James A. Thorp amerikai szülész-nőgyógyász a VAERS-adatokról és a géninjekciók hatásairól

James A. Thorp amerikai szülész-nőgyógyász már 43 éve praktizál orvosként. Több mint 23.200 veszélyeztetett terhességgel volt dolga csak az utóbbi 3 évben. Egy ma megjelent, dr. Füllmich-hel folytatott beszélgetésben így nyilatkozott a VAERS-adatokról és a géninjekciók hatásairól:

“Tehát mit is találtunk? A menstruációs szabálytalanságokra vonatkozóan, amiről az előbb beszéltem, egy 1192-szeres emelkedést láttunk a menstruációs rendellenességeknél a kovid ellen oltottaknál az influenza ellen oltottakhoz képest. Gondoljon bele, ez nem 1900 százalék (szerintem az angol-német tolmács itt 1192-t akart mondani), hanem 119.000 százalék.

Nézzük meg a vetéléseket! A vetélés rizikója kiemelkedően magas. Annyira magas, hogy ahhoz, hogy a diagram az oldalra kiférjen, az “Y” tengelyből egy logaritmikus tengelyt kellett csinálnunk, hogy a képernyőn egyáltalán meg tudjuk jeleníteni.

Ugyanez vonatkozik a magzati rendellenességekre, fejlődési rendellenességekre. És a legrosszabb ebben a cisztás higróma, ez egy gyakori, néha halálos rendellenesség és ennél egy óriási emelkedést figyeltünk meg az első és második terhességi harmadban. Egy jelentős emelkedését figyeltünk meg a magzatoknál a szív fejlődési rendellenességeinél, magzati szívritmuszavart, magzati szívleállást, abnormális magzatburok-funkciót is láttunk, abnormális placentát csökkent működéssel, illetve magas emelkedést a magzat növekedésének korlátozottságában, mert a placenta a babát az anyaméhben nem táplálja, nem látja el rendesen oxigénnel. Számtalan abnormális teszt van, abnormális megfigyelési tesztek a meg nem született gyerekeimnél, akik nem tudnak felszólalni magukért, akiket sem a kormányok, sem az orvosok nem hallanak. Nagyon súlyos biofizikai eltéréseket látunk, non-stressz teszteknél az abnormális keringések számának jelentős megemelkedését a magzat legkülönbözőbb szervrendszereiben.”

https://rumble.com/v21e37a-james-a.-thorp-amerikai-szlsz-ngygysz-a-vaers-adatokrl-s-a-gninjekcik-hatsa.html


Biró Éva

2 thoughts on “James A. Thorp amerikai szülész-nőgyógyász a VAERS-adatokról és a géninjekciók hatásairól

  1. Látott már valaki magyar szülész-nőgyógyászt kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmondja, mit tapasztal nap mint nap a gondjaira bízott kismamák és magzataik körül? Egy olyan országban, ahol a hivatalos politika szerint “megvédjük a magyar családokat”, közben meg zuhan a születésszám? Mi derülne ki, ha valaki megkapargatná a hivatalos adatok alatti felszínt, miközben a doktor urak továbbra is kussolnak, kollaborálnak és kaszálnak?

  2. Kedves Cassandra !

    Mindenkinek ajánlom az erdely.ma/a-pfizer-biztonsagos-oltoanyaga-tomeges-allatpusztulast-okozott cikket ! 2022-12-22.
    A félreértések elkerülése végett nagyon ide passzol !

    Merkely főhóhér fényképekkel dokumentáltan dicsekszik, hogy mennyi kismamát oltott be “biztonsága érdekében” !!! Maszkban pózolnak, mint ha tényleg érne valamit ! Sajnos az oldal nem engedi ( nem szó szerint !), hogy leírjam amit gondolok.

    Amikor az ember a nagyon sokéves tapasztalatai alapján azt gondolja, hogy nincs lejjebb, akkor mindig kiderül, hogy DE VAN ! Ezek a véglények a minta emberek, a világ megmentésére születettek, a példaképek ! A nevük puszta említése már erős hányingert okoz, hát még képekkel illusztrálva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük