11 thoughts on “Tüntetés a WHO-ból való kilépésért

 1. Sajnos, akik saját belátásuk, eszük szerint eldöntik a sorsunkat – pedig állítólag a mi akaratunkat, érdekeinket kellene képviselniük -, azok így állnak a dolgokhoz:

  https://kuruc.info/r/64/243969/
  Szijjártó és barátai

  (Hajmeresztő!)

 2. Egy kis kedvcsináló a WHO elleni tüntetéshez, egyenesen a Magyar Nemzet május eleji számából. Pontról pontra ugyanazt írja le amiről ezen a honlapon tájékozódtunk az elmúlt két év alatt :
  Óvakodjunk a vírusszakértőktől!
  https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/05/ovakodjunk-a-virusszakertoktol

  Jó látni hogy a főáram is képben van. Kár hogy nem két évvel ezelőtt közölték, számtalan életet megmenthettek volna.

  Részletek az MN cikkből:
  “Már csak azért is, mert meg kell kérdeznem: tudják-e önök, hogy ez év márciusában a WHA, az ENSZ Egészségügyi Világközgyűlése új, globális közegészségügyi világrendet jelentett be, amely alapvetően globalizálja a kormányok válaszát a pandémiára? És hogy ehhez a tervhez csatlakozott az unió csúcsszerve is? S tudják, hogy – ha aláírják az egyes államok vezetői – ez azzal járhat, hogy kikerülhet a nemzetállamok kezéből annak az eldöntése például, hogy akarnak-e kötelező oltást vagy sem? S hogy ez végül oda vezethet, hogy 2024-től akár kötelező világoltást „szabadítanak rá” a Föld összes országára és lakosára, beleértve önöket és engem is?”

  “Mindezek alapján mondom azt, hogy a koronavírus témájában se maradjunk naivak, ha lehetséges. Ha egy több mint gyanús amerikai orvos elmozdíthatatlan és számonkérhetetlen, ha Bill Gates hivatásos jósként és virológusként léphet fel, ha egy terrorszervezet volt vezetője irányíthatja a WHO-t, ha minden alternatív véleményt a Coviddal és annak hátterével kapcsolatban módszeresen elhallgattatnak a médiumokban és a nyilvánosság előtt, akkor csak egyet tehetünk felelősségteljesen: élünk a gyanúperrel, hogy szándékosan átvernek bennünket valami átfogó globális cél érdekében.
  És a hab a tortán: nemrég olvashattuk, hogy az omikron változat felfedezője, dr. Angelique Coetzee azt nyilatkozta a Die Weltnek, hogy európai kormányok arra próbálták rávenni, ne állítsa azt, hogy az omikron a Covid enyhe és kevésbé veszélyes változata, mondja azt, hogy ez is veszélyes és súlyos betegség.

  Tehát: ne higgyünk el semmit bemondásra a „nagyfiúknak” meg az őket kiszolgáló „hivatalnak”. Semmit! Mindennek menjünk utána, mindent ellenőrizzünk és mindenről tudjunk meg minél többet, ugyanis túl nagy a tét ahhoz, hogy a vakon elfogadás luxusát megengedhetnénk magunknak: az életünkről van szó! Foglalkozzunk a közélettel, mert az ókori görögök azt mondták, hogy akit nem érdekel a közélet, a politika, azt úgy hívják, hogy idióta.”
  ***

  Amit a cikkhez érdemes hozzátenni: magát az ENSZ-t és annak alszervezeteit nemcsak a Gates-Fauci-féle technokraták és a mögöttük álló bankszter-oligarchia, de a gazdag iszlám országok is kontrollálják. Ők diktálnak az emberi jogok meghatározása tekintetében. Így lett a migrációs jog emberi jog, na persze az is csak az egyenlőbbeknek, mert ugye a hon-foglalt országok lakói nem migrálhatnak sehová, azok még valós menekültként is csak a túlvilágon kérhetnek letelepedési jogokat. Mivel az Ensz iszlám szervezet, ezért hogy néhány évvel ezelőtt az emberi jogok bajnokaként dicsőítette azt a Szaúdi Arábiát, azt az országot amelyre az emberi jogok szélsőséges tiprása jellemző.
  Ezt még a főáram Wikipédiája is elismeri.
  “The state has attracted criticism for a variety of reasons, including its role in the Yemeni Civil War, alleged sponsorship of Islamic terrorism and its poor human rights record, which has been characterized by the excessive and often extrajudicial use of capital punishment,[38] failure to adopt adequate measures against human trafficking, state-sponsored discrimination against religious minorities and atheists,[39][40] and antisemitism, and its strict interpretation of Sharia law.[41][42]”

  Nézzük akkor hogy is néz ez ki. Azokat az ártatlanokat akik nem értenek egyet az iszlám kegyetlen rendszerével, nyilvánosan lefejezik.
  Ehhez tudni illik, hogy az iszlám szerves része, mintegy norma a pedofília (maga a prófétájuk is egy gyereklányt vett feleségül) és a gyerekek és nők elleni abúzus is megengedett.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_Saudi_Arabia

  Obama pedig azért kapott Nobel-békedíjat 2009-ben, mert nagyon jól háborúzott az egész világ ellen, és elintézte hogy az egész világ úgy nézzen majd ki mint a jelen Szaúdi Arábia. Obama mindvégig SZA szövetségese volt. A Bush adminisztráció alatt kirobbantott folyamatot, ami ugye a New York-i terrortámadással kezdődött, Obama vitte el annak céljáig. Obama volt aki a legtöbbet tett a közel-keleti háborúk fenntartásért, finanszírozásáért és annak média-marketingjééért, ami pedig folyamatos ürügy-gyártásként szolgált a tömeges muszlim-migrációra az USA-ba, Európába és a fejlett világ egészére. Vagyis, Obama, aki maga is muzulmán, tette lehetővé az iszlám általi világhódítást, aminek pedig az a célja hogy az egész világon az SZA sária rendszerét vezessék be (azt értik a “demokrácia” blabla alatt)
  Ehhez képest minden amit a főmédiák anno összehordtak “Obama nagy tetteiről”, a megszokott propaganda, parasztvakítás. Pl:
  https://www.origo.hu/nagyvilag/20091009-kihirdettek-az-idei-nobelbekedijast.html

  Mindezek ismeretében pedig már össze lehet kötni a pontokat, beleértve az ukrán-orosz konfliktust is. Az is ürügy-gyártás a tömegmigrációra azaz az iszlám általi hódításra Kelet és Közép-Európában.

  Nemcsak a WHO-t de az Enszt úgy ahogy van, küldeni a süllyesztőbe, egyébként …

 3. Mi lesz a program? Huszan kiállnak egy porondra és elmondják, hogy ki kell lépni a WHO szerzödésböl? Utána / elötte / közben himnusz énekelgetés, vers mondás, gitármuzsika? Kemény lesz! Ha én miniszter lennék és egy ilyen müsort látnék, egyböl kezdeményezném a kilépést a szerzödésböl, akkora hatása lenne rám

  (Bocs a szatirikus öszinteségért, de komolyan ez mire jó? Milyen eredményt vársz? Eddig is tapasztaltuk mekkora eredménnyel jártak a szavalóversenyek ahol még külföldröl meghivott orvosok is felléptek egy kis gitármuzsikával…)

   1. Tisztelt János!
    A BIRKÁKAT levágják! “Elején állj ellen.” (latin) Nem lehet mindent ellenállás nélkül hagyni!
    Legalább MEG KELL PRÓBÁLNI a kormányt rávenni a WHO-ból való kilépésre!!

 4. Dr. IGNÁCZ GÖRGY (06-30-259-4473) az ELTE ÓRAADÓ SZADISTA VÉRBÍRÁJA (Email: ignaczg@staff.elte.hu) 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!
  2022-ben MÉG ERŐSEBB ROTHSCHILD HARAPÓFOGÓBAN a MAGYARORSZÁGI (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, MINT 140 ÉVE, AMIKOR is ÁTKOZOTT TALMUDISTÁK KIVÉGEZTÉK a KERESZTÉNY SOLYMOSI ESZTERT!!!
  A megátalkodott szemita belső ellenségeket milliárdokkal kitömő Rothschild csicska Orbán-kormány “fővárosi törvényszéke” 12 évi pedofideszes teljhatalom záróakkordjaként 17 év fegyházra ítélte Magyarmaton/Orbániában a szabadságharcos hazafit: Budaházy Györgyöt!!!
  #János 8:44 – Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
  SZÍVRITMUSODRA HANGOLVA, HOGY FÜLHALLGATÓVAL KÖZEPES HANGERŐN KÉPES LEGYÉL, KÉPES “ÉGEKEN” ÁT UTAZNI #HETEDHÉT VILÁGUNKBAN!!!
  KÖROSZTÁSÚ JELZÉS = JÉZUS KRISZTUS! Eléggé magyarul van; – ugye?!
  Badiny Jós Ferenc JóIsten adta világhírű ÜDVtörténészünk emlékére; – aki újból életet lehelt a Magyar Szakrális Királyság VÉRvonalába!
  https://www.youtube.com/watch?v=xbl9mN23Wao

 5. ugyanígy szórták a covidot is a teljes lakosság felett, minden megyében:
  https://hirtv.hu/video/264483
  A majomvírust is így fogják? Majd a who megint küldi a “co elleni dezinfetáló szert”, ami valójában maga a vírus, amit repülőkről fognak szórni megint, mint AHOGY A covid alatt csinálták???STOP WHO!!!!STOP ÁRULÓ KORMÁNYOK!!!!

  1. Pl. az USA-ban már végigsöpört a madárinfluenza járvány, emiatt rengeteg szárnyast vágtak le, így a tojás is hiánycikk lett. Továbbá, hogy-hogy nem, műtrágya szállító vagonok siklanak ki, kárba veszve a teljes rakomány. Továbbá sorozatban égtek le egyesült államok szerte élelmiszer feldolgozó üzemek. Továbbá Biden „zöldítő” energia politikája miatt, nincs elég gázolaj, illetve rohadt drágán a mezőgazdasági gépekbe, traktorokba. Ugyanezen politika jegyében, a gazdáknak-farmereknek fizetnek azért, ha nem termelnek semmit a földjükön! Mindezen események természetesen csupa véletlenek… Csak két dolog biztos: Putyin okozza a globális élelmiszer-válságot és persze az éghajlatváltozás.
   Ezek mind mocskos gyilkosok!

 6. Köszönöm a munkájukat ezúton is.
  Magyarország mikor lépett be a WHO-ba ?
  Kérem ossza meg velem is aki tudja.

  Felmerült bennem a fenti kérdés, bevallom meg sem fordult eddig a fejemben, hogy a WHO -ba egy ország belép.

  Amennyire én értem a WHO – egy alapítvány. Mint például az ICNIRP -Nemzetközi Nem Ionizáló Sugárzás Elleni Védelmi Bizottság. Melynek vannak tagjai akik ajánlásokat adnak a szakterületükön belül. Mindkettő fenntartását magánszemélyek illetve más közhasznú alapítványok, cégek – mint például nemzetközi mobil szolgáltató cégek finanszírozzák.
  Az ICNIRP szabványokat fogalmaz meg a nem ionizáló sugárzással kapcsolatban, amit pl az EU – tagországainak azonnali hatállyal el kell fogadi az EU csatalakozást követően. Gyakorlatilag amint egy országban úgy mint Magyarországon eladták a frekvenciákat mobilszolgáltatóknak, a szabványok ezen szolgáltatók szolgáltatásaira is vonatkoznak, amíg az emberek igénybe veszik azokat.
  Az más kérdés, hogy ezek az ajánlások a nem ionizáló sugárzással kapcsolatosan egyáltalán nem az emberek egészségének érdekeit szolgálják, hanem a szolgáltatók jogi “biztonságát”.
  “Kilépni” (ami igazából nem kilépés mert be sem lépett, inkább figyelmen kívül hagyni az ajánlásokat) egy ország csak úgy tudna belőle, ha például egy adott európai ország kilép az EU-ból és az ország lakói nem veszik igénybe a nemzetközi mobilszolgáltatók szolgáltatásait többé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük