3 thoughts on “A davosi bűnbanda

 1. Bűnöző kartell irányítja a világot.

  Igaz, hogy számuk nem éri el az ezer főt, de hatalmuk óriási, mivel ők uralják a digitális szférát, és a médiát.
  2024-es év történelmi választási év lesz, mivel az emberiség léte és fennmaradása lesz a tétje ezeknek a választásoknak.
  70 országban lesznek választások szerte a világban, köztük az Egyesült Államokban, Európában, Indiában, Mexikóban és Dél-Afrikában. Több mint 3,7 milliárd szavazó választása lesz hatással a jövőnkre. Már ha lesznek választások….

  Mert az Egyesült Államokban egy hamis zászlós támadással, – ez lehet kibertámadás, amit Iránra fognak, vagy a migránsáradattal, akik katonakorú férfiakból áll, kirobbanthatnak egy neomarxista forradalmat, – amelynek révén életbe léptethetik Biden vészhelyzeti törvényét, és akkor elrendelhetik a levélszavazást. Azt pedig elcsalják. Nem is akárhogyan.

  Bill Gates és a davosi bűnbanda azt tervezi, hogy mesterséges intelligencia segítségével beavatkoznak a 2024-es választásokba,
  és a WEF új világvezetőit állítja hatalmi pozícióba szerte a világon, kétségbeesetten próbálva elkerülni az igazságszolgáltatást az emberiség elleni bűneik miatt. Tétre, befutóra játszanak, és bármire képesek, mert tudják, nincs más választásuk.
  https://nikolaosanaximandros.gr/o-bill-gkeits-schediazei/

  A globalista elit bukásra áll, tekintélye csökken az egész világban, az emberek pedig a COVID óta felébredtek, mert már naponta csontvázak százezrei esnek ki a szekrényből.
  Mindenki előtt kezd nyilvánvalóvá válni, hogy tömeggyilkos pszicho és szociopata kezekbe került az emberiség irányítása.
  Az Egyesült Államok ma még a világ vezető ereje, de a bomlás és a szétesés állapotában van.
  A világ átrendeződése, és egy világméretű antiglobalista forradalom is onnan fog kiindulni, mert ott van az a tőke, fegyver, szervezőerő, és aktiválható tömeg, amely képes lesz elsőként és összehangoltan konfrontálódni ezzel a korrupt hatalommal, és Isten segítségével elsöpri a gengszterek hatalmát.
  Isten legyen velünk.

 2. A globális elit új forgatókönyve a programozott káosz – valószínűleg már 2024-től kezdődően:

  Mindent előre bemutatnak, ezt úgy hívják: elmekontroll-prediktív programozás
  ” …a Netflix “Leave the World Behind című apokaliptikus thrillerében (amelyet Barack és Michelle Obama stúdiója készített) a megmagyarázhatatlan válságok olyan technológiai áramszünethez vezetnek, amely a lakosságot széthúzza, dezorientálja, elszigeteltté, gyanakvóvá teszi, és titokzatos betegségek jelennek meg, aminek következtében az emberek egymás ellen fordulnak.

  Ez nem sci-fi, és nem összeesküvéselmélet, mivel a kormány már képes válságokat előidézni, félelmet kelteni, hisztériát szítani, destabilizálni a nemzetet és hadiállapotot bevezetni:
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja az egészségügyi válságok előidézéséhez.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja a polgári zavargások és politikai felfordulások előidézésére.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja a gazdasági instabilitás megteremtéséhez.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja a környezeti katasztrófák előállításához.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja a kommunikációs áramszünetek gyártásához.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja ahhoz, hogy terrortámadásokat hajtson végre.
  – A kormánynak megvannak az eszközei és a know-how-ja ahhoz, hogy az elmekontroll és a pszichológiai hadviselés propagandáját bevesse.

  Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a kormány már nem azért létezik, hogy szolgálja népét, megvédje szabadságjogait és biztosítsa boldogságukat.
  Inkább „mi, emberek” egy epikus léptékű make-works program ördögi machinációinak szerencsétlen áldozatai vagyunk, amelynek egyetlen célja a tartósan (és nyereségesen) alkalmazott hatalmak megtartása.
  Így emelkedik ki a zsarnokság és bukik el a szabadság.”
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/apocalypse-now-governments-use-controlled-chaos-maintain-power

  1. Kedves Éva!
   Nem tudom,hogy mi az Ön végzettsége,de nagyon hasznos
   információkat ad közre. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük