màs ugyvédek màs torvényszékekre is. Franciaorszàgban kotelezo 6 éves kortol a maszkot viselni, utcàn, iskolàban. A beadvànyban, ami 60 oldalas ! rengeteg tanulmànyra hivatkoznak, amelyek kimutatjàk mennyire kàros a gyerekek egészségére és fejlodésére a maszk viselése, és hogy a hasznàlata a virusokkal szemben, nem hasznàl, igy a koronavirus ellen sem jo, sot rengeteg dolog miatt kàros, Ha valaki hasznosnak talàlja ossza meg , akivel csak tudja, hogy ez egy kész kitoltheto forma ugyvéd àltal hasznàlhato. A maszk viselése ellen ugyvéd segitségével tiltakozva lehet egy precedens a tobbi dolog eléréséhez, mint az oltàs eltorlése. Igaz, hogy franciàul van a beadvàny szovege, és angolul is vannak benne hivatkozàsok, de ez nem lehet akadàly.
  https://docteur.nicoledelepine.fr/wp-content/uploads/2021/02/REQUETE-PDT-T.J.-avec-Pieces.pdf

 14. Erről az üzenetről 2020. január 23-ai bejegyzést találtam, de eddig miért nem értesülhettem róla?

  Jézus hívása az áldott Oltáriszentségből a hithű embereinek.

  Jézus szavai: Drága gyermekeim, az én békém legyen veletek!

  Drága szeretett gyermekeim!

  Az idő egyre rövidebb és rövidebb lesz, a napok hónapok és évek pedig egyre gyorsabban fognak elmúlni.Az idő hossza el fogja érni a napi 12 órás időtartamot ( ezt úgy kell érteni hogy a nap nem 24 órából fog állni hanem csak 12 órából fog állni és délután már esti sötétséget fogunk megtapasztalni ford megj), és attól az időtől kezdve az én ítéletem ideje el fog kezdődni! A természet haragja fel fog kelni és ä Föld egyik pontján sem lesz biztonságos hely! Természeti katasztrófák, aszály, betegségek és járványok fognak elszabadulni. Az emberiséget megdermeszti a bűn. Ha nem kell fel letargiájából és nem fog visszatérni istenhez rövid időn belül,biztos lehet benne hogy örökre el fog veszni!

  Az emberiség fájdalmának ideje elkezdődött és már nincs visszaút! Rossz hírek fognak érkezni és egyik a másikat fogja követni! Ha az emberiség nem fog felébredni,egy másik csapás fog érkezni!A jelek egyre észrevehetőbbek lesznek az egész teremtésben. Az ég minden lehetőséget kimerített abban, hogy nagy számban lelkeket mentsen. Ez a hálátlan emberiség folytatja azt, hogy Istennek hátat fordít! Gyermekeim! A nagy megpróbáltatás napjai érkeznek. Maradjatok szilárdak a hitben,így túlélhetitek a megpróbáltatást! Ti kiáltani fogtok az éghez de semmilyen választ nem fogtok kapni! Ezek a lelki szárazság napjai lesznek! A sivatagon keresztül áthaladva,meg lesztek kísértve! Istenben vetett bizalmatok és hitetek próbára lesz téve! Ezek a kétségbeesés napjai lesznek,ahol a ti lelketek ellensége a gonosz,és hadserege próbára fog tenni benneteket! Olvassátok Szent szavaimat, elmélkedjetek rajtuk, véssétek azokat a szívetekbe és elmétekbe,mert ez az a kétéltű kard, amely a lelketek ellensége által felállított kísértéseket és csapdákat, valamit becsapásokat le fogja győzni!

  Gyermekeim! Egyétek az én testemet és igyátok az én véremet annyiszor, ahányszor csak tudjátok! Ez lelkileg meg fog erősíteni benneteket, így állhatatosak tudok lenni megpróbáltatás napjaiban amely jönni fog! Ezeknek a napoknak az az előnye, hogy én még köztetek vagyok! Jönnek azok a napok, amikor én már nem leszek jelen többé a Tabernákulumban, amely el fog tűnni, és ti azt fogjátok mondani, mit egykor Mária Magdolna is mondott: Hová vitték az Úr testét? Drága kicsinyeim! A hithű embereim üldöztetése,és az én házaim megszentségtelenítése és meggyalázása már elkezdődött, ezért legyetek éberek, világosítsátok meg lámpásaitokat imádsággal,így világítani fog az eljövendő sötétségben! Jelek hirdetik nektek,hogy a sötétség ideje elkezdődött! Maradjatok békében és szeretetben, és ne féljetek! Én nem foglak elhagyni benneteket! Az én édesanyám ott lesz a Tabernákulumnál, ahol ti találkozni fogtok velem,a sötétség napjaiban,és a lelki szárazságban! Senki és semmi se választhat el tőlem benneteket! Gyermekeim! Maradjatok békében! Az Oltáriszentségben jelen lévő Jézusotok! Ámen.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük