GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP – Interjú Dr. Horváth Katalin homeopata orvossal

Interjú Dr. Horváth Katalin homeopata orvossal

Interjú Dr. Horváth Katalin homeopata orvossal

6 thoughts on “GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP – Interjú Dr. Horváth Katalin homeopata orvossal

  1. Kedves Enikő, nagyon tetszett a doktornővel készült beszélgetés. Én Székesfehérváron keresek homeopata orvost (és gyógyszertárat) post covid miatt, megköszönnék visszajelzést, kihez fordulhatnék. További jó munkát kívánok.

  2. Nagyszerű hogy ilyen orvosok még vannak és működnek. Elég szomorú hogy ilyen aljas világot élünk, a legtöbb jót rosszra használják fel és a jót mára már ismét üldözik, megsemmisítik. Érdekes az ember történelmében az a tény, hogy mindig is voltak ellenszegülők, de ők voltak kevesebben, pedig ha a tömeg egységesen megindulna a világon, nem tudnának mit kezdeni vele a háttérben irányítók, a parancs osztogatók.

  3. Kedves Kérdező! Mielőbbi gyógyulása reményében ajánlom Dr. Fellegi Veronikát a Virág Egészségközpontban. A javasolt gyógyszer beszerezhetősége valóban a Doktornő által elmondottak szerint történik. Ami fontos a megrendeléshez: pontos név, hígítás mértéke (szám és betűk a név után). Ha nincs azonnal a kért szer, 1-2 nap alatt meg tudják rendelni. Még egy fontos link, amit jól tud későbbiekben is hasznosítani: homeopatia.info.hu. Mielőbbi testi, lelki gyógyulást kívánok.

    1. Kedves Gerbera, nagyon köszönöm a visszajelzést és az értékes információt! Boldog Új évet és jó egészséget kívánok!

  4. Tisztelt Doktornő! Köszönjük szépen a tájékoztatást. Nagyon hasznos volt. Támogatom a homeopátiát, már sokszor segített. További sok erőt és jó egészséget kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük