Koronavírus terror – Az Emberiség nagy esélye

“Mindezeket a kedvező változásokat a koronavírus-terror idézte elő!”

A film letölthető itt: https://www.jogazegeszseghez.hu/letol…

22 thoughts on “Koronavírus terror – Az Emberiség nagy esélye

 1. Remek, pozitív kicsengésű összefoglaló a totális őrület közepette. Köszönet érte!

 2. Lehet, hogy nagyon fájdalmas a felismerés, de logikai képtelenség összefogni oltottnak és oltatlannak. Mi, oltatlanok küzdünk egy célért, ahogyan nekünk ez szent meggyőződésünk, úgy a másik oldalnak is szent meggyőződése a maga igaza. Most is az a véleményem, ami idáig is volt, hogy magukra kell hagyni az oltottakat, ha ők – maguktól, és nem más unszolására, ébresztgetésére – felébrednek, akár mert saját kárukon tanultak, akár mert más hibájából tanultak, és egy hatalmas nagy pofon kijózanította őket, akkor ők csatlakozhatnak az ún. oltatlanok táborához, és küzdhetnek velünk együtt. De hogy én nem fogok összefogni olyanokkal, akik az én szememben megalkuvók, egyoldalúan szemlélődők, félők, befolyásolhatók, zsarolásnak engedők, megfenyegethetők, akik nyaralni akarnak, utazni akarnak, szórakozni akarnak, fesztiválozni akarnak, az egyszer biztos! Én örülni sem tudok azoknak a “részsikereknek,” amit egyesek eredményeknek neveznek, mert ezek az én szememben nem sikerek, hanem ugyanúgy kudarcok, mint bármi más. Az nem siker, hogy elérik: legyen ingyenes a PCR teszt. Nem siker, hogy csak a közösségi terekben kell a maszk, csak beltéren kell a maszk. Nem siker, hogy csak 5 nap lesz a karantén. Nem siker, hogy antigén vizsgálattal megtarthatja az ember a munkáját. Nem siker, hogy kimutatták, hogy grafén-oxid van az oltásokban. Ha nem lenne, akkor is bűncselekmény lenne az egész folyamat, az elejétől a végéig! Én az egészet elítélem, a legelső betűvel kezdve az egészet, és nem fogok elveszni a részletekben, pláne nem örülni az úgynevezett részsikereknek! Ha örülünk egy-egy úgynevezett részsikernek, az azt jeleni, hogy magunk is hajlandók vagyunk megalkudni a helyzettel, és elfogadni bizonyos korlátozásokat, abban az érzületben, hogy szabadok (vagyis pontosan: szabadabbak) lettünk, persze csak a korábbi korlátozásokhoz képest lettünk szabadabbak, észre nem véve, hogy akik most szabadnak érzik magukat a kártyájuk révén, azok ugyanúgy becsapottjai a helyzetnek, hiszen jogaik gyakorlását korábban szabadon megtehették, most viszont engedélyt kaptak rá! Óriási különbség van a kettő között! Vállalom: én inkább török, de nem hajlok! Ebben a kérdésben nem fogadom el, mert zsigerből nem tudom elfogadni a másik oldal véleményét!

  1. Sumo-bírkózásban van egy csel: engedj egy kicsit, mintha meginogtál volna, és ha az ellenfél teljes erejével támad, akkor lépj félre, és ő a saját lendületétől hajtva esik ki a körből.
   Kis engedmények a kormány részéről? Hogy aztán majd egy huszárvágással kötelezővé tegyék az oltást, és megnyerjék a meccset.
   Az osztrákoknál negyedévente 600 euro a váltságdíj. Az oltásmentesség díja. 2 évre előre kilátásba helyezve. Tegyük fel, hogy nem lesz több hullám. 2 évig a semmiért fél évente booster-lövés a semmi ellen. Nehogy visszatérjen: hisz ez mindenki érdeke!

   1. Semmi látszólagos kedvezménnyel nem szabad megbékélni, mert még a látszólagos engedmények is vegytiszta hazugságok, jogellenességek, diszkriminatív intézkedések! Egyetlen egy bizonyítékkal is megdönthető kellene, hogy legyen az egész folyamat! Az, hogy már négy, öt, nyolc, húsz kutató kimutatta a grafén-oxid jelenlétét, semmit nem jelent, mert ugyanarra az egy tényre vonatkozik. Csak gyűjtjük, gyűjtjük, gyűjtjük a bizonyítékokat, de felesleges, mert egyetlen egy is elég belőlük; a rendszer tehát nem a bizonyítékok hiánya miatt működik még mindig. Egyetlen egy megoldás van: ellenállni a vakcinázásnak, és minden más intézkedésnek, ami ennek táptalaján alakult ki: a PCR tesztelés az utazáshoz, az antigénvizsgálat a munkához, a védettségi igazolvány a szórakozáshoz! Mindennel le! Mindennel! Nincs félmegoldás, hogy örüljünk neki, mint majom a farkának, meghajolva a döntéshozók előtt, hogy csak részben korlátoznak szabadságjogainkban! Ehelyett mindenki keresi a félmegoldásokat, a kibúvókat, a kiskapukat, ami mind-mind a rendszer fenntartója. Már vége kellett volna, hogy legyen az egésznek! A természet megteremtett bennünket belső érzésekkel, ráérzésekkel, megérzésekkel, nemhiába vannak félelmeink is, azok nagyon is szükségesek, tartsuk tiszteletben őket, hiszen egyetlen egy embertől sincs elvárva természetileg, hogy minden tudományterület doktora legyen, mégis életben tudunk maradni, mert a józan eszünk megsegít ebben. Nem hiszek az oltott és oltatlan összefogásában; nem rosszindulatból mondom ezt, hanem a nyers gondolataim következményeként jutok erre az álláspontra.

 3. Now , becouse in lots of countries trails have begun against those that pushed the vaxx , thereby killing world wide at least 30 million people, and got a lot of money becouse of that , the financial elites are losing the narrative ..

  That is why they are now steering towards a world war with russia over the ukraine conflict ..

  the financial elites are a terrorist organisation !! and you current governament is working for them !!!…. exept mi hazank..

  it is time to start trails in hungary as well and not just wait and see what is happening becouse we have to reach deeper in the deep-state, and have the elites arrested for their crimes to humanity as well, to prevent war with putin and russia !!!!…

  1. Russia is not going to fall down for the globalist bulletining to enter any physical warfare. It has a greater potential. His holding a very important stuff of the elit in pawn. It will remain a psychological stretchering – nothing else. The British royal circle with its surrounding elite got a big blow in Kazakhstan 2 weeks ago. It happened in Bajkonur – very few has any real knowledge about it…but we have some leeks.
   Toroczkai, the leader of Mi Hazank is a smart traitor, a politician (I caught him on lie several times). Hi actually is pulling the string behind the Hungarian’s imagination. Unfairly using the people’s fear of getting vaccinated (mandates) to get more votes. Funnily enough, the whole to topic of covid vaxx going to get dropped in EU before the actual voting will take place. And he has no alternative enticing program.
   However I agree that the people should do reports to institutes, government entities, etc.. as many as the can do…it will be beneficial for the following lawsuits in the following years.

 4. Legujabb terror:semmilyen zsoti és a főbaka.Lázadás törvény.Egyszemélyi döntésre felhatalmazható ov (aki a legfőbb hadur lesz?)s tsai,annak megállapitásásra,hogy bármi tiltakozás,netán sztrájk,oltatlanság,oltásellenesség,tüntetés a fennálló rend elleni felforgatásnak,a hatalom birtoklására irányuló cselekedetnek minősül e?S ha igen a honvédség a fegyvertelen civil ,lakosság ellen fegyvert használjon e?
  Az orvosok csak a szombati oltásért 80 ezer ft dijazásban részesülnek.(Sokan egy hónapra sem jutnak ennyihez.)Minden javadalmazásuk több millió ft.Csak agylugozott kretén hiheti,hogy bármi lelkiismeret furdalás gyötri őket az emberekért.
  Ugyanez lesz a bakáknál,hatalmas összegeket fognak kapni?.Mindenki felejtse el,azon balhitet,hogy majd mellénk állnak.
  Már most is ugy hatalmaskodnak kórházaknál orvosi rendelőknél,mint valami felsőbbrendü kényurak.

 5. Hirek szerint állitólag Magyarországon fogják kipróbálni először az uj izraeli vakcinát.
  Eddig is kisérleti terep voltunk számukra,most az orvosok megint betegre kereshetik magukat,hiszen valószinüleg végigolthatják ezen kisérleti vakkerral ujra az egész önként és dalolva rettegő alanyok rtl,m1,tv 2,minden egyéb media agylugos millióit.

 6. A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!!
  MI KELL MÉG, HOGY FELESZMÉLJENEK a MÁR AKTIVÁLT FEHÉRJEHALMAZOK is, HOGY SOHA NEM LESZ VÉGE a NÉPEK VAKCINÁZÁSÁNAK és ELSZEGÉNYÍTÉSÉNEK?!
  Dr. Julianna Holt-Lunstad, aki a társas kapcsolatok egészségre gyakorolt hosszútávú hatásait kutatja a Brigham Egyetemen, így foglalta össze:
  “Meggyőző bizonyítékok támasztják alá, hogy a társadalmi elszigeteltség és a magány jelentősen növeli a korai halálozás kockázatát, és ennek mértéke jelentősen meghaladja számos vezető egészségügyi mutatóét. Az egyre öregedő népességgel a közegészségügyre gyakorolt hatás várhatóan csak fokozódni fog. A világ számos országa szerint valóban “magány-járvány” fenyeget bennünket. A kihívás, amellyel most szembe kell néznünk, az, hogy mit tudunk tenni ez ellen.”
  https://www.youtube.com/watch?v=WNVn1-IIppQ
  https://24.hu/fn/gazdasag/2022/01/17/vagyon-elon-musk-zuckerberg-jeff-bezos-bill-getes-koronavirus-a-leggazdagabbak-nagyon-megszedtek-magukat-a-jarvany-alatt/
  https://index.hu/bcs/2022/01/05/magany-muveszet-abrazolas-pszichologia-vodafone/?utm_source=kilepes&utm_medium=link&utm_term=2022_01_18&utm_campaign=inda_kilepo

 7. Köszönjük Lenkei Dr. az ismételt figyelemfelhívó és tájékoztató videót. Mindig nagyon tartalmas amit előad, szívesen hallgatjuk családommal. Mi nem vagyunk oltottak és így a támogató szavaknak nagy ereje van számunkra. Köszönjük, hogy az Önnel történt negatív történések ellenére bátran kitart elvei mellett.

 8. Örömmel hallom a reménykeltő híreket és gondolatokat!

  Ami a békítést illeti, érintve vagyok én is, így minden praktikus tanács jól jön. Több egyébként kedves családtagommal már beszélgetni sem tudok a Covid miatti megosztottságunk miatt. Más valóságban élünk.

  Ez esetben a két ellentétes véleményt hangoztatóknál nem látom az egyensúly elérésének lehetőségét akkor ha azt csupán egyéni szinten, egy hivatalos narratíva-váltás nélkül próbáljuk. Azért nem mert a Covid megosztó szöveg esetén a két fő háborúzó vélemény közt az egyensúly a hivatalos irányban marad, egyrészt a magyar kormány viszonylag hitelessége, másrészt a média-monopóliuma miatt

  További gond hogy a két megosztott tábor közül a vakcinapárti vírusfélők alapvetően a gázlángolás abúzus áldozatai, akik számára egy virtuális valóság lett a “valóság”, miközben ők a valós valóságot megélőket “veszélyes őrülteknek” képzelik. Amikor mi hisszük a másik tábort őrültnek, az viszont nem alaptalan, illetve nem mindig. Azok akik elhitték azt az őrületes hazugságot önmagukról és másokról hogy a Covid-oltatlan maszktalan emberek halálos veszélyt jelentenek számukra és másokra, ebben a szó szerinti őrült állapotban maradnak amíg egy hivatalosnak nevezett magas székből valaki nem vezeti őket vissza a valóságba.

  A megvezetettek közt valószínű sokan vannak akik ezen intenzív és hosszú gázlángolt állapotban mentálisan oly súlyosan sérültek, hogy már nem lehet segíteni rajtuk. A paranoia oly végleges, hogy minden maszktalan egyént halálos veszélynek képzelnek.

  De csak az egyik oldal véleménye az ami tényeken, azaz igazság alapokon áll, a Covid-vakcinát ellenzőké, a másik oldal hazugságokra épült, és ennek folyományaként az előző vélemény fenntartása és hangoztatása és mások intése e vakcináktól egy racionális álláspont, és életmentő, a vakcinák mellett érvelés pedig tudatlanságra alapozott őrültség, öngyilkosság és gyilkosság.

  Számomra az ellentét a Covid mentális polgárháborúban emiatt kibékíthetetlen. Igazság vagy hazugság esetén a semlegesség soha nem elég. Egyébként is igaz, de ez esetben még inkább, hogy
  “Állást foglalni mindig lényeges. A semlegesség az elnyomót segíti, soha nem az áldozatot. A hallgatás mindig a visszaélőt bátorítja, nem a megkínzottat.” (Elie Wiesel)

 9. MÁR a NEGYEDIK OLTÁSRA BUZDÍT a FELCSÚTI MENGELE!!!…- PEDIG TISZTÁBAN VAN VELE, HOGY BABY HOLOCAUST ÁRÁN LETT a VAKCINA, AMIKET a JÓ NÉPBE FECSKENDEZNEK!!!
  A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!! MI KELL MÉG, HOGY FELESZMÉLJENEK a MÁR AKTIVÁLT FEHÉRJEHALMAZOK is, HOGY SOHA NEM LESZ VÉGE a NÉPEK VAKCINÁZÁSÁNAK és ELSZEGÉNYÍTÉSÉNEK?!
  Eleve, hogy lehettek akkora marhák hívő emberek százmilliói, hogy nem bíztak/nak a saját isteni immunrendszerükben?! és inkább magukba fogadták/ják a Júdás faj kígyójának mérgét!!!…- mintsem, hogy a belső kis-hangjukra hallgatnának!!!

  https://orvosokatisztanlatasert.hu/mrns-oltas-szovodmenyek-miatt-elhunyt-az-europai-parlament-elnoke-david-sassoli/
  https://24.hu/fn/gazdasag/2022/01/17/vagyon-elon-musk-zuckerberg-jeff-bezos-bill-getes-koronavirus-a-leggazdagabbak-nagyon-megszedtek-magukat-a-jarvany-alatt/” rel=”nofollow” data->https://24.hu/fn/gazdasag/2022/01/17/vagyon-elon-musk-zuckerberg-jeff-bezos-bill-getes-koronavirus-a-leggazdagabbak-nagyon-megszedtek-magukat-a-jarvany-alatt/

 10. Tisztelt Lenkei Doktor Úr!
  Köszönjük ezt a nagyszerű, tájékoztató kisfilmet. Nagyon jó az ilyen biztató, reménykeltő szavakat hallani. Ön az egyik filmjében azt mondta, hogy a doktor tanítót jelent. Nos, akkor Ön kétszeresen is doktor, mégpedig nem is akármilyen! Orvosként is, tanítóként is kitűnően helytáll. Nagyon érthetően, higgadtan, logikusan tárja elénk az információkat. Jó hallgatni. Mindig egy kicsit helyrebillenti az egyensúlyomat, amikor megnézem a filmjeit (szerintem mindegyiket láttam már). Megnyugtatnak, amikor riasztó híreket olvasok a járványügyi helyzet kapcsán.
  Most azonban csak félig történt ez meg. Az időfaktor miatt.
  Tényleg van esély a változásra, szinte tálcán kínálják nekünk a tömeggyilkosok az egyre zsarnokibb intézkedéseikkel. De vajon van rá elegendő időnk is? Ki tudjuk várni? Nekünk most nincs 52 évünk arra, mint Kolumbiában, hogy megváltozzanak a körülmények. Ausztriában például már két hét múlva kötelezővé teszik mindenki számára az oltásokat. Németország is gőzerővel dolgozik ezen. Nálunk a parlamenti választások lebonyolításáig egyelőre nem kell ettől tartanunk, de mi lesz utána? A jelenlegi politikai garnitúra – akármelyik oldalt is nézem – nem alkalmas arra, hogy szembeszálljon a háttérhatalmi globalista elittel. Sőt.
  Szóval én attól tartok, hogy kifutunk az időből. Mire kinyírják saját magukat a bűnözők, addigra a túlbuzgó, madzagon rángatott bábjaik esetleg olyan intézkedéseket hoznak minden országban, hogy már nem tudjuk élvezni, ha végül mégis elbuknak. Már visszavonhatatlanul késő lesz.
  Persze azért reménykedem, de a félsz bennem van.
  Tisztelettel
  Simon Barbara

 11. Sikerült már több oltottat meggyőznöm. A módszer egyszerű volt. Elmondtam, hogy van két tábor, oltásellenesek és oltáspártiak. Mindkét oldal mellett érvelnek szakértők. A laikusnak pedig fel van adva a lecke, hogy döntse el, kinek van igaza.

  Azt hihetnénk, nehéz a feladat, pedig évszázadok óta az emberek sikeresen vettek hasonló akadályokat, amíg a mai igazmondónak hitt tv/rádió bele nem zavart a képbe. Csak annyit kell megfigyelni, hogy kinek a ‘testbeszéde’ árulja el, hogy sumákol, hazudik. Mert az ilyen ember pislog, a homlokát tapogatja, a szemöldökét vakarja, néha lassít, megáll a fogalmazásnál, köntörfalazva beszél, stb. Az angol szerző Pease írt könyvet Testbeszéd címmel, amiben tárgyal sok érdekes helyzetet. De mindenkinek van természetes érzéke, hogy felismerje, ha be akarják csapni. Ezután következett néhány konkrét eset megbeszélése. Elmondtam, hogy az oltásoknak (elsősorban a nyugatiaknak) vannak káros hatásai (mérgek, génmódosítás), jobb belőle kimaradni, hiszen a tájékozott beleegyezés feltétele sem teljesül. 2020-ban a halálozási számok alapján nem is volt járvány, 2021-ben azonban bonyolultabb a helyzet, mert az oltások az immunrendszert gyengítik, tönkreteszik és változó, ki-kit éppen milyen fertőzés dönt le. Van olyan vélemény is, hogy az ‘x’ vírus mutáns tünetei nem egyebek, mint az épp adott oltás mellékhatásai.

  A legvégén figyelmeztettem, az életéről van szó. Ne is higyjen nekem, hanem saját maga tájékozódjon, pl ezen a honlapon, de a világhálón is elég jól körül lehet nézni. Amúgy pedig szerencsés a helyzet, mert van egy mudra (kézujj tartási forma), ami segít. Összetesszük a hüvelyk- mutató és középső ujjat kb 1 percig, közben a módosított génekre, az oltás káros hatásaira gondolunk. Ezzel épp a fontos reflexzónákat aktiváljuk, az agy pedig a saját kezelésünket fogja a jó helyre irányítani. Ezt ajánlatos naponta mindenkinek megcsinálni, mert a génmódosítások hatása a sok oltott embertől mindenkibe, – aki emberek között jár-kel, – szóródik, vagy lesugárzódik (a terjedés módján még vitatkoznak).

  A lényeg: Fogódzókat adtam, hogyan kell ügyesen átlátni, felismerni, tájékozódni, magunkat megvédeni.

 12. Érdemes lenne egy adatigényléssel kikérni az adatokat arról, hogy a Merkely által 2021-ben beoltott többezer kismama közül hányan vetéltek el, hányan hoztak halott magzatot a világra, hányan hoztak a világra súlyos betegségekkel küszködő újszülöttet és hányan adtak életet egészségesnek tűnő babáknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük