Dr. Bodo Schiffmann: “A tesztek és járvány egy átverés!” Nincs több PCR teszt!

A Center of Disease Control (USA) 2021.12.31.-én, a PCR-teszt megbízhatatlansága okán azt visszavonta hivatalosan, mivel nem tud egyértelműen különbséget tenni, az influenza A-B és Covid19 között!

Ezzel teljesen egyértelmű, hogy egész idő alatt, mivel összességében azonos mértékben léptek fel esetek, mint a Covid19 esetében, miközben influenza-esetek nem léptek fel, hogy nem volt jelen új betegség csupán a covidnak átkeresztelt influenza. Látjuk időközben angliai és a Howard Egyetem adatai alapján, hogy az embereknek, akik ezen veszélyes oltási-kísérletben részt vettek, most károsodásuk van az immunrendszerükben! Felszólítom a szövetségi kormányt, hogy mondjon le!

Link: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

34 thoughts on “Dr. Bodo Schiffmann: “A tesztek és járvány egy átverés!” Nincs több PCR teszt!

 1. Csak nem azoknak a “konteósok”-nak volt igaza kezdettől fogva, akik azt mondták, hogy az influenzát és más szokásos légzőszervi megbetegedéseket címkéztek át koviddá a kamu PCR-teszt segítségével? Aztán a felturbózott adatokra meg a “járványgörbe” ellaposítására hivatkozva drasztikusan korlátozták/korlátozzák az alapvető emberi jogokat, mint pl. az élethez, egészséghez, szólás- és gyülekezési szabadsághoz, szabad mozgáshoz való jogokat, mindezt hatalmas médiafelhajtás mellett?
  Most a CDC korrupt idiótái utólag beismerik, hogy mindez téves volt? Hol van a médiafelhajtás MOST?
  Legközelebb milyen kamuteszttel fogják sárba tiporni az alapvető alkotmányos jogainkat, aztán szép csendben mossák kezeiket?

 2. Sok jelenlegi megnyilvánulásokban, megszólalásokban a Pol-korrekt megfogalmazások is csak tompítják az adott esemény súlyát. Ezen is túl kellene már lépni. Ha tudományosan az elejétől igazolt volt az alkalmatlansága, akkor mostanra bármely covid hisztéria résztvevőnek nem lemondania kellene a következményei miatt, hanem büntetőügyi felelőségre vonásra kellene ítélni.
  Mi a helyzet ma a mi hazánkban? Az ember jelentkezik a Házi orvosnál, és vizsgálat helyett egyből teszteli. És jön a csoda, filléres gyorsteszt alapján nyilvánítja covidosnak!

 3. Itt van leírva, hogy miért halnak meg a betegek a kórházakban.

  Aki még mindig nem érti, az szóljon, mert részletesen is el tudom magyarázni. Habár én csak egy kis laikus vagyok.
  De röviden: Ha teljesen egészségesen bemégy egy ilyen kovid-osztályra.
  Akkor nem biztos, hogy onnan élve kerülsz ki.
  De képzeld el, hogy egy kicsit lerobbant egészséggel ilyen helyre kerül be egy beteg.
  Mi lesz ennek a következménye ???
  A fenti mondatokat a saját átélt tapasztalatomból jelentettem ki. Ezeket meg is tudom védeni.

  Forrás: https://semmelweis.hu/aneszteziologia/files/2020/10/COVID-19-ell%C3%A1t%C3%A1si-protokoll_2020okt_nyilv.pdf

  Olvasható, a 4.-ik oldalon
  a beteg zavart, szedáció nélküli ellátása nem megoldható

  Olvasható, az 5.-ik oldalon

  Antivirális szer:
  • Remdesivir 200 mg (második naptól 100 mg/nap) 5 napig
  • Rekonvaleszcens plazma 2 E (study gyógyszer: tájékozott beleegyező nyilatkozat aláírását követően
  adagolható). Részleteket illetően lásd: koronadb

  A fenti szer, Remdesivir 5 nap alatt tönkrevágja a beteg veséjét. A vese a szervezet méregtelenítésben egy nagyon fontos szerv,
  Ha ez a szerv nem müködik rendesen, vagy zavarba kerül, akkor annak komoly következménye van a beteg sorsára.

  Ébredj már fel Te embernek a fia ! Amig nem késő !

  A 11.-ik oldal.

  Remdesivir:
  Remdesivir az egyetlen törzskönyvezett CoV-19 ellen hatásos antivirális szer.

  ( Közben minimum 5 antivirális gyógyszer van a CoV-19 ellen, De ezeket a big pharma betiltotta. )

  A többi antivirális terápia: Hydroxychloroquine, …. nam alkalmazott !

  Kérem a hozzáértő orvosokat vitázzanak már egymással, hogy itt miről van szó.
  Ne olyan emberekkel vitázzanak, mint Dr. Rusvai Miklós professzor úr, aki még életében egy covid-19 beteget sem kezelt.
  De annak ellenére olyan jól előadja a süket és saját magának is ellentmondó dumáját.
  Halgassák meg már végre az olyan embereket, akik el tudnak szakadni a WHO-nak a szándékosan hibás protokolljától és végre a beteg
  érdekét képviselik !!! És nem állnak a hallgatás zsarolása alatt.
  Mert miért kell embereknek szenvedni és meghalni ?

 4. Az összes kényszerintézkedés, a Kásler által jegyzett kórházi covid protokoll alapja ez két szélhámos teszt.

  A kórházi covid protokoll nincs tekintettel a krónikus betegségekkel küzdők (idősek) alapbetegségére, annál inkább a kórházi orvosok (KAMU)COVID könyvelésére és a kórházi menedzsment bevételeire.

 5. MINDEKÖZBEN MAGYARORSZÁGON: TERROR a KÖBÖN!!!
  (D)ROGÁN és KÉJNŐ GYILKOS BŰNTÁRSAI a KILÓRA MEGVETT NYUNYÓKÁT és KORTÁRS MENGELÉK TUCATJAIT VETTÉK ELŐ MEGINT a BEFŐTTES ÜVEGEK MÖGÜL, HOGY OLTAKOZÁSRA BUZDÍTSÁK az ÉPELMÉJŰ EGÉSZSÉGESEKET!!!
  ŐSBŰN!!!…- BABY-HOLOKAUSZT ÁRÁN FOLYIK a NÉPEK BEOLTATÁSA!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk

 6. Bátor, karakán ember a javából! Nem elég lemondatni a felelősöket, meg is kell büntetni őket. Nem szabad engedni hogy – mint eddig főként történt – csak egy balek legyen odadobva a népnek míg a többi bűnöző elmenekül. Másrészt az eddigieknél sokkal súlyosabb törvénynek kell rájuk vonatkoznia. Sőt törvény nélkül is el lehet őket intézni, mivel ők is a törvényt kijátszva végezték a folyamatos sintér munkájukat. Nem hinném, hogy azok az emberek akik a szerettüket ezek miatt veszítették el, akár hozzátartozó, rokon, gyermek…., hogy ne lenne bennük düh, harag, bosszú és gyűlölet és ne szednék darabokra az ilyen mocskokat pillanatok alatt.

 7. Kíváncsi leszek, hogy ha ez Európában is köztudottá válik, akkor mit fognak lépni az oltottak? Amikor számukra is kiderül, hogy megvezették őket és csak egy hamis teszt volt az alapja az összes eddigi lezárásnak, korlátozásnak, maszkozásnak, büntetéseknek, a gazdaság és az emberek tönkretételének, kórházi “kezelésnek” és maguknak az “oltások” kényszerítésének és kötelezővé tételének is! Hiszen ahogy már két éve mondjuk, izolált vírus nélkül nem lehet arra való hivatkozással pandémia, nem lehetnek tesztek se, amelyek a nem izoláltat kimutathatnák ! Még akkor se lehetnének, ha a PCR történetesen megfelelő lehetne erre, ha megfelelő lenne…
  Viszont az oltott emberek nagy része – akik nem csak placebót kaptak- már visszafordíthatatlan károsodást szenvedett az egészségében. Szóval kíváncsi leszek, hogy mit fognak erre lépni az orvosok, a tanárok, a közalkalmazottak, köztisztviselők, rendőrök, katonák, eü dolgozók és a többi becsapott, vagy oltásra kényszerített ember! Vajon egyáltalán fel fogják-e fogni, megértik-e, hogy mi történt?

 8. A globalisták privát szigetekre, földalatti bunkerekre menekülnek, amint felszabadítják a biofegyvereket, az „atomfegyver a pályáról” tervet, hogy megtizedeljék az emberi fajt tüskefehérje vakcina injekciókkal.
  ( Natural News ) Az emberiség elleni biológiai háború éppen most vált át a „kérem, jöjjön, vegye be ezeket a barátságos oltóanyagokat” szakaszból a globalista „nukleáris pályáról pályáról” álláspontra, amely azt tervezi, hogy tömeges megsemmisítő injekciókat kényszerít ki az egész emberi fajra. A kormányzók és a nemzeti vezetők irracionális kétségbeesése, hogy tüskés fehérje-biofegyver-injekciókat kényszerítsenek a tömegekbe, biztos jele annak, hogy ez soha nem volt közegészségügy. Inkább mindig is a kísérleti, halálos injekciók betartásáról volt szó, amelyek génmódosító nanotechnológiát tartalmaznak olyan mérgező részecskékkel együtt, amelyekről köztudottan antitestfüggő fokozódást (ADE) indukálnak az áldozatokban.

  Egy globális megsemmisítési eseménynek vagyunk szemtanúi, amely egy „közegészségügyi” kezdeményezés hamis címkéje alatt bontakozik ki, és mindezt a terrorizmus elleni média közvetíti, és a Big Tech felügyel minden párbeszédes narratívát és a korrupt, bűnügyi tudományos folyóiratokat és intézményeket (CDC, WHO stb.) összeesküdve, hogy ugyanannak a nyilvánosságnak hazudjanak, akit szándékosan lemészárolnak az általuk tervezett biofegyverekkel.

  A Covid-19 nem más, mint egy átkeresztelt közönséges megfázás vírus, ezért soha nem izoláltak „újszerű” Covid-19 fizikai példányt beteg emberből, és kimutatták, hogy önmagában betegséget okozna. Az igazi betegséget a tüskeprotein-biofegyver okozza, és a PCR-tesztek „pozitívnak” minősítik az embereket a korábbi megfázás vagy akár a korábbi évek influenza elleni vakcináinak töredékei miatt. (Mindezt megerősítettem Dr. Judy Mikovitznál.)

  A valós, fizikai világban nincsenek elszigetelt, kvantitatív covid-19 referenciaanyagok… nem léteznek
  Még laboratóriumi tudományos alapítóként és tulajdonosként is teljességgel képtelen voltam megtalálni az állítólagos covid-19 vírus (SARS-CoV-2) izolált, fizikai referenciastandardjait. Minden úgynevezett „izolált” cég elismeri, hogy ők nem ilyenek, és bizarr nyilatkozatokat tesznek közzé, mint például: „ez a termék nem alkalmas teljes sejt antigén készítményként, mert a fehérjetartalomhoz nagyrészt a gazdasejt és a szarvasmarha magzata járul hozzá. vírusszaporítás során használt szérum.” Lásd egy példát ezen a linken a BEI Resources-tól .

  Brighteon.TV
  Ez azt jelenti, hogy ez egyáltalán nem egy covid-19 izolátum . Lényegében a CDC megragadt egy megfázásban szenvedő embert, kigyűjtötte tőlük a tüdő takonyát, „covid”-nak nevezte el, és azóta is replikálják ezt a tüdő takonyát úgy, hogy tehénvérszérumban és klónozott emberi sejtekben növesztik. . Ezek nem más, mint „takonypörkölt” koktélok mindenféle vírustöredékből és genetikai anyagból, amelyek vad típusú vírusokat kombinálnak az influenza elleni oltásokban talált korábbi majomvírusokkal, valamint emberi genetikai anyagokkal és így tovább. A Covid-19-et egyáltalán nem izolálták .

  A BEI Resources, amely ezt a “takonypörköltet” árusítja, arra is figyelmeztet, hogy a legkevésbé sem tud semmit sem közölni arról, hogy ezek a minták pontosan meg lettek jelölve vagy megerősítve:

  A BEI Resources nem vállal garanciát és nem vállal felelősséget a pontosságáért. A tudományos irodalomból és szabadalmakból származó idézetek csak tájékoztató jellegűek. A BEI Resources nem garantálja, hogy az ilyen információk pontosságát megerősítették.

  Ez távol áll minden legitim, tudományos „tanúsított referenciaanyagtól” (CRM), amelyet általában a legitim tudományban használnak. Például az élelmiszertudományi laboromban rendszeresen vásárolunk NIST-nyomon követhető CRM-eket glifozát, ólom, arzén, higany és így tovább. Mégsem léteznek legitim, izolált CRM-ek egyetlen covid-19 vírusra sem , és nincsenek ilyenek egyetlen „Delta” variánsra sem, amely a jelek szerint nem más, mint a spike protein vakcina mellékhatásainak okos elnevezése.

  A mai Helyzetfrissítés podcastban a közelmúltban Dr. Judy Mikovitz-cal folytatott beszélgetésemet, a Covid-ra vonatkozó legitim referenciaanyagok teljes hiányát, valamint a globalista „nukleáris pályáról orbitális atomfegyver” tervét tárgyalom , amely emberi lények milliárdjainak tömeges meggyilkolását célozza meg ezen a hamis plandémián keresztül. felháborító tudományos csaláson alapult.

  Brighteon.com/0b55be6d-397c-40fc-9e09-015209af6d40
  Hallgassa meg ezt a lenyűgöző vitát is a CRM-ekről és a Covid-19 vírusokkal kapcsolatos legitim referenciaanyagok bizarr hiányáról, ahol nagy kérdéseket teszek fel azzal kapcsolatban, hogy miért nem izolált senki COVID-19 vírust egyetlen „fertőzött” embertől sem, és miért nem bizonyította, hogy a betegség oka. Az összes PCR-teszt csupán a bázispár szekvenciák digitális könyvtárai ellen fut, amelyeket a korrupt, bűnöző CDC és a WHO csalárd módon „covid”-nak nevezett el:

  Brighteon.com/37810944-72c7-422c-9712-82ce1fa5a51a

  Fedezzen fel minden hétköznap új podcastot (és lenyűgöző interjúkat) a következő címen:

  https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 9. Mikor fogják nálunk is visszavonni a PCR tesztet? És mikor fogják beismerni, hogy az eddig közölt ÖSSZES járványügyi adatok melyek a PCR teszten alapulnak hamisak és semmisek?

 10. Dr Bodo Schiffmann felszólította a gazembereket, és…És akkor mi van? 2020 novemberében Portugáliában a fellebbviteli Bíróság mondta ki kb ugyanazt, és…És akkor mi lett?
  Ezzel az erővel én is felszólíthatok akárkit, hogy monnyon le, és akkor le is mond?

  Nagyon kiváncsian várom, hol van itt a csavar, mi lesz a következő nyomorító intézkedés. Amíg a hadsereg nem mozdul rá az ügyre,
  addig “csak reménykedünk”.

 11. Ez lényeges, közérdekű információnak minősül, amely egy közösség egészségét, biztonságát, jólétét és ezzel kapcsolatos döntéseit, sőt életvitelét és mindennapjait jelentősen befolyásolhatja. Ennek már az elhallgatása is súlyos büncselekmény, közvélemény megtévesztésének minősül, – véleményem szerint, – és ez alól az udvariasan beszélgető műpolgári tévéműsorok szerkesztői sem mentesülnek. A Tünetmentes Hordozó mítosza recsent egyet. Nem csodálkoznék, ha a pcr tesztet átneveznék, hogy továbbra is hivatkozhassanak rá, vagy valamilyen más teszttel társítják, hogy hitelességét fentartsák.
  De sok jele van már annak, hogy inog és olvad a narratíva. Egy hónappal ezelőtt még én sem hittem, sokkal borúlátóbb voltam.
  Fura előérzetnél ez nem több: február végére látom ennek a kovidista szkizoid narratívának a beomlását.
  A valóság nem használ érzéstelenítőt. Fájni fog. Mindannyiunknak.

 12. Tisztelt Doktorok!

  Azt gondolom hogy kis hazánkban is követni kellene a a videóban szereplő úr “javaslatát”, gondolatmenetét! Nincs mit veszíteni!!! A mi önkéntes és kéretlen “illetékeseink” is bőven elkövettek már annyi bűnt, hogy utat mutassunk nekik!

  Tisztelettel:

  Szepcsik Péter

 13. “Hölgyeim és Uraim! Bátorkodom tényszerű és szakmai nyilatkozatot és kifogást benyújtani a Covid 19 kötelező védőoltásról szóló törvény 2022. február 1-jére tervezett bevezetésével szemben. Az ellenvetésemet a következőképpen látom indokoltnak: Az Innsbrucki Egyetem nyugalmazott egyetemi professzora vagyok, 1968-tól 2005-ig a “Központi Vértranszfúziós és Immunológiai Intézetben” (tartományi primátus) dolgoztam, először asszisztensként, majd vezető főorvosként, végül 17 évig igazgatósági tagként. Mindennapi munkánk központi témája az átültetendő vérsejtek, különösen a vörösvértestek és a vérlemezkék kompatibilitásának immunológiai biztosítása, valamint a szerv- és őssejt-transzplantációhoz szükséges szöveti jellemzők vizsgálata volt. Fontos volt a vérkészítmények vércsoportok szerinti lelkiismeretes kiválasztása, valamint a sejtek ellen esetleg meglévő antitestek figyelembevétele. Szükség esetén az autoimmun hemolitikus vérszegénységben szenvedő betegeket is transzfúzióval kellett ellátni. E betegségek oka többek között a különböző gyógyszerek beadása, amelyek a vérsejtek felszínének megváltozását okozhatják. Ezek a változások neoantigéneket eredményeznek, amelyeket a beteg immunrendszere idegenként ismer fel, és e vérsejtek elhalásához vezetnek. A mögöttes lebontási mechanizmusok az orvosok alapvető immunológiai ismeretei közé tartoznak, és laboratóriumi vizsgálatokkal részletesen igazolhatóak.
  Ez egyenesen az mRNS-t tartalmazó anyagok beadásához vezet, amelyeket tévesen vakcináknak vagy akár szérumoknak neveznek, és amelyek a véráramba jutva először behatolnak az érfalsejtekbe, majd az érfalsejtek felszínén a tüskés fehérjék kialakulásához vezetnek. Ezek a tüskék valójában idegen antigénekként viselkednek (hasonlóan a gyógyszer okozta autoimmun hemolitikus vérszegénységhez), és elvileg antitestképződéshez és ezáltal immunitáshoz vezetnek. A probléma azonban az, hogy a tüskék legalább egy bizonyos ideig, valószínűleg tartósan megtapadnak a szervezet saját sejtjein, és az aktivált ölősejtek vagy antitestek (ha az oltás működik!) elpusztítják a beoltott személy tüskével megjelölt idegen sejtjeit. Az eredmény immunológiai sejt- és szövetpusztulás a beoltott személyben, ami a jól ismert tromboembóliához, a szívizomsejtek, a tüdő- és veseszövet pusztulásához, végül pedig az immunrendszer kimerüléséhez vezet. Az emlékeztető oltások felerősítik ezeket a hatásokat, mivel az emlékeztető oltás által frissen létrehozott tüskék ütköznek az időközben képződött antitestekkel. Ez hosszú távú következményeként valószínűleg akut reakciókat és autoimmun reakciókat fog okozni, és újra aktiválja a szunnyadó fertőzéseket, például a tuberkulózist, ami jobban veszélyezteti az egészségügyi rendszert, mint az egészséges, vakcinakritikus, nem oltott emberek aránya. Ez utóbbiak esetében is viszonylag magas természetes immunizációs arányra kell számítani, mivel a gyenge és szubklinikai lefolyású betegségekre nem terjed ki. A kötelező védőoltás bevezetése az oltást elmulasztókra kiszabott közigazgatási szankciókkal, amelyek sok embert a megélhetésük határára sodorhatnak, nem arányos, ezért kifejezetten ellenzem a kötelező védőoltás bevezetését általában és különösen az örökítőanyagokat tartalmazó anyagok alkalmazásával. A büntetések olyan nyomásgyakorló eszközök, amelyek pszichológiai stresszhez vezetnek embertársaink számára, így a kötelező védőoltás de facto kötelező védőoltássá válik (!). Ijesztő, hogy a kollégák, köztük az úgynevezett szakértők, akik immunológiai tudatlanságból és/vagy érdektelenségből, vagy nyomás alatt figyelmen kívül hagyják a hippokratészi esküt, és azt tanácsolják betegeiknek és gyermekeiknek, hogy oltassák be magukat, vagy maguk végezzék el az oltást!
  Prof. Dr. med. Diether Schönitzer” ….
  https://www.parlament.gv.at/PAKT/VHG/XXVII/SN/SN_94076/index.shtml

 14. Ausztriában hatalmas tüntetés volt szombaton,az osztrák média 40 ezerre tette a résztvevők létszámát,egy szlovák szemtanú szerint meghaladta a tüntetők száma a százezret,de ennek akár a többszörösét is.Ez a hír még nincs(szokás szerint!!!) megerősítve,de a kötelező oltás bevezetését az osztrák(ideiglenes ) kormány elhalasztotta a tavaszi hónapokra!
  Haegyszer már mondtam,akkor miért nem jelent meg?!

 15. Ausztriában hatalmas tüntetés volt szombaton,az osztrák média 40 ezerre tette a résztvevők létszámát,egy szlovák szemtanú szerint meghaladta a tüntetők száma a százezret,de ennek akár a többszörösét is.Ez a hír még nincs(szokás szerint!!!) megerősítve,de a kötelező oltás bevezetését az osztrák(ideiglenes ) kormány elhalasztotta a tavaszi hónapokra!
  Haegyszer már mondtam,akkor miért nem jelent meg?!

  Ismét kérdem,miért nem jelenítitek meg!?

 16. Hát persze! A Szövetségi Kormány egyből lemond, ahogy végighallgatja Dr. Akárki videóüzenetét. Vegyük már észre, hogy ezeket semmi nem érdekli, amig a saját biztonságuk biztositott. Semmi értelmte a videóüzenteknek, de még az utcai sztrájkoknak sem. Mit érdekli a lefizetett népirtókat, ha az utcán fagyoskodik pár ezer ember, vagy ha felgyújtanak pár rendőrautót. De! Higgyétek el, egyből érdekleni fogja, ha egy 16 ezeres fáklyás tömeg megjelenik a háza előtt, vagy ugyanez a tömeg elkiseri a munkahelyre őt, vagy a feleségét, vagy a gyerekeit. Egyből meggondolja kétszer is, milyen rendeletet hozzon a rothadék csicska. Ezek semmire sem hallgatnak, AMI NEM A SZEMÉLYES BIZTONSÁGUKRÓL SZÓL. CSAK AKKOR LESZ VÉGE ENNEK, HA A NÉPTŐL IS UGYANAZT A SZEMÉLYES FENYEGETÉST KAPJÁK, MINT A MEGBÍZÓIKTÓL. MÁSRA NEM HALLGATNAK.

 17. Dr. Joseph Mercola
  Az Egészségügyi Világtanács (WCH) közreadta a tüskefehérjék semlegesítési protokollját
  • • Ha COVID-19-fertőzött vagy COVID-19-injekciót kapott, veszélyes tüskefehérjék keringhetnek a szervezetében
  • • A tüskefehérjék a fertőzést vagy az injekciót követően keringhetnek a szervezetben, sejtek, szövetek és szervek károsodását okozva
  • • Az Egészségügyi Világtanács kiadott egy tüskefehérje méregtelenítési útmutatót, amely egyszerű lépéseket tartalmaz, amelyekkel csökkentheti a mérgező tüskefehérje hatását a szervezetben.
  • • A tüskefehérje-gátlók és semlegesítők közé tartozik a fenyőtű, az ivermektin, a neem, az N-acetilcisztein (NAC) és a gluthation

  • A 10 legfontosabb hatóanyag a tüskeprotein méregtelenítéshez a D-vitamin, C-vitamin, nigella mag, kvercetin, cink, kurkumin, máriatövis kivonat, NAC, ivermektin és magnézium

  http://www.vntv.hu/2022/01/tuskefeherje-semlegesitesi-protokoll/

 18. Több tucat képviselőt halállal fenyegettek meg francia országban. A nép a polgár háború szélén.
  Macront megalázták az Európai Parlamentben. Egy csomag kötelet kapott ajándékba. (a szabadság, egyenlőség testvériség jegyében)
  https://youtu.be/2Ln-Hs-D_3w

 19. Tisztelt Doktor Urak! Nem tudom helytálló-e ez a videó abból a szempontból, hogy a CDC egy RT-PCR teszt használatának ideiglenes engedélyezését szüntette meg dec. 30.i határidővel és nem PCR simán teszt van megjelölve a mellékelt CDC-riasztásban. Szeretném ha igaz lenne úgy ahogy BS dr úr mondja, de amennyiben nem, azzal újabb támadási felületet nyújtunk a bennünket minden fronton támadó kormányzatoknak és mainstream médiáknak. Mellékelek egy linket, amiben a klf. megnevezések közti különbségről írnak, persze laikus lévén, nem igazán értem, csak tartok tőle, hogy az a két betű (RT) fontos és egészen más laboratóriumi folyamatban használt teszt-eljárásra utal és nem az általunk csak PCR tesztnek hívott garatból/orrból vett mintavétel ideiglenes engedélyének visszavonására, tehát az elhangzottakkal szemben nem rengeti meg alapjaiban a kártyavárat (sajnos). Bocs’ ha felesleges kekeckedésnek tűnik a levelem, szeretném ha eloszlatnák a kételyeimet de ide is a józan ész és a kételkedés hozott már majd két éve. A link: https://www.enzolifesciences.com/science-center/technotes/2017/march/what-are-the-differences-between-pcr-rt-pcr-qpcr-and-rt-qpcr?/ Köszönöm.

 20. Igen-teljes mertekben ez igy Igaz ahogyan ez ebben a nyilatkozatban – elhangzik. ….!
  Annyi teheto talan meg csak hozza hogy:
  ,,A polgari engedetlenseg szent kotelessege valik ha az allam torvenytelenne vagy korrupta valik,,-(M.Gandhi)

 21. Hogy a PCR-teszt visszavonásra kerül, ezen már örvendeztem én is a napokban. De mint mindig, most is tuti hogy a sok lépéssel előttünk járó szervezők már gondoskodtak a plan B ről ami még rosszabb lesz és még az is lehet hogy azt teszik meg kötelezőnek. Esetleg az a “teszt” már egy rejtett vakcina lesz. Ezek mindenre képesek. Ne feledjük, hogy akik e Covid-projekt mögött állnak, ugyanazok akik már évtizedek sőt századok óta elvéreztetik Európát.*

  A tömegtesztelés leállítása egyébként is csak akkor jelentené az álpandémia végét, ha nem lennének egyéb módszereik is, mint a média-agymosás, kórházi adatok manipulálása, az intézkedések, a tömegek maszkoztatása, az oltáskényszer, az oltás-kártya és általa a tömegek megosztása, és maga a tömegvakcinázás ami nyugaton egyre nagyobb számban szedi áldozatait. Egy korábbi kommentemben valahol említettem, hogy egyre több beoltott az ismerőseim közül is oltás-áldozat.

  *A napokban láttam dr Drábik János egy közelmúltbeli előadását, az alapján is érzékelhető hogy Covid-intézkedések összes negativ hatása tökéletesen egybeesik azon 25 pontos világuralmi terv alapjaival, amit a háttérhatalom már 1773-ban megfogalmazott. A jelenben szeretnék ezt a tervet végleg kivitelezni eme járványügyi terror, új világválság és polgárháborúk által.
  Az alábbi történetet dr Drábik is ismerteti:

  1770-ben Mayer Amschel Rothschild megbízta a zsidó származású Adam Weishauptot, a jezsuiták által kiképzett, hitehagyott kánonjogi professzort, hogy dolgozza át és modernizálja az illuminátust, a Sátán imádatát, a világuralom megszerzésére és a luciferi ideológia rákényszerítésére “az emberi faj megmaradt részeire” egy végső, megrendezett társadalmi kataklizma után.

  1773-ban Mayer tizenkét gazdag embert hívott össze Frankfurtban, és arra kérte őket, hogy egyesítsék erőforrásaikat, majd bemutatta azt a 25 pontból álló tervet, amely lehetővé tenné számukra, hogy az egész világ vagyona, természeti erőforrásai és emberi erőforrásai fölé kerekedjenek.

  Ez a 25 pont a következő:

  1. Akadémiai viták helyett inkább erőszakot és terrorizmust alkalmazni.

  2. “Liberalizmust” prédikálni a politikai hatalom bitorlására.

  3. Osztályharcot kezdeményezni.

  4. A politikusoknak ravasznak és megtévesztőnek kell lenniük – minden erkölcsi értékrend sebezhetővé teszi a politikust.

  5. Szét kell bontani “a rend és a szabályozás meglévő erőit”. Újjáépíteni minden létező intézményt”.

  6. Láthatatlannak maradni egészen addig a pillanatig, amíg olyan hatalomra tettünk szert, amit már semmilyen ravaszság vagy erő nem képes aláásni.

  7. Tömegpszichológiát használni a tömegek irányítására. Abszolút zsarnokság nélkül nem lehet hatékonyan uralkodni.”

  8. Támogatni az alkoholos italok, a kábítószerek, az erkölcsi korrupció és az erkölcstelenség minden formáját, amelyet az “agenteurök” szisztematikusan használnak az ifjúság megrontására.

  9. Minden eszközzel megragadni az ingatlanokat, ezzel biztosítani a behódolást és a szuverenitást.

  10. Háborúk szítása és a békekonferenciák ellenőrzése, hogy egyik harcoló fél sem nyer területet, ami egyre mélyebben eladósítja őket, és
  hatalmunk alá rendeli őket.

  11. Olyan jelölteket választani közhivatalokba, akik “szolgalelkűek és engedelmeskednek a parancsainknak, hogy könnyen felhasználhatók legyenek bábuként a mi játékunkban”.

  12. A sajtót propagandára használni, és a nyilvánosság minden csatornáját a közvélemény tájékoztatására ellenőrzés alatt tartani, eközben az árnyékban maradni, tisztán a vádak alól.

  13. Elhitetni a tömegekkel, hogy bűnözők prédájává váltak. Majd helyreállítani a rendet, a megmentő szerepe látszatával.

  14. Pénzügyi pánikot kelteni. Felhasználni az éhséget az ellenőrzésre, a tömegek leigázására.

  15. Beszivárogni a szabadkőművességbe, a Nagy Orient páholyok kihasználására, a munka valódi természete leplezésére és annak emberbarátiként való álcázására. Terjeszteni az ateista-materialista ideológiát a “gójok” (nem zsidók) körében.

  16. Amikor elérkezik az óra, hogy az egész Világ szuverén urát megkoronázzák, annak befolyása mindent el fog űzni, ami esetleg az útjába állhat.

  17. Szisztematikus megtévesztést használni, magasröptű frázisokat és népszerű szlogeneket durrogtatni. “Az ígértek ellenkezőjét mindig meg lehet tenni valamikor később… Következmények nélkül.”

  18. A rémuralom a leggazdaságosabb módja annak, hogy a gyors behódolás megtörténjen.

  19. Politikai, pénzügyi és gazdasági tanácsadóknak álcázni magunkat, hogy diplomáciai eszközökkel és az attól való félelem nélkül hajtsuk végre megbízatásainkat, hogy a titkos hatalmat a nemzeti és nemzetközi ügyek mögött lelepleznénk.

  20. Végső világkormányzás a cél. Szükséges lesz hatalmas monopóliumok létrehozására, hogy még a gójok legnagyobb vagyonai is olyan mértékben fognak tőlünk függeni, hogy a legmélyebben adósságba süllyednek, a kormányaik hitelével együtt, a nagy politikai összeomlás napja után.”

  21. Gazdasági háborút szítani. Kirabolni a “gójokat” a földbirtokaikból és iparukból a magas adók és a tisztességtelen verseny kombinációjával.

  22. “Rávenni a “gójokat”, hogy pusztítsák el egymást, így csak a proletariátus marad a világon, néhány milliomossal, akiket a mi céljainknak szentelünk, és elegendő rendőr és katona, hogy megvédjék érdekeinket.”

  23. Az Új Rendnek hívni, és kinevezni egy diktátort.

  24. A társadalom fiatalabb tagjait bolondítani, szórakoztatni, és megrontani olyan elméletek és elvek tanításával, amelyekről tudjuk, hogy hamisak.

  25. A nemzeti és nemzetközi törvényeket olyan ellentmondásossá torzítani, amely először álcázza a törvényt, majd teljesen elrejti azt. Döntőbíráskodással helyettesíteni a jogot.

  Lásd:
  Dr. Drábik János: A hazugság világkorszaka I – II – III. rész – Előadás és kötelező tudásanyag
  https://www.vilaghelyzete.com/2021/12/dr-drabik-janos-hazugsag-vilagkorszaka.html

  Saját megj:
  Még talán van idő és esély az összefogásra, egy ellen-szövetség megalakítására és ezen 25 pontos terv megbuktatására. Jó lenne ha az európai és nyugati zsidóság megértené, az ő érdekük is lenne a fehér fajjal összefogni a világhatalmi elit ellen, mert a világelit zsidó származásúnak mondható tagjai egyúttal fajárulók is – lásd a 2 vh holokauszt, amit szintén ez a világelit szervezett. Ugyanezen náci világelit a szintén fajáruló fehéreket is tartalmaz, plusz összefogott az iszlám elitjével. A 2 vh alatt iszlám csapatok is segédkeztek a zsidó és keresztény holokauszt kivitelezésében. A jelenben is valami hasonló történik: a Covid-projekt mögötti világelit nemcsak a fehérek ellen nyomulnak de a zsidóság tömegeit ezúttal sem kímélik, hisz Izrael a fő oltásáldozat-országok egyike.

 22. https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81prilisi_t%C3%B6rv%C3%A9nyek
  Nemsokára ismét emlékezhetünk 1848 vívmányaira, a feudális állam jogintézményeit lebontó, és a polgári szabadságjogokat biztosító (áprilisi) törvényekre, amelyek a polgári Magyarország alapjait képezték. Hasonlóan feudális elvű szabályok szerint működő, még élő, kiváltságos(nem vonatkoznak rájuk a szabályok egyáltalán, szerintük, és még mindenhatónak is képzelik magukat) hatalmi rend fenyegeti az életünket, mint amitől az elődeink próbáltak megszabadulni.(eddig véresen, és csak rész sikerrel)
  Elérhetik a fő célt, a mindenki chipelését, vagy megölését. A korábbi chip hozzászólások alapján amatőrként egy kíváncsiság: szükséges-e “wifi” jelet kapni a chiptől? Nem elég csak egy irányba leolvashatónak lenni egy külső 5G mobilról/eszközről? Jó lenne megchipni.

 23. Én nem látom, hogy a PCR tesztelés megszűnt volna. Kíváncsiságból megnéztem ,a konzuli oldalon a beutazási feltételeket Ausztriába. És továbbra is 72 óránál nem régebbi PCR tesztet írnak elő, az oltással együtt! !
  EZT: ” Amennyiben nem áll rendelkezésre negatív PCR teszteredmény, a beutazó számára kötelező a regisztráció és haladéktalanul karanténba kerül. A karantén alól a beutazó mentesül, amint a negatív PCR teszteredménye rendelkezésre áll. Az oltással nem rendelkezők számára szintén kötelező a regisztráció, valamint 10 napos karanténba kerülnek, melyet legkorábban 5 nap múlva, negatív PCR teszt igazolásával fejezhetnek be. ”
  A franciáknál is van még PCR teszt és az olaszoknál is!
  Itt meglehet nézni: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
  Ezek alapján tovább követelik, pedig a CDC vissza vonta , az engedélyét a PCR tesztnek. Ezenkívül itthon sem , reklámozza a fősodratú média! Ennyit a PCR teszt megszűnéséről.

 24. Kedves Mindenki,
  Van-e valami informàció arról, hohmgy mi van a nyàl antigéntesztben? Van-e benne valami káros anyag, ugyanis jövöhéttöl kötelezö a fian iskolàjàban hetente. Egyrészt feleslegesnek tartom, min a pcr tesztet nem hiszem, hogy ez akár diagnosztikus lenne, másrészt tartok attól mit juttathatnak be vele a szervezetébe. Hol találok erröl anyagot?
  Köszönöm elöre is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük