Ébredező társadalom

Egy tisztán látóvá vált édesapa markáns véleménye a hazugságokról és a gyereke esetleges bántásáról és egy gondolkodó oltatlan kirohanása a jelen járványintézkedésekről – Biztató!!

Ugyancsak az ébredező lakosság fontos példája ez a weboldal, ahol az oldal létrehozója minden fontos tényt elmond a járványhisztériával kapcsolatban.

23 thoughts on “Ébredező társadalom

 1. Egyetértek. Háború! A gyerekeimért? Ölök is. ! Hajrá mindenre elszánt szülők! Ki más, ha nem mi fordítunk a sorskereken? Mindig.! Ámen.

  1. Nincs jó megoldás. Ezt akarják. A következő lépcső – mert számítanak rá , hogy az emberek világszerte a politikusok és kormányok ellen mennek – a teljes káosz és a hadsereg bevetése. Az oltottak számától és manipulálhatóságától (a beléjük injectált tech), függ szerintem minden. Az elit egyedül kevés a föld lakosságát megállítani, ezért az “oszd meg és uralkodj”-al dolgozik. Ha túl kevés oltatlan marad, tőlük könnyű lesz megszabadulni.

   Több parlamenteket érintő tűz is volt külföldön, de úgy néz ki, direkt ők generálták. Ürügyet fognak keresni a katonaság bevetésére.

   Talán a csendes NEM a legjobb, semmiben nem együttűködni, nincs több oltás, nincs maszk és megszabadulni a mobiltelefonoktól és annyi wireless tech-től amennyitől csak lehetséges. Nem tudom, sokat gondolkodunk ezen. Vigyázzatok a lehetséges provokátorokkal.

 2. Ez így van ahogyan az apuka elmondja! Milyen egy szemét világot élünk és kik szolgálják ezt az aljas világot? Ők azt hiszik majd megússzák a tudatlan barmok. ORVOSOK Ti minek vagytok? Azért hogy felvegyétek a jó kis pénzösszeget utánunk betegek után, aztán irány Hawaii meg a többi jóléti program??? Nektek ez jó így és meddig lesz jó szerintetek, hmm…??? Hihetetlen, ebben a században éltek egyáltalán???

 3. Édesapa.Szivemből szoltál pontosan ezt fogom csinálni én is. Nem fogom hagyni .Kész ezt eldőntőttem. Régota rágodom rajta de ugynézki nem hagynak más választást. Ugy ahogy egy állat is megvédi a kőlykét akár az élete árán is,én is ezt fogom tenni még ha meghalok is.Amugy véleményem szerint ezt a járványt ugy generálják ahogy ők akarják.Elkondolkodtatonak ideirom az elektroszmog (5G) káros hatásait rővid távon.NUROLOGIAI:fejfájás ,szédulés,hányinger,koncentrálási nehézség,emlékezetkiesés,ingerlékenység,depresszio,szorongás álmatlanság,fáradtság gyengeség,remegés izom gőrcsők,zsibbadás bizsergés,megváltozott reflexek,izom és izuleti fájdalom,lábfej fájdalom, Influenza szeru tunetek ,láz.Vagy akár szélutés.SZIVBETEGSÉGEK:szivdobogás ritmuszavarok,fájdalom nyomásérzés a mellkasban.alacsony,magas vérnyomás,lassu,gyors szivverés,légszomj.LÉGZŐRENDSZER:arcureggyulladás,horghurut,tudőgyulladás,asztma.DERMATOLOGIAI:bőrkiutés bőrgyulladás,viszketés,égő érzés,arc kipirulás.SZEMÉSZET:fájdalom,égő érzés a szemben,nyomás érzés a szem mogott,romlo látás uszkálo homályok,szurke hályog.EMÉSZTŐRENDSZER:emésztési zavarok,hasi fájdalom.NŐGYOGYÁSZAT:petefészek fájdalom,fogantatási nehézségek.EGYÉB:pajzsmirigy problémák,szárazság az ajkaknál,nyelvnél ,szájnál,szemnél,szomjuság,kiszáradás,orrvérzés belsővérzés,megváltozott cukor anyagcsere,immun rendellenességek,hajhullás,fájdalom a fogakban,csokkent szaglás,fulcsengás.Ezek a tunetek egy jorésze a Covidra emlékeztet.Hogy van az hogy egy családban az ugynevezett covidos senkit nem tud lefertőzni.Érdekes.Vagy ha valaki kicsit tobszor kattinit a telefonján a Szkeptikus kerekasztalra vagy az Orvosok a tisztánlátás oldalra,pár napra rá infuenza szeru tunetei lesznek.Érdekes nem.

  1. Pontosan! Nagyon jó összefoglaló. Nekünk itt jó sok van, a tünetek jelentős részét érezzük is.

 4. S van 3 millio ilyen ember…azt azert tegyuk hozza! Mert van 3millio agyamosott, akik meg a gyerekuket is viszik kiserleti patkanynak. Azonban ugyanennyi az ellenoldal, aki magaval visz a tulvilagra szolganak par covidnacit, ha a csaladjaba belekotnek, az garantalt! Akkor mar ugyis minden mindegy alapon.

  1. Ezt a videót köszönöm, talán a leghasznosabb! Kérni kellene az oldal szerkesztőit tegyék ki ide is.
   Ehhez fűződik a szerencsétlenül járt Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a COVID-19 oltásokban c. videója is!

   1. Vannak újabbak az orwell.city utolsó két videója részletesen mutatja be a megtalált nano szám.tech alkatrészeket.
    Az előbb írtam egy hosszabb hozzászólást erről, abban részletesen ott vannak a linkek és még több anyag arról mit csináltak velünk, azokkal akik hagyták maguk beoltatni.

    A keresztapám meghalt 10 nappal az oltás után. Az anyámnál Alzheimert találtak ami nagyon gyorsan lépett fel és “fejlődik’. Semmi baja nem volt az oltás előtt, volt CT-n (más probléma miatt, nem memória jellegű), semmit se talált a CT, most a harmadik oltás után megnézték újra mert pár hónap alatt borzalmasan leépült, nem tudja délelőtt van-e vagy délután, nem tud egyedül közlekedni, zavart, stb., a 2. CT a korához képest túl nagy agysejt elhalást talált. Ez a két idős rokonomból (nincs több) kettő. Egy halott, egy súlyosan beteg kilátások nélkül a felépülésre. Anyám is Pfizert kapott, Corminary-t mindhárom alkalommal Pfizer volt.

  2. Köszönet ennek a videónak a magyar fordításáért bárki csinálta is!!! Kérlek ha van időtök, az általam feltetteket is csináljátok meg. A rengeteg irányított ellenzék közül nekem mostanra már majdnem csak ők, a La Quinta Columna tudóscsopotja (angolul orwell.city) tűnnek igazinak.
   Ez az információ ugyanis se David Icke-nél, sem az eddig nagyon sztárolt Exposé (Dailyexpose.co.uk) nem jelent meg.
   Ha tényleg ellenzék lennének, rég ott lenne szerintem.
   Az Achilles sarkuk a 4-5G a földön. Viszont Musk műholdjai elérhetetlenek.

 5. Tisztelt embertársam!
  Minden állat ha nincs más kiut pillanatnyi habozás nélkül feláldozza életét az utodjáért.
  A hazai rettegő,agylugozott ,tv előtt oltárként térdeplő érzelemtelen gondolattalan milliók:
  Ha azt mondják neki könnyebbitenek a sorsán,ha maga elé tolva gyermekét beoltatja,azzal önmagát védi meg,
  hát már tolong is az oltópontnál önként és dalolva feláldozva a saját gyermekét. a gyógyszermaffia oltárán.
  A saját maga érdekében.
  A videon nyilatkozó Ur az egyetlen lehetőséget világitotta meg,ha legalább az állatokat is felülmulva a TEREMTŐ természet adta Magasrendübb értelmünkkel szeretnénk utodaink életéért küzdeni.

 6. Teljesen egyetertek a video uzenetevel. En is igy tennèk az orvossal aki valamelyik szerettemet eltennè làbalol. Az orvosnak tudnia kell mit tartalmaz az oltas amit bead, tehat felelös a tettèèrt. Szemet szemèrt…..
  Sokat gondolkodtam azon, hogy egy baloldali vezetö hogyan iranyitanà az orszag èlèn ezt az kovid programot. Biztos vagyok abban hogy a jelenlegi helyzetben ,sokkal radikalisabbak lennènek mint az Orbàn. A baloldal akik minden orszagban a nèpirtàsok èllovasa, a hàttèrhatalmak teljes kiszolgaloi a bevandorlasokban es az oltasi programokban is. Az egyetlen remèny hogy az orszag megmaradjon, hogy egyik balos lakàj se tudjon hatalomra jutni.

  1. Tisztelt László!
   A baloldal pénzért bármire képes.
   Gondolja,hogy akit ajánlgat az különb?Tudja hol végzett orbán?A háttérhatalom(merkel,bill gates stb)genocidium mesterképző egyetemén!
   Sejti,hogy milyen csillagászati összegeket keresett ezen hazugság horror cunami kapcsán orbán és tsai?
   Sejti e,hogy mennyi osztalékot vettek ki csak ez évben a cégeikből a tv-kben harsogó éjjel nappal hazudozó orvos s egyéb celebek?
   Nagyságrendekkel többet mint amennyit egy hozzánk hasonló legvadabb álmaiban el tud képzelni?Sulyos százmilliárdokat!

   1. Így van. Az egyik ‘tanuló’ volt Klaus Schwab ‘iskolájában’ még az előtt, hogy Fiatal Globális Vezetők-nek hívták volna a képzést. Valamelyik külföldi lap hozta le, ott ‘tanult’ Merkel is, Gates is, Tony Blair is, Új Zéland jelenlegi vezetője is. Nagyon rég készültek már erre a hoax-ra. Beépültek mindenhová, mindenhol ott vannak az embereik. Most léptek mert most adott a techika és mert a jelenlegi gazadsáig rendszer nem tartható fenn, mert szétloptak mindent. Emiatt is fontos nekik megszabadulni a népesség jelentős részéről és a többit a technika segítségével egy tökéletesen kontrollált rabszolga sorba süllyeszteni. Ráadásul ha bekényszerítik a maradék embert az un. “okos városokba” az 5G börtönháló alá akkor a maradékot is feloszthatják egymás között, mint szép, nagy saját parkokat.
    Nem fogják feladni, nem tehetik. A következő hoax az “ember által okozott klímaváltozás” lesz.
    Tudják manipulálni az időjárást. Az USA-val nem tudnak mit csinálni, mert ott az emberek fel vannak fegyverezve, ezét vagy olyan hó esik ami nem akar elolvadni és szikrázik a mikróban (Texas snow egy évvel ezelőtt), extrém hideget generálva, vagy érdekes tüzek pusztítanak, amik a fákat nem irtják csakis a házakat, stb.

  2. Tisztelt László!
   Ha megint hagyjuk megvezetni magunkat,márpedig ön ezt sugallja,s ujra orbánt szavazzuk hatalomra,
   azt nagyon megbánjuk.Csakhogy a pokol irreverzibilis lesz.Amit Ön most érzékelni vél,csak a választásokig tart.
   Mindegy bal-vagy jobb ezek egypetéjü ikertestvérek.Egyetlen esélyünk az emberi méltóságra,önbecsülésre,emberhez méltó életre,életben maradásra ha bejuttatjuk a parlamentbe a tiszta lelkü tisztánlátókat!

 7. A mindenekfeletti bármi áron való ön -és család-védelem az egyetlen járható ut.Egy dologban téved a videoban megszólaló édesapa:ha elhiszi,hogy orvos,a milliárdos bankszámlás politikus,s milliókkal kitömött pénzért bármire hajlandó gazember celebek ugyanazon vakcinát kapják mint a közember.

  1. Igy van, az egyertelmu hogy a kiveteles retegnek az igazi oltas helyett csak vitamin oltas van. Tul naiv aki elhiszi hogy mindenki ugyanazt a mèreg anyagot kapja. Azt sem hiszem hogy az orvosok nagyobb resze beoltatta magàt, csak lekonyveltèk hogy oltott. Utana mindenkinek ajanlgatjàk hogy lefedezzèk magukat es megfeleljenek a kamara elvàràsànak. Nagyon biztos helyrol tudom hogy 2011-ben is az orvosok 90%-a megtagadta az oltast. Biztos hogy most sem lettek butàbbak.

 8. Agymosottakat nagy ivben el kell kerülni, “orvosban” is, nem értem miért voltak istenitve általánosságban is… Csak programozott szalagmunkás a legtöbbje, minimális tudás birtokában. Remélem soknak most már világos…

  Ez az új komcsi gulág, még lehet menekülni, futni a mániákus radikalista csordák elől, Afrika, Közép-, Dél-Amerika egyes részei még rendben vannak nagyjából…

  Legalább ez az apa is látja milyen radikalista pszichopata paraziták nyúzzák életünk minden irányból, minden szinten…

 9. A másik fontos dolog, ha akármelyik is elismeri, mi is a valóság aki ebben részt vett, tulajdonképpen elismeri, hogy gyilkos… tiszta komcsi dejavu, csak virusos-szurkálós show-t használva hozzá…

  Akkor a Pórázgyáros hazudott RT-nek pár napja egyébként, de jól gondoltam, nyilván csak választásokig. Azért az számit mészárlás közepette, meg jogállamiságostalanitás (szép magyar újbeszéd, mint oltakozás) közepette, hogy melyik csorda tud többet lopni, azt meg nyilván látják, hogy 2/3 okádik műsortól, mindegyiktől elmúlt 2 év után, főleg ha emberi jog ellenes kisérleti patkánynak néznek…

 10. AZ, HOGY MÉG 2022-ben is ROTHSCHILD PROPAGANDÁT NYOM6 a FELCSÚTI HARÁCSOLÓ és NEMZETRONTÓ BÉLPOKLOS a JELEN MENGELÉIVEL az a MAGYAR HAZAFIAK BŰNE!!!
  PEDIG TISZTÁBAN VAN VELE az ÁTKOZOTT és SÁTINI KÖRE, HOGY IGENIS: ŐSBŰN!!!…- AMIT ÓRÁNKÉNT HAZUDNAK az ARCUNKBA!!!
  TUDNIILLIK a MAGZATOK KÍNHALÁLÁBÓL NYERT VAKCINÁK TESTÜNKBE OLTATÁSA az ÖRDÖGI ERŐK JÁTÉKSZERÉVÉ TESZI a JÓ ISTEN TEREMTETTE EMBERT = ÉN..PÁRt = FÉL(j) és FELeséget!!!
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/hiressegek-a-vakcinak-ellen/
  https://www.youtube.com/watch?v=7lgEjcGxxQs&t=3s
  https://www.youtube.com/watch?v=pG9Oct-ntE8
  https://www.youtube.com/watch?v=DbXSzQUi9O4

 11. Ez egy sürgős felhívás a La Quinta Columna-tól (angolul orwell.city), mindenkinek meg kéne néznie, remélem valaki lefordítja. Egyenlőre spanyol hanggal és angol felirattal. A Pfizer tartalma. Világszintű felhívás és összefogást kértek. Ricardo Delgado – akinél a fiola van – vállaja, hogy bármely országban, bárhol tanúskodik és bizonyítékot szolgáltat. Olyan mint egy sci-fi, saját magát összeszerelő nano-tech (miniatür kompjuter), a vakcinában. De a bizonyíték látványos, az alaktrészek jól látszanak.

  A FELHÍVÁS BIZONYÍTÉKKAL:
  https://www.orwell.city/2022/01/microtechnology.html

  Mégtöbb kép / film a különböző alkatrészekről az “oltásban”.
  https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html

  A magunk részéről nyomozni próbáljuk, hogy igaz-e, hogy az oltottak igen nagy része (egy spanyol orvos felmérése szerint 83%) MAC address-t bocsát ki, hogy a Bluetooth látja őket. Az egyetlen kinn élő magyar ismerősömet nem látta (hálisten!), ő otton kapta a Pfizert, emiatt nem tudom otthon mi a helyzet.
  Idekinn: Ha bemegyek bármilyen boltba és bekapcsolom a telefononn a Bluetooth-t nagyon gyorsan rengeteg azonosítatlan kapcsolat ‘ugrik fel a képernyőre’. FONTOS: Csak régi telefonok, régi op.rendszerek látják, az IPhone tudtommal nem csak talán rátelepített alkalmazás segítségével.
  Az Andorid 11 már nem látja. Az andorid 6 mobil ‘misc’ kapcsolatként látja. Az Andorid 6 vagy 7 tablet kiírja a MAC kódokat. Ezek a MAC kódok a MAC azonosító website-on is azonosíthatatlanok!!! Próbáltuk. Míg a telefonjainkat MAC alapján hibátlanul bezonosította. Teszteljetek!!!! Meg tudjátok nézni a telefonok MAC address-eit (kettő van, a hálókártyáé és a Bluetooth-é) magában a telefonban, itt a leírás melyik hol van.
  https://www.waikato.ac.nz/ict-self-help/guides/how-to-find-the-mac-address-of-your-device

  Itt tudjátok megnézni milyen telefonhoz, tablethez, stb tartozik:
  https://macvendors.com/

  Az első 6 (3×2) jegy a gyártót azonosítja, a második 6 magát az eszközt, ill az eszközben levő kártyát. Nem lehetne azonosíthatatlan. Most rendeltem használtan egy régi Androidos tabletet (6), le akarom tesztelni, hogy mi is látunk-e hexákat, MAC kódokat.

  A részletes cikkek és a spanyol orvos kísérlete dokumentálva:
  …’Of the 137 patients questioned, 112 said they had been vaccinated, and 25 said they hadn’t been vaccinated. None of the patients who said they hadn’t been vaccinated registered on my cell phone any device available for Bluetooth connection, having ensured the disconnection of their cell phone, if they had one. In 96 patients of the 112 who said they had been vaccinated, 96 of the 112 having switched off their electronic devices if they were carrying them, a MAC code remained on the screen of my cell phone, which I had already noted in my notes next to the patient’s medical history. …’
  Teljes cikk: https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html

  Itt legörgetve meg lehet találni egy videót amit valaki egy repülőgépen rögzített, rengeteg MAC address:
  https://www.orwell.city/2021/11/MAC-address.html

  Egy másik forrásból:
  https://circleofthedolphins.wordpress.com/2021/09/16/a-readers-message-to-henry-makow-the-jabbed-are-connected-to-bluetooth-through-their-personal-666-mark-of-the-beast-microchip-certificate-of-vaccination-id-covid-barcode-2/

  Ha tudnék képet feltenni, feltenném a saját kísérleteinkről. “Látom” a szomszédokat a falon át, még azt is meg tudom mondani, mikor vendégek jönnek, hogy hány oltott közülük. A telefononom a Bluetooth kijelzi őket mint ‘Misc’, míg a tévéjüket és az egyik vendég Apple óráját is felismerte.
  Szintén érdekes a nagy távolság, míg a telefonom más telefont és számítógépet csak kis távolságra lát addig ezeket az embereket igen nagy távoságra is (20 méter körül egyesek szerint), vagyis ez is bizonyítja, hogy valami mást lát, nem egy eszközt. Kizárt, ugyanis hogy egy boltban 40 ember legyen hozzám 1-2 méteren belül. De a telefonom ilyen nagy számokban jelzi ki egy-egy nagyobb boltban.

 12. 6 millió oltott/chip oltás VS állam per?
  Ebbe vajon belement bárki is???
  Most is szórnak valamit és a 13 fok után -2 van.
  Az 5G miatt megkaptam a “Félsz meghalni” üzenetet minden második sor közepén egy aktuálisan nézett oldalon. A chip-eltek hasonló jó kapcsolatra számíthatnak. Ezt érdemes figyelembe venni.

 13. Gundelnek
  1,
  „Ha bemegyek bármilyen boltba és bekapcsolom a telefononn a Bluetooth-t nagyon gyorsan rengeteg azonosítatlan kapcsolat ‘ugrik fel a képernyőre”
  Magyarországon is rengeteg ismeretlen Bluetooth kapcsolat ugrik fel, én ennek megpróbáltam utána járni, a következőre jutottam. Vannak olyan gyártók, pld. Apple, Microsoft stb.
  amelyeknél úgy tűnik bizonyos készülékeik a bt. azonosítójukat (gyártó stb) nem bocsátják ki
  csak a BT MAC azonosítót, így ismeretlen eszközként tűnnek fel.
  Android telefonra egy BLE scenner alkalmazást letöltve, már kitisztul a kép.
  Én 3 különbözőt használok. Ebből 2 egyértelműen kiírja az ismeretlen eszköz gyártóját,
  és ez szinte minden esetben egy Apple eszköz. Az egyik program konkrétan kiírja még a
  készülék típusát, sőt a szoftver verzióját is. A másik eszköz kis alma ikont teszik ki, a régi
  telefonok pedig a bluetooth nevét írják ki.
  Én még nem találtam olyan eszközt, amit valamelyik szoftver ne tudott volna azonosítani.
  A programok kiírjak még a vételi szint erősségét, és a távolságot is.
  Bizony ez a technológia alkalmas arra, hogy akár 30-40 méterről is érzékeljen egy eszközt,
  ott ilyen -100 db-es szintek vannak.

  2, „Ezek a MAC kódok a MAC azonosító website-on is azonosíthatatlanok!!! Próbáltuk.”
  Így igaz, valamiért az Apple, és Microsoft eszközöket, vagy egy részüket nem azonosítja, ezt én is kipróbáltam egy
  Apple telefonnal, ami ismeretlen eszközként jelenik meg, a Web azonosító sem ismeri fel a gyártót, viszont a letöltött alkalmazások egyértelműen mutatják, hogy Apple eszköz.

  3, Honnan vagy abban biztos, hogy a falon keresztül, tényleg a szomszédok beoltottságát látod,
  nem pedig valamelyik Apple eszközüket?

  Tölts le, legalább 3 db különböző jónak értékelt, és nagy letöltöttségű BLE scenner alkalmazást, és kísérletezzél vele, ha azok sem ismerik fel, akkor, lehet, hogy tényleg találtál valamit.
  Én még nem találkoztam olyan oltottal (mert figyelem), akinél tényleg azonosíthatatlan bluetooth
  jelet generált volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük