17-09 Dr. Lenkei Gábor – Az emberiség elleni bűntett

Dr. Lenkei Gábor, a “Cenzúrázott egészség” című könyv szerzője már sok videót készített a koronavírusról. A II. Budapesti COVID Konferencián a legfontosabb gondolatokat és szubjektív véleményét tárta a résztvevők elé, hogy miként látja ő ezt a helyzetet.

Elmondta, hogy a múlt század elején és az elmúlt száz évben a tudósok komoly felfedezéseket tettek, amelyek lehetővé tették volna, és most is lehetővé tennék a ma ismert betegségek túlnyomó többségének a megelőzését, az egészség közel 100%-os megóvását, és minden korábbinál magasabb szintre történő felemelését. A felfedezések lehetővé tették volna, hogy a ma ismert betegségek 5-10%-át lássuk csak. A betegségek 90-95%-a eltűnhetett volna.

Lenkei Gábor szerint ez azért nem történhetett meg, mert gátlástalan bűnözők léptek be a képbe és átvették a hatalmat az orvosképzés fölött, a tudományos kutatások finanszírozása fölött (innentől ők szabták meg, hogy mit lehet kutatni és mit nem), és átvették az irányítást a nemzeti egészségügyi rendszerek fölött is.

Ennek a rétegnek pedig a legismertebb képviselője John D. Rockefeller, multimilliárdos kommunista, akinek hírhedt jelszava, hogy a verseny bűn. Rockefeller ezt érvényesítette az egészségügyre, mint a betegségipar fő alapítója.

7 thoughts on “17-09 Dr. Lenkei Gábor – Az emberiség elleni bűntett

 1. Viszonylag régen láttam Dr Lenkei urat, hálás vagyunk az ő munkájáért és termékeiért, nagyon elégedett a család. További köszönet az orvosoknak és az ellenállóknak!:)

 2. Dr. Lenkei előadása a tőle megszokott módon alapos, világos és többnyire meggyőző. Igen fontos megállapítás, (amit egyébként dr. Tamasi is említett https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-tamasi-jozsef-osszefoglalo-a-ii-nemzetkozi-orvoskonferenciarol/), hogy a lakosság legszélesebb köreinek felvilágosítása, a tudatlanság felszámolása az egyetlen eszköz az egészségügyi (és egyéb) diktatúra elleni eredményes fellépésre. Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a hiteles információk elterjesztése már régóta akadályokba ütközik (cenzúra, ellenpropaganda, adminisztratív eljárások, megtorló akciók, stb.), továbbá sok pénz és szakértelem, szervezés kell hozzá. Figyelembe kell venni, hogy egy diktatórikus rendszer a hatalmával élve azt tesz, amit akar. Jelenleg csaknem az egész világot egy maffia jellegű diktatórikus hatalom uralja, az egyes államok alávetettként engedelmeskednek (pl. Izrael – Oltás Fasizmus https://civilekatisztanlatasert.hu/category/hirek/) , ki tudja, milyen fenyegetések nyomására. Jog és tudomány már nem játszanak szerepet, orvos és politikus annyi valótlanságot hordhat össze, amennyit jónak lát. A globális népirtás szándéka nyilvánvaló, bizonyítható, de ki hiszi el, kinek és miért?

 3. Nagyon fején találja a szöget Lenkei doktor úr! Minden szava, mondata megfontolt, hiteles és még humorral is fűszerezi. Aki még mindig nem lát át a szitán és/vagy csak a fősodratú médiának hisz, majd későn ébred rá a valós veszélyre, amikor már nagyrészt visszafordíthatatlanná válnak az ártalmak. De nemcsak saját magát veszélyezteti, akár jóhiszeműségből, akár kényszerből adatja be magának, hozzátartozóinak, GYERMEKEINEK!!! az oltást! Gyermekeink, unokáink egészsége, jövője forog kockán! Emberek! Gondolkodjatok!

 4. De még mennyire emberiség elleni bűntett. Itt vannak a vakcina összetevők, mikoroszkópos felvételekkel.
  Dr Robert O. Young hiteles, nekem mindenképp, ő volt az egyik akinek volt bátorsága a tiltott témát, a pleomorfózist (alakváltó “kórokozók”) felhozni.

  Kérem nézzék meg ezeket. Most már értem hogyan működhetek a féreghajtók. Egy horror ami ezekben a cuccokban van.
  https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 5. Mai hir miszerint Parragh László szerint kell a kötelező covid” oltás”.Azt mondja hogy ő sem tiltakozott a kanyaró elleni oltás ill. a többi kötelező gyermekkori oltás ellen,ez netes hir a hvg hozta le .
  Nos jó lenn ha megtekintenék Stefan Lanka előadását 2009-ből!
  2011-2017-ig volt egy per és a Német Szövetségi Legfelsőbb Biróságon mely kimondta ,hogy nincs elegendő bizonyiték a kanyaróvirus létezésének bizonyitására ,ezzel gyakorlatilag megsemmisitve a kanyaróvirus létezésének mitószát!Ennyit a kanyaróról….
  Nos ami ezt a sarscov 2 virust illeti a Koch-féle posztulátummal senki sem tudta izolálni!!!! A Koch-féle posztulátumok a betegségek mikrobális eredetére vonatkozó követelmények!
  Canadában pert nyertek ez ügyben!Tehát ha nincs virus ,nincs járvány,nincs veszélyhelyzet ,kényszerintézkedés,kormányrendeletekkel való kormányzás,nincs semmi!!!
  Az,hogy az “áldásos” Chemtrail-nek”köszönhetően mit “kapunk a nyakunkba”,és miben betegszünk meg az már érdekes.
  Érdekes,hogy Bill Gates körbeutazza a világot 2015 től és figyelmeztett ,hogy a járványok kora jön,hisz ő egy világhirű virólógus ,kutató orvos!Röhej!
  Aztán jön is a baj 2020-ban és érdekes ő és társai Bt. tudja rá a megoldást!Szánalmas ez az egész!
  Ez aztán a szenzáció,és az egész világ beleáll,benyeli!
  Szóval a” vakcina” a megoldás,és az oltatlanok felelősek a 4 .hullámért.Ezt is emlitette több “vezetőnk”Nos ez nem vakcina ha nem génterápia-lásd moderna honlapja,és vezérigazgatójának kijelentése.A kinai állitólag hagyományos “vakcina” csak hát mi van benne ha nincs izolált sarscov2 virus?!
  Nézzék már meg mi történik a nagy átoltottságú országokban,pl Izrael-a kórházban lévők 90%-a 2x oltott,Angliában 35%-ról beszélnek a vezető hirek.
  Ezenkivül az oltott is megbetegedhet,és fertőzhet!
  Akkor miről beszélünk könyörgöm,mire jó ez lötty amit annyira be akartok adni?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A felelőtlen,tudománytalan.rágalmazó kijelentések és oltatlanokat felelőssé tenni egy esetleges 4.hullámért riasztó dolog,veszélyes,ilyesztő “játék!!!!”
  Én tisztelem minden Honfitársam báhogy is döntöttek az “oltás” kérdésében.
  Egyetértek Lenkei Úrral!
  Ez az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűntett!!!!!Mit tesztek velünk?!
  Nézzétek már meg mi van a vakcinában,vizsgáltassátok be független laborokkal ,és tegyétek közzé!!!Elvárjátok,hogy olyan valamivel oltassuk be magunkat amiért a gyártó,az állam ,és az aki beadja nem vállal fellelősséget?!!!Ha veszek egy palacsintasütőt arra is adnak garanciát,most az egészségünkről,az életünkről van szó,és senki sem vállal felelősséget?Mivel léteznek más gyógymódok terápiák ezekre a “vakcinákra” nem is lenne szükség,ezt számtalan orvos publikálta is!
  Tisztában vagyok azzal,hogy egy porszem vagyok,vagy annyi sem,de Ti akik ezt teszitek velünk Ti is a természet részei vagytok,és nem az Urai,és ezért a tetteitekért Természet Anya Be Fogja Nyújtani a számlát!!!!!
  Zárásként idézet KARAUL SÁMÁN-ŐRZŐ TÁLTOSTÓL
  “…ott ahol a dicső multú Ősök ,a mindhalálig hű Hősök akik zászlót ,esküt,hazát soha nem cseréltek,de mindhalálig az Ősi Honért éltek!
  Merjél Hazádban Magyar lenni Napkelettől-Napnyugtáig ,és ha azt látod ,gyalázzák Családod,Hazádat,dobbants oda-Nem Tűröm!”
  ÁLDÁS MINDEN IGAZ EMBERRE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük