SZKÍTA Hírek 2024-09. adás – 2024. február 3.

2024-es hatodik adásunk.

Mostantól hetente két híradó – minden szerdán és szombaton 18:00 órakor
https://szkita.tv/
https://szkitaegyesulet.hu

https://rumble.com/v4b4mco-szkta-hrek-2024-08.-ads-2024.-februr-3..html


3 thoughts on “SZKÍTA Hírek 2024-09. adás – 2024. február 3.

 1. ÓRIÁSI ÁTTÖRÉS:
  A PSZEUDO- PANDÉMIÁT KÖVETŐ HALÁLESETEKET LATROCID ( ORVOSI GYILKOSSÁG) OKOZTA!!!!!

  A pszeudopandémia „első hulláma” során bekövetkezett haláleseteket Iatrocid okozta, nyilatkozta Simon Lee, az Anew UK tudományos munkatársa.
  Iatrocid – A beteg megölése orvosi kezeléssel; iatro- +‎ -cide , görögül iatros (gyógyító) + latin -cide (gyilkos).

  1. ) NEM VOLT JÁRVÁNY
  A számadatok ezt nem támasztották alá. Mindössze a WHO kijelentette, hogy világméretű járvány van, anélkül, hogy izolálták volna az új patogént.

  2.) TÖBBLETHALÁLOZÁSOK OKA:
  “A többlethalálozás valódi oka az iatrocid volt, nem pedig vírusos járvány. Az embertelen új protokollok betegeket öltek meg azokban a régiókban, ahol ezeket a protokollokat alkalmazták a kihirdetett világjárvány első hónapjaiban.
  Ezt követték a társadalmi kényszerintézkedések, amelyek félelem, pánik, paranoia, pszichés stressz, társadalmi elszigeteltség, munkavesztés, cégcsőd stb. terjesztésével károsították az egyén egészségét.”
  “Azok az országok, ahol ebben az időben magas többlethalandóság volt tapasztalható, mind aktívan elszigetelték idős lakosságukat, és megtagadták tőlük az orvosi ellátást. ”

  3.) BEZÁRÁSOK:
  „A világ a Kínából származó vírus ellen a kínai közegészségügyi politikával küzd, amely a világot Kínává változtatja.”
  Michael Senger

  4.) MASZKŐRÜLET:
  Dr. Zacharias Fögen tanulmányozta a maszkhasználatot, és arra a következtetésre jutott, hogy:
  ” A maszkos mandátum valójában körülbelül másfélszer annyi halálesetet okozott… ahhoz képest, hogy nem kaptak maszkot.”

  5.) MIDAZOLÁM-GYILKOSSÁGOK:
  “A midazolám egy benzodiazepin gyógyszer, amelyet érzéstelenítésre, eljárási szedációra és súlyos izgatottság kezelésére használnak. Ez egy gyógyszer, amelyet haldokló betegek palliatív ellátásában használnak. Az Egyesült Államokban nyugtatóként használják halálos injekcióval végzett kivégzések során.
  A midazolámot rendkívüli óvatossággal kell alkalmazni krónikus veseelégtelenségben, valamint károsodott máj- vagy szívműködésben szenvedő betegeknél. Elhízott és idős betegeknél is rendkívül óvatosan kell alkalmazni.
  Az állítólagos „covid” miatt tüdőgyulladásban és légzési elégtelenségben szenvedők kezelésére való alkalmazása halálos lehet.”

  “A Midazolam erős nyugtatót több tízezer (esetleg több) ember életének idő előtti befejezésére használták, és halálukat a „covid”-nak tulajdonították. Az idősek és kiszolgáltatottak Nagy-Britanniában nagy dózisú midazolámból és morfiumból álló „eutanázia-gyógyszer-koktélt” kaptak.
  Hamisan azt állították, hogy a kórházak túlterheltek voltak az állítólagos világjárvány „első hulláma” alatt. 2020 áprilisában az A&E látogatottsága 57%-kal, az ágykihasználtság pedig 30%-kal csökkent az előző évhez képest az Egyesült Királyságban.”

  “Matt Hancock 2020 áprilisában 2019-hez képest kétszer annyi kórházon kívüli midazolam felírást rendelt el. 2019 áprilisában 21 977 midazolam receptet írtak ki. 2020 áprilisában azonban 45 033 Midazolam receptet írtak ki, ami 104,91%-os növekedést jelent. Ezeket a recepteket nem kórházban, hanem háziorvosi praxisban állították ki, ami csak azt jelenti, hogy életvégi „ellátásra” állították ki.”

  “A gondozóházban elhunytak száma 205%-kal nőtt 2020 áprilisában 2019 áprilisához képest. Az állítólagos „covid” halálozások túlnyomó többsége 85 év feletti ember volt. Erős összefüggés van a midazolam túlzott felírása és az élet korai befejezése között, a haláleseteket „covid”-ként tartják nyilván.”

  “A Pfizer egykori tudósa, Dr. Mike Yeadon, PhD úgy véli, hogy több mint 100 000 embert öltek meg a kormány által alkalmazott protokollok midazolam és morfium használatával.”

  6.) HALÁLOS LÉLEGEZTETŐGÉPEK:
  “A gépi lélegeztetés nem javasolt, és soha nem is volt semmilyen légúti fertőzés kezelésére.
  Dr. Matt Strauss szerint: „A lélegeztetőgépek nem gyógyítanak meg semmilyen betegséget.”

  Dr. Thomas Voshaar pulmonológus és a Pneumatológiai Klinikák Szövetségének elnöke szintén aggodalomra ad okot:
  „Amikor elolvastuk az első tanulmányokat és jelentéseket Kínából és Olaszországból, azonnal feltettük magunknak a kérdést, hogy miért olyan gyakori ott az intubáció. Ez ellentmondott a vírusos tüdőgyulladással kapcsolatos klinikai tapasztalatainknak.”
  Az invazív lélegeztetés alapvetően rossz a betegek számára. Még akkor is, ha a lélegeztetőgép optimálisan van beállítva és az ellátás tökéletes, a kezelés számos szövődményt hoz magával. A tüdő két dologra érzékeny: a túlnyomásra és a túlzott oxigénkoncentrációra a szállított levegőben.
  Ha valakit lélegeztetőgépre helyeznek, aki „influenzában”, tüdőgyulladásban, krónikus obstruktív tüdőbetegségben vagy bármilyen más, légzést korlátozó vagy a tüdőt érintő betegségben szenved, az nem enyhíti ezeket a tüneteket. Valójában ez szinte biztosan ront a helyzeten, és sokakat meg fog ölni.
  A légúti fertőzések kezelése helyett a lélegeztetőgépek okozzák őket. A köhögési reflexet elnyomják annak érdekében, hogy a lélegeztetőcsövet a légcsőbe helyezzék, így a szedált betegek nem tudják kiüríteni a légutakat. Az ebből eredő folyadék felhalmozódása és a baktériumok növekedése végül súlyos bakteriális fertőzést okozhat. Ezt az állapotot „lélegeztetőgéppel összefüggő tüdőgyulladásnak” (VAP) nevezik, amely a vizsgálatok szerint a lélegeztetőgépet használó emberek 28%-át érinti, és az érintettek 20-55%-át megöli.”

  “Dr. Paul Mayo szerint: Világszerte a lélegeztetőgépre fektetett „covidos” betegek 66–86%-a meghalt.”

  6.) REMDESIVIR-MÉRGEZÉS:
  “A Remdesivirt vírusellenes gyógyszerként fejlesztette ki a Gilead Sciences, és először 2014-ben, az „ebola” járvány idején tesztelték. A gyógyszer halálozási aránya nagyon magas (több mint 50%), ezért akkor nem folytatták tovább. 2020 első hónapjaiban azonban a kábítószert „covid”-kísérletekben használták, és ugyanolyan rosszul teljesített. A gyógyszer nemcsak hatástalan volt, de súlyos és életveszélyes mellékhatásai is voltak, beleértve a veseelégtelenséget és a májkárosodást.
  2020. május 2-án a Remdesivirt sürgősségi használatra engedélyezték a „covid” kezelésére, miután Dr. Anthony Fauci engedélyezte.
  Az Alliance for Human Research and Protection (AHRP) cikke szerint:
  „Faucinak személyes érdekeltsége van a Remdesivirben. Szponzorálta a klinikai vizsgálatot, amelynek részletes eredményeit nem vizsgálták felül.”

  ” Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA), az Európai Unió gyógyszer-szabályozó hatósága biztonsági felülvizsgálatot végzett a Remdesivir esetében, tekintettel arra, hogy egyes betegeknél súlyos veseproblémák jelentkeztek a gyógyszer beadása után.”

  “John Beaudoin Massachusetts állam adataira hivatkozva nyomozást kért a kábítószerrel kapcsolatban, becslése szerint a Remdesivir 100 000 embert ölthetett meg csak az Egyesült Államokban.”

  “Dr. Paul Marik tüdőgyógyász: „Tudjuk, hogy a WHO szerint a Remdesivir 20-szorosára növeli a veseelégtelenség kockázatát. Körülbelül 4%-kal növeli a halálozás kockázatát. Nincs helye az orvostudományban. A szövetségi kormány azonban 20%-os bónuszt ad a kórházaknak a teljes kórházi számlára, ha Ön felírja ezt a mérgező [és hatástalan] gyógyszert. Így láthatja, hogy a kórházak és az egészségügyi ellátórendszerek most az iparnak vannak alárendelve, ahelyett, hogy azt tennék, ami a legjobb a pácienseiknek.”

  “Dr. Bryan Ardis szerint, aki felszólalt az Egészségügyi Szabadság Konferencián:
  „Az emberek nem a Covid-19-ben, hanem a Remdesivirben haltak meg. A Remdesivirről bebizonyosodott, hogy veseelégtelenséget okoz, ami tüdőödémához vezet. A tisztviselők ezt a másodlagos tüdőgyulladást Covid-nak hívják, nem az volt, mindenki veséjét leállítják a Remdesivirrel, amitől a tüdejük megtelik folyadékkal, és halálra fulladnak.
  Dr. Ardis folytatta:
  „ Ugyanúgy használják a Remdesivirt, ahogyan gázkamrákat használtak az emberek elpusztítására Németországban. Így csinálják, és állandósítják a haláleseteket, gyógyszert használnak a kórházakban. ”

  “Valódi független vizsgálatokra van szükségünk következményekkel, hogy pontosan meghatározzuk, ki volt a felelős ezekért a halálesetekért, és megakadályozzuk, hogy a protokoll készítői valaha is megöljenek egy beteget, hogy a jövőben állítólag megmentsenek másokat. A gyilkosság vádja az adott körülmények között teljesen ésszerűnek és helyénvalónak tűnik.”
  https://expose-news.com/2024/02/01/deaths-during-the-first-wave-of-the-pseudopandemic-were-caused-by-iatrocide/

 2. A FENTI CIKKBEN SZAKEMBEREK BIZONYÍTJÁK, HOGY A COVIDRA ALKALMAZOTT PROTOKOLL HALÁLOS VOLT.
  ÍGY ZAJLOTTAK AZ ESEMÉNYEK:

  – 1. lépés: A beteg rosszul érzi magát, és a kórházba kerül..
  – 2. lépés: A páciens COVID-tesztje pozitívnak bizonyul, ami nem meglepő a 40 ciklusra beállított PCR-tesztek miatt. A személyzet persze tudja, hogy 24 cikluson túl valószínűleg a vírusos hulladék nem fertőző, nem halálos és nem tenyészthető, és valószínűleg 97%-ban hamis pozitív lesz az eredmény. De a hamis-pozitív-teszt ellenére a beteget COVID-pozitívnak nyilvánítják.
  – 3. lépés: A beteget azonnal elkülönítik az intenzív osztályra . Elzárva úgy, hogy a család nem látogathatja a beteget.
  Ezen a ponton a beteg belépett a ” fekete lyukba “, mert a teljes elszigeteltség és magány a halálba kergeti.
  – 4. lépés: A kórház növeli a diamorfin- adagot, a midazolámot és egy sor nyugtatót, remdesivirt és lélegeztetést ad be. Ez az, ami gyakorlatilag megöli a betegeket.
  – 5. lépés: Úgy ítélik meg, hogy a betegnek oxigénre van szüksége, és kiegészítő oxigénre (O2) kerül.
  – 6. lépés: Ekkor a betegnek tüdőproblémája kezdődik, amelyet az oxigén folyamatos adagolása tovább súlyosbít .
  – 7. lépés: A beteget BIPAP-ra (CPAP) helyezik a tüdőfunkció romlása (oxigéntoxicitás) miatt.
  – 8. lépés: A beteg nem tolerálja a BIPAP-ot, ezért lekötik és lenyugtatják .
  – 9. lépés: A további oxigéntoxicitás szedációval kombinálva légúti intubációhoz és a beteg lélegeztetőgépre helyezéséhez vezet . Ilyenkor kezd rosszabbodni a beteg, mert a személyzet nem tudta és nem tudja, hogyan kell megfelelően lélegeztetni, ezért a lélegeztetőgépek elkezdenek ölni, lyukat csinálni a tüdőn.
  – 10. lépés: A beteg mélyen kiszáradt és alultáplált, és folyadékhiányos állapotba kerül a lélegeztetőgépen eltöltött ÉTEL- ÉS VÍZNÉLKÜLI NAPOK miatt.
  – 11. lépés: A vese stressz a kiszáradás eredménye jelentkezik.
  – 12. lépés: Az orvosok ezután adják be a Remdesivir-t , tudva, hogy vese- és májmérgező, és ami megöli a beteget.
  Mellette adják neki a Tamiflu (oszeltamivir) nevű sikertelen EBOLA- gyógyszert is,amely minden téren kudarcot vallott.
  – 13. lépés: A beteg akut vese- és májsérülést szenved, majd szervi elégtelenség következik be .
  – 14. lépés: A beteg ezután dialízisre kerül a Remdesivir okozta kudarc miatt, és még jobban kiszárad.
  – 15. lépés: A beteg továbbra sem kap Ételt vagy vizet.
  – 16. lépés: A beteg hemodinamikailag instabillá válik, és szívmegállásba kerül .
  – 17. lépés: Mivel a beteget DNR-vel kezelik a BETEG TUDTA NÉLKÜL.
  – 18. lépés: A beteg meghal.
  – 19. lépés: A kórház és a vezérigazgatók ezután 50 000 dollárt számláznak ki a kormánynak …
  https://nikolaosanaximandros.gr/to-protokollo-tou-thanatou/

  Talán az a legsokkolóbb, hogy ezt minden lelkiismeretfurdalás nélkül, a szakmájuk, hitük, és becsületük sutba dobásával, anyagi haszonszerzés miatt követték el.
  Sőt!
  Mndeközben bulihangulat volt a kórházakban.
  Táncikáltak, szórakoztak, és videókat készítettek, és rakták fel a közösségi médiaportálokra.
  A hazug propagandával lebutított emberek pedig könnyekkel meghatódva mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, és lájkolták ezerrel.

  Az egészségügyi dolgozók táncikálása Jeruzsálemből indult
  Izraelből, ahol a legszigorúbb volt az orvosi protokoll.
  El is nevezték “jeruzsálemi táncnak”, ami világszerte hódítot, miközben emberek ezrei haltak meg a kórházakban.

  https://www.youtube.com/watch?v=7Kl_TILjfBI
  https://www.youtube.com/watch?v=xrHHemVL9QY
  https://www.youtube.com/watch?v=zjwGf8sRvS0
  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=r5–0EFmI2w
  https://www.youtube.com/watch?v=tbIr8L6futM
  https://www.youtube.com/watch?v=XwOD7G16lAY

 3. Az utolsó oltás konferencia vágatlan felvételét, a hosszára tekintettel tegnap néztem volna meg. Sajnos láttam, hogy eltűnt az első rész, így a második rész elejével kezdtem. Ám az első kb. 5 perc elég is volt arra, hogy teljesen kiábránduljak és „sírjak”, mert ez már több, mint szomorúság. Amit érzek, az mélységes gyász és elkeseredettség. Aminek alapvetően közgazdasági modellezési oka van. A hallottakból azt a következtetést szűrtem le, hogy a „szkítaság” a sátáni rabszolga rendszer konzerválását képviseli (B tervként), erkölcsként. Nagyon megdöbbentett, hogy ehhez az oldalon keresztül hatalmas egészségügyi felvilágosítást végző és lehetővé tévő orvosok az arcukat és nevüket adják. El is szeretném mondani, hogy miért.

  A két éve leírt közgazdasági tulajdon és eredmény felosztási modellemből hiányzott a hitelezés módja. Röviden összefoglalom, mi volt a javaslatom és elképzelésem korábban, és most kiegészítem.

  A tulajdonviszonyt az 51-49 % -os megoszlás képezi. 51% a magántulajdon, 49% az állami tulajdon. A gazdálkodásból származó jövedelem nem tulajdon arányos, hanem az állam „tizedet” kap a bevételből, a magántulajdont képviselők és a többi dolgozó részére, mint a bevétel előállítóinak, pedig profit, osztalék mentesen kiosztja a költségek(ráfordítások) feletti megmaradt részt személyes jövedelemként. Az egyéni teljesítmények közti jövedelem különbségének a mértéke a különböző feladatokat végzők között korlátos, mondjuk maximum 12 szeres lehet. A magántulajdon rész örökölhető. A gazdálkodóknak gazdálkodni kell, vagyis meg kell mondani, hogy milyen áron, milyen bevételt és jövedelmet akarnak elérni. (Nincs „koldulás”, adománygyűjtés, ha pénz kell.)
  100% állami feladat a pénzkibocsátás, a pénz van 100% állami tulajdonban. Állami feladat a közigazgatás (a részletein nem gondolkoztam). A választási jogrend a Szent Korona, és választó lehet az adófizető, vagyis aki az 51% tulajdonos a vállalkozásban, mert a vállalkozás fizet adót az államnak. Nyilván a nem tulajdonos, így nem adófizető egyének nem választók.
  (Azt is említettem korábban, hogy a szkíta „anyagtalanság” rendszerében valami nem lehetett működőképes, mert nem maradt így fenn a gazdálkodási rendszere.)

  Nyitott kérdés maradt a megtakarítás és hitelezés kérdése, ami persze kamatmentes. Az látszik a modellből, hogy ha nincs vállalkozási megtakarítás (eredmény tartalék, profit), akkor működési és beruházási forrást háromféle helyről lehet szerezni. Az állam biztosíthat forrást és az adott gazdálkodásban részt vevők, a tulajdonos és a dolgozók a saját megtakarításukból. Mindhárom résztvevő részére lehetővé kellene tenni, hogy a saját vállalkozásának a meglévő megtakarításából forrást biztosítson kisebb-nagyobb, rövidebb-hosszabb távú projektekre, különböző visszafizetési-elszámolási feltételekkel. Nem lehet a rendszerben pénz és hitelintézeti tevékenységet végző magán monopólium egy vállalkozás se, az 100% állami feladat, nem „profitért, kamatért”. Megtakarítani pedig állami és magán szinten szükséges, és kvázi kötelező.

  Összességében a hitelezés szintje kerülne a helyére, a magán monopólium kezéből a gazdálkodók kezébe, akiknek (alapjában mindenkinek) pénzügyekből jóval képzettebbnek kell lenniük, mint jelenleg.
  A másik szerintem hibás elképzelés, amire már korábban utaltam az, hogy majd helyileg pénzt fog kibocsátani mindenki. Nem pénzt, az a fő állami feladat. hanem annak a vállalkozásnak adhatnak hitelt, amelyikben anyagilag, megélhetésileg érdekeltek.
  A választójog és a tulajdonjog is helyére kerülhetne. Választó a tulajdonos gazdálkodó.

  Aki a jelenlegi pénz menedzselési szintek megtartásában érdekelt, ami megegyezik számomra a rabszolgaságba kényszerítéssel, arról számomra lehull a lepel, hogy a mafcia ügynöke, a mafcia pénzmonopóliumának megmaradását képviseli, és egyébként nem az erkölcs és a „jószándék” vezérli a megnyilvánulásait. Hiába önti magára, veszi fel akár a „szkíta” jelképeket.
  Vannak gazdálkodási rendszer opciók, csak valahogy senki nem akarja megtalálni a jobban működőt, az igazságosabbat. Senki nem akar letérni a többezer éves sátáni útról. Szégyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük