17-09 Dr. Lenkei Gábor – Crime against Humanity

Dr. Lenkei Gábor, a “Cenzúrázott egészség” című könyv szerzője már sok videót készített a koronavírusról. A II. Budapesti COVID Konferencián a legfontosabb gondolatokat és szubjektív véleményét tárta a résztvevők elé, hogy miként látja ő ezt a helyzetet.

Elmondta, hogy a múlt század elején és az elmúlt száz évben a tudósok komoly felfedezéseket tettek, amelyek lehetővé tették volna, és most is lehetővé tennék a ma ismert betegségek túlnyomó többségének a megelőzését, az egészség közel 100%-os megóvását, és minden korábbinál magasabb szintre történő felemelését. A felfedezések lehetővé tették volna, hogy a ma ismert betegségek 5-10%-át lássuk csak. A betegségek 90-95%-a eltűnhetett volna.

Lenkei Gábor szerint ez azért nem történhetett meg, mert gátlástalan bűnözők léptek be a képbe és átvették a hatalmat az orvosképzés fölött, a tudományos kutatások finanszírozása fölött (innentől ők szabták meg, hogy mit lehet kutatni és mit nem), és átvették az irányítást a nemzeti egészségügyi rendszerek fölött is.

Ennek a rétegnek pedig a legismertebb képviselője John D. Rockefeller, multimilliárdos kommunista, akinek hírhedt jelszava, hogy a verseny bűn. Rockefeller ezt érvényesítette az egészségügyre, mint a betegségipar fő alapítója.

Dr. Lenkei Gábor (HU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *