Doki Percek: A WHO kelepcéje

Dr. Pócs Alfréd, és dr. Tomasovszky László.

https://www.bitchute.com/video/KeeueUbcGRsp/

10 thoughts on “Doki Percek: A WHO kelepcéje

 1. Ha létezik majomhimlő, azt a legegyszerűbben úgy lehet előidézni, hogy a COVID címkéjű oltás fiolába teszik bele azt az anyagot, ami a betegséget okozó méreg. Az esetek szerint ezt pár oltóanyagba már beletehették, a betegek ilyen COVID oltottak lehetnek.
  Ezután átcímkézve, és majomhimlő oltásnak nevezetten beadva lehet az újabb eseteket generálni.
  Hasonlóan generálhatók legegyszerűbben az újabb és újabb tünetekkel járó bármilyen mérgezési betegségek, ha ezt a rendszert fenn akarjuk tartani. Ahogy az omikron esetek is így indultak, amit akkor meg is jegyeztem. Nincs új ötlet a nap alatt. Minek, ha ennyire egyszerűen működik.
  A módszer lényegében a bűntelenek (itt éppen egészségesek) bűnössé tétele(megbetegítése) című kaptafa játék egyik megvalósításaként írható le.
  Ugyanerre a kaptafára ráhúzható minden normalitás bűnösség tevése, a köhögéstől az emberi kapcsolatok ápolásáig, a dolgozók munkából való kitaszításával annak a ráhúzása, hogy munkakerülő, ha valaki 1km/h-val túllépi a sebbeséghatárt előzéskor, és aznap piros zoknit vett fel, stb.
  De megjelent egy fordított elnyomó elmebaj is, amikor a vélemény nyilvánításért pénzt kér egy tiltakozó oldal. Nem tiltakozhatsz ingyen-az adott oldalon.
  Az, hogy minden halott él a közösségi média oldalakon máig, és az adataival vissza lehet élni, sőt az élők adataival is vissza lehet élni, hamisan felhasználni, és ez meg is történik, ráadásul ez (sem) nem szúrja se a média hatóság szemét, se egyéb joghatóság szemét, ezek a jelenségek is többek, mint felháborító.
  A felhasználók csapdája viszont az, hogy a saját, ellenőrizhető közösségi médiát ingyen akarják. Vagy alapítványként. Azt gondolom az a felvilágosultság mércéje, hogy a közösség a különböző egyénekből áll. Az egyéni érdekek (lehetőleg egyenlő) anyagi hozzájárulásából. A hozzájárultak kontrolljából. Amikor ez az egyenlőség kikerül a kézből, ez az eredmény. Egy másik oldalon egy hasonló témához hozzászóló nagyon bölcsen megjegyezte, hogy akié a média, az diktálja a felhasználói szabályokat, így szabadon vissza is él vele, ha még az ellenőrzést is lepattinthatja. Amíg ezen alap kiindulásokat (semmi nincs ingyen!) nem képes senki megtanulni. addig ez van. Aki finanszíroz valamit, annak az érdeke érvényesül, mert ő hozza a szabályokat. Ha egy hitelező finanszíroz, ő hozza a szabályokat, ezért nem érdemes tovább nyújtózkodni, mint a takaró ér. A saját takarójához pedig aki nem ragaszkodik, azt hívják ostobának. Mint a magyar média hatóság és szabályozás, aki a saját takarójáról lemondott.

  1. A helyzet egészen egyszerű, ám ezt ebben a világban (jó okkal) nem szokás publikálni. Igaz, Drábik János, és Prof. Bardócz Zsuzsanna már megtett. Szóval…
   A Biblia leírja: “A világ a gonosz hatalmában van” (1János 5:19) Aki Jézus szavai szerint a „hazugság atyja” tovább “embergyilkos” (János 8:44) “Az egész lakott földet félrevezeti” (Jelenések 12:9) “Megvakítja az emberek elméjét” (2Korintusz 4:4) és lehetne sorolni még a Bibliai érveket. Amelyek teljesedését látva, sokan mégis döbbenetes módon tagadják magának a “főgonosznak” Sátánnak a létezését is. Döbbenet.
   A 3 fő eszköze: 1) Az Istentől elidegenedett (a történelem folyamán rossz tetteket felmutató) mégis magát jónak mutató vallás.
   2) A politikai vezetés: Jó példa amikor Sátán felkínálja Jézusnak a világ összes királyságát cserébe, mert “nekem adatott és annak adom akinek akarom”. (Lukács 4:6)
   3) A kapzsi kereskedelem
   Ráadásként a fő szócsöve a MÉDIA!
   Tagadná-e valaki, hogy a felsoroltakban hemzsegnek a hazugságok? Amelyek a “hazugság atyjának” a fő eszközei. Persze itt a féligazságok is említésre méltóak.

 2. https://www.frontnieuws.com/schokkende-wef-video-stelt-voor-senioren-te-euthanaseren-voor-de-kinderen/?fbclid=IwAR0vVdKe-yr2i8n7XFTiJludp8ru07Q-fHsTLbCl62bQCvWeS_Cen6TgCTA

  wef says “useless eaters“ like …old people…sick people….. etc etc should be euthanised …..LIKE THEY SAY IN THEIR BOOK !!!

  THAT MEANS WHEN YOU ARE USELESS….YOU WILL GET KILLED BIJ WEF EU WHO UN LAWS !!!!

  RIGHT OF THE PAGE , YOU CAN CHANGE LANGUAGE , SORRY , NO HUNGARIAN …

 3. Elérhetetlen lett a videó, a beágyazott és a bitchute linken lévő is. Hol lehet megnézni?

 4. ugyanígy szórták a covidot is a teljes lakosság felett, minden megyében:
  https://hirtv.hu/video/264483
  A majomvírust is így fogják? Majd a who megint küldi a “co elleni dezinfetáló szert”, ami valójában maga a vírus, amit repülőkről fognak szórni megint, mint AHOGY A covid alatt csinálták???STOP WHO!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük