mRNS Oltás szövődmények miatt elhunyt az Európai Parlament elnöke – David Sassoli

A politikus a Covid oltások beadatáása után az elmúlt hónapokban több ízben is kórházba került ugyanis az  mRNS oltásokat követően az immunrendszere egyszerűen felmondta a szolgálatot,  ősszel tüdőgyulladás miatt kezelték, decemberben pedig azért került ismét kórházba, mert az oltással átprogramozott immunrendszere egyre romlott, végül  kedden hajnalban feladta a harcot a betegség szövődményei ellen.

Több külföldi lap nem rejtette véka alá, hogy ez a betegségfolyamat, melyben Sassolini is elhunyt az mRNS vakcinák egyik már jól ismert súlyos mellékhatása.

Szőke Mária – Informația Liberă, teljes cikk: https://informatialibera.ro/hu/a-vakcina-visszanyal…

10 thoughts on “mRNS Oltás szövődmények miatt elhunyt az Európai Parlament elnöke – David Sassoli

 1. Csak nem a “rossz” szériából kapott, amelyik “hatóanyagokat” tartalmazott a placebó helyett? A parazita kaszt többi tagját vajon mikor éri utol a sors, amit másoknak szánt?

 2. Nem baj! Lesz helyette másik Covid diktátor!

  De mit olvasok a médiában?
  “Sassoli december 26-a óta kórházban van Olaszországban. Kezelésre az immunrendszerének rendellenes működése miatt kialakult súlyos szövődmények miatt volt szükség.”
  Egy szó sem esik a Covid-ról! Mintha semmi összefüggés nem lenne. Igaz, nem állítják, hogy Covid-ban halt meg, de azt a közember számára elködösítik, hogy az oltás hatására ment tönkre az immunrendszere.

  Sajnos ezt jósolta a Phizer volt alelnöke is, hogy a halálozások időben messze lesznek az oltásoktól, így nem fogják összekötni vele. Ha egyenesen lehetséges lesz-e összekötni.

 3. Azt kapta amit érdemelt. Isten nem ver bottal! Neki tisztába kellett volna lennie azzal hogy mi is folyik a berkeiben ott fent.

  1. Azt feltételeztem, hogy ezek ott fenn – tudván, hogy mi is ez az oltóanyag – csak placebóval oltatják magukat. Ezek szerint vannak olyan elvakult vakcinapártiak, hogy tudják, hogy méreg, mégis beadatják maguknak. Vagy ők is meg vannak vezetve?

 4. A BIG PHARMA VÉGREHAJTÓJA – A „CORONA VAKCINA MEGÖLÉSE” A CSATAKIÁLTÁS
  https://www.bitchute.com/video/lN1sRENdHMk8/
  “Tehát ha a politikusok ismerik az RKI-tényeket, miszerint a teljes és hármas oltások 95%-a omikronnal fertőződik meg, míg az oltatlanok úgymond egyáltalán nem fertőződnek meg, akkor komolyan fel kell kérdezni, hogy miért a politikusok, ill. csatlósaik, mint a vérlázban, minden egyes embernek, még a csecsemőknek is, injekciót követelnek. Tehát amikor az RKI világossá teszi, hogy csak azok fertőzöttek, akiket beoltottak, és a kockázat minden újabb injekcióval óriási mértékben nő, egyetlen logikus következtetés adódik: csak ölni akarnak. Tehát az “oltás, oltás, oltás” szlogent le kell fordítani arra, hogy “ölj, ölj, ölj”!”

 5. “Isten nem ver bottal” – ha tudta volna, hogy milyen árat fizet megtévesztettként és elvakultként, talán nem javasolja a “zöld igazolványt”.

 6. https://greenpass.news/washington-state-legalized-flesh-goo-liquefaction-of-human-corpses-one-year-before-activating-covid-concentration-camps-that-will-target-unvaxxed-conservatives-with-strike-t/

  Washington Állam Egy Évvel A COVID-Koncentrációs Táborok Aktiválása Előtt Legalizálta Az Emberi Holttestek “Húsból Való” Cseppfolyósítását, Amelyek A Szabadon Hagyott Konzervatívokat Célozzák Meg “Sztrájkcsapattal”… A Holttestek Hatékony, Lopakodó Ártalmatlanítását Most Tökéletesítették – NaturalNews.Com
  ItthonHírek

  írta a GPnews szerkesztősége
  info@greenpass.news

  2022. január 13 0 14 perc 2 nap

  Kép: Washington állam egy évvel a COVID koncentrációs táborok aktiválása előtt legalizálta az emberi holttestek “húsból való” cseppfolyósítását, amelyek a szabadon hagyott konzervatívokat célozzák meg “sztrájkcsapattal”… a holttestek hatékony, lopakodó ártalmatlanítása most tökéletes lett
  (Natural News)
  Washington állam mindössze egy évvel azelőtt legalizálta az emberi holttestek cseppfolyósítását és ártalmatlanítását, hogy az állam aktiválta a covid koncentrációs táborokat, hatékony, lopakodó mechanizmust biztosítva az emberi holttestek tömeges ártalmatlanításához.

  Ez tény. Ezt senki sem tudja lelőni egy hamis „tényellenőrzéssel”, ezért egyszerűen megpróbálják cenzúrázni a beszélgetést, és remélik, hogy senki sem figyel oda.

  Washington 2020. május 1-jén lépett hatályba az emberi holttestek cseppfolyósítására szolgáló „fish goo” mechanizmus – az úgynevezett „lúgos hidrolízis” – legalizálása. törvényes eszközökkel az emberi holttestek ártalmatlanítására.

  Csupán az elmúlt két évben az Egyesült Államok több állama agresszív erőfeszítéseket tett ennek a holttest-ártalmatlanítási eljárásnak a legalizálására, amely során lúgot (marószódát) vízzel keverve oldanak fel az emberi testek „hússzemcsékké” történő feloldására, amelyet azután a testbe öblítenek. települési szennyvízhálózat. Eddig 20 amerikai állam legalizálta ezt az eljárást. A Nolo.com által dokumentált államok közé tartozik Oregon, Kalifornia, Illinois, Minnesota, Nevada és sok más.

  Miután a „hússzemet” a csatornába öblítik, „bioiszapként” gyűjtik össze, és gyümölcsösökben és élelmiszergazdaságokban osztják szét, ahol azt állítják, hogy „ingyenes műtrágya” forrása a gazdálkodóknak. Amerikában manapság a kormányok szó szerint feloldják a holttesteket, és a húst szétszórják az élelmiszerfarmokon, hogy táplálják az élőket .

  A bioiszap e gyakorlatát korábbi Biosludged című filmem dokumentálja, amely elérhető a Brighteon.com oldalon, valamint ingyenesen letölthető a Biosludged.com webhelyről. A film interjút készít Dr. David Lewisszal, az EPA egykori tudósával és a „Science For Sale” című könyv szerzőjével. Dr. Lewis évekkel ezelőtt ráfújt erre a gyakorlatra, és látta, hogy az EPA tönkretette a karrierjét.

  Brighteon.TV
  Dr. David Lewis a filmben arra figyelmeztetett, hogy a bioiszap élelmiszerfarmokon történő elosztásának eme gyakorlata felhasználható biológiai fegyverek szétosztására és országos bioterror támadás végrehajtására Amerika ellen. A halálos vírusokat szándékosan terjesztik az élelmiszernövényeken a városok segítségével a bioiszap-eljáráson keresztül, és a terroristának csak le kell öblítenie a biológiai fegyvereket a WC-n, hogy ez megtörténjen. A város mindent megtesz!

  Íme a Biosludged előzetese:

  És íme a teljes dokumentumfilm a Brighteon Films-en keresztül:

  Brighteon.com/39fe228d-398e-4d6f-bdfa-22d019f737b0

  A teljes filmet letöltheti a Biosludged.com oldalról, és felteheti saját csatornáira vagy platformjaira.

  Washington állam legalizálja az emberi holttestek cseppfolyósítását, majd „sztrájkcsapat” akciókkal covid koncentrációs táborokat indít
  A Biosludged film elkészítése után felgyorsult az emberi cseppfolyósítási gyakorlatok legalizálása. 2020-ban, a covid-járvány kirobbanása után Washington állam legalizálta ezt a gyakorlatot, amikor megkezdte a „sztrájkcsapatok” operátorai által működtetett, covid koncentrációs táborok építésére vonatkozó terveit.

  A Natural News 2021 szeptemberében foglalkozott a történettel, dokumentálva Inslee kormányzó rezsim azon erőfeszítéseit, hogy nyilvánosan meghirdessék a „sztrájkcsapat” állásokat, miközben a covid koncentrációs táborokban dolgoztak. Íme egy képernyőkép a GovernmentJobs.com keresett súgólistájáról:

  Tavaly év elején, 2021 júliusában a Fehér Ház (Jen Psaki) nyilvánosan bejelentette, hogy „csapásmérő erőket” szabadítanak fel Amerika-szerte a közösségekbe, hogy betartsák az oltáskényszer-programokat. Íme a videó, amelyen ezt mondta a Fehér Ház sajtótájékoztatóján:

  Most, megerősítve a covid koncentrációs tábor / sztrájkcsapat tervét, Washington állam törvényhozói törvényjavaslatot nyújtottak be (WAC 246-100-040), amely legalizálja az amerikaiak orvosi elrablását (fegyverrel), kiszakítva őket otthonaikból, és fogolyként letétbe helyezték őket. covid koncentrációs táborok.

  Bár a hazug, népirtó vállalati média megpróbálta azt állítani, hogy ez mind „összeesküvés-elmélet”, a javasolt törvényjavaslat szövegét a Leg.WA.gov ezen a linken olvashatja: (kiemelés a miénkről)

  (1) A helyi egészségügyi tisztviselő saját belátása szerint sürgősségi őrizetbe vételt rendelhet el, amelynek értelmében egy személyt vagy személyek csoportját e § (3) bekezdése szerint elkülönítés vagy karantén céljából azonnali őrizetbe kell venni.

  (2) A helyi egészségügyi tiszt az egészségügyi osztály hatáskörébe tartozó bármely politikai alosztály rendőrének, seriffjének, rendőrkapitányának és minden más tisztjének és alkalmazottjának jogkörére hivatkozhat a jelen szakasz céljainak végrehajtására adott utasítások haladéktalan végrehajtása érdekében. az RCW 43.20.050 (4) és 70.05.120 rendelkezéseivel.

  Ahogy a The Gateway Pundit beszámolt: „A Washington állam egészségügyi testülete hamarosan módosíthatja az állami törvényt, hogy engedélyezze a Covid-19 „internáló táborokban” 5 évesnél fiatalabb lakosok önkéntes fogva tartását, mert nem tesznek eleget az állam kísérleti oltási kötelezettségének. .”

  A törvényjavaslat egyértelműen kimondja, hogy a bűnüldöző szervek tisztviselői erőszakkal fenyegetőzhetnek, hogy orvosilag elraboljanak olyan embereket, akikről pusztán gyanús, hogy megfertőződtek valamivel , még akkor is, ha nem mutatnak tüneteket, és semmilyen „pozitív” tesztet nem végeztek.

  Ez lényegében az orvosi hadiállapot.

  Az emberi cseppfolyósítás a végső „lopakodó” módszer a kormányzati népirtás során keletkezett nagyszámú holttest megsemmisítésére.
  Ami itt nyilvánvaló, az az, hogy Washington állam, amelyet gyilkos baloldali marxista bűnözők és zsarnokok vezetnek, akik a szó szoros értelmében a saját babáik meggyilkolását (azaz abortuszt és csecsemőgyilkosságot) szorgalmazzák, kifejlesztett egy módszert arra, hogy emberi testek tömegeit semmisítse meg anélkül, tömegsírokat ásni vagy szemétégetőket működtetni, amelyeket drónok vagy műholdak észlelhetnek. Azáltal, hogy lúgos hidrolízissel ártalmatlanítják a covid haláltáborokból származó összes holttestet , egyszerűen folyékony szennyeződésekké változtatják az emberi lényeket, és kiöblítik a szennyvízrendszerbe.

  Innen a város bioiszapszállító teherautói szállítják a cseppfolyósított emberi tetemeket a gazdálkodók számára „ingyenes műtrágyaként”, hogy az elhunytak holttestéből élelmet termeljenek az élőknek. Nem egészen Soylent Green, de közel van.

  Amint azt egy tegnap közzétett podcastban kifejtettem, ezt az aljas, népirtó tervet a radikális demokrata baloldaliak készítik elő, akik közül sokan nyíltan kiállnak a konzervatívok, keresztények, Trump-támogatók és fegyvertulajdonosok kiirtása mellett. Valójában ez lesz a célpontja az úgynevezett „egészségügyi osztály” tisztviselőinek, akik egyszerűen bármelyik háztartásra mutathatnak, és kijelenthetik: „Lehet, hogy fertőzöttek!” Innentől a fegyveres kormányzati gazemberek elhurcolják őket, és covid haláltáborokba helyezik őket, amelyek a települési szennyvízrendszerhez csatlakoznak, hogy befogadják a húsfolyadékot.

  A konzervatívok könnyen megcélozhatók szavazási nyilvántartásaik alapján. Mindezt a tegnapi red alert podcastban ismertettem:

  Amint a COVID-koncentrációs táborok kezdenek megtelni, a baloldali zsarnokok úgy fognak több helyet adni, hogy kiirtják a jelenlegi lakókat, és halálukért a covidot hibáztatják .

  Ez állandósítja a covid-járvány narratíváját, miközben felszámolja a hatalomra éhes demokraták politikai ellenzékét, akik most határozottan bebizonyították, hogy semmit sem törődnek a jogállamisággal, az emberi jogokkal, a demokráciával vagy az Alkotmánnyal. Arra törekednek, hogy bármilyen szükséges eszközzel kiirtsák a konzervatívokat, és aprólékosan kiépítették ezt az infrastruktúrát, hogy csendben, csendben cseppfolyósítsanak tetszőleges számú áldozatot és eltávolítsák őket a 2022-es félidős választásokról, miközben azt állítják, hogy védik a „közbiztonságot” .”

  Tökéletes cselekmény a democícia (a kormányok által elkövetett tömeggyilkosság) és a politikai uralom számára.

  A néma holokauszt: A halott áldozatok nem tiltakoznak a kormányzati népirtás ellen
  Csak a 20. században 262 millió embert gyilkoltak meg tömegesen a kormányok (Univ. of Hawaii Research). A történelem bebizonyította, hogy a szélhámos, hatalomra éhes kormányok elkerülhetetlenül tömeges kiirtásra fognak hivatkozni, hogy megpróbálják fenntartani hatalmukat és felszámolni politikai ellenzéküket. Ennek leghatékonyabb módja, ha megbizonyosodik arról, hogy az áldozatok nem sejtik, hogy kiirtják őket. Ha Washington államban (és Oregonban, Kaliforniában stb.) konzervatívok tízezrei kezdenek eltűnni a covid haláltáborokban, nem lesz tiltakozás és felháborodás .mert a halottak nem tiltakoznak. Az összes halálesetért a covidot fogják okolni, a média pedig azt a narratívát fogja érvényre juttatni, miszerint a beoltatlan konzervatívok mind belehalnak a koronavírusba, őket hibáztatják saját halálukért, és több oltóanyag-elnéptelenítést szorgalmaznak.

  Ebben a rendszerben a tömeges irtás huzamosabb ideig lopakodó üzemmódban is végrehajtható . Így a demokraták szó szerint végrehajthatják a modern kori holokausztot csekély visszaszorítás nélkül.

  Az elmúlt két év eseményeiből azt is megtanultuk, hogy az orvosok, a kórházi adminisztrátorok, sőt a kormányzók is szívesen vállalnak tömeggyilkosságot politikai céljaik elérése érdekében. Cuomo volt New York-i kormányzó például elrendelte, hogy a fertőzött időseket idősotthonokba és kórházi osztályokba helyezzék, amelyek garantálják a többi beteg keresztfertőzését, ami az idősek nagyszámú halálozását eredményezte. Ez szándékos gyilkosság volt .

  Hasonlóképpen, a Big Tech, a Big Media, a Big Pharma, a Big Government és a Big Science teljes összefogása összejátszott, hogy megfosszák az amerikaiak hozzáférését az ivermektinhez, a hidroxoklorokinhoz és más hatékony beavatkozásokhoz , amelyekkel a koronavírus okozta halálesetek 85%-át meg lehetett volna előzni. Mindezt szándékosan, tudatosan, egy végcélt szem előtt tartva tették. Ez azt bizonyítja, hogy azok az emberek, akik kormányainkat, kórházainkat és tudományos folyóiratainkat vezetik, maguk is bűnrészesek a tömeggyilkosságban. Szándékosan cselekedtek, hogy maximalizálják a covid okozta halálozások számát, hogy egy hamis narratívát kényszerítsenek rá, amely az embereket az oltóanyag-szúrásoktól riasztja el.

  Kiderült, hogy ezek az „oltások” nem is oltások. Ezek genetikai terápiás beavatkozások, amelyek megváltoztatják az emberi sejteket, és az emberi testet biofegyver-tüskefehérje-gyárré alakítják. Úgy tervezték, hogy elérjék az elnéptelenedést. Amint azt Naomi Wolf nemrégiben elmondta Fauci hasznot hajtó kutatásáról, melyben elszívott fegyvereket tartalmazó dokumentumokat, ez „emberek millióinak előre megfontolt, a legmagasabb szinten koordinált emberölése”.

  Azok az emberek, akik ezeket a szörnyű erőszakos cselekményeket és zsarnokságot hajtanák végre az emberi faj ellen, szintén cseppfolyósítanák testüket, és kiöblítenék a csatornába. Semmit ne tennének meg ezek a bûnözõk, hogy elérjék végcéljaikat, amelyek közé tartozik a globális elnéptelenedés és mindazok kiirtása, akik esetleg ellenvéleményüket fejezik ki az orvosi totalitarizmus ellen.

  Ma közzétettem egy speciális podcastot, amely részletezi ezt az egész aljas tervet. Tekintsd ezt kötelező meghallgatásnak, ha azt reméled, hogy túléled az emberiség ellen indított nagy selejtezést:

  Brighteon.com/975b8bc3-b96d-4e4f-b8a6-23dbb610ce2a

  A CBDA kannabiszmolekuláról kimutatták, hogy blokkolja a tüskefehérje bejutását az emberi sejtekbe
  Pozitívum, hogy a mai helyzetfrissítési podcastom egy új felfedezést is lefed, amely felfedi, hogy a kannibiszkivonatok hogyan akadályozzák meg a halálos tüskefehérje bejutását az emberi sejtekbe. Az ezért felelős kannabinoid állítólag a CBDA (kannabidiosav).

  Sokat dolgoztam a CBDA-val a laboratóriumban, és én vagyok a társszerzője egy tömegspektrum-módszernek, amelyet a folyékony kivonatok kannaboidkoncentrációjának meghatározására fejlesztettünk ki. Megtekintheti publikált kutatásaimat itt, az LC/GC tudományos folyóiratban.

  Kiderült, hogy a CBDA rendkívül sérülékeny, és hő hatására könnyen elpusztul. A kannabisz folyadékok elpárologtatása azonnal megsemmisítette a CBDA-t. Minden szobahőmérséklet feletti hő lebontja azt. Tehát ha magas CBDA-tartalmú kannabisz-kivonatot keres, olyan hidegen feldolgozott kivonatot kell találnia, amely soha nem volt kitéve hőnek (nyáron még egy UPS szállító teherautó hőjének sem).

  A laboratóriumban azt találtuk, hogy a CBDA könnyen tönkremegy / dekarboxileződik, még kromatográfiás oszlopmelegítés mellett is a tesztelés során. A legtöbb ma értékesített CBD-termék CBD-koncentrációt tartalmaz, és nem fordítanak figyelmet a CBDA-ra, de kiderül, hogy a CBDA-nak megvannak a maga gyógyászati ​​​​értékei, és minden kannabisz-kivonatban meg kell őrizni.

  Ez egy másik hatékony eset a nyers gyógynövények és a hideg kivonatok számára. Hallgassa meg a Helyzetfrissítés podcastomat, hogy részletesen tájékozódjon erről és még sok másról:

  Brighteon.com/e61f5383-6159-45ff-8b6a-7c50f6bc0c33

  Keressen minden nap új podcastot – plusz interjúkat és különjelentéseket – a következő címen:

  https://www.brighteon.com/channels/hrreport

  Töltse le ingyenes hangoskönyveimet – beleértve a Survival Nutrition-t, a The Global Reset Survival Guide-ot és a The Contagious Mind-et – a következő címről:

  https://Audiobooks.NaturalNews.com/

  Kövess engem is:

  Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

  Távirat: t.me/RealHealthRanger

  Gettr: GETTR.com/user/healthranger

  Beszélgetés: Talk.com/user/HealthRanger

  Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

  BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

  Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

  Tudjon meg mindent magáról a legátfogóbb DNS-teszt

  Forrás hivatkozás segítségével

  FacebookMegosztani Facebookon
  TwitterCsipog
  KövesseKövess minket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük