Cristian Terhes, EU képviselő Romániából: “Nézzék meg, hogy hova jutottunk!”

Nézzék meg, hogy hova jutottunk! 2021 novemberére: Emberek nem mehetnek dolgozni Európában, ha nincs zöld-igazolványuk! Emberek nem utazhatnak országok között! De még a helyi járatokat sem használhatják, ha nincs zöld-igazolványuk! A mi esetünkben be sem léphetnénk az Európai Parlamentbe, abban az esetben, ha nincs zöld-igazolványunk! De mi kiálltunk magunkért! Az én esetemben nem fogok meghajolni, a parlament elnökének döntése előtt, aki a mandátumomat adók helyébe kíván lépni, amit az emberektől kaptam!

A probléma az, ha megpróbálnak minket zsarolni, minket akiket a nép választott meg magáért a népért, akkor mit tesznek a többi emberrel Európában?! Halljuk a hangjukat! E-mailek ezreit és ezreit kapjuk! És el kell mondjam nektek, hogy megpróbálunk mindre válaszolni, de ez lehetetlen! Annyi ember kiált hangosan valaki után, ebben a komisszióban, ebben a házban, hogy hallgassák meg őket!

Ez NEM az az Európa amiben élni akarnak! Amiben egy igazolástól függenek, ami semmit nem bizonyít! Hát milyen egy Európát akarunk akkor? Egy Európát, ahol minden európai polgár jogát és szabadságát tiszteletben tartják?! Vagy egy zsarnoki Európát? Nézzétek meg, hogy hol tartunk most!Nem ismerik el az oltások mellékhatásait, ahogyan azt a kollégám is mondta! Nem ismerik el az emberek alapvető jogait! És most lassan, de biztosan szemtanúi vagyunk, hogy miként válik az Európai Unió demokráciából egy zsarnoksággá!

Én Romániából jöttem! Egy korábban kommunista országból! Mi mind zsarnokságban éltünk! Tudjuk milyen az! Ez az oka, amiért felszólalunk! Mert nem akarjuk, hogy Európa polgárai ilyen zsarnokságban éljenek!Srácok! Ez az az Európa amiben élni akarunk!? Én nem hiszem ezt! Tehát azért vagyunk itt ma, amit már korábban is említettem! Hogy küzdjünk a szabadságért! Hogy küzdjünk a demokráciáért!És, hogy visszaállítsuk az alapvető emberi jogokat az Európai Unióban! Tessék cselekedni és szervezkedni! Szó szerint hetek maradtak már csak hátra és terv szerint mindenkire ráhúzzák a vizes lepedőt Európában!!! Szervezd a helyi ellenállást! Menj ki a következő tüntetésre, ne a TV-ben nézd, ahogy mások mennek!

https://www.bitchute.com/video/m6XxfD6CAKyU/


21 thoughts on “Cristian Terhes, EU képviselő Romániából: “Nézzék meg, hogy hova jutottunk!”

 1. Isten áldja meg a képviselő urat! Szégyenletes, hogy a többi ex-szocialista ország képviselői – köztük a magyarok – közül senki nem áll mellé. Szégyenletes és félelmetes.

 2. Tiszteletem. Olyan kérdésem lenne, hogy ki fertőz jobban vagy súlyosabban? Az oltott vagy az oltatlan?

  1. Nem vagyok sem virológus, sem infektológus, sőt még orvos sem. Csak amit 2 év alatt olvasgattam innen-onnan. Így kell válaszomat súlyozni!
   1. Azt írták, hogy a világ még olyat nem hallott, hogy tünetmentesen valaki fertőzzön. Vagyis legyen oltott, vagy oltatlan, amíg nem tüsszög, köhög, csak lappang, addig nem fertőz.
   2. A vakcinák csak a vérben váltanak ki védekezést, az orr-nyálkahártyára nem terjed ki hatásuk. Vagyis legyen oltott, vagy oltatlan, ha tüsszög, köhög akkor fertőz.

 3. …közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!!
  Mi kell még?!…- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!!
  “Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja”
  Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbújtó!!!
  A mindig másokat hibáztató arrogáns “paraszt-gyerek”, akit “valamiért” orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!!
  Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a Fidesznek lőttek a választásokon!!!…- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

 4. Németek is kötelező oltást szeretnének.. vagyis az új kancellár ezt szeretné február végéig, mint az osztrákoknál. Görögországban meg kötelezővé tették 60 év felett. Akkor, hogy állunk “nyerésre”? 🙁
  Nekem nem tűnik úgy :(.

 5. Mi lett mostanra az Európai Unió 4 “szabadságából”, a tőke, az áruk, a szolgáltatások és az állampolgárok szabad mozgásából? Valaha ezekkel ámítottak minket, hogy csatlakozzunk. Emlékszünk még a “Cukrászdát nyithatsz Bécsben” szlogenre? Ebből annyi maradt, hogy a tőke meg az áruk (mivel az a globalisták érdeke) szabadon mozognak, de a szolgáltatások (mivel azokat alapvetően emberek nyújtják), és főleg az állampolgárok szabad mozgása gyakorlatilag megszűnt.
  Mostanra gyakorlatilag foglyok lettünk a saját országunkban. A Kádár-rendszer alatt legalább 3 évben egyszer lehetett utazni “nyugatra”, valamivel gyakrabban “keletre”, de most se ide, se oda friss farmaflepni nélkül.

  A gengszerváltás után bedőltünk a globalogazdi marketingdumájának, így az élősködő kaszt ellenállás nélkül beterelt minket a jelenkori globális birodalomba. Onnantól fogva az olcsó szemetük felvevőpiaca és az összeszerelő üzemeik bérrabszolgái lettünk. Cserébe azt ígérték, hogy legalább szabadon utazhatunk a térségben az éhbérünkből, ami 17 éve folyamatosan a legrosszabbak között van, kormányoktól függetlenül.

  Mostanra ezt az egyetlen “kiváltságot” is megszüntették. A globalogazdi nyilvánvalóan már a látszatra sem ügyel. Legyen az gazdag vagy szegény ország, az EU eddigi haszonélvezője vagy kárvallottja, mindegyik megy a vágóhídra.

  Bár tisztelem a fenti úriembert a bátor kiállásáért, amely olyan ritka azokban a körökben, mint a fehér holló, sajnos ez már édeskevés. Azt a bagázst kilóra megvették, és amíg el nem zavarják őket, addig a globális népirtó forgatókönyvet fogják végrehajtani.

 6. Kíváncsi lennék hogy akár egyetlen EP tag tisztában van-e az alábbiakkal, és ha igen, érzékelik-e az összefüggést a Covid- krízis.
  Az arctakarási kötelezettség, a következetesen eltörölt karácsonyok és húsvétok, a krízis által gyorsulva fogyó őslakosság a demográfiai harcban ….

  Mikor fog Európa, mármint annak népe, felébredni?

  Eurábia: a politikusok eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért │ Gertrud Galster
  https://www.bitchute.com/video/ZhG37xcGV1Fo/

  “EURÁBIA: Iszlamizáció és bevándorlás! Ez árulás a legmagasabb szinteken, „Euro-mediterrán partnerség” vagy „Mediterrán Unió” fedőnévvel.
  Az EU elit vállalatai – melyek mindegyikének kapcsolata van nagy elit csoportokkal – folyamatosan a versenyképes olajtól és üzemanyagtól függenek (a gépek, a gyárak, a közlekedés, az infrastruktúra, a repülés, a tengeri közlekedés stb. számára).
  Azért, hogy a piaci verseny feltételeinek megfeleljenek, jóban kell lenniük az arabokkal, mivel Oroszország és Kína nem preferált partnerek. Emellett az arabok rengeteget fektettek be az EU-ba, mely nélkül az EU vállalatai nem igazán lennének meg. Mindezért cserébe az arabok kedvező körülményeket kértek az embereiknek – vagyis a muszlimoknak – és Európa iszlamizációjának.
  A teljes rejtett tervet olyan kifogások mögé rejtették, mint a stabilitás, fejlődés és integráció, melynek főleg a kulturális aspektusát hangsúlyozták ki. Ez egy okos lépés volt a lakosság szimpátiájának elnyerésében – főleg a baloldalon. Ugyanakkor a számok nem hazudnak. Gyakorlatilag a hivatalos célok egyikét sem érték el vagy nem értek el jelentős előrelépést (mivel hamis kifogások voltak). Úgy tűnik, csak a nagyvállalatok nyertek mindezen, miközben az iszlamizáció gyorsan terjed és megosztja a népességet.”

  http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/28/eurabia:-a-politikusok-eladtak-europat-az-iszlamnak-olajert-es-hatalomert-│-gertrud-galster/

  Ki adta el Európát az Iszlámnak és mennyiért? – Dr. Drábik János, Jakab István
  https://www.youtube.com/watch?v=rbUc1XpdtkA

  Robert Spencer briliánsan elmagyarázza mi is az a „mérsékelt iszlám”
  https://www.bitchute.com/video/wSEjxF8RiSEr/

  Gyáva értelmiség | Dr. Bill Warner
  https://www.bitchute.com/video/GaLVBZlILT88/

  Fordítás nélkül:
  Bill Warner Phd: There Is Only One Islam…. “Islam creates Muslims, Muslims don’t create Islam”
  https://www.bitchute.com/video/qruBQMKGd8j0/

  Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner
  https://www.bitchute.com/video/DhBgq5DLWSpn/

  (fenti angol felirattal)
  Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner
  https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

 7. Azt ugye tudjátok mire megy ki az egész?
  Már nagyjából köztudott, hogy az oltásokkal az immunrendszer leépítésre kerül, nem lesz hadrafogható CD4/CD8 T sejtje az embereknek a 3. oltás után. Kezdik érezni a vesztüket, ezért felpörgetik nagyon az eseményeket, aki csak lehet leoltanak, a módszer nem számít. Amint az emberek rájönnek, hogy mi folyik itt és nem akarják az 4,5,6… oltásukat felvenni, megjelennek “csoda” gyógyszerekkel, amikkel megelőzhető, gyógyítható a Covidnak nevezett megbetegedés. A Merck nevű gyártó már be is jelentkezett erre, hogy majd ők csinálnak gyógyszert. Biztos vagyok benne, hogy mindenféle tesztek nélkül azonnal engedélyzni fogják, sőt azonnal elérhető lesz mindenhol. Amit tudni kell erről a mocskos cégről, hogy egy dolgozójuk talált az egyik hűtőjükben 5 darab smallpox feliratú fiolát. Ezt magyarul fekete hímlőnek hívják, amit az 1980as években láttak utoljára és kizárólag amerikai és orosz magas biztonsági fokozatú laborokban kerülhettek eltárolásra. Na most nem nehéz elképzelni, hogy mit okozna az, ha a “gyógyszerükön” keresztül elkezdenék az amúgy is immunlepusztult lakosságot megfertőzni fekete hímlővel, aminél kb. 30%os volt a halálozási ráta (covidnak 1% sincs). A lényeg, hogy senki ne használja a Merck termékeit, mert ez az 5 smallpox feliratú fiola náluk tisztán mutatja milyen cégről van szó és hogy mire lehet tőlük számítani. Tudjuk jól, hogy minden hatásos gyógyszer el lett tüntetve a patikákból, nem csak itthon, hanem majdnem mindenhol az egész világon. Az ami hasztalan, vagy kimondottan káros azonnal elérhető lesz minden mennyiségben. Ne legyen igazam!

 8. Húú, hát minden szavával és a habitusával is egyet tudok érteni, ez szép volt és igaz.

 9. 2021.nov.30-as cikk.
  https://mediaforras.com/ausztria-a-kotelezove-tett-oltas-megtagadasaert-kiszabhato-birsag-3600-euro-lehet-1222
  https://de.rt.com/oesterreich/127756-impfverweigerer-zahlen-rohentwurf-impfschutzgesetztes-in/

  “Az oltás megtagadásáért kiszabható bírság várhatóan 3600 euró lesz, de választható lenne ehelyett négyhetes
  SZABADSÁGVESZTÉS ( ! ! ).
  Akit azonban kétszer büntetnek meg az oltási kötelezettség megszegése miatt, annak 7200 eurós bírságot kellene fizetnie.

  A kötelező oltást nem élvez túl nagy népszerűséget. A hírre országszerte tömeges tiltakozások indultak, amit csak nagy létszámú rendőri jelenléttel tudtak csak kordában tartani.”

 10. A magyar alkotolmányi bíróság elutasította az egészségügyi dolgozók oltási kötelezettségét támadó keresetet!!
  Idág süllyedt!!!
  Addig teszem fel,míg törlitek!Mi a f…k erőlködtök,hiszen a saját újságotok közölte a hírt!?

 11. hajra!
  Minden esetre az osztrák kancellárok egymást váltják,a multkor Kurzot mondatták,le mert korrupt volt,de ez inkább csak indok volt,mert valszeg nem akarta végrehajtani azt,amit Shallenberg olyan gyorsan végrehajtott,és bejelentette az általad említett szigorításokat,mára pedig már le is mondott,állítólag örömmel,és már itt egy hónapon belül az újabb “kancallár”,aki még náluk is böszmébb lesz!

 12. Tömeg psychozis:

  “The masses have never thirsted after truth.
  They turn aside from evidence that is
  not to their taste, preferring to
  deify error, if error seduce them.
  Whoever can supply them with
  illusions is easily their master;
  whoever attempts to destroy
  their illusions is always
  their victim.

  An individual in a crowd is a
  grain of sand amid other grains of sand,
  which the wind stirs up at will.”

  Gustav le Bon

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Gustave_Le_Bon
  https://de.wikipedia.org/wiki/Psychologie_der_Massen

  Ezt biztosan fel lehet lelni lehet angolul és magyarul is.

  Arten von Massen: ( tömeg tipusok )

  • Nicht namenlose (z. B. Geschworenengericht, Parlament) Névvel ellátottak ( például az xy magyar parlamenti frakció )
  Intelligenz, Emotionalität und Einseitigkeit: ( intelligencia hiánya és az egyoldaluság )

  Die Masse ist nur wenig kreativ und vermindert intelligent. ( a tömeg kevésbé feltaláló és egy csökkent intelligenciával rendelkezik )

  Führer von Massen: ( a tömeg vezetői )

  Ohne Führer ist die unorganisierte Masse wie eine Herde ohne Hirten. ( vezető nélkül a tömeg csak egy csorda )
  Führer wirken oft durch eine große Rednergabe. ( a vezető nagyon jól tud dumálni. )

  Hat ein Führer keinen Erfolg, verliert er rasch seinen Nimbus und geht unter
  ( ha a Führer nem ér er sikereket, akkor gyorsan megbukik. )

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Mire szavazott még ez a sväjci nép 2021 Nov. 28.-án ? Az ab-bírákról is.

  Tehát hogy az alkotmánybírókat ne a politikai elit jelőlje ki, hanem az alkalmas bírákat úgy sorsolják ki.

  És mire szavazott ez az buta svájci nép ?

  Hogy minden legyen úgy, ahogy eddig is volt.
  Tehát a politikai elit mondja meg, hogy kik legyenek a svájci alkotmánynak a megőrző elkölcsi értékei, vagyis a bírák.

  Nem örültek országa ez ?
  Amikor a népnek lehetősége van egy jobb rendszer létrehozásához, de nem akarja a jobbat,

  Innen hamarosan le kell lépni, mert ez egy életveszélyes ország lett. Ahol már normálisan élni nem lehet.
  Szerintem a népszavazásban bevettek egy kis választási csalást is. A levélszavazás csalásra ad lehetőséget.
  A szavazási protokoll szerint van olyan, hogy egy szavazat érvénytelen. Meg ennyi, meg annyi a leválszavazatok és az
  urnába bedobott szavazók, vagyis a szavazatok száma.

  Nem ismert ez az usa Supreme Court, Ruth Bader Ginsburg-nek az esete ?
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 13. 1935 & 2021 senki sem látott semmit. Csak úgy magától csendes történt meg mindig.

  Forrás:
  1935 & 2021 hat niemand kommen sehen
  https://www.youtube.com/watch?v=v9ylPK0Zf9I

  Amikor a német nemzeti zászlót látta ez a személy, akkor mindig a remegés fogta el.

  No. legnagyobb diktátora álkeresztény köntösbe bújva távozik a felelőségre vónás elől.
  És még mindig az álhírek ellen harcolva és nem is tudom milyen kommunista és náci örült félelmekkel megfertőzve lép le,
  ami útán Európát első lépésben 3 millió muzulmán harcossal támadta meg.

  Ezen fatális politika már most is, de a jövőben is jobban fog érvényesülni. Meg a nünek az örült zöld politikája, hogy még az atom AKW-ket is lekapcsoltatta. Veszélyeztettve ezzel No.-nak az áramellátását. Ha télen kiesik az árramellátás, csak egy pár napra is,
  annak fatális következménye lesz.

  A kényszeroltás meg az oltatlan német ember elmenekülését fogja jelenteni.
  Melyik oltatlan fogja magát feláldozni munkájával az oltás miatt beteggé vált társáért, hogy életében ezekért dolgozzon ???
  Az oszrák minta szerint egy oltatlant évente plusz 3000 – 7000 Euró plusz teherrrel és hetente többszöri PCR-teszt, orrba turkáló
  kínzással sújtják.

  Ki bírja ezt ki ? Ez már az örület bolygója lenne ?

  Zenés-fáklyás katonai parádéval búcsúztatta hazaáruló kancellárját a német hadsereg
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/236888/
  iiiiiiiiiiiiiiiiii
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 14. A kérdés az, hogy adhatnak-e vért a beoltottak ?

  Ezt kérdést tettem fel a Magyar Vöröskerszt egy ismert személyiségének. Sajnos a magyar viszonyokat ismere, nem fogok a
  kérdésre választ kapni. De ez nem baj, mert nekem is van egy hämatológus prof. ismerősőm egy egyetemi klinikán.

  De az ismert Dr. Wolgang Wodarg szerint egy oltott véradása nem lehetsés. Lagalábbis addig, amig a beoltottnak az antitest
  termelése felpiszkált állapotban van. És ami nagyon érdekes, hogy ez a génlötty szöges ellentétben áll a terhesség alatti abortusszal.
  Tehát a génlötty beadása nagy eséllyes egy terhességi vetélst tud okozni.

  Hogy fogják a magyar ifjú párok a három, vagy nem is tdom milyen CSOK-szerződést teljesíteni ?

  Ebben csak az a vicc, hogy Magyar Vöröskereszt most megint antitest véradókat keres az az életek megmentésére.
  Talán az ország hires személyiségeit akarják a WHO miatti hibás covid-protokol alkalmazása miatt bekövetkezett veszélytől
  megmenteni az intenziv osztályokon ?

  Nem tudom, hogy gondolja ezt a nép által vállasztott és felelős magyar kormány ?
  Teljesen hülyének nézik már a népet ?

  Vagy elment már itt mindenkinek az esze ?

 15. Azt is fontos tudni hogy midezek az Igazsagert-/az emberekert/ertunk kiallo/harcolo EU kepviselok egy sajtotajekoztato kereteben beszeltek mindezekrol a nagyon fontos es sulyos dolgokrol..Egy sajtotajekoztatot hivtak ossze hogy felhivjak mindenki figyelmet es tiltakozzanak az EU allapveto torvenyeinek/jogaszabalyainak is a teljes megserteserol/semmibe vetelerol …Es a sajtot reszerol alig 2 /ketto/ujasgiro tartotta csak fontosnak hogy egy ilyen mind az emberek millioinak eletet /sorsat erinto -mind pedig az EU jovojerol szolo fontos kerdeseket feltevo tajekoztaton megjelenjen/resztvegyen. .
  Mindabban ami manapsag tortenik-az emberiseg ellen elkovette bunok sokasagaban- a sajtonak/maistream medianak kozponti a szerepe.Emberiseg elleni bunik sokasagat kovetik el-es szandekosan-naprol napra-elore kitervelten es elore megfontoltan teszik midezeket -felelos szerkesztok-hir kozlok-ujasagirok.Egy napon felelniuk kell majd ezeknek a szornyetegeknek is azert amit tesznek -ezert (es ebben ugyancsak mindenki tehet valamit es segitheti a kuzdelmert a gonoszsag ellen…)- jegyezze/dokumentalja a hiradasokat- hogy kik a hirolvasok-kik a kozolt hirek/ hiradasok felelos szerkesztoi…-hol es mi es mikor hangzot el …. stb.! Mert felelosek…!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük