Dr. Tamasi Józsefnél ismét rendőrök jártak

Szövetkezet TV, Juhász Zoltán rovata. Beszélgetés Dr. Tamasi Józseffel.

Felvétel a Szövetkezet TV honlapján: https://szovetkezettv.hu/title/dr-tamasi-jozsefnel-ismet-rendorok-jartak/

62 thoughts on “Dr. Tamasi Józsefnél ismét rendőrök jártak

 1. Akit a hatoságoknak el kellene járnia és vizsgálnia a főkolompos egyike.
  Fauci bomba beismerése, hogy a vakcinák sok esetben rosszabbá teszik a beoltottak fertőződését és az emberkísérlet most zajlik, mivel sokkal több idő kellett volna
  “Ez 10, 15, 20 évvel ezelőtt, volt és ez minden olyan oltóanyagnál igaz, amit el akartunk készíteni.
  Azt mondanád, hogy egy vakcina attól az időponttól kezdve, ahogy jóváhagyják, biztonságosnak és hatékonynak ítélhető.
  De ez több évig, öt, hat, hét évig is eltart.
  Ez jelenleg elfogadhatatlan.
  Szóval, az történt, hogy amint megkaptuk a vírus szekvenciáját a kínaiaktól, kivettük a nyilvános adatbázisból és beleillesztettük a gént egy vakcina-platformba és szó szerint egy napon belül már dolgoztunk rajta, ahogy az kijött.
  65 nappal később jöttünk elő, konkrétan két nappal ezelőtt az első injekcióval, amit egy normál önkéntesnek adtak be az első fázisban, hogy lássuk biztonságos-e.
  Ez a leggyorsabb, amit valaha is csináltak.
  Ez a jó hír.

  A kihívást jelentő hír az, hogy még ennél a rakétasebességnél is a sebesség, ez eltart néhány hónapig, hogy megmutatkozzon, hogy a kezdeti biztonság rendben van.
  Ezután egy második fázisú vizsgálatba kezdünk.
  Ez nem több száz, hanem több ezer embert érint.
  Ez még hat-nyolc hónapig fog tartani, hogy egyáltalán megtudjuk, működik-e.

  Tehát a leggyorsabb haladás mellett is egy-másfél évbe telik, mire megtudjuk, hogy van-e olyan vakcinánk, amelyet használhatunk.
  A biztonságnak van egy másik eleme is, mégpedig az, hogy ha beoltasz valakit, és antitestválaszt vált ki belőle és aztán ki van téve a fertőzésnek és megfertőződik,

  A kiváltott válasz valóban fokozza a fertőzést és súlyosbítja azt.
  Az egyetlen módja, hogy ezt megtudjuk, az az, hogyha egy hosszabb vizsgálatban, nem egy normál önkéntesnél, akinél nincs fertőzésveszély, hanem azoknál az embereknél, akik odakint vannak kockázati helyzetben.
  Ez nem az első alkalom, ami megtörtént, hogy van egy vakcina, amely úgy néz ki, hogy jó a kezdeti szakaszban biztonság tekintetében, valójában rosszabbá tette az embereket.
  Ez volt a légzőszervek története.

  Synchro vírus vakcina gyermekeknél, ami, paradox módon alapvetően rosszabbá (betegebbé) tette a gyerekeket.
  Az egyik HIV vakcina, amit teszteltünk néhány évvel ezelőtt valóban még nagyobb valószínűséggel segítette hozzá az embereket hogy megfertőződjenek.
  Szóval nem jöhetsz csak úgy elő és nem adhatod csak úgy oda az embereknek.” – Anthony Fauci – az amerikai járványügyi intézkedések irányítója.
  https://www.alternativhirek.com/2021/12/fauci-bomba-beismerese-hogy-vakcinak.html

 2. MÉGHOGY ORBÁNIA NEM ISRAHELL GYARMATA?!
  Vajon tényleg azt remélik az ORBÁNISTA ROTHSCHILD-CIONISTÁK és COVID-TALMUDISTÁK a vér-özönben fürdő ún. római és sok egyéb jelzőjű “zsidó-keresztény katolikus” mészárosok, akik keresztes hadjárataikkor éjt nappallá téve irtották/irtják világszerte a szeretet vallás tanítóit és az isteni természetben hívők millióit, hogy ördögi tetteiknek és uzsorával gyarmatosító trükkjeiknek soha nem lesz böjtje?!
  …vagy mindösszesen arról van szó, hogy az UTOLSÓKAT RÚGJÁK!!!…- de még azt LEHETŐLEG BELÉNK?!

  1. Ez nem kérdés, idén bebizonyitották, akinek idáig nem volt tiszta. (bank csak az ő kezükben, meg néhány arabéban van – ez gyorsan meg is magyarázza a “megállithatatlan” “illegális” migrációt, megálmodott eurázsiát…) A probléma az, hogy mindegyik csordának ugyanazok a tulajdonosai a legtetején, lassan minden országban, nyugaton mindenhol. (királyunk szaladt ihraelbe először, áradozott “itthon” hogy itt is az kell mint ami ott van – azóta semmi “hir” a fantasztikus ihraelből… utána szaladt londonba, utána meg a vatikánba, amikor ekkora szinész igy pánikol akkor nyilván ég a ház…) nem állja meg a komcsik elleni szöveg sem a helyét, mert ugye az uraik futtatták a régi komcsi műsort is… (meg mellette komcsikat, meg komcsi spicliket tüntetgetnek ki.. ez miért nem volt kérdezzük meg népet felmérésben, tetszik-e?) a másik bagázs meg nyiltan be is vállalja, hogy ők bizony azok… még jó hogy van 30-35%+ többé-kevésbé épeszű aki pottyant mindegyikre, szavazni sem jár el, egyiknek sem hiszi el még csak egy kérdését sem, tudják, hogy csak szinház az egész. (+10-30% akit gallyra vágtak szurkálással, meg lezárásosdival, pénzzel, meg egészsége, élete érdekli annyira, hogy több kelljen neki tv-s majmoknál, ismeretlen szakértőknél ahhoz hogy kisérleti injekciókat adasson be magának éjjel-nappal.)
   Ma láttam pórázgyáros interjúját orosz RT-n, makogott úgy inglisül, mint Karácsonyfa… kérdezték kötelező oltásról mint osztrákoknál. Azt mondta az a terv, aztán kijavitotta magát, hogy az volt a terv… csak ugye választások jönnek, és nyilván az ország megfigyeléséből, mindenki lehallgatásából, szabotálásából tudják mennyi az annyi, hogy ha tovább nyomják ezt a retket akkor borul a bili a királysággal együtt, aztán más tud legálisan többet lopni, nem ők… nem gondoltam volna, de úgy néz ki ennyi mozgástér engedett nekik… vagy csak választások után lesz gestapo kopogtat injekcióval műsor…
   Valakinek az tiszta miért hivja mindegyik agymosott/fizetett droid vakcinának, amikor a magyar nyelvben ez idáig védőoltás volt, ki kreálta az “oltakozni” szót??? Ironikus kérdés, fosnak még attól is hogy védőoltásnak hivják…

   Afrikának kevesebb mint 10%-a mérgezett, és tök jól elvannak – éhezés, nyomor közepette, valahogy a halálos virus nem tizedelte meg őket (senki nem veszi észre, senkit nem érdekel), élhetőnek tűnik, ahogy Közép, Dél-Amerika egyes részei is. Mint mindig rossz helyen vagyunk, 6-8 éve másra sem vágyom csak eltakarodni komcsi unióból, nyugatról, megérzésem valami hasonló gulágiát sejtetett, azt látva elmúlt 10-15 évben mit műveltek… bejött… igaz semmit nem érek vele… nagy valószinűséggel gulág földbe leszek elvermelve…

   A Daegel reportot olvastátok? 2025-re jósolt népesség országonként, amcsi fele mostaninak, uk negyede, összes nyugati 30-50%-kal kevesebb, mig szinte az összes többi több… Agyarországra 9,2 vagy 9,3 milliót irtak 2025-re. És ez egy hadipari cég állami szerződésekkel, állami és világszervezeti adatok alapján csinálták a “jóslatot”, vagy inkább tervet…(az a figyelemre méltó mi alapján csinálták a listát!!!) de nem, véletlenül sem fehér népirtás, ahogy top pszichók reklámozták éveken keresztül ezt az álmukat…

 3. Nagyon jó összefoglaló volt, mint mindig.
  Sajnos és a környezetemben azt tapasztalom, hogy nagyon mélyen alszanak az emberek. Aki egy kicsit is ébredezik, azt sem lehet igazából felkelteni, mert nem hiszi el az eseményekről, amik zajlanak a világban, hogy az itt is bekövetkezik. Másokat egyáltalán nem érdekel, hogy mi történik körülötte, ő csak a internetes játékával foglalkozik. Van olyan is aki veri a mellét, hogy már 3 oltást kapott az egész családjával együtt, és senkinek semmi baja, és szerinte nem érdeke a világon senkinek, hogy tönkretegyék az embereket. Az ilyen emberekkel sajnos nem lehet semmit kezdeni.
  Azonban van olyan ember is a környezetemben, aki ébren van, de olyan labilis, hogy szerintem az is menthetetlen lesz, egyrészt a tudatlansága másrészt a hiszem is meg nem is gondolkodásban.
  Hiszem hogy valóban hamarosan vége lesz ennek a háborúnak. Addig is kitartást és egészséget kívánok az ébren lévőknek!

 4. “Rettegjünk attól az időtől, amikor bombák már nem hullanak, de a bombavetők még élnek, mert minden bomba annak a bizonyossága, hogy a Szellem még nem halt meg. Rettegjünk attól az időtől, amikor megszűnnek a sztrájkok, de élnek még a nagybirtokosok [nagytőkések], mert minden levert kis sztrájk is bizonyítéka annak, hogy a lépés megtörtént. És rettegjünk attól az időtől, amikor az ember nem akar többé szenvedni és meghalni egy gondolatért, mert ez az egyetlen tulajdonság különbözteti meg az embert minden mástól a világegyetemben”
  J. Steinbeck: Érik a gyümölcs

 5. Isten haragja nagy a Világra !Tetteikért felelniük kell a bűnösöknek.Vannak komolyan gondolkodó emberek akik tudják az Igazságot mégis félnek.Kitől is?Nem lehet két Úrat szeretni az Igazságot és a halál Urát!Akinek van füle hallja az Igazságot!Isten emberét nem lehet megfélemlíteni…

 6. Kedves Doktor úr!

  Bár vitatkozhatnék, akár egyetlen mondatával, szavával is, mert azt bizonyítaná,hogy Önnek nincs igaza és ez az őrület nem is létezik.
  DE NEM TUDOK!!!!
  Minden szó,minden mondat,amit elmondott és maga a tény,hogy Önt és a családját ismét olyan atrocitás ért, amelyre az emberi történelem legsötétebb időszakaiban került, kerül sor, azt bizonyítja,hogy az igazság nem “odaát”, hanem itt van, Önnél, Önöknél és mindazoknál az embereknél,akik eddig is látták vagy már most kezdik látni,hogy egy brutális,globális hatalmi játszma szereplőivé és áldozataivá váltak, válnak a tudtukon és akaratukon kívül.
  Hogy mi és miért vezetett idáig és miért hagytuk, ebbe most nem is mennék bele, mert oly messzire vinne,hogy sem a hely, sem az idő erre nem alkalmas.
  Mindazonáltal rémisztő a tudat, az érzés,hogy több milliárd ember életével orosz rulettet játszanak, játszhatnak, egy olyan abszolút kisebbségben lévő hatalmi elit tagjai, akiket tudtunkon ívül, mi magunk hoztunk abba a helyzetbe,hogy az általuk birtokolt anyagi javak – számokban már alig kifejezhető – mennyiségével, hagymázas elképzeléseik szerint beleszóljanak az emberiség életébe és jövőjébe.
  Én azt gondolom,hogy minden embernek,aki felismerte,hogy ez az elképesztő,globális úthenger,nem kímél senkit és semmit: sem Önt, sem engem, sem téged – legyél bárki aki elolvassa ezt a kis szösszenet – sem oltottat, sem oltatlant, sem a gyerekeinket, sem az unokáinkat: SENKIT, kötelessége,hogy kiálljon magáért,egymásért, a jövőnkért.
  Senki nem fogja helyettünk megtenni.
  De akkor,amikor, majd ez az őrület elbukik, mert el kell, hogy bukjon, mert, mint Vörösmarty Mihály (Szózat) megfogalmazta:
  “……. Az nem lehet, hogy annyi szív
  Hiába onta vért,
  ‘S keservben annyi hû kebel
  Szakadt meg a’ honért.
  Az nem lehet, hogy ész, erõ,
  És olly szent akarat
  Hiába sorvadozzanak
  Egy átoksúly alatt.
  Még jõni kell, még jõni fog
  Egy jobb kor, melly után
  Buzgó imádság epedez
  Száz ezrek’ ajakán……”
  nos, akkor, amikor felteszi a kérdést a fiam és a következő nemzedék bármelyik tagja: …hogy mit tettetek? mit hagytatok örökül nekünk? hol voltál, amikor szükség lett volna a józan észre? amikor szükség lett volna,hogy szólj, hogy figyelmeztess, no, akkor ott szeretnék állni Önnel, Önökkel, veletek együtt, hogy elmondhassam tiszta a lelkiismeretem, tiszta a szívem, mert ami tőlem tellett, amit és amikor csak tudtam megtettem.
  Nos, kedves Tamasi Doktor úr, akarva, akaratlan ez az embert próbáló feladat lett a sorsa.
  Nincs kétségem,hogy ez egy nagyon,nagyon nehéz feladat, de,ha Ön, Önök nem lennének,akkor az a parányi, pislákoló fény is kihunyna, ami erőt ad nekem és a hozzám hasonló gondolkodó embereknek,hogy igenis legyőzhető a sötétség és el kell,hogy jöjjön újra a fény, a felvilágosodás kora.
  Néha annyira furcsa,hogy ezek a gondolatok több száz év után újra megfogalmazódhatnak, azt hittem ez már csak benne marad a történelem könyvekben, de úgy tűnik nem tanulunk vagy csak nagyon nehezen.
  Ehhez a feladathoz kívánok továbbra is kitartást, erőt, egészséget Önnek a családjának és minden “orvosok a tisztánlátásért” kollégának.
  Önök nem voltak, nincsenek és soha nem lesznek egyedül! És most már mi sem! 🙂

  1. Hát bizony ég is a pofámon a bör, hogy hagytuk? dolgoztunk és igyekeztünk az utódoknak tanulás és lakhatást megteremteni közben egy kis réteg a mi munkánk elsibolt eredményeiböl már mindent akar! Lelket testet és nem lesz semmid tehát a megtakaritásainkat is! Az apró kacatainkat is!

   Mindönknek kitartást menni fog.Voltam hasónló de nem ennyirre eröszakos helyzetben azok akik az állásukat az igazságért veszitik el ha nem is ugyan ugy de visszakapják a lehetöségeiket.
   Tudom megtapasztaltam szintén életekröl volt szó és nem mentem bele semmilyen “parancsba”.
   Mindenki nyugodtan mondjon le az oltásról és meglátható lesz majd a pozitiv hozama!

 7. Vérlázító és megintcsak vérlázító! EMBEREK ezt NEM SZABAD HAGYNI, ELLENT KELL ÁLLNI, ÖSSZE KELL FOGNI, KI KELL ÁLLNI EGYMÁSÉRT!

 8. Sötét babonás középkor, igen, ez nagyon találó. Inkvizíció zajlik ismét a XXI. sz.-ban. Elképesztő. Valóban a sötétség időszakát éljük meg. Nagyon, de nagyon szomorú! Az eddigi tapasztalat azonban az, hogy hiába ügyködnek a gonosz erők, mégha kegyetlenül nehezen, döcögősen is, de mindig a JÓ GYŐZ. Nem azért születtünk e Földre, hogy a gonoszt szolgáljuk és szenvedjünk egy életen át. Aki a rossz utat választja, azt csak szánni lehet, sajnálni nem szabad! Nagy-nagy kitartást kívánok a Dr.Úrnak és Családjának ebben a nehéz és aljas időszakban!

 9. Köszönjúk a tájékoztatást!
  Rendben erősítsük egymást ébresszük egymást! De hogyan?
  Szerintem kellene csinálni gyűléseket ahol a tisztánlátó orvosok beszélhetnének és erősíthetné öket a tisztánlátó nép!
  Nem tüntetésre gondolok, csak információ cserére, tájékoztatásra nyilvános gyűléseken országszerte.
  És gyüjteni az embereket, hogy ha szükség lesz rá hogy kimenjünk az utcára mert valami olyan törvényt akarnak hozni mint pl amit romániában akartak, akkor mind a 3-4 millió oltatlan ott legyen az utcán egy központi helyen és ne engedje hogy a vágóhídra hajtsák az embereket!
  De ezeknek az embereknek kell legalább 1 de inkább több vezető aki összefogja és tettre hívja őket!
  Erősödjünk!!!

  1. Maguknak megszavazták a kormányban hogy nem kell oltakozniuk….

   Mindenki másnak mire fel kötelezö???

 10. Szeretnem megkoszonni a doktor urnak, hogy vallalja ezt a vegzalast. Nagyon fontos az a munka, amit vegeznek, sokat jelent sok embernek. Magyar nyelven nagyon keves olyan informaciot lehet talalni, ami nem megy at a fosodor szurojen.

 11. ” Ha minden 10.000 “C”-19″ esetből 1 halállal végződik, és ezért lezárnak egy ORSZÁGOT, akkor nem kellene-e a 10.000 “C”-oltásból eredő halálesetek miatt bezárni a PROGRAMOT????” (ami nyilvánvalóan nem 10.000/1 fő!)

  Köszönjük Drága Doktoraink! Isten áldjon és tartson Titeket közöttün-nekünk- végtelen hosszú ideig még! <3

  Maximális szeretettl és tisztelettel:

  egy "C"-özvegy, Éva

 12. Nagyon nehéz lehet ezt lelkileg elviselni, és kitartani a helyes út mellett, mikor még annyi birka van. De pár dolog vigasztalhatja Önt, és megerősitheti, hogy helyes úton jár:
  A 3. oltást már mindenki felvette, aki eddig ÖNSZÁNTÁBÓL akarta. Ez “állitólag” 3 millió ember, ami nagyon jó hír. Miért? Azért, mert az “állitolagos” 6 millió 2- szer oltottból több, mint a fele köszöni, de NEM KÉR TÖBBET ebből a manipulációból és méregből, tehát hivatalosan is átállt Önökhöz. Ez igazán előremutató tendencia. Számoljunk csak: a hivatalos adatok szerint legalább 4 millió ember nem kért egyetlen oltást sem, ők, akik tisztán maradtak. A két oltást felvett 6 millióból több, mint 3 millió nem kér ebből többet, vagyis megtért. Ez a két szám együtt már 7 millió, az ország bőven több, mint a fele. Pontosan 70%-a a lakosságnak tehát már egy darab mérget be nem adatna magának, Önökkel van az ország minimum 70-75%-a. Ez az arány sokkal rosszabb volt az elején, amikor az első oltásokat kiszórták, akkor sem féltek námi házkutatástól most sem kell. Több a füstje ennek, mint a lángja, ne engedje magát és elhivatott harcostársait megfélelmlítni. Ahogy Jézus mondta: “ Ne attől féljetek, akik a testeteket veszélyeztetik, hanem azoktól félejetek, aki a leleketet akarja tőlem elvenni”. Kitartást kívánok a meghurcoltatások idején. “Az utolsó időkben lesznek, akik a nevemért bíróságok elé küldenek benneteket, de ne féljetek, ezeknek így kell lenni. Ne is gondolkodjatok azon előre, hogy mit mondtok akkor, mikor oda kerültük én a szátokba adom a szavakat, amivel védekeztek”. Önök az igazságért állank ki egy olyan rendszerben, amit az ördög ural, és egyre többen ébrednek. Kitartást kívánok, a munkájuk szépen lassan beérik, és a meghurcoltatások alól fel lesznek mentve, miután a globalista forgatókönyv kiment, az Önök igazságai lesznek igazolva, és már most háztetőkről hírdetik az igazságot, amit eddig csak egymás között suttogtak az emberek. MINDEN KI FOG DERÜLNI, MINDEN CSALÁS ÉS ÁMÍTÁS. Minél többen vállalják fel a véleményüket annál kevesebb atrocitás fogja érni Önöket, nem mehetnek ki több ezer emberhez “házkutatásra”. Egyre több orvos hangoztatja az ellenvéleményét, nevesebbek is, főleg azok merik fevállalni midnezt, akik anyagilag több lábon állnak, de higgye el, Ön is tudja, hogy a kussoló orvosok NAGY RÉSZE IS – habár nem felvállatan, de: OLTÁSELLENES. Egyszerúen egzisztenciális félelemeik tartják vissza őket a véleményük felvállalásától, viszont minél nagyobb lesz ez a csoport, ez annál kevésbé lesz kirívó. Úgy értem, minél többen vállalják fel a buta propagandával szembeni vélményüket, ugyanis titokban, az árnyékban EZ A CSOPORT MÁR ELEVE NAGYOBB, MINT A TÉVELYGŐKÉ. Ez hitet adhat Önöknek. Önök azt mondják ki, amit mindenki gondol, csak nem meri kimondani. Önök az emberek hangos lelkiismerete, miközben látjuk, hogy az “embereket képviselők” soha nem képviselték az emberek véleményét. A színház elemei, a díszfalak a covid járvány alatt vagy előtt váltak nyilvánvalóvá sokunknak.

 13. Tisztelt Tamasi doktor úr!
  Méltó befejezése ez a videófelvétel ennek az évnek a lezárására. Nyugodt, higgadt hangvételű a riport, amire csak azok az emberek képesek, akik tudják, hogy az igazság az ő oldalukon van. (Gratulálok a riporternek is.)
  Szeretném megköszönni az eddigi, közel két év küzdelmét. Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen emberek élnek közöttünk. Ön is az egyik a néhány igaz magyar közül, akire az ember tiszteletteljesen felnézhet. Minden okkal. 
  Mindannyiunk nevében köszönöm, hogy van nekünk, hogy megnyilatkozásaival reményt kelt, biztat, és folyamatosan azon fáradozik, hogy minél több ember ébredjen már föl végre. 
  Nehéz lesz még a 2022-es év is, ezért mindannyiunk nevében jó egészséget, nagyon sok erőt és kitartást kívánok Önnek a további harchoz . 
  BÚÉK!

 14. Mit is mondhatna erre a remek végszóra egy Hajrá mint anonim szerénységem? Azt, hogy HAJRÁ, AZ IGAZSÁGÉRT! 🙂 Hajrá a szólásszabadságért! Az önálló gondolkodásért továbbra is! 🙂 És a szabad döntés jogáért!
  HÁLÁS KÖSZÖNET
  dr. Tamasi József belgyógyász-integratív szakorvos bátor kiállásáért, és tisztelt kollégáinak is, továbbra is, beleértve a szakmai véleményezéseiket és információgyűjtéseiket:
  dr. Lenkei Gábor szülész szakorvosnak (aki minkrobiológusként is dolgozott és írt a gyengéd születésről is, ami engem szintén megérintett annak idején!),
  dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész doktorúrnak, és
  dr. Gődény György szakgyógyszerésznek, akik beindították az Orvosok a Tisztánlátásért csoportot!

  HA LESZ VALAMILYEN JOGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS TAMASI DOKTORÚRÉRT IS, AZT IS ALÁ FOGOM ÍRNI! Csak tudjak erről. Pócs doktorúrnak a sebészi munkájában való visszahelyezését már aláírtam. Jó volna tudni, van-e erről fejlemény. Már több ezer aláírása van.

  Oltatlan vagyok és maradok. Én a magam kicsíny világának kis csatáit vívom az értelem béklyói ellen, az értelmes szabadságért. Béksen, elgondolkodtatással. Habár sok ember vitakultúrája hagy némi kívánnivalót a vailágban, sajnos. Azonban úgy látom, alapvetően közös az útam az Önökével, a lényeget tekintve.

  BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDANNYIÓJUKNAK! Győzzön az igazság mielőbb!

  És nagyon jó hír, tényleg Romániában visszaléptették a tervezetet, amiről szóló videót kommenteltem a fészbukról? 🙂 Több helyen is linkelték az emberek tőlem korábban is, és igen aggasztó volt.
  Feszültem várom, mi lesz a megoldás a jelenleg legnehezebb sorban álló országokban mint Ausztria, Ausztrália, és Németország…

  (Elvileg Nyugat-Afrika elveszettnek látszik, ami sajnálatos, ha lehet hinni Carey Madej kutatóorvos pár hónappal ezelőtti videója szavainak. Fülöp-szigeteken 2020-ban nagy baj volt, hamarosan lesz infóm onnan, heteken belül, ha egyáltalán mer majd onnan nyilatkozni, akivel beszélgettem.)

  Ne feledjük, Spanyolország Galícia tartománya, majd pedig Dánia vívta meg az első nagy csatákat SIKERESEN (legalábbis időt nyerve evvel a szabadságnak), és azóta is kevésbé rossz azóta ott a helyzet. Galícia tartmány volt az első, sőt, már ha jól rémlik, 2020 végén, egy éve, ahol bevezették a mindenkire kötelező kovidinjekciózást, de heteken belül meggondolta magát a vezetőség. Dániában meg kb 9 napig csörömpölve tüntettek az emberek, mivel ott is tervezték, szintén már 2020ban a kötelező injekciózást. Ott is alábbhagyott a diktatúra, legalábbis egyelőre ennyiből. Tehát reménykeltő a helyzet!

  Amit viszont nem értek, hogy miért csak pár ezer ember jelent meg tüntetésenként a közel kétmilliós Budapesten… Ha ott élnék, rendszeresen kimentem volna… Persze ez is attól függ, kik szervezik. Tamasi doktorúrék szevezésében zajlottakra kimentem volna, ha ott laknék.
  Erről jut eszembe, pl fészbukon is már sajnos beindult hónapokkal ezelőtt a hamis “lázadás”, amit nevezhetünk “zavaróállomásnak” is : egyesek vezetőknek kiáltották ki önmagukat, és rémhírt terjesztettek pl a Pócs doktorúrral azonos tüöntetésen jelen levő Bertalan Attila szabadségjogi aktivista és társa lejáratására, sajnos. Úgy tűnik, alaptalanul. Aztán akadnak, akik csak azért szónokolnak (alapvetően) igazat, hogy pénzt utaljunk nekik, szóval kezdtem már hónapokkal ezelőtt csalódni abban az illetőben, akit viszont nem neveznék meg, csak hogy Sándor a keresztneve. Én nem vagyok ellene az adomány gyűjtésnek, de annak igen, hogy Sándor -egy magánszemély aktivista- időnként elszólta magát egyes videói végén, hogy “nála biztonságban lesz az emberek pénze és hogyan lehet pénzt utalni neki”… Ez, finoman szólva is gyanús. De hát neki meg kell vívni a saját démonaival csatáit, másoknak meg, hogy kivel szemben óvatlanok, és észreveszik-e. Felőlem Sándor is azt tesz, amit akar, az ő felelőssége. Előbb utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból.

  Szóval nyitott szemmel kell járnni… Körültekintően. Nem csak a Kormány állít csapdát, hanem mások is, olyanok, akik kihasználják a helyzetet… És persze azt se tudhatjuk a legtöbb esetben, hogy ki van összefonódva a Kormánnyal és ki nem…

  Tamasi doktor úr szavai kapcsán eszmebe jut továbbá
  UDO ULFKOTTE hősies újságíró, aki talán az első a világon, aki ilyen széles körben, könyvírással, és tv-s, rádiós nyilatkozataival felvállalta, hogy bűnrészes volt, ahogyan minden fősodratú újságíró Néemtországban, elmondása szerint, és a világ nagy részén. Bűnös volt, de meggyónta bűneit, tanítva evvel a világot mind az újságírás trükkjeiről, mind pedig a saját jóvátételével. Bűnrészességének nyílt bevallásáért tudta, hogy meg fogja ölni őt a hatalom, hamarosan meg is halt. Addigra már több szívinfarktusa amúgy is volt ennek a mártírnak, előre számított rá.

  RIP Udo, és RIP Andreas Noack mártír úrak! Noack úrról ezzen a weboldalon értesültem először, ő az, akit valszeg meggyilkoltak a hatalom emberei, lévén a grafén-hidroxid kutatásban élenjáró személy, kimutatta a kovidinjekciókban, és azt is, hogy azok nanoméretű pengeként vannak összerakva. Ezen tudomnyos video előadásáért életét vesztette, napokon belül. Egy évvel előtte meg elhurcolta a rendőrség őt, élő adásban, mint erről az oldalról értesülni lehetett a sajnálatos eseményről.

  Hála ANDREAS NOACK tudományos kutatómunkájáért is! Nyugodjon a lelke békében…! Nem volt hiábavaló az áldozata! Általa is szélesedhetett a látókörünk.

  Udo Ulfkotte meg remek példája a bűnbánatnak, bűnösök is megmenthetik a saját lelküket. Nem lennék a bőrükben… Azt kell mondjam, még egy bűnös is, egy olyan, mint Udo, mártír a szememben, de csak amiatt, hogy lelplezett egy hazug rendszert, a fősodratú újságírás hazug rendszerét, amely rendszerre, teljesen jogosan, Tamasi doktor úr is utalt. Udo leleplező beszédeivel még a youtube is tele van (még mindig nem szedték le, vannak még csodák…). Könyvet is írt erről.

  Tisztelt nővérek, védőnők, számos orvos, rendőrök, bírák, katonák! Önökön a sor, hogy a “következő Udo Ulffkotték” legyenek. Az Önök döntése.
  Volt már egy aféle halálközeli élményem. Az élet egy tanulási folyamat. A bukott diák is előbb-utóbb átmegy a vizsgán és AZ MÁR becsülendő! Az élet körforgásában nem is lehet másképp. Azonban halogatni is lehet. Csak ugye azt meg minek…

  Nem mindegy, mennyit és meddig bukdácsol egy ember, kvázi egy diák. Mindenki önmaga dönt a saját lépéseiről. Egyikőnk se tökéletes, azonban gondolkodási lehetősséggel születtünk mi emberek, ezáltal növelni lehet a hatékonyságunkat és minimalizálni a hibázási lehetőségeinket, a saját lehetőségeink keretein belül. Én csak elondtam a véleményem. Köszönöm a figyelmet. És még egyszer hála a doktor urak intenzív és becsületes munkájáért!

 15. Legmélyebb tiszteletem doktor úr!
  Köszönöm az összes lényeges és igaz
  információt. És hogy ébreszti a népet.
  Én is elkövetek ez ügyben mindent ami tőlem telik.
  Namaste.

 16. KORRIGÁLOM ezt a mondatom
  a hozzászólásom végéről:

  “Tisztelt nővérek, védőnők, számos orvos, rendőrök, bírák, katonák! Önökön a sor, hogy a “következő Udo Ulffkotték” legyenek. Az Önök döntése.”

  A kontextust félreérthetőnek találtam, ezért pontosítok:
  Természetesen senkitől sem várok mártírhalált. Aki bűnrészes volt valamiben, még van ideje esélyesen úgy jóvá tenni bűneit, hogy életben marad, sőt, néptömegeket segítene ezáltal. Legalábbis ez a sejtésem, feltételezésem. A katonák, rendőrök, orvosok, meglátásom szerint, puszta szabotázzsal meggátolhatják, legalábbis jelentősen fékezhetik és jobb belátásra téríthatik az elnyomó hatalom törekvéseit. Voltak hónapok, amikor NEM volt felmondási tilalom, és még lehet is. Sőt, felmondási tilalom alatt is ez alatt is lehet gondolkodni, hogy inkább a bűnszervezetet szolgálják-e, vagy sem. Úgy vélem.

  Katonák, rendőrök, álljatok a nép mellé! Együtt kell túléljük ezt a folyamatot, amiben bő másfél éve élünk mindannyian! Ausztráliában már elkedett egyre több rendőr átállni, erről videófelvétel is készült.

  Vajon jobb volna bűnben maradniuk és eközben, amint feláldozhatóvá válnak a hatalom szemében, majd akkor, középkorúan, fiatalon meghalni az intézkedések hatására, mitn már sajnos oly sokan…?
  Szerintem ehelyett inkább megérné nekik a kockázat, hogy egész egyszerűen mielőbb kilépjenek a bűnszervezetükből, minél előbb.
  De hát mindenki saját maga dönt, hogy mikor mit lép, főleg ha valaki már nagykorú. Létezik ugyan hatalmi kényszer, de mindig van valamiféle kiút.

 17. Kedves Tamasi Doktor Úr! Doktor Urak!
  Az én Istenem vigyázzon Önre/Önökre! Jó egészséget kívánok áldozatos,odaadó
  munkájához/ munkájukhoz.
  Gyakran hallom,hogy fogjunk össze,szerveződjünk kis csoportokba. Sok a szétesett család.
  Egy egyedül élő idős ember kivel szerveződjön?Ahol lakom,-a lépcsőházban-még az 1970
  óta itt lakók se látogatják egymást.
  Szívesen felvenném a kapcsolatot hasonló gondolkozású,konzervatív,Szegedhez közel élő
  személlyel/személyekkel. 72 éves,oltatlan,egyedül élő, 2019-ig sportolt nő vagyok.
  Ajánlás: Délmagyarország–Ellenőröket állítanak Ausztriában az oltásellenesekre c.cikk.
  (Linket nem tudok adni.)
  Üdvözlettel:Tóth-Kovács Katalin

  1. Katalin!

   Iratkozz fel a telegram-ra!
   Ott van egy csoport úgy hívják hogy “Kéz a Kézben”
   Ők megyékre lebontva szerveztek csoportokat abból a célból hogy segítsék egymást és a hasonló gondolkodású emberek megtalálják egymást.
   Itt van a linkjük, ahol megtalálod őket, de először fel kell iratkoznod a telegram-ra, a kevés online platformra ahol nincs cenzúra.

   https://t.me/kezakezben

   1. Kedves Jupiter Tranzit!
    Kimondhatatlanul örülök a lehetőségnek,és annak,hogy ezt
    megírta nekem!
    Jó egészséget,kitartást kívánok Önnek is az ÚJ ESZTENDŐBEN!

   2. Jupiter Tranzit!
    Visszajelzésként tudatom Önnel azt,hogy ajánlatát azok tudják
    használni,akiknek OKOS telefonjuk van,nekem nincs. Amúgy van
    TELEGRAM nevű cég is,ami félreértésre adhat okot.
    Eljutottam E-mail címig,de más levelezőről nem ment el.
    Elképzelhető,hogy egyszer sikerül egy telefonszámot,vagy
    könnyen elérhető E-mail címet kapnom valakitől? Talán másokat is
    érdekelhet ez a dolog.

   3. Kedves JupiterTranzit!

    Kérhetek tanácsot, hol lehet megyékre bontva -fészbukon kívül- gyülekeznie, beszélgetnie olyannak, aki nem használ okostelefont, hanem asztali pc-t? Én ugyanis megnéztem pl a telegramot: androidos app. Ráadásul mellőzném a telepítést. Tehát olyan közeg, ahol online lehet regisztrálni, telepítés nélkül, és oltatlanokkal, megyére bontva lehetne kommunikálni?

 18. Drága Doktor ÚR !
  Az igazaké a GYŐZELEM, és az igazak ÖNNEL vannak !
  Testvéri szeretettel: Judit

 19. minden hasonló összefogásra buzditó videónál vagy cikknél elvárnám, hogy a kapcsolatfelvétel lehetőségét megadó emaileket weboldalakat v tel.számokat vagy más elérhetőséget kapjak. nehéz szerveződni egy részben elöregedett, másrészt eltompult társadalomban, ahol sokan hitték azt hogy az együttműködés lesz a kulcsa vészhelyzetből kivezető ajtónak.akik hittek a hazugságokban és bennük van a szer azok közül sokan ragaszkodnak a hazug narrativához vélhetően azért mert már nem tudják kivenni magukból a mérgeket és kényelmesebb átkozni azokat akik a veszélyekről beszélnek. sajnos konkrét haláleseteknél is másképp magyarázzák a lehetséges okokat annyira hihetetlennek tűnik számukra az egyre nyilvánvalóbb ártó szándék.
  azonban azt látom hogy aki eddig nem az már ezután sem fog hinni és szembe fognak helyezkedni bármit is próbáljon rájuk erőszakolni a pusztuló ‘elit’.

 20. Csodálatos ember ez a Tamasi úr. A bátorsága lenyűgöző. A legjobbakat kívánom neki is és magunknak is.

 21. Kedves Doktor Úr!
  Kezdetektől Önök tartják bennünk a lelket, hogy bármi jön, kitartunk, nem engedjük, hogy beoltsanak bennünket.
  Hálás szívvel köszönjük a bátor – nem kockázatmentes – kiállásukat az igazság mellett, az emberekért!
  Hiszek az Isteni Örök Igazságban.
  LESZ MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS a tiszta szívű, hűséges, igaz magyar embereknek!
  Áldás! Áldás! Áldás!

 22. Ez ok. De!
  Tettetek már feljelentést?
  A Solopov kutatás, hogy betegséget okoz az oltás, (nem egy pajtában hanem egy tudományos komgreszuson publikálta!!) vagy az, hogy a termékkel kapcsolatban független szakértők bebizonyították, hogy a terméknek az EMA és a Paul Erlich Intstitution által publikált, bárki által elérhető és megtekinthető termékleírásában szereplő alkotó részei között VESZÉLYES ANYAGOK találhatók (ALC315, és ALC159) Ezek az alkotók azon túlmenően, hogy a Pfizer cég sem rendelkezik felőlük semmilyen információval a 2021.dec.17.-i biztonsági jelentése alapján, az anyagokat előállító cég (Echolon Biosciences Coorporation, USA) a termékspecifikációiban azokat „kizárólag kutatási célra” és nem humán gyógyászati alkalmazásra forgalmazza. Mégis embert oltanak vele!!
  Ki engedélyezte, és az mit dolgozott ezen az eljárás alatt hogy elkerülte a figyelmét? (Az EMA engedélye itt kevés mentség, de nem felmentés!)
  Csak a nyilt sisakos küzdelemnek van értelme. A netes morgolódásnek itt ebben az országban semmi hatása nincs.
  Rá kell kényszeríteni a hatalmat hogy vizsgálja meg saját magát, mert BŰN amit tesznek.
  Üdv.

  1. Ezzel az a probléma, hogy Európában nincsenek független bíróságok. Ezt Reiner Fuellmich német ügyvéd is mondta aki annak a nemzetközi ügyvédhálózatnak az egyik vezetője akik azon munkálkodnak, hogy egy Nüremberg 2.o büntető bíróságot állítsanak fel a covid bűnök kivizsgálására. Azt mondta Fuelmich, hogy Németországban egy ilyen büntetőbíróság felállítása teljességgel lehetetlen mivel ott a bíróságok totális kontroll alatt vannak. De ugyanez vonatkozik Európa többi országára is.
   December 6-án a hágai nemzetközi bíróságon egy ügyvédcsoport beadott egy büntető feljelentést emberiség ellenes bűnök címszó alatt a covid járvány alatt elkövetett atrocitások miatt. Meglátjuk lesz-e belőle valami.
   Kb egy évvel ezelőtt Kanadában is tettek egy büntető feljelentést ugyanez miatt amit egy briliáns kanadai ügyvéd jegyzett.
   Úgy, hogy Európát ami teljes cabal kontroll alatt van lelehet írni. Talán Kanada, az USA vagy esetleg, szégyenszemre, India jöhet szóba mint helyszín mivel az indiai ügyvédek is igen aktívak a nemzetközi ügyvédhálózatban. Ennyit az európai demokráciákról.

  2. Az a probléma, hogy az emberek, még most is, itt is valamilyen szinten hisznek a “rendszerben”, miközben ez már most – nem most, legalább 2 évtizede – is diktatúra, totalitariánus zsarnokság. (mindegy melyik arcot teszik meg, éppen hol “vezérnek”) Elmúlt 2 évben – világszinten – bebizonyitották mindenkinek, hogy a szabályaik, törvényeik rabszolgatartásra vannak, akkor és arra alkalmazzák akire, amikor éppen csak kedvük szottyan. Most rúgták fel nyilvánosan az összes alapvetőt. (Nem mintha idáig nem ezt tapasztaltam, láttam volna.) “Rules for you, not for them.” “All animals are equal, but some animals are more equal.”

   Más, napi szinten elkövetett törvénytelenségek miatt, ami rövidebb-hosszabb távon családtagom (és további rengeteg) halálához is vezetett, évekkel ezelőtt tettem feljelentést, bizonyitékokkal, nyomozást sem óhajtottak inditani, felhivtak telefonon, hogy ők “ilyenekkel nem foglalkoznak”. ??? Néztem ki a fejemből, mint birka, hogy azzal a hivással fél perc alatt bebizonyitották, hogy ők (is) művelik a modern népirtósdit… ez a nagy (magyar) valóság… 6-7 komcsiuniós gulágban éltem, mindenhol ugyanaz van.

   Már nem tudom kitől olvastam, a “demokráciát, társadalmat, törvényeket” és az összes többi üres szót ami mögé bújnak ideig-óráig egy illuziónak irja le ami csak átmenetként funkcionál 2 teljesen elnyomó zsarnoki diktatúra között, azért hogy a birka, agymosott tömegek ne vegyék észre a következő bevezetését. Ennek az átmenetnek a végét éljük.

   Rengeteg országból láttam a több százezres, néha milliós nagyságú tüntetéseket, márpedig ekkora tömegekkel mindent meg lehet változtatni, mégis csak sétálgattak… érthetetlen….

   Én nem hiszem egy szavát sem egyik csordának, csordatagnak sem, kérdését sem. És a “rendszerben” sem hiszek egy cseppet sem, már sok-sok éve… Nem gondolnám, hogy unió összeomlás nélkül itt valamit is lehet változtatni, lényegi változást biztos nem lehet eredményezni, jogilag biztos nem. (Főleg annak ismeretében, hogy az úgynevezett “alkotmánybiróság” – aminek az összetett szó egyik részéhez sincs semmi köze – szerint minden oké…) Hova, minek, miért akarsz jelentgetni??? Nem tiszta még mindig, hogy az semmit nem ér… (egyébként unió bukta – ami szerintem nincs messze – sem sokat segit, ha birkák maradnak a tömegek, mert mindig nagyon rossz helyen vagyunk, és magyar erőket ebben a gulágban én nem látok, csak olyat aki arra veri a mellét minden irányból, hogy mekkora magyar, közben ezerszer bebizonyitja, hogy minden csak nem az…)

   Azok az országok állnak még valahogy meg – legalább emberi alapjogok tekintetében -, amelyek nem nyugaton, központositott kontroll alatt vannak, kevésbé fontos rombolni, irtani, kevésbé gazdaságilag működőek, néhány Afrikai, Közép- és Dél-Amerikai…

  3. Ez egyértelműen nem fog megtörténi, nem hülyék, ez felérne egy öngyilkossággal… nem is értem, Ön hogy lehet ennyire naiv….

 23. High COVID-19 vaccination rates were expected to reduce transmission of SARS-CoV-2 in populations by reducing the number of possible sources for transmission and thereby to reduce the burden of COVID-19 disease. Recent data, however, indicate that the epidemiological relevance of COVID-19 vaccinated individuals is increasing.

  The US Centres for Disease Control and Prevention (CDC) identifies four of the top five counties with the highest percentage of fully vaccinated population (99.9–84.3%) as “high” transmission countries.

  Many decision makers assume that the vaccinated can be excluded as a source of transmission. It appears to be grossly negligent to ignore the vaccinated population as a possible and relevant source of transmission when deciding about public health control measures.

  Source: https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext

  Zoltan

 24. Bombshell: CDC No Longer Recognizes the PCR Test As a Valid Method for Detecting “Confirmed Covid-19 Cases”?
  In the Course of the Next THREE DAYS the PCR test in the US will be Declared Invalid?

  “The PCR is a Process. It does not tell you that you are sick”. Dr. Kary Mullis, Nobel Laureate and Inventor of the RT-PCR, passed away in August 2019.

  This misuse of the RT-PCR technique is applied as a relentless and intentional strategy by some governments to justify excessive measures such as the violation of a large number of constitutional rights, … under the pretext of a pandemic based on a number of positive RT-PCR tests, and not on a real number of patients. .Dr. Pascal Sacré, Belgian physician specialized in critical care and renowned public health analyst.

  https://www.globalresearch.ca/bombshell-cdc-no-longer-recognizes-the-pcr-test-as-a-valid-method-for-detecting-confirmed-covid-19-cases/5765179

  Zoltan

  1. Ki van ez találva… szerinted miért???

   majdnem 2 év át ugyanezt tudták, mindenki tudta, miért pont most??? A “tudósok, kutatók, szakértők” ekkora zsenik, hogy átlag halandó mögött kullognak 2 évvel a “tudományban”??????

   lesz helyette másik, ami csak az oltatlanokat fogja “betegnek” nyilvánitani…

 25. Köszönjük áldozatos munkájukat! Kitartás! Önök mellett állunk és egyre többen vagyunk!

 26. Tisztelt Doktor Úr!

  Aki kiáll az IGAZSÁG mellet, az előbb-utóbb győzni fog, mert az Úristen a szövetségese! Nagyra becsülöm kitartását és tántoríthatatlanságát!
  Magam is kitartok, nem engedek a kényszernek és a megfélemlítésnek. Hétfőtől már nem folytathatom hivatásomat, “oltatlan” pedagógusként fizetés nélküli szabadságra küldtek…

  Istentől megáldott új esztendőt kívánok!

  Üdvözlettel: Pintér István

  1. Ne aggódjon, és ne engedjen megélhetési, pénzzel zsarolásnak (10+ éve ezt tapasztalom, utolsó modern rabszolga telepeken, a “mellékelt” hangszórófejű és tech manipuláló, éjjel-nappal lehallgató/megfigyelő/zaklató műsorról szót sem ejtve, stresszeltem miatta eleget, nem éri meg) ebben a velejéig rothatd, korrupt, sátánista rendszerben, menjen el magántanárnak, rengetegen fogják kivenni gyereküket “állami” oktatásból, amúgy is inkább agymosás, mint tanitás az ami ott megy.

   A mostani, vagy inkább még rosszabb valóságban töltöttem elmúlt egy évtizedet, nem lepett meg amit világszinten is művelnek, illetve itteni gulágban, ezt láttam, tapasztaltam mindenhol, kicsiben. Valahol még jót is mulatok rajta… karma… akik rám vadásztak gyorsan célponttá váltak…
   Majdnem 10 év után léptem ki a mókuskerékből, semmit nem ért, csak rombolás, életrövidités volt, soha véget nem érő rémálom, soha többé ismét. Közvetlenül convid előtt mondtam azt, hogy ez ennyi volt, ezen pszichopata paraziták alatt/között kicsit is normálisnak semmi keresnivalója (akármelyik “országról”, csordáról legyen is szó, ugyanazok az uraik a legtetején, még ha másnak is árulják magukat, csordatagjaik el is hiszik). 100-szor jobb, még ha kapitalista világrendtől el is kellett köszönni örökre, úgyis legtöbbünk csak rabszolga benne és a saját elpusztitásunkat finanszirozzuk szolgaságunkkal. Elég tőkét a nyugati gulág elhagyására végleg, nem fognak engedni összeszedni amúgy sem. (Tisztára mint a régi komcsik, élni sem hagynak, de elmenni sem…)

   Amennyiben igazi hivő – ami igy rám nem is teljesen igaz -, Önnek ez még egyszerűbb lehet. Nem a világ vége, csak egy munka, remélhetőleg összedől az egész, más vége nem lehet, ez egy korrupt, tolvaj, rabszolga tartó Ponzi sablon, immáron 107 éve, csak idő kérdése, remélhetőleg megéljük és nem tudják előtte egy még rosszabbra átkonvertálni, ahogy tervezik…

 27. Sajnos,hogy vannak olyan kényszerítő körülmények,hogy a kórházi dolgozókat ha nem oltatják be magukat, elküldik.A lányom és a vőm diplomás dolgozók a kórházban és bizony azonnali elbocsátás követi az ellenkező dolgozókat.Be kellett oltatni magukat háromszor ha nem akartak munkanélküliek lenni! A kiskorú gyermeküket,biztos,hogy nem fogják beoltatni!Bár félő,hogy ezt is kötelezővé fogják tenni ,előbb vagy utóbb!

  1. Hát pedig épp nekik kell felállniuk és nemet mondani. Amig ez a réteg behódol, addig nem lesz vége a rémálomnak. Most kell felálljon az összes, az is aki eddig felvett kettőt vag hármat.

 28. Tisztelt Doktor Úr!
  Laikus véleményem alapján a még mindig kétkedőknek, vagy dogmatikus oltást propagálóknak alapvetően 3 dolgot kellene szem előtt tartaniuk.
  1. A világon számos elismert orvos, biológus, kutató, köztük van Nobel-díjas is, fogalmazta meg ellenvéleményét egymástól teljesen függetlenül. Létezhetetlen, hogy egy időben hibbanjanak meg valamennyien és álmodozva gyártsanak összeesküvés elméleteket.
  2. Ezek az elismert szakemberek kiállva a fősodorból vállalták a meghurcoltatást és ellehetetlenítést is, hogy az orvosi esküjükhöz híven segítsenek, de lagalábbis ne ártsanak.
  3. Az ellenvélemények mögött nem tetten érhető anyagi, vagy más személyes érdek, bármiféle előny. A javasolt filléres, bárhol beszerezhető vitaminok, egészséges életvitel, az immunrendszert blokkoló félelem nélküli élet, az erős hit senkinek a zsebébe nem tesz pénzt, a hatalmát nem erősíti.
  Sok erőt, egészséget, kitartást és bátorságot a példa nélküli helytálláshoz!
  Köszönjük!

 29. Ma már egy hitvány gyorsteszt is elég ahhoz, hogy az idős krónikus betegét kórházba vágja a háziorvos pl-ul egy idősotthonból, a családtagok tudta és beleegyezése nélkül.
  A kórházak pedig önfeledten “ráültetik” a KÖLTSÉGHATÉKONY covid-protokollra, MIKÖZBEN TESZNEK AZ IDŐS BETEG ALAPBETEGSÉGÉRE!
  Magyarán: gyorsítva így állítják elő az idős, krónikus beteg covid-halottakat! (A nyugdíjkassza fellélegzik.)
  A hatósági boncolást azért nem engedélyezik – hiába kéri a családtag -, hogy véletlenül se derüljön ki az aktív eutanázia, amit a covid protokoll + indokolatlan szedálás stb. jelent a kamuteszttel beutalt kiszolgáltatott beteg számára.
  A fél éves látogatási tilalom leple alatt!

 30. Szóval akkor hogy is van ez?
  https://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-337-%C2%A7-remhirterjesztes/
  Btk. 337. § Rémhírterjesztés
  Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  A hatályos Btk.-hoz képest a „közveszély színhelyén” kitétel kétszeres megjelenítése a tényállásban egyértelművé teszi, hogy a rémhírterjesztés kizárólag akkor valósul meg, ha az a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére.
  A bűncselekmény csak nagy nyilvánosság előtt követhető el, amelynek fogalmát a Záró Rész határozza meg.
  A bűncselekmény elkövetője bárki lehet, aki a közveszély színhelyén jelen van. A bűncselekmény csak szándékosan követhető el.

  Akkor tehát döntsük el, hol van a közveszély színhelye, mi a nagy nyilvánosság és mi a hamis hír. Kikben és milyen formában kelthető zavar vagy nyugtalanság? És egyáltalán, mi a zavar és nyugtalanság azon definíciója, mely meg nem határozott számú embereknél okoz valamiféle problémát?
  Dr.Tamasi és társai a http://www.orvoskatisztanlatasert.hu honlapon azon orvosok és tudósok véleményét teszik közzé, akik az un. világjárvány vonatkozásában véleményüket és kritikájukat fogalmazzák meg, mégpedig tudományos megfontolások alapján, tekintve, hogy ők egykor elismert vezető szakemberek voltak. Ezeket a véleményeket és állásfoglalásokat senki nem cáfolta szakmai szempontból, tehát közzétételük semmiképp sem tekinthető hamis hírek terjesztésének.
  Éppen ellenkezőleg, akik tagadják e kritikák tudományosságát és akadályozzák, sőt, büntetik ezek közzétételét, azok követik el a rémhírterjesztés bűncselekményét.
  Ilyen bűncselekmény az az állítás, miszerint az un. Sars-Cov-2 vírus (és mutánsai) ellen kizárólag csak oltások, főként génmódosító és autoimmun hatásokat kiváltó anyagok nyújtanak védelmet. Minden más egészségvédő anyag (D vitamin, hidroxiklorokin, Ivermectin, gyulladásgátlók, stb.) alkalmazása tiltott, mert veszélyesek!
  Vajon bűncselekmény-e (rémhírterjesztés) hivatkozni a VAERS, a Yellow Card és a EudraVigilance adataira, melyek az oltáskárosultak számát sorolják, pedig ezeket kb. 50-100-szoros szorzóval kellene figyelembe venni. Vajon ezeknek az adatoknak elhallgatása a lakosság elől nem bűncselekmény?
  Ha tehát egyáltalán elfogadható az un. rémhírterjesztés, mint a BTK. szerinti büntetőjogi tényállás, akkor annak elkövetőit a kormányoldalon kellene keresni. Minthogy azonban egykor a boszorkányüldözések is ideológiai és politikai megfontolások mentén zajlottak, az ilyesmi ma sincs másként. Ahogy Ausztráliában, úgy Európában sincs messze a „gulágok” újabb korszaka.

 31. Csak a tisztánlátásért, nem mintha nem szajkózta volna eleget mindegyik világ legnagyobb pszichopatája. Nyilvánvaló, hogy helyi gulágból is vannak – ezen a szinten csoró – pszichopata “befektetők”, nem véletlen, hogy injekció gyárat épitenek, piiiz,piiiz,piiiiz, csak piiiiz minden áron, akkor is, ha már nem tudnak vele mit kezdeni, hova rakni…

  Megoldás egyszerű, főleg itt, ahol senki más nem fog rabszolgálni nekik helyettünk. Nem injekcióztatod magad, akár hogyan fenyegetnek, zsarolnak. Ha az ország 20%-a beint nekik – és ilyen tekintetben inkább 60-70% a valós szám – akkor nem működik semmi sem a műsorból… szóval itt nem olyan rossz a helyzet, mint sok más nyugati gulágban. Azért a katonaságból nem néztem volna ki, hogy ott is 100% pszichok a vezirek, vagy legalábbis követnek minden agyament retket, az volt az a szerv, akinek elsőként kellene/kellett volna valamit lépnie… és még fegyverezik is őket németből…

  https://www.bitchute.com/video/T2CgIOvQZaTk/

  Szimplán csak a Kissinger komcsi idézete miatt érdemes megnézni, meg általában a birkáknak, hogy tudatosuljon bennük mibe vannak nézve mindenhol. (Hátha megszabadul a csordásitott programozástól, ideológiától aminek soha semmi köze nem volt valósághoz.)

 32. Kedves Tamasi doktor Úr,
  Mindig szerettek Karácsony előtt odacsapni egyet a kedves hat9ságok. Sok esetet vittünk a “békeidőben” amikor “csak” a gyerekkori oltások voltak kötelezőek, és azonnal fenyegettek gyermek családból való kiemel3sével. Gyerekvédelmi tárgyalások, gyámügy, antsz…és mindig Karácsony előttre időzítették a határozataikat, fellebbez3sre 8 napos határidővel. Pszichológiai nyomásgyakorlás.
  Akkor is, mindig egy reményünk maradt: a belső ellenállás. Beyzélni, többen jártunk együtt egymást támogatva a tárgyalásokra. Az esetek 80%ban az emberek, akik a rendszert kiszolgálták, meghallottak minket. Segítettek, ahogy tudtak. Fiók mélyére süllyesztve az ügyeket, félrenézéssel. Most is ez az Út marad. A rendőrök is Emberek. Ha sikerül megmutatni nekik az igazságot, egyik sem fog akarni bántani más embereket. Az emberek zöme Jó. Ha a lelketlen rendszer dolgozó karjai nem működnek együtt a gyilkossági játékban, megbénul a rendszer. Bárki bárhová kerül a harca során, beszélgessen. Barátian. Őszintén. A katonáink, rendőreink, TEK nem gyilkosok. Nekik üzenem: ti tartjátok fent a rendszert. Mondjatok NEMet. Akkor nincs ki elvégezze helyettük a pszihopata gyilkosságokat. Amelyik itt is elbukik? Na az mehet a levesbe. Zombi, nem Ember többé. Minden tiszteletem az Emberiségé. A gyengéje, a jó szíve, épp az erőssége. Kitartást erre az évre, az igazság győzni fog. Mivel sajnos… a saját birkahadseregét kinyírja az elit. Szomorú idők. Áldást kérek minden igaz Léleknek, Istenem.

 33. Tisztelt Krisztina!
  A rendőr avagy tek,katona nagy ivben s…ik a fejünkre.
  Nézze meg mit müvelnek az emberekkel a rendelő intézeteknél,kórházaknál stb.
  2006:talán emlékezik rá.Plusz prémiumért szemeket lőttek,ártatlanok ezreit hurcolták el,
  nagy röhögések közepette,ütlegeléssel,rugdosással,taposással megnyomoritva megalázva vétleneket.
  Honnan meriti a hitet,hogy mellénk állnak?
  A rendőr a,katona,tek,a legfőbb hive a covid téboly s a regnálók fennmaradásának,hisz igy sokkal magasabb jövedelmet nyomnak a zsebükbe.
  A minap németországban 4 éves csöppséget vizágyuztak két irányból,hogy a kicsi gyermek métereket repült a levegőben.Elégedetten hatalmasakat röhögve a férfias tettükön.
  Miből gondolja,hogy a hazaiak különbek.
  Felejtsük el már,hogy majd az isten megbünteti őket,meg,hogy a magyar rendőr velünk van.

 34. Kedves Tisztánlátók, sok erőt, kitartást kívánok! A tudás és az igazság mindig győz a sötétség fölött. Remélem, hogy minél előbb.

 35. Köszönet, hogy kiállsz mindenkiért!! A vakcinák méreganyagok. Népírtás folyik.A maszkok a pcr t Nem szabad teret engedni a félelemnek. Félni nekik , a sötet elnyomóknak kell, mert van miért. HALLATNI KELL HANGUNKAT, TE MINT SZAKEMBER ÉRTESZ EHHEZ. A RENDSZER MEGBUKOTT. Egyre nyílvánvaló a sok hazugság. Mindenert megfizetnek!!! Aldas rad és családodra. Az ellenállás egyre nagyobb és nagyobb. ISTEN VELÜNK, A TUDÁS ES TUDATOSSAG, AKKOR KI ELLENÜNK. Minden bizonyíték a ti kezetekben. Tisztelettel üdvözlettel Péntek Zsuzsanna három kiskorú iskolas anyukája, most munkanélküli, mert nem vagyok hajlandó kiserleti nyulnak lenni. A baratnőm apukája 3x oltatott, belehalt. Édesapamat megölték, mert kidobták a kórhazból ez a hazudt pandémia miatt. Az oltottak idő előtt mrghalnak. AZ IGAZSÁG GYŐZ!!! A gonosz sosem nyer!!! A Jó Embereknek össze kell fognia!!!

 36. Hálás köszönet Dr. Tamasi József küzdelméért, amit kifejtett az egészségügyi rendszer tisztességes működése érdekében.
  Dr. Tamasi József és tisztelt társai figyelmébe ajánlom az alábbi videó egy részletét, amelyben Dr. Drábik János ismerteti a jelenlegi járványt okozó vírus létrejöttét 15:30 – 19:00 percig.
  “Ahhoz, hogy a világot engedelmességre lehessen kényszeríteni, ahhoz többek között, beindította ezt a globális méretű biológiai háborút.
  Ma már tudományos módszerekkel bizonyítható, hogy ezeket a vírusokat, a Fort Detrick amerikai katonai támaszponton, a világ legnagyobb laboratóriumában fejlesztették ki. 2015-ben szabadalmaztatták, el tudták érni, hogy emberről emberre is terjedjen, és amikor ez nyilvánosságra került, akkor az amerikai törvényhozásban, hoztak egy törvényt melyben ezt betiltották, ezt a fajta kísérletet leállították.
  Akkor került át ez – többek között a Harvard egyetem közreműködésével – Wuhanba. Emiatt Kínát nem lehet felelősségre vonni, mert visszalő azzal, hogy ti hoztátok össze, sőt Fauci egészségügyi főbiztos volt az, aki finanszírozta …
  Hiába nem beszélnek róla, Luc Montagnier aki víruskutatásért kapott Nobel-díjat, már 2020 elején, amikor megjelent ez a járvány, bátran kiállt és megmondta, hogy ezt a vírust mesterségesen állították elő, méghozzá az aids vírusának a kombinációjával. Ő ezért, többek között, az aids kutatásokért kapott Nobel-díjat. Tehát, itt áll a világ és egy nagy háború előtt állunk.”
  https://www.youtube.com/watch?v=giZ_63wB-oI

 37. Csak ma jutottam hozzá hogy végighallgassam.

  Tisztelt és kedves Tamasi doktor úr, már nem tudok kellően kifejező hangot adni annak a felháborodásnak amit ez kiváltott.
  Az aljasság legalsóbb sziklafenekét üti meg az a szint amire a magyar rendőrségnek nevezett újfasiszta szervek vetemednek.

  Még egy laikus számára is alapvető emberi jog lenne a vélemény- és szólásszabadság, de ez esetben és ezen témakörben ez az Ön legalapvetőbb szakmai joga is!

  Rémhírterjesztés vádja?
  Hiszen minden amit ezek az álrendőrök rémhírnek neveznek, maga a szikár, dokumentált valóság.

  TÉNY 1:
  A Covid-vakcina valóban méreg (poison):
  Az ausztrál kormány hivatalos honlapján is ott áll. Egyenesen külön rendeletet hoztak a hadsereg felhatalmazására hogy beadhassa SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE nevű MÉRGET az embereknek:

  PUBLIC HEALTH ACT 2016 (WA)
  INSTRUMENT OF AUTHORISATION
  AUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON
  [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE -AUSTRALIAN DEFENCE FORCE]
  (No. 2) 2021
  https://www.wa.gov.au/sites/default/files/2021-05/210305-Authorisation-to-supply-administer-COVID-vaccine-No2-Aus-Defence-Force.pdf

  A vonatkozó szabadalmak egyike az USA hivatalosan bejegyzett szabadalmai honlapján megjegyzés hogy egyes vakcinák mérgek és biofegyverek
  “In some embodiments, the small molecule is on the surface of the nanocarrier or is both on the surface of the nanocarrier and encapsulated within the nanocarrier. In some embodiments, the small molecule is an addictive substance. In some embodiments, the addictive substance is nicotine. In some embodiments, the small molecule is a toxin. In some embodiments, the toxin is from a chemical weapon, an agent of biowarfare, or a hazardous environmental agent.”
  https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&d=PALL&s1=9539210.PN=50&d=PALL&s1=9539210.PN.
  (United States Patent 9,539,210 von Andrian , et al. January 10, 2017 Vaccine nanotechnology)

  Mivel a dokumentumban szereplő felsorolás itt nem idézett részeiben ártalmatlan anyagok is szerepelnek, még azt is vélhetjük, hogy az efféle vakcina-szabadalmak már az orosz-rulett-féle logisztikai trükköt is magukban foglalják, amely szelektiv biofegyverként történő aktuális bevetési stratégiája nyilván szigorúan bizalmas információ, és amely nyilvánvaló, hisz a jelek szerint mindeddig a társadalom töredéke kapta meg az éles oltásokat, a többség placebo-t hogy továbbra is ezen oltások szószólói legyenek.

  TÉNY 2:
  Bármit is neveznek “Covid-19” járványnak, nem az aminek a kormányok és médiáik rémhírterjesztik.
  Ugyanezen tények közvetlen szakértői tanúja többek közt a brit John O’ Looney, tényfeltáró temetkezési vállalkozó.

  Ugyanezt már 2020 tavaszán a Stanford empirikus kutatása objektíve tudományos módszerekkel bebizonyította, azaz hogy a Covid-19 nem több mint egy szezonális influenza.
  Dr. Ioannidis: Itt az ideje a nyitásnak, a tudománynak, nem pedig a pártos politikának.
  https://www.youtube.com/watch?v=PC3nptwY50I

  A hazai hivatalos statisztikák is ugyanezt bizonyítják: maguk a KSH adatok mutatják, hogy nem volt semmiféle speciális járvány, és hogy az egyetlen görbe amit laposítottak 2020 telén az a szokásos influenza görbe volt. Az ún “járvány” első hónapjaiban kevesebben haltak meg mint az adott időszakban szokásos átlag (csak el kell készíteni a görbét az adatok alapján, abból még inkább kivehető):
  https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html
  Nyilvánvaló hogy a “pandémia” bejelentése idején és után NEM volt többlethalálozás sem az azt megelőző hónapokhoz képest sem az előző évek ugyanazon időszakához képest.
  Egyedül az őszi influenza oltás kampány idején volt ugrás, ami pontosan arra utal amire akkoriban Dr Mikovits, Dr Cahill és további számos szakértő figyelmeztettek (viral interference).

  A további időszakokban jelentkező többlethalálozási adatok pedig már számos extra tényezőnek tudhatók be:
  A maszkhordás miatti bakteriális tüdőgyulladások, az intézkedések negativ hatásai, a normál egészségügyi ellátás hiánya, a jövedelemhiány miatti öngyilkosságok, a stressz miatti infarktusok, stb, stb, majd jöttek maguk a Covid-oltások. Ezek a vakcinák tönkretették és tönkreteszik az immunrendszert, ezek vezetnek a Covid-ként nevezett tünetekhez is, ráadásul az oltottak közül sokan szenvednek közvetlen végzetes sérüléseket. A korábbi évekhez képest minden többlethalálozás és kórházi kezelés ezekre az okokra vezethető vissza, de mindezeket, valamint más haláleseteket a Big Pharma által megvesztegetett egészségügyi ügynökségek központi utasítására “Covid”-ként definiálták. Ez a tény is dokumentált:
  Kormányzati irányelvek, amelyek a C-19-et jelölik meg az összes haláleset okaként:
  https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coronavirus/Alert-2-New-ICD-code-introduced-for-COVID-19-deaths.pdf

  Részlet a fenti linken olvasható nemzetközileg kötelezően követendő és magasan finanszírozott vonatkozó irányelvekből:
  “A “COVID-19″-et csak megerősített vizsgálat esetén kell-e feltüntetni a halotti bizonyítványon? A COVID-19-et minden olyan elhunyt esetében jelenteni kell a halotti bizonyítványon, ahol a betegség okozta vagy feltételezhetően okozta a halált, vagy hozzájárult a halálhoz. Az igazolónak a lehető legtöbb részletet kell megadnia az esetről szerzett ismeretei, az orvosi feljegyzések, a laboratóriumi vizsgálatok stb. alapján.”

  És hogyan is vált minden haláleset “Covid-dá”? Úgy, hogy a diagnosztikára egyébként alkalmatlan PCR teszt ciklusszáma variálásával bárki kihozható negatívra vagy pozitívra eme bizonyos Covid-betegség tekintetében.
  az egészségesek és az influenzás tünetekkel rendelkező tömegek PCR-tesztelése arra szolgál, hogy ezzel a haszontalan eszközzel fenntartsák a “világjárvány” látszatát.

  Most már ott tartunk hogy a PCR tesztek alkalmatlanságát maga a CDC is elismerte, és alkalmazása javaslatát már ez év kezdetével visszavonta!
  “Bombahír: A CDC már nem ismeri el a PCR-tesztet érvényes módszerként a “megerősített Covid-19-es esetek” kimutatására?”
  https://www.globalresearch.ca/bombshell-cdc-no-longer-recognizes-the-pcr-test-as-a-valid-method-for-detecting-confirmed-covid-19-cases/5765179

  TOVÁBBI TÉNYEK:
  Mivel a fentiekre tekintettel ez az egész Covid járvány-akció egy hatalmas csalás, akkor az abból logikusan eredő következtetés hogy a maszkozás nem véd senkit semmitől is TÉNY. És mivel egészséges tömegek számára egy normál influenza veszélytelen olyan génmanipuláló és mérgeket tartalmazó oltásokat kényszerítenek, amelybe belehalhatnak, az definíció szerint népirtás, tehát egy efféle kijelentés is TÉNY-t fed.

  Ha a tömegmédia valaha is felfedné ezeket a tényeket, a teljes Covid-narratíva egy szempillantás alatt összeomlana, és a világjárvány, azaz annak látszata véget érne.

 38. Kedves Tamasi doktor,
  nagy tisztelettel köszönöm meg az igazságért való bátor kiállását, harcostársaival együtt. Először elszomorodtam azon, hogy milyen módon bánik ez az elmebeteg rendszer azzal aki más véleményen van. De végül is a diktatúra a végét járja, magát leplezi le így.
  Kívánok nagyon sok erőt, kitartást a további küzdelemhez Önöknek és mindnyájunknak.

 39. Kesz rohej es egyben szegyen, hogy magyarorszagon meg mindig ilyen gyerekes, kommunista modszerekkel probaljak megfelemliteni az embereket. Igaz, hogy mas orszagokban is lekapcsoljak a kozossegi oldalukat az olyan tudosoknak es orvosoknak akik a propaganda ellen szolalnak fel es igazsagokat mondanak, de hazkutatast es meghurcoltatast csinalni valakivel 2021-ben azert tenyleg a kommunizmus legaljat jelkepezi.

  Nezzuk csak meg pl Vera Sharav-ot, a naci koncentracios tabor tulelojet, akit Dr Reiner Fuellmich interjuolt meg. Nyiltan a nacikhoz hasonlitotta azt ami ma megy a vilagban. Ezek utan ki folytatott nala hazkutatast!?

  Komolyan nevetseges, fajdalmas, es undorito amit a magyar “szervek” napjainkban probalnak megfelemlites alapjan muvelni. Minel jobban al akarnak valaki(ket) nyomni, annal jobban ellen allunk! Hajra doki! Ne add fel!

 40. Kedves Tisztánlátók!

  Elküldtem a NÉP-jelölttámogatást, őszintén remélem, hogy bekerülnek, a mi szavazatainkra számíthatnak! Most fizetésnélkülin vagyok, tanulok, februárban vizsgázom, vannak terveim. A család és sok barát nem “oltakozik”, Önökkel vagyunk!!! A videó viszont nem érhető el és nagyon szeretnénk megnézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük