Klímaőrület: New Yorkban hamarosan „CO2-vásárlási kontroll” lesz

Forrás: AUF1.TV

https://auf1.tv/klimaschwindel-auf1/klima-wahnsinn-in-new-york-wird-es-bald-die-co2-einkaufskontrolle-geben

https://www.bitchute.com/video/urQ4mZr0jfT5/

7 thoughts on “Klímaőrület: New Yorkban hamarosan „CO2-vásárlási kontroll” lesz

 1. New York városa és California állam a kovid-, klíma- és woke-szekta, valamint a sátánista pedofilok viperafészkei az Egyesült Államokban, ahonnan a lakosok tömegesen költöznek át más államokba, ahol még van esély a normális életre, és amíg be nem zárul körülöttük a digitális koncentrációs tábor.
  Az alapító atyák nyilván forognak a sírjukban.

 2. Mi vagyunk az a CO2 lábnyom, akiket el akarnak pusztítani egy hazug és hamis narratíva alapján, ami a halálkultuszt képviseli.

  Semmit nem tudunk az ukrajnai folyamatokról, mert a háború csak díszlet. Ennek hátterében épül fel az új Ukrajna, vagy nevezzük akárminek, a WEF digitális mintaállama. A “Diia” 2020-as hivatalos indulását követően 2023 elejétől körülbelül 18,5 millió ember használja az alkalmazást. Jönnek a digitális igazolványok, 2024-ben elindítják az ukrán CBDC-t, az e -hrivnyát . De nem csak Ukrajnában, a világon mindenhol, kihasználva, hogy mindenki a háborúról beszél.

  A színfalak mögött épül az új világrend mindenhol, és adósítják el az embereket, hogy kilátástalan helyzetüket kihasználva bevigyék őket a digitális koncentrációs táborba. A szomorú, hogy az emberek még csak nem is érzékelik a veszélyt. A csordaszellem működik, és az emberek gondolkodás nélkül bezárják magukat a ketrecbe.

  Pedig keretbe kellene foglalni a történéseket, hogy mi minden mutat ebbe az irányba:
  – A középosztály elleni első támadás a 2008-as pénzügyi válság volt, amikor is az összes kormány IMF-hitelt vett a bankok megmentésére, a lakosság pedig elszegényedett.
  – A középosztály elleni második támadás a COVID volt, amikor 5 billió dollár vagyonátruházás történt. Az elit 5 billióval rövidítette meg az embereket, elsősorban a középosztály csúszott le, és mentek tönkre a vállalkozások, a világon mindenhol.
  – Most a háborúra fogott iszonyatos inflációval, a közelgő pénzügyi krach-ra fogva rabolnak el mindent, amink még maradt.
  Vegyük már észre, hogy egyre többet dolgozunk az egyre kevesebbért, mert az elit mindent visz!

  A BlackRock Kijevben most tárgyalt Zelenszkijjel Ukrajna sorsáról. A vállalati óriáscégek, köztük a BlackRock, Vanguard és a JP Morgan megabank megvásárolják Ukrajna jövőjét. Ukrajna újjáépítésében részt vevő potenciális befektetők befektetéseket az ukrán gazdaság legrelevánsabb és leghatásosabb ágazataiba irányítják.

  Gyakorlatilag Ukrajna már nem létezik, a világelit a háborút felhasználva elinflál mindent a világon, és fillérekért megszerez mindent.
  Az USA-ban sorra vásárolják fel a földeket ( Bill Gates), a házakat pedig a BlackRock.
  Mára kiderült az is, hogy a BlackRock miatt kellett távozni Tucker Carlsonnak is. Januárban napi rendre tűzte a BlackRock szabadrablását a világon, és a BlackRock elsőként megemelte a tulajdoni részét a Fox-ban, majd kirúgatta Carlsont. Ez az adás gyakorlatilag már nem fellelhető a Foxon.

  Ki kell tartani a készpénz mellett, és meg kell tagadni a digitális identitást.
  Ha az az ára, el kell dobni a mobiltelefont, és vissza kell térni a vezetékeshez.
  Ha nem vagy képes feladnod a kényelmedet az életedért, gyermekeid életéért cserében, akkor nincs miről beszélni.
  Én most váltottam vissza vezetékesre, tehát nem a levegőbe beszélek…)))
  Így meg tudjuk magunkat védeni az 5 G-től is.
  Meg kell állítani a pszicho és szochiopaták őrült és sátáni ámokfutását!

  1. “Ki kell tartani a készpénz mellett, és meg kell tagadni a digitális identitást.”
   Ez így van, de szerintem Magyarországon már van digi ID, rosszul tudom?

   “Ha az az ára, el kell dobni a mobiltelefont, és vissza kell térni a vezetékeshez.”
   3 éve megtettük. Nem dobtuk el mert fotózni néha használom flight mode-ban. Lehet kaptni EMF védő kis tasakokat, a kíniaik árulják nagyüzemben, nem drága, és nem lehet benne felhívni a mobilt = működik. Gondolom más is úgy van vele, hogy bármennyire nem akarja használni, vészhelyzetben előrfordulhat, hogy kell. Ezért ezt választottuk. De nem elég eldobni a mobilt. A wifit is el kell, vissza kell kábelezni és az összes un. “smart” (okos) cucc wifivel is használható arra, hogy embereket támadjanak és betegségeket okozzanak.

   “Így meg tudjuk magunkat védeni az 5 G-től is.”
   Nem csak az 5G, a La Quinta Columna szerint 4-4+ – 5G de a lakosságon a második világháború óta kísérleteznek mikrohullámú sugárzással és ELF-el (extra alacsony frekvenciák) is.
   Ha jól értem – nem vagyok műszaki zseni – a microwave arra jó ha nem direkt és gyorsan akarnak nagyon ártani, hogy a hátán meglovagoltassák az ELF-et. Dr Barrie Trowel szerint már rég szórakoznak azzal a titkosszoláglatok, hogy a mobil segítségével embereket karakteridegen mészárlásokra vegyenek rá, pl. X lemészárlja az egész családját. Van egy másik tech, az sem új a “voice to skull” (hang a koponyában) amitől az áldozathoz beszél valaki (aki Istennek vagy akárminek adja ki magát) és csak ő hallja. Azt állítják bárkiből gyilkost csinálnak 48 óra alatt. Elmondja, hogy – ha jól emlékszem ír – tüntető nőket mikróztak meg, amitől azok várhatóan rákot kaptak, stb.

   A legfontosabb INFO ebben, hogy bármilyen betegséget ki lehet váltani velük, vagyis ha tényleg lesz Marburg vagy hasonló ne vírust keressenek.

   Az ELF-ekről Tim Rifat írt részletesen még frekvenciákat is megadva. Ez az egész technika bár iszonyú kényelmes de nagyon káros. Ráadásul az a fájdalmas, hogy jóra is lehetne használni, lehet frekvenciákkal rákot gyógyítani mellékhatások nélkül. Nagyon sok mindent lehet velük – ha valaki ért hozzá de arról gondoskodtak, hogy mi ne értsünk.
   http://www.whale.to/b/rifat.html

 3. Lehet, hogy Ukrajna lesz a NWO mintaállama, de ne feledjük, hogy mindeközben Magyarország már majdnem az. Legalábbis nagyon elől vagyunk a sorban, mert minden “szükséges” lépést O1Globalista Viktor már jóval korábban megtett, így főleg a rezsicsökkentés, nemzeti konzultáció néphülyítő leple alatt kialakult az a jogi és gazdasági környezet, ahonnan apró lépésekkel már nagyon könnyen halad a
  Klaus Schwab által kijelölt úton. Ahogyan a Global Leaders for tomorow képzésen tanították, OV-nak még ’93-ban.

  Minden lépést akkora sikerélményként adott el a nemzetnek, hogy az ország 2/3-a borzasztó sikerként könyvelt el.
  A 12 éve megjelent Alaptörvénnyel felkészült már akkor a mostani Rendeletekkel történő kormányzásra. Sok országban az Alkotmány jogi akadályként jelentkezik a globalista kormányok számára, nem készültek rá időben.
  Az EESZT egészségügyi adatbázis talán csak Izraelben létezik, amit Netanjau felajánlott a Pfizernek kísérletezéshez.
  Az Online számlázás pl Ausztriában nincs.
  A Zala Zone a smart city tesztpálya, ami nálunk már évek óta elkészült. A Véda rendszer sem a gyorshajtók ellen épült,
  A 27%-os Áfa sem a gazdaság lendületben tartása miatt ennyi.
  Az ipari gázár egyik legmagasabb Európában.
  A Vodafone kb 740 mrd Ft-ért történő felvásárlása sem véletlen. (érdekes, hogy ehhez nem kellett az uniós pénz, csak a pedagógus bérekhez.
  Az oktatás és egészségügy belügyminisztériumhoz való csatolása sem mindennapi. A pedagógus bérek alacsonyan tartása egyértelműen az oktatás lezüllesztését célozza, mert nincs szükség gondolkodó emberekre a ” Nincs semmid de boldog leszel” szép jövő társadalmában.
  Az orvosi bérek éppen a covidozás idején történő “rendezése” sem véletlen: Judás pénz, az orvosi diktatúra fenntartása egyébként nem lett volna lehetséges.
  Miért épít a kormány Nyíregyházán repteret? 50 km-re Debrecentől? Csak nem azért, mert az lenne legközelebb az Ukrán határhoz?
  Nálunk a migránsok is másként jönnek: inidaiak, pakisztániak, fülöpszigetiek szervezett csoportokban olcsó munkavállalókként jelennek meg, fenntartva az alacsony bérszinvonalat, a magyarok pedig egyedileg elhagyják az országot. Ez is lakosság csere, elvárás telejsítve.
  who szerződés már féléve aláírva.
  A hazugság nála egy életforma, de erről nyilatkozik is: >>ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinálok<< https://www.youtube.com/watch?v=f3nfpuOoHdI

  A kontrollált ellenzék szerepet eljátszva jobbra indexel és balra megy. A hipnotikus szavak leple mögött már régóta teljesíti a Davosi globalista gazdáinak a kérését.
  Jobb szerepjátékos , mind Zelensky, …

  1. Erre képezték ki, de ezt Ön is írta. WEF Global Leaders of the Future (később ebből lett a Young Global Leaders) és úgy emlékszem Soros tanítatta a bandát Angliában.

   A WHO szerződést tudtunkkal itt is aláírták. Erre a következő megoldások vannak, ha nem akarjuk úgy végezni, ahogy tevezték. A lakosság felvilágosítása, hogy nincsenek vírusok, bármit is látnak bármennyire is félnek, nem fog rájuk ugrani, kivéve persze, ha őket is “besugározták”. Ha egyedül le tudnánk pofozni minket, nem lenne értelme ilyen hosszan oszd meg és uralkodjot játszani. Arra építenek, hogy akkora pánik lesz, hogy egymást adjuk a kezükre.

   A másik, hogy NE engedjenek semmi olyat mint nálunk a 15 perces város, ne engedjék a mozgás korlátozást. Ha átmennek erőszakosba, egy a többiektől elválasztott kisebb csoportot könnyű elintézni, egy fellázadt nagyobbat már nem annyira. Valószínűleg ez a cél. Ha leáll az internet is – és miért ne – akkor az emberek még szólni se tudnak egymásnak, hogy x faluban bennünket éppen mészárolnak, elhurcolnak, stb.

   Minden tervüknek lehetőleg tegyenek keresztbe, hogy lelassítsák őket. Kp, ahol csak lehet. És aki tud termeljen élelmiszert.
   A G-ket le kéne persze szedni, de mikor egy Ausztrál férfi ezt megtette (még az 5G előtt mert telecom-os volt és tudta mennyire károsak és senki se figyelt rá), kért egy tankot valami ismerőstől és leszedett pár tornyot. 7 évet kapott.
   Ez is … ők a terroristák, a kormányaink a terroristák, de ha mi önvédelemből lepucoljuk ezeket akkor nekünk lesz annyi.

   Angliában a 15 perces város és londoni korlátozásokra az emberek azt találták ki, hogy festéket lőnek a kamerákra.

  2. Igy van. es nagyon Igaz a vegkovetkeztetes is….. ! Ez egy a magyarorszagi torteneseket/ tenyeket nagyon jol felsorolo es nagyon jol osszefoglalo iras Attila.Elismeres erte…..!
   (Sajnos hogy Magyarorszagon ugytunik hogy meg mindig csak nagyon kevesen vannak azok akik igy…………-azaz valoban latjak azt hogy tenylegesen mi is es az hogyan is tortenik….).
   Ami Anglia-t illeti vagy Izraelt…Az emberek olyan uj redelkezesek/ember jogi korlatozasok ellen tiltakoznak/tuntetnek az utcakon ….. amik pl.Magyarorszagon mar evek ota torveny erore lettek emelve ugy hogy az emberek megcsak eszre sem vettek…. fel sem figyeltek ra. …….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük