GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP – Beszélgetés Réti-Nagy Róberttel

Beszélgetés Réti-Nagy Róberttel

Beszélgetés Réti-Nagy Róberttel 1/2 rész
Beszélgetés Réti-Nagy Róberttel 2/2 rész

4 thoughts on “GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP – Beszélgetés Réti-Nagy Róberttel

  1. Tehát a valódi megoldás a politikusok kezében volna, ha kimondanák: Oltóanyagot felelősségvállalás nélkül beadni, beadatni nem egészségügyi, hanem bűnügyi kérdés. Ha nem ezt teszik, ők is bűnrészesek.

  2. Jól beszél, tetszik nagyon a videó. Éljen sokáig és terjessze az elveit a világban, mert nagyon nagy szükség van most rá!
    Oktatni, tanítani kell az embereket, főként a megtévedteket, akármilyen nehéz is ez. Piszok nehéz világot élünk és csakis a józan ész menthet meg minket.
    Sajnos a munkahelyemen azt tapasztalom, hogy már divatot csinálnak a vakcina beadásából “itt a reklám helye” címen. Ki kit tud túl licitálni oltottságban és márkában. Annyira meglepően sötétség uralkodik bizonyos körökben hogy az elképesztő. A vezetők meg úgy beszélnek a beosztottakról, hogy előbb – utóbb úgy is beoltatják magukat csak idő kérdése, mivel rákényszerülnek ha nem akarnak éhen halni. Amikor kérdéseket teszek fel, őnekik mindenre van válaszuk (jó nagy marhaság) és meg vannak győződve, hogy igazuk van mindenben, továbbá szuper tájékozottak. Nem érdemes alacsony tudatú emberekkel vitába szállni. :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük